Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Νεφελίμ κι Ελοχίμ: Δύο καταπληκτικά Ντοκιμαντέρ που εξηγούν τα πάντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εβραϊκή Γλώσσα η λέξη «ΕΛΟΧΙΜ» έχει πολλές ερμηνείες. Σημαίνει οι Υιοί του Θεού, οι Άγγελοι, οι άρχοντες και οι άνθρωποι που διακρίνονται για την αρετή τους.

Αυτές οι τροφές θα σε βοηθήσουν να κόψεις το κάπνισμα

Τα τσιγάρα (και γενικά ο καπνός) περιέχουν μεγάλες ποσότητες νικοτίνης. Η νικοτίνη είναι μια εθιστική ουσία και γι' αυτό είναι δύσκολο για ...έναν καπνιστή να κόψει το κάπνισμα.


Μηχανή του Χρόνου: Πώς ένα πηγάδι βοήθησε τον Έλληνα μαθηματικό Ερατοσθένη να υποστηρίξει πρώτος ότι η Γη είναι στρογγυλή

Το εντυπωσιακό πείραμα που έκανε ο Έλληνας μαθηματικός και υπολόγισε την περιφέρεια της Γης τοποθετώντας δύο ραβδιά σε διαφορετικές πόλεις (pics+vid)

Προσευχή για το «κακό μάτι» για μικρούς και μεγάλους

Όταν τα παιδιά τα μικρά συμβεί να πάθουν κάτι από τη βασκανία, θα παίρνετε λίγο βαμβάκι, θα το βουτάτε στο κανδήλι πού έχετε στις εικόνες, θα αλείφετε το παιδί στο μέτωπο και στο πρόσωπο σταυροειδώς και θα λέγετε τα εξής τροπάρια:

Tραγικό: Διαβάστε πως χάκερς μπαίνουν στο Wi-Fi μας από… λάμπες!

Ερευνητές ασφαλείας ανακάλυψαν πρόσφατα 9 ευπάθειες σε μια σειρά λαμπτήρων της εταιρείας Osram, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με το διαδίκτυο. Οι ευπάθειες στα προϊόντα της σειράς Lightify θα μπορούσαν να δώσουν σε χάκερς τη δυνατότητα πρόσβασης στο Wi - Fi ενός οικιακού δικτύου με το ενδεχόμενο να λειτουργούν τα φώτα ενός σπιτιού χωρίς φυσικά την άδεια του ιδιοκτήτη.
 

Κατάντια....Γέμισε η Λήδρας με σπάνια πόκεμον - Έτρεχαν όλοι να τα βρουν!

Εξαπλώνονται και στην Κύπρο οι κυνηγοί των Pokemon. Και χθες τη νύχτα «κατέλαβαν» την εντός των τειχών Λευκωσία, όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο Pokemon Go Event, με τη συμμετοχή χιλιάδων φανατικών φίλων της νέας μανίας που έχει κατακλύσει την υφήλιο.

«Δεν φταίει ο ιός Ζίκα!» Γιατροί ξεσκεπάζουν την Monsanto ως αιτία των γενετικών ανωμαλιών

Καθώς ο φόβος σχετικά με την επιδημία Ζίκα εξαπλώνεται αχαλίνωτος, ξεχωριστές οργανώσεις γιατρώ,ν από τη Βραζιλία και την Αργεντινή, αμφισβητούν άμεσα την αντίληψη, ότι το ξέσπασμα του ιού της Βραζιλίας Ζίκα, είναι η ρίζα της πρόσφατης αύξησης των περιπτώσεων μικροκεφαλίας εκ γενετής.

Συγκλονίζει ο Σνόουντεν! “Υπάρχει εξελιγμένη υπόγεια πολιτεία στα έγκατα της Γης…”

Ο Αμερικανός τεχνικός, Έντουαρτν Σνόουντεν, ο οποίος εργαζόταν για την NSA και τη CIA  και κρυβόταν πίσω από τα περίφημα wikileaks, διοχέτευσε ορισμένες πληροφορίες που σοκάρουν.

Οικογένεια Μητσοτάκη. Σαν να λέμε γεννημένη να ρουφάει κρατικό χρήμα

Μπαμπάς Κωνσταντίνος: 3 συντάξεις, 3 συσσίτια επί κατοχής, κρατικοδίαιτος από τα 28 του όπου εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής το 1946.

