Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Εσείς ακούτε το 'βουητό'; Τα ΜΜΕ μιλούν για πρώτη φορά για το παγκόσμιο αυτό φαινόμενο

Μπορείτε να ακούσετε το βουητό; Γιατί μόνο 1 στα 50 άτομα σε όλο τον κόσμο επηρεάζονται από το μονότονο θόρυβο χαμηλής συχνότητας που οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν;
Το 'Βουητό' έχει ακουστεί σε απομονωμένα μέρη σε όλο τον κόσμο Μόνο ένα στα πενήντα άτομα μπορούν να το 'πιάσουν' σε αυτές τις περιοχές

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ…

Το Μεγάλο Παζάρι για τα νέα μέτρα, τα οποία έχει κάνει λάστιχο η κυβέρνηση θέλοντας να εξασφαλίσει τουλάχιστον 1,8 δισ. ευρώ, ή και ακόμα περισσότερα, αν δεχτούν οι θεσμοί να καλύψει και τις τρύπες εκατοντάδων εκατομμυρίων από τις αλλαγές στις συντάξεις.

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ»

Ο διεθνολόγος και στρατιωτικός αναλυτής, Αθανάσιος Δρούγος Δρούγος «στον ενικό»: Είμαστε σε πόλεμο-Σε 7 χώρες θα γίνουν τρομοκρατικά χτυπήματα με ΧΗΜΙΚΑ

H Λογική του Κόσμου και η Λογική του Χριστού -Διαβάστε το όλοι

Από τη στιγμή που ερχόμαστε στον κόσμο αυτό εκπαιδευόμαστε πρώτα απ όλα απ τους γονείς μας και γενικά απ αυτό που ονομάζουμε κοινωνία (σχολεία,συγγενείς,φίλους,κτλ) στην λεγόμενη λογική του κόσμου. 

Το Φονικό Όπλο Της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Στο δρόμο για την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Χούντας η Νέα Τάξη Πραγμάτων χρησιμοποιεί πολλά και διάφορα "όπλα", "όπλα" κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά, καθώς και όπλα εναντίων της υγείας των ανθρώπων.

Σπίτια από το κράτος απαιτούν τώρα οι μουσουλμάνοι «μετανάστες» - Σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδας

Η κατάσταση, όχι μόνο στην Ειδομένη, αλλά γενικά στην Μακεδονία είναι αφόρητη! Κάτοικοι καταγγέλλουν τα πρώτα κρούσματα παραβατικότητας από τους μουσουλμάνους «μετανάστες» και δηλώνουν αγανακτισμένοι.

Σκάνδαλο! Πίεσαν τον Robert De Niro να αφαιρέσει το ντοκιμαντέρ αντι-εμβολιασμού! (Βίντεο)

Kάποτε μιλούσαν για τη μαφία. Τώρα μπορείτε και να την ονομάζετε Big Pharma – οι μαφιόζοι έγιναν «νόμιμοι» επιχειρηματίες, ελέγχουν κυβερνήσεις και πάνω απ’ όλα, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης!Και οι τεχνικές πάνω κάτω οι ίδιες: Λαδώματα, απειλές, ενίοτε ακόμα και δολοφονίες.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στο Κρητικό Πέλαγος (pic)

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/3), στις 03:14, στον υποθαλάσσιο χώρο του Κρητικού Πελάγους.

Σοκ: Βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε σε παιδική χαρά σκοτώνοντας 65 μητέρες και παιδιά (Pics-Vid)

Βομβιστής αυτοκτονίας σκότωσε τουλάχιστον 65 άνθρωπους σήμερα έξω από πάρκο στη Λαχόρη, στο ανατολικό Πακιστάν, το πολιτικό «προπύργιο» του πρωθυπουργού Ναουάζ Σαρίφ.

TΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΝΙΚΟΥΝ

Του Philip J Watt- 26 Μαρτίου 2016
Ο τρόπος που οι μάζες βλέπουν τον κόσμο είναι μια φάρσα. Κάθε επικρατούσα οπτική, ή είναι εσκεμμένα παραπλανητική ή είναι εντελώς εκτός θέματος.

Βροντερό εθνικό παρών στην Θεσσαλονίκη μέσα στην βροχή...

