Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ...ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ !!! ΠΑΝΙΚΟΣ! Ο σεισμός των 7,3 ρίχτερ που κράτησε 20 λεπτά. Τρελάθηκαν οι σεισμογράφοι

Σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο, και οι ογδόντα οκτώ σεισμογράφοι που περιλαμβάνει το Εθνικό Σύστημα Σεισμική παρακολούθησης (ANSS) κατέγραψαν δόνηση σε απόσταση πάνω από δέκα χιλιάδες μίλια μακριά!    Το βασικότερο όμως είναι ότι η καταγραφή της δόνησης διήρκησε πάνω από 20 λεπτά!

ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ – ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΙ;

Μεγάλα γεγονότα έρχονται! Είστε έτοιμοι;

Μόνο αυτό το μήνα, μια νέα έκθεση από τη Sandler Research κυκλοφόρησε στο κοινό, δηλώνοντας την Παγκόσμια Αγορά Συστημάτων Ελέγχου Ταραχών για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (2016-2020).

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ: ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουν προσπαθήσει πολλές φορές οι Παπικοί να… κάνουν το ίδιο με διάφορα κολπάκια (φώσφορος κλπ), αλλά απέτυχαν παταγωδώς διότι Η ΦΛΟΓΑ ΕΚΑΙΓΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και η δυσωσμία φανέρωνε την απάτη τους.


Από μηχανόβιος… έγινε Μοναχός!

ΑΛΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ..

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑ ΜΟΝΑΧΟΣ..
AΠΟ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΑΧΟΣ

Περίεργα πράγματα!H μογγολική φυλή και άγριος λαός των Ούννων οι κομμουνιστές στην Ελλάδα!

Ψάχνοντας την πηγή του κακού ! τι μπορείς να βρεις στο ίντερνετ! αν είσαι λίγο ψαγμένος!με αποδείξεις,και όχι να τα βγάζουμε απο το μυαλό μας,όχι άποψη αλλα αναζήτηση της αλήθειας! γιατι κάποιοι εξυπνάκηδες λενε τα δικά τους!

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Δημοσιογράφος των New York Times «αποκαλύπτει» τι κρύβει η κυβέρνηση των ΗΠΑ για τα ΑΤΙΑ και τους «εξωγήινους»

Πολλά έχουν ακουστεί για την υποτιθέμενη συγκάλυψη από την Αμερικανική κυβέρνηση για το θέμα των ΑΤΙΑ και για την επίσκεψη εξωγήινης νοήμονος ζωής στον πλανήτη μας.

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ - ''ΝΕΜΕΣΙΣ'' 7-4-2015. (Το Μυστήριο της Σταυρικής Θυσίας του Ιησού Χριστού)

Το μυστήριο της Σταυρικής Θυσίας του Ιησού Χριστού και το μήνυμα της Ανάστασης, ο Ηλιακός Λόγος, η συγχώρεση και η χάρη στην Θ. Κοινωνία του Μ. Σαββάτου. 

«Σεξισμός» και «ευαισθησίες»

Όπως όλοι οι νεοταξικοί νεολογισμοί, η λέξη«σεξισμός» μας ήρθε από την Αμερική.

Η πρώτη φορά που ο όρος «σεξισμός» ακούστηκε, ήταν από τηνPauline Leet σε ένα φοιτητικό φόρουμ στο Κολέγιο Franklin and Marshall της Πενσυλβάνιας στις 18 Νοεμβρίου 1965. Σε έντυπη μορφή εμφανίστηκε μέσα από μία ομιλία της Αμερικανίδας φεμινίστριας Caroline Bird στις 15 Νοεμβρίου 1968.

Οι σταυρωμένες Αρμένισες.

Αυτή είναι μια ανατριχιαστική φωτογραφία από την Γενοκτονία των Αρμενίων του 1915. Η λεζάντα κάτω, γράφει: «Σταυρωμένες Αρμένισες γυναίκες στην περιοχή του Der-es-Zor (Ντέιρ αλ-Ζορ, σήμερα ανήκει στην Συρία). Συνολικά, ήταν 16 γυναίκες. Οι Τούρκοι τις ξεγύμνωσαν, τις βασάνισαν και τις σταύρωσαν. Μερικές σώθηκαν από Άραβες Βεδουίνους που τις κατέβασαν από τους σταυρούς.

ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ - Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ 72 ΚΑΙ Ο ΣΤΙΧΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ 6.2

Δεν έχουμε ολόκληρη την πραγματική μετάφραση των 72, αφού πολλά χειρόγραφα χάθηκαν και έχουμε αντίγραφα μέχρι χιλίων και βάλε ετών νεότερα.


ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΡΑΒΝΑ ΤΟ 1758

Υπάρχουν πολλές αναφορές για περίεργα περιστατικά και εμφανίσεις περίεργων όντων σε πολλά μέρη της Ελλάδας και κυριότερα σε χωριά.

ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΣΤΗΝ Δ. ΘΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ… «ΤΟΛΜΗΣΕ» ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Κάπου η κατάσταση έχει αρχίσει και ξεφεύγει επικίνδυνα και σε λίγο δεν θα μπορούμε να συμμαζέψουμε όχι τα ασυμμάζευτα, αλλά ούτε την ίδια μας την υπόσταση.

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΜΑΣ …«ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ» ΙΤΑΛΙΑ!

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Μια πρόσφατη έρευνα στην Ιταλία προκαλεί σοκ καθώς το 90 τοις εκατό των ερωτηθέντων είπαν ότι θα ασπαστούν το Ισλάμ, αν έρθει η ISIS. Αυτή είναι όπως την χαρακτήρισαν «Η γενιά χωρίς ιδανικά» της Ευρώπης .

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

«Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ» (ΓΕΡΩΝ ΕΦΡΑΙΜ ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ)
Η ΚΑΚΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ,,,

ΗΡΘΕ Η «ΕΤΙΚΕΤΑ»… ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΜΕΣΩ DNA!

Όλοι οι επισκέπτες και οι τουρίστες στο Κουβέιτ θα πρέπει τώρα να υποβάλλονται σε τεστ DNA και να… φακελώνονται με βάση αυτό, πριν εισέλθουν στο κράτος του Περσικού Κόλπου.

Είχαν πυρηνικά στην αρχαία Σαντορίνη και Κρήτη;

Ο Απολλώνιος ο Ρόδιος, στα Αργοναυτικά,298-299 γράφει:
Τότε οι Άρπυες και η Ίριδα χωρίσανε, και αυτές πήγανε στη σπηλιά τους στην Κρήτη του Μίνωα…

ΔΡΑΚΟΝΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ

Όλα είναι έτοιμα. Θα πατήσουν όμως τα κουμπιά;

του Λιακόπουλου Δημοσθένη
 
Η γεωστρατηγική ανάλυση της Κυριακής
 
Αποδείχθηκε τελικά το θέμα της Συρίας, ένα ανεπιτυχές crashtest για τις δυνάμεις που θέλουν να φέρουν την παγκόσμια δικτατορία, ωστόσο έδωσε

Xωρίς τον Χριστό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα

Ξέρουμε ότι κάθε άνθρωπος, αν θέλει να γυρίσει εκεί που κάποτε ήταν , στον πραγματικό κόσμο του Θεού , και να φύγει από τον ψεύτικο κόσμο του Σαμαέλ, πρέπει να απαρνηθεί τον κόσμο αυτό και να ζήσει όπως έδειξε με την ίδια Του την ζωή , το ίδιο Του το παράδειγμα ο Χριστός όταν ήρθε και έζησε ανάμεσά μας..

Όταν οι Έλληνες «κατέκτησαν» την Κίνα

Η ελληνική ιστορία ξεκινάει από πολύ πιο παλιά από αυτή που διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία. Αυτό επιβεβαιώνεται τόσο από ξένους και Έλληνες ερευνητές όσο και από τις ελληνικές πολιτιστικές επιρροές , οι οποίες συναντώνται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
Η επαρχία Γιουνάν (<Ιωνία) αποτελεί την φυσική είσοδο στην Κίνα αν ακολουθήσει κανείς πορεία νότια των Ιμαλάϊων.

Αρχαία Ελληνικά ανέκδοτα που προσφέρουν γέλιο αλλά και προβληματίζουν

Τα αρχαία Ελληνικά ανέκδοτα, εκφράζουν το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα και προσφέρουν εκτός από γέλιο, γνώση και προβληματισμό.
Παραθέτουμε μερικά από αυτά:

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Tι κρύβουν οι κυβερνήσεις με την Κούφια Γη; (video)

Ένα από τα πιο προκλητικά και ενδιαφέροντα σενάρια στον κόσμο του ανεξήγητου είναι αυτό της κούφιας γης, ενός κόσμου που εξελίσσεται και δρα μυστικά, κάτω από τα πόδια μας.
Οι θεωρίες είναι αναρίθμητες, τα στοιχεία όμως είναι ελλειπή.

ΕΠΙΘΕΣΗ σε UFO από ΓΗ; – ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ενός ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
Φαίνεται πως κάτι έχει αρχίσει και συμβαίνει στο διάστημα, λίγο έξω από την ατμόσφαιρα της Γης. Τι μπορεί να σημαίνει όταν ένα άγνωστο αντικείμενο φεύγει από τον πλανήτη μας και μία ισχυρή δέσμη το καταδιώκει;…

Κάτι τεράστιo συμβαίνει σε όλο τον κόσμο – γήινες αλλαγές και ωδίνες

Με τους τελευταίους σεισμούς «Δαχτυλίδι της φωτιάς» στο Εκουαδόρ και thn Ιαπωνία κυριαρχούν στα νέα οι προειδοποιήσεις των σεισμολόγων για μεγάλους επερχόμενους σεισμούς.

