Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακηρύχτηκε η Νέα Παγκόσμια Τάξη.Θ ανοίξεις τα μάτια σου??

Ανακηρύχτηκε η Νέα Παγκόσμια Τάξη.Θ ανοίξεις τα μάτια σου??

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε ...



ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΡΙΚΗΣ - Κρατούν φυλακισμένους ως τράπεζες αίματος και αποθήκες οργάνων! Αφαιρούν νεφρά και κερατοειδείς!

Στρατής Μαζίδης
 

Το ρεσιτάλ της φρίκης αλλά και της πλήρους απαξίωσης της ανθρώπινης υπόστασης δε γνωρίζει τελειωμό στα κατεχόμενα εδάφη του Ισλαμικού Κράτους.
Το άρθρο που υπογράφει ο Σαρμάντ Αλ Τζιλάνε στην ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα της Ράκκα "Η Ράκκα σφαγιάζεται σιωπηλά" είναι συγκλονιστικό.


Αυτό το σενάριο "θερμής" παγκόσμιας σύγκρουσης εξετάζουν οι ΗΠΑ με αφορμή τη Συρία αλλά ... δεν τους βγαίνει...

του Βασίλη Καπούλα
 
Με αφορμή την ρωσική αλλά και κινεζική στρατιωτική ανάπτυξη στη Συρία, το Αμερικανικό Πεντάγωνο εξετάζει σενάριο τρίτου παγκοσμίου πολέμου με αφορμή τη Συρία. Το αποτέλεσμα είναι εφιαλτικό για τους Αμερικανούς: game over για το ΝΑΤΟ! Ο Αμερικανικός στρατός χάνει οποιαδήποτε σύγκρουση με τα ρωσικά στρατεύματα.
 

Βλέπεις νεκρούς στον ύπνο σου; Να το γιατί!

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους βλέπεις νεκρούς ανθρώπους στο όνειρό σου - Κάτι θέλουν να σου πουν!
Όλοι κατά καιρούς βλέπουμε στον ύπνο μας άτομα που δεν είναι πλέον στη ζωή. Πολλοί ονειρευόμαστε συχνά νεκρούς ανθρώπους, ενώ συνήθως δεν συνειδητοποιούμε πόσο κοινά είναι τα όνειρα μας, στα οποία νεκροί έχουν έρθει ως επισκέπτες…
 

360 βρέφη βρήκαν τον θάνατο στο "δωμάτιο του παιδιού" της VW - Το κολαστήριο της εταιρίας στα χρόνια του Β' ΠΠ

Kαι όμως το σκάνδαλο της VW δεν ήταν τίποτα μπροστά στις ευθύνες που είχε η εταιρεία για τα χρόνια του Β' ΠΠ, όταν 360 βρέφη βρήκαν το θάνατο στις εγκαταστάσεις "φιλοξενίας" της, οι γονείς των οποίων ήταν σκλάβοι στο εργοστάσιο.

Δείτε τι προκαλούν τα αναψυκτικά στην καρδιά σας

Ανθρακούχα αναψυκτικά, ενεργειακά ποτά, φρουτοποτά και καφεϊνούχα ροφήματα βάζουν για ακόμη μία φορά στο στόχαστρο οι επιστήμονες, επισημαίνοντας την αρνητική επίδραση που έχουν μακροπρόθεσμα στην υγεία της καρδιάς.

Σφοδρές χιονοπτώσεις και πολλή παγωνιά: Τι λένε τα μερομήνια για τον φετινό χειμώνα

Σύμφωνα με τα μερομήνια, μέθοδο που χρησιμοποιούσαν πολλά χρόνια πριν και βασίζονταν στη γνώση ορισμένων ανθρώπων να ερμηνεύουν κάποια σημάδια του ορίζοντα, ο καιρός για τους επόμενους 12 μήνες, 2015-2016, σε όλη την Ελλάδα θα κυλήσει κάπως έτσι: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Στρατούλης: Στα 338 ευρώ η κατώτατη σύνταξη του ΙΚΑ

Μείωση κατά 41% φέρνει η εγκύκλιος που εξέδωσε χθες το Υπουργείο Εργασίας σύμφωνα με τον πρώην αναπληρωτή Υπ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων και στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας, κ. Δημήτρη Στρατούλη.
Σύμφωνα με τον κ. Στρατούλη, η νέα εγκύκλιος του

EΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΓΙΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ

Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ….ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ !
ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ!