Κόρη Ντόρα: Κρατικοδίαιτη από τότε που γεννήθηκε, πρώτα στο πολιτικό γραφείο του μπαμπά της και έπειτα εξαργύρωσε πολιτικά την εκτέλεση του άντρα της από τη 17Ν και έγινε βουλευτής.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Το δικαίωμα να φηφίσουν (ΣΥΡΙΖΑ) ετοιμάζεται να δώσει η κυβέρνηση σε 250.000 μετανάστες! (;)

Δεν υιοθετώ την είδηση, γιατί τότε θα γίνει της...Τουρκίας! Ας το τολμήσει και τα λέμε. Juan
Το δικαίωμα ψήφου σε πάνω από 250.000 μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα ετοιμάζεται να δώσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Όταν οι συμμαχικές δυνάμεις αποβίβασαν 3.000 στρατιώτες στο Φάληρο για να πάρουν την Αθήνα

Τα αναπαντεχα Νοεμβριανα του 1916, η πολεμικη συγκρουση και η ελληνικη απαντηση με φοντο τον Εθνικο Διχασμο

Τον Νοέμβριο του 1916, τα νερά έξω από το λιμάνι του Πειραιά γέμισαν με πολεμικά πλοία και σύντομα η πόλη κατακλύστηκε από γάλλους ναύτες και άγγλους πεζοναύτες, οι οποίοι αποβιβάστηκαν με εχθρικές διαθέσεις.

Πανικός στο μετρό: Τρένο φάντασμα έκανε τους επιβάτες να τρελαθούν (video)

Απίστευτο φαινόμενο στο μετρό της Ισπανίας...

Τρένο φάντασμα πέρασε από σταθμό, χωρίς οι επιβάτες που βρίσκονταν εκεί και το περίμεναν, να καταλάβουν το παραμικρό...


Όταν ο Τσίπρας κι ο Καμμένος έσκιζαν τα ρούχα τους για τις γερμανικές αποζημιώσεις

ΝΤΡΟΠΗ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΩΝ» ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ!

ΔΕΗ: Παράταση έως 30/9 για το πρόγραμμα διακονισμού ληξιπρόθεσμων οφειλών

Παράταση του προγράμματος διακανονισμού των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 δόσεις και χωρίς προκαταβολή έως τις 30 Σεπτεμβρίου αποφάσισε η ΔΕΗ.
Το πρόγραμμα άρχισε από την 1η Απριλίου και συνολικά 290.000 πελάτες της ΔΕΗ έσπευσαν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

ΑΓΚΟΜΑΧΟΥΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ…! ΕΒΓΑΛΕ ΣΠΥΡΙΑ Ο ΑΘΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΚΑΘΙΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟΝ ΙΕΡΑ ΝΑ ΨΑΛΛΕΙ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΘΕΟΣ” ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙΑΖΕ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ούτε εμείς δεν κάναμε έτσι μικρά παιδιά του νηπιαγωγείου η δημοτικού όταν πηγαίναμε στην εκκλησία!
Σκυλοβαριόταν ο Αλέξης χθες κατά την διάρκεια των εγκαινίων του αεροδρομίου της Πάρου…
Ντροπή….

Που έχουν χαθεί τα περισσότερα αεροπλάνα και δεν εντοπίστηκαν ποτέ πτώματα η συντρίμμια!

χάρτη με τις εξαφανισμένες πτήσεις από το 1948 – Πτήσεις που χάθηκαν ξαφνικά απο ραντάρ και αεροσκάφη και επιβατες που δεν βρεθηκαν ποτέ!

Μαρτυρία για Εμφάνιση Ερπετοειδούς στην Κατερίνη;

Σε ένα προάστιο της Κατερίνης, μια μικρή πόλης στους πρόποδες του Ολύμπου στη βόρεια Ελλάδα, οι κάτοικοι μιλάνε για ένα μυστηριώδες νανοειδή «ερπετοειδές» το οποίο μπαίνει στα σπίτια τους.


ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ DNA ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;;;

  Ρωσία: Ετοιμάζει την «κιβωτό του Νώε» για την «ημέρα της καταστροφής»
Σκέψεις και προβληματισμό προκαλεί η σημερινή ανακοίνωση της Ρωσίας για την δημιουργία μιας «κιβωτού» όπου θα είναι συγκεντρωμένα όλα τα δεδομένα έμβιας ζωής του πλανήτη, ως αυτά να μπορούν να αναπαραχθούν ύστερα από μια μεγάλη φυσική καταστροφή.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 300 ΧΡΟΝΙΑ;;οι περισσότεροι έλληνες δεν έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας

Έχετε καταλάβει όσα συμβαίνουν και έχουν συμβεί εναντίον των Ελλήνων και της Ελλάδος τα τελευταία 300 χρόνια και ποιος τα δημιουργεί?


ΕΡΧΕΤΑΙ…

Όπως ανακοινώθηκε στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών στη Φιλαδέλφεια, η Χίλαρι Κλίντον είναι κι επίσημα η Δημοκρατική προεδρική υποψήφιος.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ (video)

ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΔΙΑ –
ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ –
ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΟΥ ΔΙΑ –
Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ (ΟΙ ΝΥΜΦΩΝ) –
ΙΣΧΥΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ –

ΣΟΚ! ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΣ!!!

Η πιθανή μετατροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε υπερκράτος, υπερπολιτεία, Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης, ή όπως αλλιώς θέλουν να την ονομάσουν φέρνει και τις «υπερταυτότητες»!


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΛΙΝΟΪΣ;

Βρισκόμαστε και ζούμε σε έναν κόσμο που μορφώνεται και επιμορφώνεται για πολλά.
Αλλά υπάρχουν και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα με ΠΟΛΥ «ισχυρές καρέκλες», που εκπαιδεύουν άλλους με χαμηλότερες θέσεις, να μας ΚΡΥΒΟΥΝ αλήθειες…
Αυτές οι αλήθειες, κρύβονται Ε Π Ι Μ Ε Λ Ω Σ και η επίσημη αρχαιολογία τα …προσπερνά, σαν να μην υπήρξαν! Προφανώς, γιατί είναι ΑΚΡΩΣ ενοχλητικές…

ΑΓΡΙΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

Ευρωπαϊκό «πραξικόπημα» για την κατάλυση του νόμου Κατσέλη!
Εντείνει την πίεση στις ελληνικές τράπεζες ο Ενιαίος Εποπτικός Μηχανισμός (SSM) της ΕΚΤ, καθώς απαιτεί τη διενέργεια πλειστηριασμών από τον Σεπτέμβριο, για την ανάκτηση των καθυστερούμενων «κόκκινων» δανείων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ...157.000 σπίτια χάθηκαν μέσα στην κρίση…

Πουλήθηκαν για την αντιμετώπιση φορολογικών και δανειακών υποχρεώσεων. Σημαντική υποχώρηση της ιδιοκατοίκησης καταγράφουν δύο μελέτες. Βουτιά 80% στις γονικές παροχές
Πουλάνε τα ακίνητα που έχουν στην κατοχή τους οι Ελληνες για να ζήσουν, να πληρώσουν την Εφορία, αλλά και για να απαλλαγούν από τους φόρους.

Παρέμβαση ακόμα και στην ανθρώπινη όραση - Δεν θα πιστέψετε τι σχεδιάζουν

Η παγκόσμια εξουσία μας εισάγει όλο και περισσότερο στην εποχή της εικονικής πραγματικότητας,

προκειμένου να αυξηθεί η σύγχυση και η απελπισία, καθώς, όπως φαίνεται, σε λίγο δύσκολα θα μπορεί ο περισσότερος κόσμος να ξεχωρίσει τι είναι «αληθινό» και τι όχι.

1.71 δις εθελοντικά «φακελωμένοι» στο Facebook

Αυξήθηκαν κι άλλο οι ενεργοί χρήστες που χρησιμοποιούν το Facebook σε μηνιαία βάση,

δίνοντας όλο και περισσότερα προσωπικά στοιχεία αυτοβούλως στις διεθνείς αρχές και εξουσίες.
Το Facebook ανακοίνωσε ότι έχει πλέον 1.71 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε μηνιαία βάση από τους οποίος οι 1.13 δισεκατομμύρια επισκέπτονται το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο σε καθημερινή βάση.

Τεχνητή νοημοσύνη σε κάθε σπίτι θα διατάζει τους ανθρώπους

Η Microsoft είναι τρελά ερωτευμένη με την Cortana, γράφει ο Business Insider,

εννοώντας τον ψηφιακό προσωπικό βοηθό, ο οποίος έρχεται πλέον μαζί με κάθε αντιγραφή των Windows 10, τα οποία έκαναν όλως τυχαίως εισβολή εγκατάστασης σε εκατομμύρια υπολογιστές.