Αν και τα όσα προηγήθηκαν με τις απαγορεύσεις του αριστερού κράτους αλλά και τις προκλήσεις των κουκουλοφόρων που χτύπησαν πολίτες, η πρώτη πορεία ενάντια στην Ισλαμοποίησης και τα Hot Spot πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

ΣΟΚ. 10.000 ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2016! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΝΕΑ 21.000 ΛΟΥΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!!

Εκρηκτική αύξηση παρουσιάζουν τα λουκέτα στη χώρα, καθώς η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά σε συνδυασμό με τα ασφυκτικά φορολογικά μέτρα ωθούν τους επιχειρηματίες είτε να σταματήσουν τις δραστηριότητές τους είτε να μεταναστεύσουν στο εξωτεριό.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Αλλαγή ώρας - Τι μπορεί να προκαλέσει στον οργανισμό

Η αλλαγή της ώρας επηρεάζει το ανθρώπινο βιολογικό ρολόι, με συνέπεια να προκαλείται μικρή σύγχυση στον οργανισμό. Για τους περισσότερους ανθρώπους δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά για ορισμένους η αλλαγή της ώρας μπορεί να πυροδοτήσει κάποιο σοβαρό καρδιαγγειακό επεισόδιο.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΛΕΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Την πρόθεση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας να συγκροτήσει στρατιωτικά σώματα από γυναίκες εθελοντές στην αρχή, έκαναν γνωστή πολλές τουρκικές εφημερίδες με την σημείωση ότι θα λαμβάνουν κανονική στρατιωτική εκπαίδευση.

ΠΩΣ Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ » ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ILLUMINATI ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ

Κάποιοι από εσάς ίσως γνωρίζετε, ότι η 22 Μαρτίου κατέχει μια ιδιαίτερη σημασία για τους Skull & Bones (η οργάνωση Κρανίο και Οστά) και ορισμένοι άλλοι της παγκόσμιας ελίτ. 

Τι είναι αυτό; Το νεκρό πλάσμα που έχει προκαλέσει απορία σε όλο τον κόσμο! (photos)

Δείτε το περίεργο πλάσμα που βρέθηκε νεκρό από την κοπέλα της φωτογραφίας, σε ακτή της Αυστραλίας και έχει εξάψει την περιέργεια όλου του ίντερνετ!

Αποθέματα νερού και Ατζέντα 21

Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού καθιερώθηκε το 1992 με ψήφισμα της Ατζέντας 21 στο Rio de Janeiro, στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και επισήμανε την εξασφάλιση υδάτινων πόρων ως βασικό παράγοντα ύπαρξης ζωής στον πλανήτη μας.
*To υποβαθρο της Ατζέντας 21

Άσχημα τα νέα: Δείτε τι έρχεται σε Skype - Viber και θα στεναχωρήσει αρκετό κόσμο!

Στον έλεγχο εφαρμογών επικοινωνίας όπως το Skype και το Viber προσανατολίζονται οι 28 υπουργοί Δικαιοσύνης και Εσωτερικών...
Υποθέσεων της ΕΕ που συνεδρίασαν χθες Πέμπτη εκτάκτως στις Βρυξέλλες. Αυτό θα γίνει για λόγους ασφαλείας καθώς πρόκειται για εφαρμογές που χρησιμοποιούνται από τρομοκράτες για την επικοινωνία τους…

ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΒΛEΠΕΙ ΤΟ STRATFOR! Ποιες χώρες θα εμπλακούν – Ο ρόλος της Ελλάδος

Ανάβει φωτιές και πάλι η αμερικανική γεωπολιτική και οικονομική «δεξαμενή σκέψης» του Stratfor.
Συγκεκριμένα ο ιδρυτής του«Stratfor» Τζορτζ Φρίντμαν, σε συνέντευξή του στο ‘Business Insider’ είπε για το ενδεχόμενο ενός νέου πολέμου στην Ευρώπη, την προβλεπόμενη σύγκρουση μεταξύ ΗΠΑ και Ιαπωνίας, αλλά και Ρωσίας.

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο- Πρόσεξε τι σκέφτεσαι...»

Ο κάθε άνθρωπος είναι αυτό που είναι, εξαιτίας των σκέψεων που τον κυριαρχούν, στις οποίες επιτρέπει να καταλαμβάνουν την διάνοια του.      Αυτές τις σκέψεις που ενθαρρύνει με την συμπάθεια και τις αναμειγνύει με μια ή περισσότερες από τις αισθήσεις του.