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Η Τρίτη ομιλία του Αντιχρίστου στο κτήριο των Ηνωμένων Εθνών

Τη μέρα του λεγόμενου black moon επέλεξε ο Αντίχριστος για να μιλήσει στους εκλεκτούς εφαρμοστές των σχεδίων του.
Ακούστε στο βίντεο τον Δημοσθένη Λιακόπουλο να σχολιάζει τις εξελίξεις στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του prisonplanet.

Ακολουθεί το κείμενο της ομιλίας του Αντιχρίστου:
Κυρίες και κύριοι
μπορώ να πω, ότι από την τελευταία μας συνάντηση, έχετε
βάλει στη σωστή κατεύθυνση πολλά από τα θέματά μας.

«Κουνήθηκε» με 4.7 Ρίχτερ η Κρήτη

Σεισμός 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, καταγράφηκε νωρίς το μεσημέρι στην Κρήτη και συγκεκριμένα νότια του νομού Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός σημειώθηκε 12.12 το μεσημέρι και ήταν έντασης 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σαν Σήμερα το 480πΧ ο Ελληνικός Στολος θριαμβεύει στη Σαλαμίνα (γράφει ο Π.Καρύκας)

Η ναυμαχία της Σαλαμίνας υπήρξε μιας κοσμοϊστορικής σημασίας σύγκρουση. Αν και γνωρίζουμε με ακρίβεια το έτος διεξαγωγής της ναυμαχίας, δεν γνωρίζουμε με ακρίβεια την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής της, η οποία τοποθετείται στο τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου του 480 π.Χ. με πιθανότερες ημερομηνίες διεξαγωγής την 22η, 28η ή 29η Σεπτεμβρίου.

ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Μια συναρπαστική εκλαϊκευμένη αφήγηση

Του ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΡΥΚΑ

Βρέθηκε σκελετός χιλίων χρόνων σε άριστη κατάσταση! (Βίντεο, Φωτο)

Ένα σπάνιο ανθρωπολογικό εύρημα ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στη Δανία.
 
Συγκεκριμένα, ανακάλυψαν ένα σκελετό που διατηρήθηκε σε άριστη κατάσταση για διάστημα χιλίων χρόνων!
 
Η σαρκοφάγος ανακαλύφθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου, στη μικρή εκκλησία St Alban's Priory, στο Οντένσε της Δανίας.
 

Τι «σχεδιάζει» η NASA για τον Άρη: Τα σχέδια εποικισμού του Κόκκινου πλανήτη (Φωτο)

Τα άλυτα μυστήρια του Κόκκινου Πλανήτη καλούνται να εξιχνιάσουν οι αξιωματούχοι της ΝΑΣΑ, το επόμενο βήμα των οποίων θα είναι μία επανδρωμένη αποστολή μέσα στη δεκαετία του 2030. Η εντυπωσιακή ανακάλυψη ότι αλμυρό νερό ρέει κατά τους θερινούς μήνες στην επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη άνοιξε την όρεξη στους αξιωματούχους του Διαστήματος, καθώς αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες της μελλοντικής ανίχνευσης κάποιας μορφής ζωής στην επιφάνειά του.
 

Κατοικήσιμος πλέον για τους ανθρώπους ο πλανήτης Άρης - Βρέθηκε νερό σε υγρή μορφή στην "δεύτερη Γη" (upd2) (vid) (live)

Bρέθηκε νερό σε υγρή μορφή στον πλανήτη Άρη και είναι πλέον κατοικήσιμος για τους ανθρώπους. Αυτό ανακοινώθηκε πριν από λίγο στην συνέντευξη Τύπου της NASA η οποία ξεκίνησε στις 18:00 ώρα Ελλάδας.
Η NASA ανακοίνωσε αυτό που όλοι κατα βάθος ήξερα πως υπάρχει τρεχούμενο νερό στον "κόκκινο πλανήτη" και ήδη όλοι τρέχουν στα πατάρια τους για να κατεβάσουν τα κόμικς και τα βιβλία που διάβαζαν μικροί με Αρειανούς!

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε το θαύμα στο Άγιον Όρος με το Τίμιο Ξύλο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί! (Βίντεο)

Ζωντανό Θαύμα στο Άγιον όρος με το Τίμιο ξύλο που βυθίζεται, κατόπιν προσευχής, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.
Ένα Θαύμα που αξίζει όλοι να το δούν, όπως αναφέρει το agioritikovima.gr.
Δείτε το βίντεο...

