Τεράστια ρωγμή στη γη ανοίγει ξαφνικά στο Γουάιομινγκ

Η τεράστια ρωγμή, η οποία φαίνεται να έχει χωρίσει ένα λόφο στη μέση, ανακαλύφθηκε από κυνηγούς.
Η ργμή σχηματίστηκε ξαφνικά στους πρόποδες της οροσειράς Bighorn του Wyoming με 750 χιλιόμετρα μήκος και 50 χιλιόμετρα πλάτος. Πρόσφατα ανακαλύφθηκε από κυνηγούς που ταξιδεύουν συχνά στην περιοχή.

Απόκοσμο! Κομήτης-νεκροκεφαλή θα περάσει ξυστά από τη Γη ανήμερα του Χάλοουιν! (photo)

Μια ουράνια νεκροκεφαλή θα περάσει ανήμερα της γιορτής του Χάλοουιν, ακριβώς δίπλα από την Γη, ανακοίνωσε η NASA η οποία μάλιστα έδωσε και στη δημοσιότητα την φωτογραφία του απόκοσμου στην κυριολεξία ουράνιου σώματος
Τον πελώριο «εορταστικό» κομήτη-νεκροκεφαλή που φλερτάρει με την Γη, έπιασε στα τηλεσκόπια της και απαθανάτισε η αμερικανική διαστημική υπηρεσία NASA και φαντάζει εξωπραγματικός, με δύο σκοτεινές τρύπες που θυμίζουν μάτια, μια στρογγυλή οπή στο επίπεδο της μύτης και ένα λευκό περίγραμμα σε μορφή κρανίου.
«Ο μεγάλος βράχος που θα περάσει κοντά στη Γη είναι πιθανότατα ένας νεκρός κομήτης που, κατά παράξενο τρόπο, μοιάζει με νεκροκεφαλή» ανέφερε η NASA στην ανακοίνωσή της.

Νοικάρηδες στα ίδια τους σπίτια θα καταντήσουν χιλιάδες ιδιοκτήτες!

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ DISTRESS FUNDS ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ TA «ΚΟΚΚΙΝΑ» ΔΑΝΕΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Στα χέρια ξένων εταιρειών, των λεγόμενων distress funds που ειδικεύονται στον τομέα προβληματικών δανείων και περιουσιακών στοιχείων από πτωχεύσεις, θα περάσουν χιλιάδες «κόκκινα» δάνεια Ελλήνων δανειοληπτών από μέρα σε μέρα...

Περίεργη γεωλογική δραστηριότητα στο υπερηφαίστειο yellowstone [Βίντεο]

Έχουν γραφτεί άπειρα άρθρα για το υπερηφαίστειο yellowstone, που βρίσκεται στις Β/Δ ΗΠΑ.

Εδώ και 3 -4 μέρες το ηφαίστειο στο yellowstone έχει εμφανίσει περίεργη γεωλογική δραστηριότητα.


Έρευνα: Όσο περισσότερο βλέπετε TV τόσο πιο πιθανό είναι να πεθάνετε!

Υπάρχει στενή σύνδεση μεταξύ του αριθμού των ωρών τηλεθέασης την ημέρα και της αύξησης του κινδύνου από τις περισσότερες από τις σημαντικότερες αιτίες θανάτου, σύμφωνα με τα ευρήματα μιας νέας μελέτης που δημοσιεύεται στο τεύχος Δεκεμβρίου του επιστημονικού περιοδικού American Journal of Preventive Medicine.

Κρίση Πανικού: Ποια είναι τα συμπτώματα;

Όλα τα σημάδια για να καταλάβετε πότε έχετε κρίση πανικού.Δείτε ποια είναι Ο καθένας βιώνει συναισθήματα άγχους και πανικού σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές κατά τη διάρκεια της ζωής του. Είναι μια φυσική αντίδραση σε αγχωτικές ή επικίνδυνες καταστάσεις. Ωστόσο, για κάποιον με διαταραχή πανικού, τα συναισθήματα του άγχους, του στρες και του πανικού συμβαίνουν τακτικά και ανά πάσα στιγμή.