Δίνουν στα παιδιά τους ονόματα Pokemon

Τεράστια η επιρροή της Νέας Τάξης πάνω στους ανθρώπους. Μεγαλύτερη απ' ό,τι φανταζόμασταν.


Πολλοί νέοι γονείς δίνουν στα παιδιά τους ονόματα από την νέα τρέλα που επικρατεί σε όλον τον πλανήτη και για την οποία έχουμε γράψει δεκάδες άρθρα σε Liakonews και el.gr.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΟΙ 24 ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ

ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ
(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ)
Οι 24 οικογένειες που θεωρούν τους εαυτούς υπεράνω όλων. Κυβερνούν τη Γη σύμφωνα με τα 24 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.

Ξεκινούν οι Πρώτες Επαφές με τους Ολύμπιους;;;

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι οι «θεοί» επέστρεψαν ή ότι επιστρέφουν. Πέρα, όμως, από την φαντασία ή τις προσδοκίες, δύο στρατηγοί των ΗΠΑ ο Μάρκ Ουέλς και ο Μάρκ Μίλευ μιλούν και προετοιμάζουν για διαστημικές μάχες και εξωγήινους. Προσθέστε επιπλέον και το Υπουργείο Πλανητικής Άμυνας, της NASA…

Η αστυνομίας σκέψης είναι εδώ: Λεκτικός ριζοσπαστισμός

Εντείνονται οι επιχειρήσεις κατά της ελεύθερης έκφρασης, εφόσον αυτή δεν συμβαδίζειμε τις «επιταγές» της Νέας Εποχής.


Σωματικά συμπτώματα της κατάθλιψης

**Προβλήματα ύπνου

Η κατάθλιψη μπορεί να επηρεάσει το σώμα καθώς επίσης και το μυαλό. Τα προβλήματα που υποτροπιάζουν ή παραμένουν κοιμισμένα είναι κοινά σε πολλά άτομα που πάσχουν από κατάθλιψη. Αλλά μερικοί μπορούν να διαπιστώσουν και μόνοι τους ότι διατηρούν τα μάτια κλειστά στο πρόβλημα.

Σπρώχνουν τους ανθρώπους στον τζόγο

Δεύτερο καζίνο αναμένεται να αποκτήσει η Αττική, καθώς προχωρά η αδειοδότηση για τη λειτουργία καζίνο στο Ελληνικό.


Συγκλονιστικό θαύμα: Ο προφήτης Ηλίας εμφανίστηκε σε στρατιώτη στα Γιάννενα!

Ο προφήτης Ηλίας είναι ο μέγιστος των Προφητών, ανώτερος και από τον προφήτη Ησαΐα, και τα θαύματά του συγκλονίζουν...
Ένα αξιόλογο θαύμα του έλαβε χώρα στα Γιάννενα, πριν λίγα χρόνια, όταν ο προφήτης Ηλίας εμφανίστηκε σε στρατιώτη.
AdTech Ad

Ο Προφήτης Ηλίας ΔΕΝ πέθανε αλλά... Τι λέει η Αποκάλυψη;

Πολλοί αγνοούν ότι ο προφήτης Ηλίας δεν πέθανε, αλλά...
ανελήφθη, προς τον ουρανό και, σύμφωνα με προφητεία και μάλιστα με λεγόμενα του ιδίου του Χριστού αλλά και των Πατέρων, θα έλθει «και αποκαταστήσει πάντα».


Καταζητούμενος συνελήφθη να κυνηγά Pokemon έξω από αστυνομικό τμήμα!

Ο Ουίλιαμ Ουίλκοξ προσπαθούσε να πιάσει Pokemon, πιάστηκε όμως ο ίδιος από την αστυνομία...


Η τρέλα με το Pokemon Go πρέπει να είχε χτυπήσει κατακέφαλα τον 24χρονο καταζητούμενο, ο οποίος συνελήφθη να παίζει έξω από το αστυνομικό τμήμα του Μίλφορντ στο Μίσιγκαν. 


Η Σαντορίνη «έδωσε» τις 10 Πληγές του Φαραώ;

Η πανέμορφη καλντέρα της Σαντορίνης μπορεί να ερμηνεύσει διαφορετικά μεγάλες βιβλικές εξιστορήσεις, όπως οι δέκα πληγές του φαραώ.
Tουλάχιστον έτσι αποφαίνονται γεωλόγοι, εντομολόγοι και μετεωρολόγοι της εποχής μας, με βάση νέες έρευνες.