Ολα σε ένα- Ενοποιούνται ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και Αριθμός Ταυτότητας

Την Τετάρτη ο νέος Υπουργός Εσωτερικών κ. Κουρουμπλής θα έχει συνάντηση με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος προκειμένου να έχει μια καλύτερη πληροφόρηση από τους ανθρώπους που ζουν το πρόβλημα και δήλωσε ότι προωθούνται οι διαδικασίες για την ενοποίηση ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, αριθμού αστυνομικής ταυτότητας ώστε να παταχθεί η γραφειοκρατία ενώ ανέφερε επίσης πως σημαντικό είναι και ο διοικητικός κώδικας καθώς πολλές φορές πρόστιμα δεν εισπράττονται.
 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρικών φαινομένων - Που θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία

Πρόσκαιρη επιδείνωση, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, θα παρουσιάσει ο καιρός σε αρκετές περιοχές στα ανατολικά της χώρας, σύμφωνα με Εκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). 
Ειδικότερα:

Εν αναμονή ανακοίνωσης της NASA για σπουδαία ανακάλυψη στον Άρη

Η NASA ανακοίνωσε πως σήμερα Δευτέρα θα αποκαλύψει ένα «σημαντικό επιστημονικό εύρημα» σχετικά με τον Κόκκινο Πλανήτη σε μια ειδική συνέντευξη Τύπου! Το μυστήριο για τα ευρήματα που θα ανακοινωθούν έχει εξάψει τη φαντασία και ταυτοχρόνως έχει δημιουργήσει αναπάντητα ερωτήματα. 

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Αντί ο κ. Πρωθυπουργός να νοικοκυρέψει την Κοινωνική Ασφάλιση ….την «σπρώχνει» στην ξενοκρατούμενη Ιδιωτική!

Ο στόχος «επετεύχθη»
….η αναγγελία της Ιδιωτικοποίησης της Κοινωνικής ασφάλισης είναι θέμα ημερών για να «σκάσει» και η «μεταφορά» μέρους των ασφαλίστρων των εργαζομένων στην ξενοκρατούμενη-ξενοελεγχόμενη Ιδιωτική ασφάλιση, με εισήγηση, βεβαίως-βεβαίως, των Δώδεκα Σοφών(μεταξύ των οποίων και Μεγαλο-Ασφαλιστές) της επιτροπής κ. Κατρούγκαλου ….θα είναι γεγονός μετά την ψήφιση των σχετικών διατάξεων!

CAPITAL CONTROLS – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ… ΝΕΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεων, προβλέπεται ότι ο κάθε καταθέτης θα μπορεί πλέον να μεταφέρει έως και 500 ευρώ στο εξωτερικό κάθε μήνα, μέσω των τραπεζών. Το ίδιο θα ισχύει και για εμβάσματα έως 500 ευρώ μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ιδρυμάτων πληρωμών και υπηρεσιών μεταφοράς χρημάτων.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ CAPITAL CONTROLS

Ο ΕΟΦ ανακαλεί και δεύτερο εμβόλιο για την ηπατίτιδα - Ολόκληρη η απόφαση

Εμβολιο για την Ηπατίτιδα
ΘΕΜΑ: Ανάκληση των υπ. αριθμ. 3000139.01, 3000139.05, 3000144.05, 3000501.02, 3000502.03, 3000624.02, 3000736.01 παρτίδων του φαρμακευτικού προϊόντος Εpaxal (ενέσιμο εναιώρημα σε παραγεμισμένη σύριγγα)
Kάτοχος Άδειας Κυκλοφορίας: CRUCELL Italy Srl
Toπικός Αντιπρόσωπος: Baxter Hellas S.A.
Έχοντας υπόψη:

Πως βγήκε η φράση «κρύβε λόγια»

Όταν κάποιος αποκαλύπτει περισσότερα από αυτά που πρέπει, συνηθίζουμε να του λέμε τη φράση «κρύβε λόγια».
 
Η φράση μάς έρχεται από την εποχή των Φιλικών οι οποίοι επειδή φοβόντουσαν μήπως προδοθούν στους Τούρκους, πριν να κηρύξουν την επανάσταση, πρόσεχαν πάρα πολύ ποιους θα κάνουν μέλη τους.
 