2015 ! ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ! Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣT@@ΚΑΝΑΛΩΝ

Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΑΔΙ
ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ !
Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΛΕΟΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ -ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΛΕΟΝ- ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΝΤΟΝΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣΤΕ

EKTAKTO ! ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ (ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ) ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ…

Έκτακτο – Ο Θεός Μας Προειδοποιεί – Μετά τα Καιρικά και τα Σεισμικά Φαινόμενα
11 και θα γίνουν σεισμοί μεγάλοι, και κατά τόπους θα γίνουν πείνες και επιδημίες, και φαινόμενα φοβερά, και από τον ουρανό θα γίνουν σημεία μεγάλα
ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΚΕΦ 21

Νέα αεροπορική τραγωδία: Συνετρίβη ρωσικό αεροσκάφος στη χερσόνησο του Σινά – Νεκροί οι 224 επιβαίνοντες (Βίντεο & Φωτογραφίες)

Στα δύο κόπηκε το ρωσικό αεροσκάφος - Ο πιλότος ανέφερε μηχανική βλάβη και ζήτησε να αλλάξει πορεία - Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ 23 λεπτά αφότου απογειώθηκε - Βρέθηκε το μαύρο κουτί του μοιραίου Airbus - Σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων διασκορπίστηκαν τα πτώματα

Αυτός είναι ο εκσκαφέας - μαμούθ! Δείτε τι μπορεί να κάνει... (Φωτογραφίες&Βίντεο)

Ο Bagger 288 είναι ο μεγαλύτερος εκσκαφέας του κόσμου, γερμανικής κατασκευής.
Το βάρος του φτάνει τους 13.500 τόνους, διαθέτει δύο κινητήρες με ιπποδύναμη 22.500 hp και έχει πλάτος 46 μέτρων. Η ικανότητα σκαψίματος αδρανών υλικών φτάνει μέχρι 10.000 κυβικά μέτρα την ώρα!

Χαμός στο Facebook με το χρέος πολίτη στην εφορία-Δείτε γιατί(φωτο)

Ο ίδιος γνώριζε πως δεν χρωστά στην εφορία και πως οι υποχρεώσεις του είναι τακτοποιημένες, όμως η φορολογική διοίκηση, είχε άλλη άποψη. Το σύστημα της ΓΓΠΣ φανέρωνε πως υπάρχει από τον περσινό ΕΝΦΙΑ... η σημαντική ληξιπρόθεσμη οφειλή του ενός λεπτού του ευρώ! 

Και ο Λαρισαίος φορολογούμενος, συνταξιούχος εν προκειμένω, αναλογιζόμενος τη δυστοκία του Δημοσίου στην είσπραξη εσόδων και πολύ περισσότερο τις οικονομική κατάσταση της χώρας, έσπευσε την επομένη στην τράπεζα για την αποπληρωμή του απεχθούς και επονείδιστου αυτού χρέους. Άλλωστε την προοπτική της διαγραφής, την είχε βγάλει από το μυαλό του. 


ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΑ – ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΦΕΚ) – ΝΕΑ ΟΡΙΑ

ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ…
Ένα ακόμη από τα 49 προαπαιτούμενα έκλεισε αργά χθες το βράδυ με τη δημοσίευση στο ΦΕΚ της υπουργικής απόφασης για την καθιέρωση νέων ελάχιστων ποσοστιαίων στόχων συνταγογράφησης γενοσήμων φαρμάκων κατά όγκο αλλά και τη θέσπιση ορίων στη φαρμακευτική δαπάνη κάθε γιατρού ξεχωριστά ανάλογα με την ειδικότητα, τον αριθμό των ασθενών για τους οποίους συνταγογραφεί αλλά και την περιφερειακή ενότητα της χώρας στην οποία ασκεί το επάγγελμά του.

Τέλος στην προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η ΝSA αποδεσμεύεται.

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει τη CISA. Certified Information Systems Auditor (CISA) Πιστοποιημένος Ελεγκτής Πληροφοριακών Συστημάτων. Είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση στον τομέα του ελέγχου και της ασφάλειας των συστημάτων πληροφοριών.
Μια εκδοχή του νομοσχεδίου για την κυβερνοασφάλεια πέρασε στο Κογκρέσο με την ψηφοφορία της Γερουσίας με 74 προς 21 ψήφους.

ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ... ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΕΜΕΙΣ ΚΛΑΨΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ;;; ΑΣ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ! ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΥΠΗΡΈΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΑΤΙΝΆΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ... ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ;


ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

Συντελειακού Χαρακτήρα Εξελίξεις, Πρωτόγνωρες στα χρονικά της ελληνικής κοινωνίας στα χρόνια της μεταπολίτευσης, λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες…

Σά δέν ντρέπεται – «ἰσιώνει» τό χαλί πού στρώνει ἡ Κυβέρνηση γιά τό χάραγμα τοῦ Ἀντιχρίστου!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1…
Παρακαλάει ὁ Παπαδάκης: «κάντε το», νά φέρει δηλαδή ἡ Κυβέρνηση μέχρι τό τέλος τοῦ 2016 τήν Κάρτα τοῦ Πολίτη!
Ἐκεῖ πού μᾶς χρωστοῦσαν, μᾶς παίρνουν καί τό βόδι…Τά Μ.Μ.Ε. καί οἱ ἀκριβοπληρωμένοι κλόουν τους στό σατανικό παιχνίδι τῆς ἀπάνθρωπης ἀπόλυτης δικτατορίας τῶν ἠλεκτρονικῶν ταυτοτήτων 666, καί ἀναπόφευκτα ἔτσι καί περάσει, στήν πορεία γιά τό τελικό σφράγισμα στό σῶμα μας!

2016-2020… ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΚΑΡΕΙ.. Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ

Ετοιμαστείτε … ο κόσμος σας πρόκειται να γυρίσει ανάποδα!
Το διεφθαρμένο, εγκληματικό καθεστώς με έδρα την Ουάσινγκτον έχει αρχίσει να χάνει την πρόσφυσή του στην Αμερική.Ο αμερικανικός λαός έχει κουραστεί να του λένε ψέματα. Οι έξυπνοι Αμερικανοί «ξύπνησαν» μαζικά και κατάλαβαν την πραγματικότητα της ηγεσίας των ΗΠΑ και την οικονομική κρίσιμη κατάσταση.

Οι θαυματουργές και παράξενες ασπίδες των Αρχαίων Ελλήνων

Όπως έχει αναφερθεί μυστήριο καλύπτει το θέμα του τί ήταν τα περίφημα ιερά όπλα πού υπήρχαν μέσα στο άδυτο του ναού του Απόλλωνος, και τα οποία με θαυμαστό τρόπο βρέθηκαν μπροστά από τον ναό όταν έφθαναν στο τέμενος του θεού οι βάρβαροι Πέρσες για να το συλήσουν.    Μια ιδέα για το τί μπορεί να ήταν κάποιο από τα ιερά αυτά όπλα μας δίνει ό θρύλος του Άβαντος, πού αναφέρεται στην

Παγκόσμιος Αναβρασμός: Οι ισχυροί και οι πλούσιοι τρέχουν πανικόβλητοι - Τι περιμένουν που εμείς δεν ξέρουμε; [βίντεο]

Υπάρχει μια ξαφνική κινητοποίηση αλλά ο απλός δεν έχει ιδέα   Περίεργα πράγματα συμβαίνουν σε όλη την υδρόγειο, συμπεριλαμβανομένων των αυξημένων έντονων καιρικών συνθηκών, του οικονομικού χάους, μιλάμε για πόλεμο, και πολλά άλλα.

Β.Ορμπάν: "Η Ευρώπη «προδόθηκε» από μια συνωμοσία που διέπραξε η Αριστερά και ο Σόρος"

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν υποστήριξε σήμερα ότι η Ευρώπη «προδόθηκε» από μια συνωμοσία που διέπραξαν ισχυροί χρηματιστές, η Αριστερά και μη αιρετοί αξιωματούχοι.   «Η Ευρώπη προδόθηκε, εάν δεν υπερασπιστούμε (τα συμφέροντά της), η ήπειρος δεν θα ανήκει πλέον στους πολίτες που διαμένουν σε αυτή» δήλωσε ο Ορμπάν κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στη Βουδαπέστη.  