Έρευνα: Σαφής η σύνδεση της αϋπνίας και της κατάθλιψης με τους εφιάλτες

Η κατάθλιψη, η αϋπνία και η εξάντληση μπορεί να αποδειχτούν σημαντικοί παράγοντες κινδύνου για τους συχνούς εφιάλτες, σύμφωνα με έρευνα από το Κέντρο Γνωστικής Νευροεπιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Turku της Φινλανδίας.

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΔΕ ΜΙΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ

Ένας μόνος μπαμπάς πήγε με τον γιο του σε ένα κινέζικο εστιατόριο για δείπνο. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν μπορούσε να μην παρατηρήσει ότι το πρόσωπο της σερβιτόρας του έμοιαζε αρκετά γνωστό.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!! - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ : Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ {ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ}

Μέσα σε δύο ώρες από την είδηση ​​των επιθέσεων της Τρίτης στις Βρυξέλλες , κάποια βίντεο εμφανίστηκαν στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως, τα οποία φέρεται να είναι από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που δείχνει εκρήξεις στο τρένο και το αεροδρόμιο στις Βρυξέλλες.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ! Τι να κάνετε σε περίπτωση βομβιστικής επίθεσης!!! Συμβουλές επιβίωσης!

Το να νομίζεις ότι η Κωνσταντινούπολη είναι μακριά και σε εμάς «δεν γίνονται αυτά» καταρχήν κάνεις ΠΟΛΥ μεγάλο λάθος. Πολύ φοβάμαι μάλιστα ότι τώρα που θα αρχίσουν οι επαναπροωθήσεις – απελάσεις, τα μπαμ κυρίως στην πρωτεύουσα ίσως τελικά δεν θα είναι και τόσο μακριά.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ήρθαν τα «αντιρατσιστικά σώβρακα»

Μία σουηδική εταιρεία ενδυμάτων παρουσίασε μια σειρά από εσώρουχα σε έξι αποχρώσεις για να ταιριάζουν στο δέρμα των ανδρών «όλων των διαφορετικών φυλών», δηλώνοντας ότι τα εσώρουχα αυτά είναι μια αντίδραση στα "εθνικιστικά κόμματα" που έχουν ρεύμα στην Ευρώπη.

Μήπως ήρθε η ώρα για νέα κλεφτουριά;

Όταν δεν μπορείς να αντιπαραταχθείς μπροστά στις υπέρτερες αριθμητικά και έτοιμες οργανωτικά και ψυχολογικά εχθρικές δυνάμεις, δεν σημαίνει ότι πρέπει να δεχθείς την ήττα. Υπάρχει και ο δρόμος της κλεφτουριάς. Η παλιά και δοκιμασμένη τακτική του κλεφτοπολέμου, που αποβλέπει στη συνεχή φθορά του εχθρού, μέχρι αυτός να  εξαντληθεί. Η ένδοξη Ιστορία μας για μια ακόμη φορά μας διδάσκει.

Ζε σουί Καραϊσκάκης

Του Παναγιώτη Λιάκου

Υπάρχουν αποτελεσματικότεροι τρόποι καταπολέμησης του ισλαμικού φανατισμού από τις βαφές προφίλ στο facebook με χρώματα σημείων.

Δύο παιδιά έσκαβαν στη αυλή τους όταν βρήκαν ΑΥΤΟ......

Έχετε προσπαθήσει ποτέ να ψάξετε για κρυμμένο θησαυρό στην αυλή σας ή στην παραλία; Είναι μια πολύ ευχάριστη ασχολία και κάποιοι το παίρνουν πολύ σοβαρά.

Ζητάει από τους ανθρώπους να πάρουν όσα χρήματα χρειάζονται από το κουστούμι του και το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό!

Άνθρωποι που δεν τα χρειαζόντουσαν τα άρπαζαν ενώ άνθρωποι που τα είχαν πραγματική ανάγκη το μόνο που θέλανε ήταν λίγο φαγητό και παίρνανε όσα χρειαζόντουσαν..!


Η βασική διαφορά Χριστιανισμού-Ισλαμισμού: Τι αποκαλύπτει τεράστια έρευνα

Ανδρες, γυναίκες, Χριστιανισμός, Ισλαμισμός. Τέσσερις συνιστώσες μιας τεράστιας παγκόσμιας έρευνας γύρω από την θρησκεία, που εμφανίζει μεγάλες διαφορές, τόσο ανάμεσα στα φύλα, όσο και στις θρησκείες.