ALERT! ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΠΩΣ Η ΑΓΚΥΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ! ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ «ΓΚΡΙΖΑΡΟΝΤΑΙ»!

Τάφοι «εξωγήινων» ή προϊόν φαντασίας;

Κατά καιρούς ανακαλύψεις γιγάντιων ή ακόμα και μικρών περίεργων σωμάτων ανακοινώνονται από αρχαιολόγους και ερευνητές, οι περισσότεροι το ακούνε με ένα ειρωνικό μειδίαμα ενώ λίγοι τις παίρνουν στα σοβαρά. Τελικά τι συμβαίνει; 

Βίλχελμ Ράιχ -Μαζική Ψυχολογία του Φασισμού

Η φυλετική θεωρία δεν είναι δημιούργημα του Φασισμού. Αντιστρόφως: Ο Φασισμός είναι δημιούργημα του φυλετικού μίσους και η πολιτικά οργανωμένη έκφρασή του. Συνακόλουθα, υπάρχει ένας γερμανικός, ιταλικός, ισπανικός, αγγλοσαξωνικός, ιουδαϊκός και αραβικός Φασισμός....

Η “άγνωστη’’ ιστορία του πλανήτη Γη. Ποιοί και γιατί ελέγχουν τον γαλαξία; Γιατί η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης; Μια υπέρ συμπιεσμένη περίληψη για όσους τυχόν ενδιαφέρονται και έχουν Νου ! Οι πηγές των θρησκειών...

Η “άγνωστη” ιστορία του πλανήτη Γη.
Μια υπέρ συμπιεσμένη περίληψη για όσους τυχόν ενδιαφέρονται και έχουν Νου χωρίς παρωπίδες ! Οι πηγές των θρησκειών του ανθρώπου και η προέλευση θρυλικών όντων όπως ο Δίας, ο Όσιρις, η Ίσις, ο Μινώταυρος και ένας αριθμός “μυθολογικών” προσώπων εξηγούνται επίσης και τοποθετούνται στον καμβά τη ιστορίας της Γής. Γιατί η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης; Ποιοί και γιατί ελέγχουν τον γαλαξία;

Hollywood VS Πραγματικότητα – Γιατί ποτέ οι "κακοί" στις ταινίες δεν είναι ισλαμιστές;

Ένα τέτοιο άρθρο ήθελα πάντα να ανέβει στον ΚΟ, αλλάαπαιτούσε αρκετό χρόνο και ατελείωτες ώρες παρακολούθησης δεκάδων ταινιών (!) που το καθιστούσε εξαιρετικά δύσκολο. Μέχρι που βρήκα ένα χρήσιμο αρθράκι για το εν λόγω θέμα, χωρίς να είμαι σίγουρος ότι είναι πλήρες. Η ουσία είναι ότι στις ταινίες του Χόλυγουντ οι «κακοί» δεν είναι ποτέ ισλαμιστές, δεν είναι ποτέ μουσουλμάνοι.

Ο ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΑΛΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΘΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ (βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Ένας πραγματικά θρύλος στην αμερικανική και οι μόνο ιστορία έφυγε αφήνοντας πίσω του την θλίψη για την απώλεια του.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Αλήθεια δεν σας κάνει εντύπωση ότι τα γεγονότα στην Νίκαια της Γαλλίας και αμέσως μετά της Τουρκιάς άρχισαν αφότου πρώτα έληξε το ποδοσφαιρικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Γαλλία;;;

ΕΡΕΥΝΑ: 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝ…

Το 88% των Ελλήνων πολιτών επισημαίνει την επιτακτική αναγκαιότητα και στοιχίζεται πίσω από το αίτημα και τη διεκδίκηση της ΓΣΕΕ για την επαναφορά του πλαισίου των Ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων, καθώς και της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΓΣΣΕ), σύμφωνα με τα αποτελέσματα Πανελλήνιας

ΠΟΚΕΜΟΝ ΥΣΤΕΡΙΑ – ΝΕΟ «ΦΡΟΥΤΟ» !!

EN ΤΑΙΣ ΕΣΧΑΤΑΙΣ ΗΜΕΡΑΙΣ ΑΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ – ΟΣΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