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Δύο στους τρεις κάτω των 50 ετών παγκοσμίως, είναι φορείς του ιού του έρπητα

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε ότι τα 2/3 του παγκοσμίου πληθυσμού, κάτω των 50 ετών, πάσχει από τον ίδιο ιό που προκαλεί τον επιχείλιο έρπητα
Τα δύο τρία του παγκόσμιου πληθυσμού κάτω των 50 ετών είναι φορείς του εξαιρετικά μεταδοτικού ιού του επιχείλιου έρπητα, ο οποίος προκαλεί πληγές γύρω από το στόμα, ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), στην πρώτη του αυτή αξιολόγηση της παγκόσμιας παρουσίας του ιού.

Με νόμο που περνάει η κυβέρνηση καταστρέφει και τις μικρές ελληνικές ζυθοποιίες

Σου αρέσουν οι μπύρες από μικρές ελληνικές ζυθοποιίες; Θα το πληρώσεις ακριβά

Με νόμο που περνάει η κυβέρνηση αυξάνεται η φορολόγηση των ελληνικών μικροζυθοποιίων ανακόπτοντας την δυναμική τους πορεία

«Γ@μήστε τους πολιτικούς»: Ο Cumberbatch μίλησε για τους πρόσφυγες και άφησε άφωνο ένα ολόκληρο θέατρο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Benedict Cumberbatch παίρνει θέση απέναντι σε ένα μείζον κοινωνικό θέμα με παγκόσμιο αντίκτυπο -όλοι θυμόμαστε το μήνυμά του προς τους παπαράτσι το 2013, στο οποίο έγραφε «Πηγαίνετε να φωτογραφήσετε την Αίγυπτο και να δείξετε στον κόσμο κάτι πραγματικά σημαντικό», αναφερόμενος στον εμφύλιο πόλεμο που κυμαινόταν στη χώρα.

Μεγάλος αστεροειδής θα περάσει ξυστά από τη ΓΗ

Συναγερμός έχει σημάνει στη NASA για τον μεγάλο αστεροειδή με διάμετρο περίπου 400 μέτρων, ο οποίος θα περάσει αύριο από τον πλανήτη μας.
Η NASA τονίζει πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ωστόσο για τους επιστήμονες είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον το πέρασμα του αστεροειδή. Το πέρασμα, με ταχύτητα 35 χλμ ανά δευτερόλεπτο, θα γίνει αύριο το βράδυ στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδας σε απόσταση 480.000 χιλιομέτρων, λίγο μεγαλύτερη από την απόσταση Γης-Σελήνης.
Κατά τη NASA, ο αστεροειδής αυτός, με την ονομασία 2015 TB145, ενδέχεται να είναι το μεγαλύτερο ουράνιο σώμα που θα προσεγγίσει τον πλανήτη μας έως το 2027.

Ο “εφιάλτης στο δρόμο των…κόκκινων δανείων”!!! Διαβάστε τα εφιαλτικά σενάρια που κυκλοφορούν!!!

Θα γίνει πόλεμος…
«Εδώ τα καλά δάνεια» θα φωνάζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα οι διοικήσεις των τραπεζών, μόνο που στις περιπτώσεις του, τα μόνα δάνεια που θα έχουν μείνει πάνω στο τραπέζι θα είναι τα κόκκινα δάνεια και η διαχείριση τους φαίνεται τεράστιο εμπόδιο!
Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για τα «κόκκινα στεγαστικά δάνεια».
Στόχος των τραπεζών είναι να περιορίσουν στο ελάχιστον τους πλειστηριασμούς, αντιπροτείνοντας λύσεις που και δεν θα αφήσουν τους δανειολήπτες χωρίς κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους, αλλά θα εγγυώνται και την σίγουρη αποπληρωμή των δανείων.
Τα 4 σενάρια προβλέπουν:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ-Πρώην Αμερικανός πιλότος: “Ήμουν άθεος μέχρι που πέθανα!