(Χθες το απόγευμα "κατακλυσμός" χτύπησε την Κεφαλονιά και την Κέρκυρα - Άνοιξαν μέχρι και οι τάφοι! (vid)

Καταιγίδα διαστάσεων "κατακλυσμού" χτύπησε την Κεφαλονιά και την Νότια Κέρκυρα με αποτέλεσμα η Κεφαλονιά να έχει μετατραεπί κυριολεκτικά σε λιμνοθάλασσα και στο νησί των Φαιάκων να έχουν ανοίξει τάφοι!

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Διασχιστική ή ψυχογενής αμνησία: Κοιμήθηκε 32 χρονών και ξύπνησε 15!

Η Naomi Jacobs έπεσε για ύπνο ένα βράδυ της άνοιξης του 2008 ως μια 32χρονη μητέρα ενός 11χρονου αγοριού και φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.
Το επόμενο πρωί συνέβη το εξής απίστευτο: όπως ισχυρίστηκε σε συνέντευξή της στο BBC ξύπνησε σαν τα τελευταία 15 χρόνια της ζωής της να μην είχαν υπάρξει ποτέ!
Δεν αναγνώριζε το σπίτι της και το γιο της, ενώ ακόμη και η φωνή της της φαινόταν διαφορετική, πιο βαριά απ' όσο την είχε συνηθίσει.

Καραμέλες… από τον εκτυπωτή!

Στο Βερολίνο παρουσιάστηκε ο πρώτος 3D εκτυπωτής στον κόσμο για καραμέλες με την ονομασία "Magic Candy Factory", δημιούργημα της εταιρείας Katjes Fassin που εκτυπώνει ζαχαρωτά σε 3-10 λεπτά! Το μηχάνημα

Μετά τις 23 Σεπτεμβρίου, άλλες 6 φορές που δεν ήρθε το τέλος του κόσμου

Καθώς η 23η Σεπτεμβρίου (η πιο πρόσφατη ημερομηνία κατά την οποία αναμενόταν η συντέλεια του κόσμου) αποδεικνύεται επίσης...άσφαιρη, αξίζει να δει κανείς έξι πρόσφατες ημερομηνίες κατά τις οποίες συνωμοσιολόγοι (και μη) περίμεναν Το Τέλος, το οποίο όμως δεν ήρθε.
Η βρετανική Mirror δημοσιεύει λίστα με τις εν λόγω ημερομηνίες, από την διάσημη μέχρι πριν λίγα χρόνια «προφητεία των Μάγια» μέχρι την...κότα-προφήτη του Λιντς.
1-Η Προφητεία των Μάγια

Βρετανία: 30χρονη δασκάλα παρέδιδε και μαθήματα... σεξ μετά το σχολείο

Παραδέχθηκε ότι είχε ερωτική σχέση με αγόρι κάτω των 16 ετών, ο οποίος ήταν και μαθητής της - Της επιβλήθηκε διετής ποινή φυλάκισης με αναστολή, πρόστιμο 100 στερλίνες και συμπλήρωση 250 ωρών κοινωνικής εργασίας


Έρχεται ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος;

Μπορεί η Σύνοδος Κορυφής να τελείωσε αλλά το πρόβλημα παραμένει. Το ζήτημα της αθρόας μεταναστευτικής συνεχίζει και οι μεγάλες δυνάμεις και η ΕΕ αντιμετωπίζουν το θέμα –κυρίως- λογιστικά.
Με βασικό φορέα αντιευρωπαισμού την ακροδεξιά της Ουγγαρίας, η Ευρώπη σύρεται σε λύσεις μέτριες, με λάθος αρχές και απομακρύνεται από το ευρωπαϊκο κεκτημένο. Συγχρόνως, κάποιοι αντί να δουν λύσεις στη ρίζα του προβλήματος, δημιουργούν κλίμα φοβίας και απολυταρχισμού.

Κοριτσάκι γεννήθηκε με θραύσμα από οβίδα στο κεφάλι (φωτο + βίντεο)


Το σκληρό πρόσωπο του πολέμου είδε ένα κοριτσάκι από τη Συρία, πριν καλά καλά γεννηθεί, αφού γεννήθηκε με θραύσμα από οβίδα στο κεφάλι! Το απίστευτο περιστατικό έλαβε ΄χωρα στο νοσοκομείο στο Χαλέπι.
Η μητέρα του νεογνού είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών κατά του Ισλαμικού Κράτους μέσα στο Χαλέπι.