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ; (βίντεο)

Η ανεξέλεγκτη πλημμυρίδα μουσουλμάνων λαθρό θα προκαλεί καθημερινά παρόμοιες σκηνές όπως αυτές του παρακάτω βίντεο.

Ο «ΔΙΑΒΟΛΟΣ» ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ «ΠΟΥΛΑ» ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ… Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… ΜΕ «ΒΙΤΡΙΝΑ» ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ… ΜΑ ΠΟΣΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΙΑ…

Νομιμοποιούν με... εργόσημο τους παράνομους μετανάστες

«Με την πληρωμή εργοσήμου η κυβέρνηση δίνει άδειες παραμονής σε χιλιάδες παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κι άλλες χώρες» κατήγγειλε ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης


ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Υπ’ όψιν Κυρίου Πρωθυπουργού

Οι Χημικοί Αεροψεκασμοί των Δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΝΑΤΟ της Ν.Τ.Π.επί των ημερών σας υπερέβαλαν Πάσαν έννοιαν.
Να υποθέσω ότι είσθε πιόνι & μαριονέτα των δανειστών της ηγεσίας της παγκόσμιας Φασιστικής Σιωνιστικής Δικτατορίας;;;;

ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!

ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!
Ανατροπή στη διαπραγμάτευση από την απόφαση-βόμβα του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Χαμός στο εβραϊκό λόμπυ για τις δηλώσεις του Μητροπολίτου Πειραιώς

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς, μιλώντας παλιά στο MEGA, ήρθε σε σύγκρουση με τους δημοσιογράφους Καμπουράκη και Οικονομέα, λέγοντας ότι πίσω από όλα τα δεινά που φέρνει η παγκοσμιοποίηση και η νέα τάξη είναι ο διεθνής, Σιωνισμός.

Το παραμύθι που μαθαίνει στα παιδιά για τα chemtrails

Με αυτό το παραμύθει φιλοδοξεί ο συγγραφέας, να μάθει στα παιδιά, τι είναι τα άσπρα σύννεφα που αφήνουν τα αεροπλάνα στον ουρανό.  Το βιβλίο, κυκλοφορεί μέσα από τοAmazon, ενώ έχει αποσπάσει πολύ κακές κριτικές σχετικά με το ότι μιλάει για μια φάρσα, για πράγματα που είναι φαντασιοπληξίες και προβαίνει σε προπαγάνδα, χωρίς στοιχεία και επιστημονικές τεκμηριώσεις.
 
 

Ποιος σου είπε πως το να δίνεις αγάπη είναι δύσκολο;;

Ο ίδιος ο Χριστός μας έχει πει πως εδώ όλα είναι ψεύτικα και μάταια. Μόνο προβλήματα , άγχος, στεναχώρια. Ποιος είπε όμως οτι επειδή είναι μάταια δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όσο είμαστε εδώ μέσα;; Φυσικά και το θέμα δεν είναι να αλλάξουμε τα υλικά αυτού του κόσμου. Το θέμα είναι να αλλάξουμε το σκεπτικό μας απέναντί τους. Το κάθε τι υλικό χαλάει και καταστρέφεται κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα, όπως και το σώμα όταν η ψυχή φεύγει μέσα απο αυτό και λύνονται τα δεσμά της αλήθειας και του ψέματος.

Σχολικά βιβλία σήμερα

Θα βγουν πράγματα από τα σχολεία, που ο νους σας δεν φαντάζεται.
Το κακό θα έλθει από τους διαβασμένους .........έλεγε ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ.
Τα σχολεία σήμερα έχουν μεταβληθεί σε Μάντρες:
ΑΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ
ΑΠΙΣΤΙΑΣ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Μπαράζ σεισμών μέσα σε 48 ώρες, αμέσως αφού σεισμολόγος προειδοποίησε για «Καταστροφικούς Μεγα-Σεισμούς»

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 48 ωρών, υπήρξαν πέντε μεγάλοι σεισμοί σε παγκόσμιο επίπεδο, και ένας εξέχων σεισμολόγος έχει δηλώσει ότι θα μπορούσαν να ακολουθήσουν «καταστροφικοί μέγα-σεισμοί".

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ – ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

Έχουν διασωθεί αρχαία κείμενα που το αποδεικνύουν
Στην Πολιτεία του Πλάτωνα (B, V , 362) – βιβλίο που όλοι το αποδέχονται – περιέχεται μία προφητεία ισάξια μ’ αυτές των προφητών της Παλαιάς Διαθήκης:
AdTech Ad

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Το ΠΟΡΙΣΜΑ για το Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού που Έπεσε στον ΚΙΝΑΡΟ

Αύριο κατατίθεται το πόρισμα για την πτώση του ελικοπτέρου 28 του ΠΝ στην Κίναρο. Εκεί που τρία στελέχη του ΠΝ έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια νυχτερινής άσκησης,στις 11 Φεβρουαρίου.