Μετά από αυτό το μοιραίο περιστατικό έγινε κληρικός!
Στο κεφάλαιο «Ήμουν άθεος μέχρι που πέθανα» (σ. 35), ο WEISS περιγράφει τη συζήτησή του με τον Αιδεσιμότατο BURRIS JENKINS (Μπέρις Τζένκινς), ο οποίος, πριν γίνει κληρικός, είχε εκπαιδευτεί σε πολλά και επί χρόνια, «ετοιμαζόμενος» -όπως αφηγείται – για κάτι που δεν γνώριζα μέχρι εκείνη τη στιγμή». Και «εκείνη η στιγμή» ήταν, όταν έγινε το ατύχημα από μία τρομερή έκρηξη στο μηχανοστάσιο μιας θαλαμηγού, στην οποία είχε την ευθύνη.

Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη: 22 αρχαία ναυάγια στους Φούρνους

Χαρακτηρίζονται πλέον ως η παγκόσμια πρωτεύουσα των αρχαίων ναυαγίων και όχι άδικα.
Κάτω από τα νησάκια των Φούρνων βρίσκεται κρυμμένος ένας τεράστιος θησαυρός που ήρθε στο φως το καλοκαίρι από ομάδα ελληνοαμερικάνων αρχαιολόγων.
Μέσα σε 13 ημέρες ερευνών εντοπίστηκαν στο βυθό των Φούρνων 22 ναυάγια αρχαίων εμπορικών πλοίων.

Ετσι θα καθαρίσετε τους πνεύμονές σας σε τρεις μέρες!

Μερικοί άνθρωποι έχουν προβλήματα στους πνεύμονες, ακόμη κι αν δεν έχουν ανάψει ένα τσιγάρο ποτέ στη ζωή τους ενώ άλλοι καπνίζουν για 40 χρόνια και τους πνεύμονες λειτουργούν τέλεια.   Όλα αυτά εξαρτώνται από τον οργανισμό του ατόμου. Επιπλέον, εμείς θα σας παρουσιάσουμε κάποιες συμβουλές για το πώς να καθαρίσετε τους πνεύμονές σας σε τρεις ημέρες.   Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία αποτοξίνωσης θα πρέπει να «πεταχτούν» όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα, επειδή το

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ιδρύεται με την ΤΤΙΡ: Καταλύονται εργασιακά δικαιώματα, προσωπικά δεδομένα, διατροφική ασφάλεια, και...η Δημοκρατία

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Στα παρασκήνια της παγκόσμιας εξουσίας εξυφαίνεται εν απόλυτη μυστικότητα και έλλειψη διαφάνειας η περιβόητη Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων, ή αλλιώς TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership), η οποία επί της ουσίας θα ενώσει τις ΗΠΑ με την ΕΕ ως ενιαίο οικονομικό χώρο δημιουργώντας την μεγαλύτερη παγκόσμια αγορά του πλανήτη, όπου θα επιτρέπεται η ελεύθερη διακίνηση αγαθών και υπηρεσιών.
 

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες καταστροφικές πλημμύρες από το 1930 έως σήμερα στην Αττική

Ψάξαμε τις μεγάλες καταστροφές από πλημμύρες από το 1930 έως και σήμερα. Τι παρατηρήσαμε; Οι 3 μεγαλύτερες καταστροφές που είχαν και ανθρώπινα θύματα είναι:



- 6 Νοεμβρίου 1961 (40 ζωές στο Ίλιον)
- Νοέμβριος 1977 (25 ζωές )
- 24 Νοεμβρίου 2014 (Δυτική Αττική)

Ιωάννης Λαμπρόπουλος : ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

            Όλη αυτή η σημερινή αθλιότητα και η απόλυτη παραλογία που ζούμε στην Ελλάδα, δείχνει πως μπήκε στην τελική της ευθεία. Λίγα μέτρα έμειναν να διανύσει ακόμα αυτή η ταλαίπωρη και χιλιοπροδομένη πατρίδα, μέχρι να την δούμε να τερματίζει αποκαμωμένη και μισοπεθαμένη, όπως την κατάντησαν.