Τέλος τα «Θρησκευτικά» στα σχολεία με μια απλή δήλωση

Την απλοποίηση της διαδικασίας απαλλαγής από τη διδασκαλία τωνΘρησκευτικών όσων μαθητών το επιθυμούν προανήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου.


ΧΑΝΟΥΝ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”

Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 έγιναν προκειμένου να υπάρξει νομιμοποίηση του τρίτου Μνημονίου με την ψήφο του ελληνικού λαού. Έτσι, αυτός ο δύσμοιρος λαός δεν θα μπορεί να φωνάξει, να διαμαρτυρηθεί, να εξεγερθεί, από τη στιγμή που ο ίδιος έδωσε το δικαίωμα σε όλα τα

Μεγάλα ερωτήματα - Σε ποιον ανήκει τελικά το διάστημα;

Αρκετές επιχειρήσεις να είναι έτοιμες να επενδύσουν στο διάστημα ωστόσο ένα νομικό κενό καθιστά αδύνατο να πούμε ποιος μπορεί να το διεκδικήσει.
Ο Neil Armstrong μπορεί να τοποθέτησε την αμερικανική σημαία στη Σελήνη το 1969, ωστόσο η κίνησή του αυτή δε συνεπάγεται με εδαφική κυριότητα λόγω της Συνθήκης του διαστήματος του 1967.

Φάρμακο του Ιπποκράτη καταπολεμά το Αλτσχάιμερ

Μπορεί να έχουν περάσει περίπου 2.500 χρόνια από την εποχή του Ιπποκράτη, όμως μια ουσία την οποία χρησιμοποιούσε για παυσίπονο και αντιπυρετικό ο πατέρας της δυτικής ιατρικής, η σαλσαλάτη, μια παράγωγη ουσία της σαλικίνης (ένα παράγωγο της οποίας είναι το σαλικυλικό οξύ που περιέχεται στην ασπιρίνη), φαίνεται, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα, ότι έχει θαυματουργή επίδραση στους ασθενείς με Αλτσχάιμερ.
 

Οι ισλαμιστές προετοιμάζουν πυρηνικό ολοκαύτωμα με θύματα εκατομμύρια "απίστους"

Τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζουν ένα «πυρηνικό τσουνάμι» για να εκκαθαρίσουν εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους από το πρόσωπο της Γης στο μεγαλύτερο ολοκαύτωμα «εις το όνομα του Θεού» που έχει δει ποτέ η ανθρωπότητα.

Ποιος πολιτισμός είναι ικανός να κατασκευάσει ένα διαστημόπλοιο με τεράστιες διαστάσεις; - Δείτε το βίντεο

Ποιος πολιτισμός είναι ικανός να κατασκευάσει ένα διαστημόπλοιο με τεράστιες διαστάσεις;


Η Ρωσία έβγαλε πρόσφατα ένα βίντεο από ένα τεράστιο διαστημόπλοιο με μήκος 3.000 χιλιομέτρων και πλάτος 800 χιλιομέτρων  που βρισκόταν σ΄ ένα από τους δορυφόρους του πλανήτη Άρη, τον Φόβο.



Φοβερή ανακάλυψη! Δεν μπορείτε να φανταστείτε απο τι προέρχεται το σμάλτο των δοντιών μας

Το σμάλτο, ή αλλιώς η αδαμαντίνη, το πιο σκληρό υλικό που παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός, το οποίο προστατεύει τα δόντια μας, προέρχεται από τα λέπια ψαριών που ζούσαν πριν από εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια.
 

Νέο «χτύπημα» Μπουτάρη: Να καταργηθεί το υπ. Μακεδονίας-Θράκης! (βίντεο)

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ως συνήθως εξέπληξε τους πάντως, δηλώνοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχει αυτό το υπουργείο.

Τροϊκα και Κυβέρνηση Μας τελειώνουν ως έθνος!

Η τρόικα αποφάσισε να μας τελειώσει ως έθνος με την κατάργηση εθνικών και θρησκευτικών Εορτών.
Το 3ο (καλύτερο) μνημόνιο που έφερε ο Σύριζα και οι Ανεξάρτητοι «Ελληνες» συνεχίζει το έργο εξαφάνισης του Ελληνισμού (αυτό δηλαδή που ΦΩΝΑΖΑ οτι θα συμβεί αν έρθει ο Σύριζα στην εξουσία). Το έλεγα συνέχεια… Σύριζα = τέλος του Ελληνισμού. (αλλά ποιος με άκουγε!)
Αλλά είπαμε, είχαμε εκλογές και σε περιοχές όπως τη

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ISIS… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

Oliver Stone: Ξεχάστε το ISIS, η Αμερική είναι η πραγματική απειλή για τον κόσμο

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ττο «κυματιστό» νερό που κάνει θραύση στο διαδίκτυο!