Εμίρ Κουστουρίτσα : Πίσω από την μεταναστευτική κρίση είναι ο Σόρος! (video)

Ο Τζορτζ Σόρος βοήθησε να ανάψει η σπίθα της μεταναστευτικής κρίσης της Ευρώπης μέσω της υποστήριξής του στην ελευθερία της κίνησης, ισχυρίζεται ο  Σέρβος σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα.

Ο σκηνοθέτης μίλησε στο Euronews στις Βρυξέλλες όπου παρακολούθησε την εναρκτήρια εκδήλωση του Φεστιβάλ BalkanTrafik.

Για σώμα ομοφυλόφιλων Ιουδαίων πολεμιστών στην εξέγερση κατά των Ρωμαίων, γράφει ο Ιώσηπος

Ένας από τους κύριους ηγέτες των επαναστατημένων Ιουδαίων κατά την διάρκεια του μεγάλου πολέμου με την Ρώμη (γνωστού ωςΠρώτου Ιουδαϊκού Πολέμου), το 66-74 μ.Χ. ήταν ο Ιωάννης από τα Γίσχαλα ή Ιωάννης γιος του Λευί ή Γιοχάναν μι-Γκους Χάλαβ ή Γιοχάναν μπεν Λεβί.


“Kingsman: The Secret Service”. Μαθήματα σφαγής χριστιανών από το Χόλυγουντ

Πως θα σας φαινόταν εάν έβγαινε μία ταινία στους κινηματογράφους που θα είχε μια σκηνή όπου ένας ένοπλος ανοίγει πυρ σε ένα τζαμί γεμάτο πιστούς του Αλλάχ, σπέρνοντας τον θάνατο με απίστευτη λύσσα και με κάθε τρόπο, ώστε στο τέλος, ούτε ένας μουσουλμάνος να μην μείνει ζωντανός;

Μετά την ομιλία του Αντίχριστου ξεκίνησαν οι «διαπιστώσεις» πως ο πληθυσμός αλλάζει, οι χριστιανοί μειώνονται και η οικογένεια εξαφανίζεται

Και ενώ κατά την ομιλία του Αντίχριστου, την οποία αποκλειστικά σας έδωσαν χθες το prisonplanet.gr Και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, ανακοινώθηκε η προώθηση της «ομογενοποίησης των ανθρώπινων όντων» στο πλαίσιο της ίδρυσης ενός «παγκόσμιου πολιτισμού» με ταυτόχρονα χτυπήματα στους θεσμούς της οικογένειας, της πατρίδας και της Πίστης, ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες... «διαπιστώσεις» πως ο πληθυσμός της γης αλλάζει.

Παράξενο άγνωστο αντικείμενο γύρω απο το Φεγγάρι μας

Παρατηρητές έχουν ανακαλύψει κάτι παράξενο σε τροχιά γύρω από το φεγγάρι μας.
Φασματικά δεδομένα δείχνουν ότι αυτό το αντικείμενο δεν είναι ένα τεχνητό αντικείμενο, αλλά ένας αστεροειδής (XG02E65). Με βάση τις παρατηρήσεις που έγιναν, το μέγεθος του αντικειμένου είναι περίπου 16-20 μέτρα.

O Πολέμαρχος του Θεού δεν είναι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Το παρόν άρθρο γράφεται, λόγω της υπερ-παραπληροφόρησης που επικρατεί επάνω στο θέμα, για να γίνει κατανοητό σε όλους, ότι ο "Πολέμαρχος του Θεού" δεν έχει καμία σχέση με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

17χρονος έφηβος ομολογεί ότι ο Ιησούς τον γύρισε πίσω στη ζωή (Βιντεο)

Ένας 17χρονος έφηβος από το Τέξας, ο Zak Clements, συμμετείχε στις αθλητικές δραστηριότητες του σχολείου του, όταν μια μέρα ενώ γυμνάζονταν έπαθε αιφνίδια ανακοπή καρδιάς κι οδηγήθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου ο γιατροί

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Δακρύζουν μόνο οι Έλληνες! (Όσοι δεν πιστεύετε στο Θεό παρακαλώ μη δείτε αυτή την ανάρτηση)

«Είμαι ο Χριστόδουλός σας…» – Οκτώ χρόνια από το στερνό αντίο!

«Είμαι ο Χριστόδουλός σας…» είχε πει και η φράση του ακόμη ακούγεται στα αυτιά μας. Ήταν, είναι και θα είναι «ο Χριστόδουλος μας»…