Πρόγνωση, Τηλεκίνηση, Αιώρηση: Καταγεγραμμένες μαρτυρίες και απόπειρες κατανόησης

 Οι άγνωστες δυνάμεις του ανθρώπου ασκούσαν πάντοτε μια ακαταμάχητη γοητεία πάνω του. Εκτός από τους απλούς ανθρώπους, επιστήμονες και πειραματικές εργασίες έχουν επίσης ασχοληθεί με αυτές. 

Προφητεία, τηλεπάθεια, τηλεκίνηση, αιώρηση. Υπάρχουν; Είναι δυνατό να συμβούν; Μήπως δεν είναι τίποτε άλλο από δυνάμεις που οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να αφυπνίσουν, αρκεί να αντιληφθούν την ύπαρξή τους και να ακολουθήσουν ένα δρόμο καλλιέργειας και ανάπτυξής τους;


Να περιμένουμε σημαντικό παγκόσμιο γεγονός για τον Νοέμβριο;

Προβλέπει αυτή η εικόνα των  "ελίτ" ένα σημαντικό παγκόσμιο γεγονός για τον Νοέμβριο;Το εξώφυλλο του τεύχους Ιανουαρίου 2015 του περιοδικό The Economist δείχνει μια παράξενη διάταξη των ηγετών του κόσμου και τα σύμβολα που έχει .




Πετρέλαιο Θέρμανσης: Ποιες οι 5 αλλαγές-φωτιά στο επίδομα, ποιοι θα το παίρνουν

Πέντε αλλαγές στο επίδομα πετρελαίου θέρμανσης σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών.
Μεταξύ άλλων αναμένεται φέτος να είναι αυστηρότερα τα εισοδηματικά και τα περιουσιακά κριτήρια, ενώ θα υπάρξουν μεταβολές που έχουν να κάνουν με τους νομούς που ανήκουν στις τέσσερις ζώνες βάσει των οποίων επιδοτούνται ανάλογα οι καταναλωτές.

ΣΟΚ: ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ! ΆΡΧΙΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.(ΒΙΝΤΕΟ)

Χειρότεροι από τους Σαμαροβενιζέλους οι Τσίπρας Καμμένος….
Ανοίγουν πόλεμο με τον Ελληνικό λαό!!
Το makeleio.gr στο σημείο αυτό σας υπενθυμίζει τον τοποθέτηση του αδελφού του  Κορυφαίου Υπουργού του Τσιπρα(Νικου Φιλη) και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Φίλη που σε ερώτηση του Στέφανου Χίου σχετικά με την κατάσχεση της πρώτη κατοικίας είπε…

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ HALLOWEEN ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ SAMHAIN ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΑΛ - ΜΟΛΩΧ

Τι ακριβώς είναι το Halloween που εορτάζουν οι ΗΠΑ;

Παρακάτω θα δούμε ορισμένα πάρτυ που διοργανώνονται στην Αθήνα αλλά και γενικά σε ολόκληρη την Ελλάδα για να τιμήσουν αυτή την σατανική εορτή.


A Spooktacular Halloween Night! #4 – «Six D.O.G.S» (31/10 )
  

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ: ΜΕΤΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Οι αριστεροί γυμνοσάλιαγκες του Σύριζα, οι οποίοι έλαβαν κάποιο αξίωμα στην συγκυβέρνηση Σύριζα- Ανέλ στην προσπάθεια τους να γλύφουν επ αόριστον τα αφεντικά τους για μια ανώτερη θέση σε μια Υπουργική καρέκλα, συνεχίζουν το ανθελληνικό τους παραλήρημα είς υγείαν της Νέας Τάξης Πραγμάτων ώστε να προωθήσουν σύμφωνα με την Ατζέντα 21 την νέα γενιά αμόρφωτων ανθρώπων.


Tρίτο χρυσό μετάλλιο για την ελληνική ομάδα στίβου των ΑμεΑ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα

Ο Σε Τζον Φερνάντες βρέθηκε στην κορυφή της σφαιροβολίας κατηγορίας F53, ακολουθώντας το δρόμο του... νονού του, Μανώλη Στεφανουδάκη, αλλά και της Δήμητρας Κοροκίδα. Ο Φερνάντες, ο οποίος βαφτίστηκε Χριστιανός πριν από δύο χρόνια με νονό τον Στεφανουδάκη, εκτός της πρώτης θέσης, πανηγύρισε και ένα νέο ρεκόρ Ευρώπης, καταρρίπτοντας το δικό του από το 2008 στο Πεκίνο.

Πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις με ένα λεμόνι

Εκτός από τη σωτήρια γεύση του και την βιταμίνη C που τονώνει το ανοσοποιητικό μας το λεμόνι σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έξω από την κουζίνα. Μαλλιά, νύχια, δέρμα μπορούν να επωφεληθούν από τα συστατικά του με μερικούς από τους παρακάτω τρόπους.
Σώμα

Πώς βγήκε η φράση «έβαλε το κεφάλι του στο ντορβά»

Όταν κάποιος αποφασίσει να τα παίξει όλα για όλα, ακόμη και με θανάσιμο κίνδυνο για τον ίδιο, λέμε ότι αυτός «βάζει το κεφάλι του στο ντορβά».
Ντορβάς είναι το «ταγάρι», όπως αλλιώς λέγεται το σακούλι, μέσα στο οποίο οι χωρικοί, έβαζαν διάφορα πράγματα. Στη Βυζαντινή Εποχή, όταν οι νησιώτες πιάνανε κάποιο ληστή, εγκληματία, ή πειρατή, του έκοβαν το κεφάλι, το βάζανε μέσα σ’ ένα ντορβά, παστωμένο, για να μη βρομάει και το στέλνανε στην Κωνσταντινούπολη.

Καρκίνος και κατανάλωση κρέατος: Χάθηκε το μέτρο μετά την ανακοίνωση του ΠΟΥ

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες μετά την έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σχετικά με την σύνδεση της κατανάλωσης κρέατος (πχ μπέικον, αλλαντικά κλπ) και της αύξησης του κινδύνου εκδήλωσης καρκίνου του παχέος εντέρου.

Τι συμβαίνει πραγματικά λίγο πριν πεθάνουμε; (video)

Όλες τις διεργασίες στον εγκέφαλο ενός ανθρώπου όταν βλέπει το δολοφόνο με το τσεκούρι να έρχεται κατά πάνω του, αποφάσισε να μοιραστεί με τους χρήστες του διαδικτύου ένα… μάτσο Αμερικανών χημικών, ενόψει Halloween.

Ιατρικό θαύμα: Ο άνθρωπος που ζει με την καρδιά έξω από το στήθος! (video)

Ακόμα και τις πιο ελπιδοφόρες εκτιμήσεις των γιατρών «κονιορτοποίησε» ένας Ινδός, ο οποίος χάρη στην αστείρευτη θέλησή του για ζωή και στην ακόρεστη δύναμη της ψυχής του, αποτελεί ένα ζωντανό θαύμα της ιατρικής.

Τέλη κυκλοφορίας: Αυτό είναι το εφιαλτικό σενάριο παρά τις διαψεύσεις

Παρά τις διαψεύσεις του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη για τα τέλη κυκλοφορίας, η κυβέρνηση φαίνεται πως θα «χτυπήσει» τους πολίτες στο αυτοκίνητο, για να καλύψει τις απαιτήσεις των δανειστών.

ΗΠΑ: Στην εντατική μετά από έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου

Ένας 21χρονος άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από έκρηξη που προκλήθηκε στο ηλεκτρονικό τσιγάρο του λόγω δυσλειτουργίας.

384 ευρώ εθνική σύνταξη προτείνει ο Κατρούγκαλος

Για το εναλλακτικό σχέδιο που επεξεργάζεται για το ασφαλιστικό ενημερώνει την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Σπιτική μαγιονέζα με τρεις κινήσεις

Θέλει καλά αυγά και λευκό ξύδι.
Υπάρχουν σήμερα πολύ καλές μάρκες μαγιονέζας, χωρίς συντηρητικά, με αυγά κλπ. Αν θελήσετε, ωστόσο, να δοκιμάσετε τη δική σας συνταγή, είναι πανεύκολη και εξαιρετικά νόστιμη.
Υλικά