Tο βίντεο που θα δείτε, σαρώνει στο ίντερνετ, έχοντας ξεπεράσει τα 11 εκατ. views, από την στιγμή που ανέβηκε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πριν από δύο χρόνια.  

Φαντάσματα τρομοκρατούν Ιρλανδή!!!(vid)

Σοβαρές σκέψεις, ακόμα και να εγκαταλείψει το ίδιο της το σπίτι, κάνει μια Ιρλανδή, η οποία ισχυρίζεται ότι φιλοξενεί, χωρίς τη θέλησή της, ιδιαίτερα επιθετικά… φαντάσματα!



Αράχνες σε μέγεθος αρουραίου σπέρνουν τον τρόμο...!!! (φωτο)

Τον τρόμο έχουν σκορπίσει στην κομητεία του Cheshire της Μεγάλης Βρετανίας οι τεράστιες αράχνες, μεγέθους αρουραίου, που έχουν κάνει επιδρομή στην περιοχή.
Οι αράχνες, μήκους 15 εκατοστών κάνουν επιδρομές στα σπίτια των ανυποψίαστων πολιτών, αφού τα τρομακτικά πλάσματα προσπαθούν να βρουν ζεστασιά, λόγω του κρύου που έχει κάνει την εμφάνισή του στο Νησί.

Ποιος είναι ο περιβόητος πλανήτης Νιμπίρου! Δείτε το βίντεο (vid)


Οι φόβοι για τον πλανήτη Νιμπίρου, που έρχεται να συγκρουσθεί με τη γη, έχει ξεκινήσει από τις αρχές της περασμένης δεκαετίας… Εδώ και αρκετό διάστημα κάποιοι έβγαλαν προφητείες, τις οποίες και θα σπεύσουν να τις εκμεταλλευτούν για να τρομoκρατήσουν!
Δείτε το βίντεο από την ρωσική τηλεόραση:

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ " ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ";

Άγιος Μάξιμος ο Γραικός
«Ενδυσώμεθα τα έργα του φωτός», δηλ. τις τέσσερεις κυριότερες αρετές της ψυχής, που είναι σωφροσύνη, φρόνηση, δικαιοσύνη και ανδρεία – όχι εκείνη η ανδρεία που καταβάλλει τα σώματα και συντρίβει τους πύργους των πόλεων...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΟΡΟΣ 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ!!!ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ!!!!

ΑΡΘΡΑ 12

Άρθρο 1: Πολυπολιτισμική Παιδεία σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, από 11.9.2016.
Άρθρο 2: Κατάργηση Θρησκευτικών Εορτών και Εθνικών σε όλα τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, από 11.9.2017.
Άρθρο 3: Κατάργηση Εκκλησιασμού μαθητών, από 11.11.2016.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπήκε στη βουλή ο Μανώλης Γλέζος… αλλά ο λαός έβαλε τον Λεβέντη!

Oταν στέλνουν τον γελοίο Λεβέντη στην βουλή, και στο σπίτι τους, τους πολλά πολιτικά όντα όπως π.χ Λαφαζανη ,Κωνσταντοπούλου κ.α , τι περιμένεις ; Όταν πανηγυρίζει ο Καμένος για νίκη που του την έδωσε ο Καρατζαφέρης αφού απείχε από τις εκλογές και όλα τα στελέχη και οι ψηφοφόροι του πήγαν ομαδικώς σε αυτόν, τι να πεις.

Προσοχή: Κακόβουλο λογισμικό “ransomware” σε smartphones στην Ελλάδα

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εφιστά την προσοχή στους χρήστες έξυπνων κινητών τηλεφώνων (“smartphones”), σχετικά με κακόβουλο λογισμικό το οποίο προσβάλει συσκευές κινητής τηλεφωνίας εμφανίζοντας μήνυμα ότι τα αρχεία έχουν κλειδωθεί από την αστυνομία και ότι για το ξεκλείδωμα τους απαιτείται η καταβολή χρηματικού ποσού.