Πολιτικό GREEK Μπάχαλο

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Μετά και την σαφή τοποθέτηση της Ντόρας για το ότι δεν χρειάζονται εκλογές, ξεκαθάρισε το τοπίο της απελπισίας στην πολιτική σκηνή. Ας δούμε τι θέλει το κάθε κόμμα.
ΣΥΡΙΖΑ: Μερικοί θέλουν την τετραετία, γιατί πιστεύουν ότι είναι χαμένοι από χέρι και μετά από τις επόμενες εκλογές, ίσως και να μην είναι βουλευτές.

Iδού πως προωθούν την Ατζέντα 21

Χωρίς καν να γνωρίζουν οι πολιτικοί τι είναι η Ατζέντα 21...
βάζουν διαρκώς περισσότερους φόρους στα ακίνητα με την μορφή του ΕΝΦΙΑ και διαρκώς περισσότερους φόρους στα ενοίκια, προωθώντας ταυτόχρονα σαν υποχρεωτικά τα ενεργειακά πιστοποιητικά, χτυπώντας έτσι την ιδιοκτησία, αφού σκοπός της Ατζέντας 21 είναι να μην έχει κανείς τίποτε δικό του, καμία ιδιοκτησία.

ΒΟΜΒΑ!!! Χίλαρι Κλίντον:”Εμείς δημιουργήσαμε την Αλ Κάιντα για να καταστρέψουμε την Σοβιετική ένωση”!(Αποκαλυπτικό Βίντεο)

Η Χίλαρι Κλίντον παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έφτιαξαν τον στρατό των τζιχαντιστών…
Δείτε στο αποκαλυπτικό βίντεο που ακολουθεί:

Μεγάλη προπαγάνδα μέσα από τις καινούριες τηλεοπτικές σειρές

Στην καινούρια σεζόν τρώμε προπαγάνδα με πολλούς τρόπους μέσα από τα ΜΜΕ, τις ταινίες, τα βιβλία κτλ. Αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί στις τηλεοπτικές σειρές και συγκεκριμένα στις σειρές Lucifer και Damien.
Το Lucifer, το οποίο προέρχεται από την Warner Bros. TV και έχει ως βάση το comic της DC Comics και συγκεκριμένα της Vertigo, εχει για δημιουργό τον γνωστό από το Californication, Tom Kapinos, και σκηνοθέτη τον Len Wiseman.

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους του Κιλκίς: Οι λαθρομετανάστες παρενοχλούν τις γυναίκες και τα παιδιά μας - ΒΙΝΤΕΟ

Τα ΜΜΕ προσπαθούν να παρουσιάσουν μία «μαγική» εικόνα ότι δήθεν οι Έλληνες συμπάσχουν στη διεθνιστική ιδεοληψία των κυβερνώντων και των δήθεν αντιπολιτευόμενων της νουδούλας.

Το Έθνος με τις χίλιες ζωές

Το άρθρο αυτό γράφεται με αφορμή την επέτειο της Επανάστασης του 1821 η οποία εορτάζεται από έναν ελληνισμό που βρίσκεται σε καθοδική πορεία.
Βλέπετε, η ιστορία του Ελληνικού Έθνους ξεκινά πολύ πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα τότε που οι αρχαίοι θεοί (Νεφελίμ) πάλευαν με την κάστα των θεών που ήταν δίκαιοι και φιλάνθρωποι(Ελ).

O ΧΑΡΟΣ ΒΓΗΚΕ, ΒΓΗΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ…

Jean Francois Millet, "O  Θάνατος και ο ξυλοκόπος"
Γράφει ο  Ιωάννης  Αυξεντίου

Και συνεχίζει το λαϊκό άσμα: « μεσ' στη δική μου γειτονιά κι από τον πολύ συλλογισμό έχασε το λογαριασμό.…».Έτσι ακριβώς! Τώρα πλέον έγινε καθημερινή συνήθεια το άκουσμα της είδησης, ότι δύο γεροντάκια βρήκαν φρικτό θάνατο στα χέρια αλλοδαπών κακοποιών.

To μήνυμα του Ηλία Κασιδιάρη: “Αντισταθείτε στους νεογενίτσαρους, τα τζαμιά και τις ισλαμικές μαντίλες! ΦΩΤΙΑ και ΤΣΕΚΟΥΡΙ στους προσκυνημένους!” – Καταχειροκροτήθηκε από τους πολίτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

“Οι Ήρωες αγωνίστηκαν για να διώξουμε από την Ελλάδα τους οθωμανούς, το ισλάμ, τα τζαμιά και τις μαντίλες, που προσπαθούν σήμερα να επαναφέρουν οι νεογενίτσαροι του πολιτικού συστήματος.

NTAΛΑΡΑΣ-ΤΣΟΓΛΑΝ ΜΑΝΤΡΙ. ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ. ISTANBUL H ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 2012 ΜΕ ΤΙΣ “ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ” ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ

Προκαλεί η συναυλία Νταλάρα στην Κων/πολη
Συναυλιες στην Κων/πολη παραμονες και ανημερα της 25ης Μαρτίου προκειται να δωσει ο Γιώργος Νταλάρας προκαλώντας δεκάδες αρνητικά σχόλια στα social media.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ!

…μιλάμε για την απόλυτη προσβολή στους νεκρούς του 1821 που μολις ενημερώθηκαν από τον κύριο Μητσοτάκη ότι θυσιάστηκαν για…

Ανεβαίνει στο άλογο – Όταν βγάζει την κάπα, μένουν όλοι άναυδοι!

Φέτος, η 23χρονη Laura Sumrall αιφνιδίασε όλο το διαδίκτυο στο πρωτάθλημα του Κεντάκι. Η εκτέλεσή της, εμπνευσμένη από το Frozen της Disney, έδωσε στην 23χρονη τον τίτλο του πρωταθλητή.

Να και κάτι ευχάριστο:Πανέμορφο αφιέρωμα από την Google για την χώρα μας!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα της Google πήρε εικόνες από διάφορα μέρη της χώρας μας (Ακρόπολη, Πλάκα, Θεσσαλονίκη, Μετέωρα) μέσω του Street view που διαθέτει και δημιούργησε ένα πολύ ωραίο βίντεο.

Πολιτικοί-δούλοι συνεργοί της Νέας Τάξης ανακοινώνουν την παγκόσμια χούντα που έρχεται

Ο πλανήτης αλλάζει! Η Νέα Τάξη θέλει έναν νέο γκρι λαό χωρίς εμφανή εθνικά χαρακτηριστικά, προκειμένου να του πλασάρει την πανθρησκεία ως «λύση»-προστασία από το θρησκευτικό μίσος του Ισλάμ.

Μακελειό στο Ιράκ! Βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε σε αγώνα ποδοσφαίρου! Πάνω από 60 νεκροί!

Τουλάχιστον 71 άνθρωποι τραυματίστηκαν, πολλοί εκ των οποίων είναι σοβαρά – Ανάμεσα στα θύματα και ο δήμαρχος της πόλης

Κρύβει το Βατικανό στις βιβλιοθήκες του… Ερπετοειδή Ανουνάκι;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Πολλοί λένε ότι η εξωγήινοι φυλή των Ανουνάκι δεν υπάρχει. Ότι αυτοί και ο πλανήτης τους ο Νιμπίρουείναι μία ανοησία και πολύ κακώς έχουν συνδεθεί με του Σουμέριους και τον πολιτισμό τους. Επίσης, ότι καμία σχέση δεν υπάρχει σε όλα αυτά με τα ερπετοειδή

Οι μυστηριώδεις κρατήρες στη Σιβηρία ίσως κρύβουν μια ωρολογιακή βόμβα για όλο τον πλανήτη

Όταν ένας πιλότος ελικοπτέρου εντόπισε τον πρώτο κρατήρα, το καλοκαίρι του 2014, όλοι ήταν αμήχανοι.
H τρύπα με διάμετρο περίπου 30 μέτρα εμφανίστηκε στην χερσόνησο Γιαμάλ φαινομενικά από το πουθενά, κατά τη διάρκεια μιας τεταμένης περιόδου όπου ρωσικής στρατιωτικής δράσης στην Ουκρανία.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Το χωριό που θα φτιάξει στη Σελήνη παρουσίασε η ESA

Σχεδόν 50 χρόνια από τότε ο άνθρωπος περπάτησε για πρώτη φορά στην σεληνιακή επιφάνεια, ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος Γιόχαν Ντίτριχ Βέρνερ εξηγεί το όραμά του για το το σεληνιακό χωριό που θα να είναι έτοιμο να κατοικηθεί μέχρι το 2030.