Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ προσγειώνονται στα Χανιά! Ποιος ο λόγος

Μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ προσγειώνονται στο αεροδρόμιο των Χανίων ,μεταδίδει το Stratfor. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι προσγειώσεις αμερικανικών μαχητικών έχουν αρχίσει από τις 22 Ιουλίου και τα αεροσκάφη “προωθούνται” στην συνέχεια στο Ιντσιρλίκ της Τουρκίας. Απο εκεί επιχειρούν μαζί με τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη εναντίον στόχων του Ισλαμικου κράτους.


Πρωτοφανής παρέμβαση του ... ΝΑΤΟ (!) υπέρ της κατάργησης του φυσικού χρήματος στην Ελλάδα!

Με μια περίεργη όσο και εντυπωσιακή παρέμβαση, το ... ΝΑΤΟ (!) τάσσεται υπέρ της κατάργησης του φυσικού χρήματος στις οικονομικές συναλλαγές στην Ελλάδα, με το πρόσχημα της "σύλληψης της φοροδιαφυγής" και με άρθρο του (Ελληνα...) προέδρου του Συμβουλίου Διεθνών Ελεγκτών της Συμμαχίας, το οποίο δημοσιεύεται μάλιστα το κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ) ζητεί από την κυβέρνηση να απαγορεύσει ρητώς τις συναλλαγές με μετρητό!

Οι επιστήμονες προειδοποιούν για τους κινδύνους της επαφής με τους εξωγήινους

Ένας επιστήμονας υπεύθυνος για την εύρεση σημάτων ζωής από άλλους πλανήτες, έχει προειδοποιήσει ότι οι άνθρωποι θα έπρεπε πιθανότατα να το σκεφτούν διπλά πριν έρθουν σε επαφή με τους εξωγήινους, όπως μεταδίδει η βρετανική Independent.

Γλιτώνετε στ' αλήθεια θερμίδες με τα παγωτά light;

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού και κάθε καλοκαιριού, από τα παιδικά μας χρόνια, είναι και θα είναι το παγωτό. Δροσιστικό και λαχταριστό σε κάθε του μορφή (ξυλάκι, κυπελλάκι, χωνάκι), αλλά και σε κάθε του γεύση , το παγωτό είναι το γλύκισμα του καλοκαιριού για τους περισσότερους ενώ για κάποιους άλλους αποτελεί επιλογή όλο το χρόνο.

Η τόπλες φωτογραφία της Σίντι Κρόφορντ που «ισοπέδωσε» το instagram (Photos)

Τι και εάν αγγίζει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της. Μια τόπλες φωτογραφία της διέλυσε το internet και έριξε το instagram. 

Δεν θα πιστεύεις τι μπορείς να καταφέρεις με μία ασπιρίνη!


Η ασπιρίνη είναι γνωστή σε όλον τον κόσμο για την ανακούφιση του πονοκέφαλου και του πυρετού. Δεδομένου ότι είναι ένα φάρμακο γενικής χρήσης, πολλοί άνθρωποι το επιλέγουν σεκαθημερινή βάση. Εκτός, όμως, από το να είναι ένα σπουδαίο 

Ελληνίδα Ηθοποιός με… σούπερ μπικίνι στην παραλία!

Χαρούμενη, σέξι και ανέμελη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στις φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές που δημοσιεύει το περιοδικό «ΟΚ». Η ηθοποιός ξεκίνησε τις διακοπές από τους Αγίους Θεοδώρους της Κορινθίας για να συνεχίσει στο Λουτράκι, απ’ όπου είναι και οι συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Με μία μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα άνοιξε σήμερα η αυλαία των αγωνισμάτων κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου του Καζάν.

Άγνωστο πλάσμα κατέγραψαν σε δάσος της Ολλανδίας (Βίντεο)

 Ένα βίντεο που δείχνει ένα περίεργο πλάσμα και που ορισμένοι πιστεύουν ότι μπορεί να είναι ένας «Μεγαλοπόδαρος» στην Ολλανδία, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
 

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Απίστευτη πρόκληση Αλβανού για την Ελλάδα: Έλληνες δεν προσφέρατε τίποτα στον πλανήτη!

Απίστευτη πρόκληση από Αλβανό: ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ… ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΗ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΞ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ…...

Το οικονομικό Κραχ πλησιάζει… 4 πράγματα που συμβαίνουν Σήμερα το επιβεβαιώνουν!

Όταν οι χρηματοπιστωτικές αγορές καταρρέουν, δεν το κάνουν ξαφνικά. Υπάρχει πάντα ένα μοτίβο, τα σημάδια και οι ενδείξεις που μας λένε ότι κάτι πρόκειται να συμβεί.
Σε αυτό το άρθρο, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το τετραπλό μοτίβο που συμβαίνει τώρα, που επίσης συνέβη ακριβώς πριν από τη μεγάλη χρηματοπιστωτική κρίση του 2008. Αυτά τα τέσσερα σημεία είναι πολύ ισχυρές ενδείξεις ότι μια αποπληθωριστική οικονομική κατάρρευση είναι ακριβώς στη γωνία.

«Κύπρος 1974. Η στρατιωτική προπαρασκευή που δεν έγινε» του Παντελή Καρύκα


του Παντελη Καρύκα

Η Εθνική Φρουρά (ΕΦ) δεν βρίσκονταν το 1974 στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Σημαντική ευθύνη για την κατάσταση αυτή είχε η κυβέρνηση Μακάριου, η οποία δεν συνέβαλε στην πολεμική προπαρασκευή του κυπριακού ελληνισμού. Στο διάστημα 1964-1974 η κυβέρνηση Μακάριου προμηθεύτηκε μόνο από τη Σοβιετική Ένωση εξοπλισμό και μάλιστα ελάχιστο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο Ελληνας πλωτάρχης που «βυθισε» το Τουρκικό Αντιτορπιλικό 20 Ιουλιου 1974

Το 1964 έγινε η μόνη προμήθεια υλικού από το εξωτερικό (ΕΣΣΔ) η οποία έγκειτο στην αγορά 32 “αρχαίων” αρμάτων μάχης Τ-34/85, υποδείγματος του 1944, παντελώς ανίκανων να αντιμετωπίσουν τα τουρκικά άρματα Μ-47 και αργότερα Μ-48. Με τα άρματα αυτά συγκροτήθηκε μια μειωμένης σύνθεσης επιλαρχία.
Επίσης αγοράστηκαν 32 τροχοφόρα, ελαφρά θωρακισμένα ΒΤR-15V1, με τα οποία συγκροτήθηκε το μοναδικό μηχανοκίνητο τάγμα της ΕΦ, το 286ο. Τέλος αγοράστηκαν 20 μόλις πυροβόλα Μ1944 των 100χλστ. επίσης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, με τα οποία συγκροτήθηκαν δύο μειωμένης σύνθεσης μοίρες και έξι μικρές τορπιλάκατοι κλάσης Ρ-4. Επίσης παραγγέλθηκαν σύγχρονα, για την εποχή, αντιαεροπορικά κατευθυνόμενα βλήματα SA-2, τα οποία όμως τελικά δεν παραλήφθηκαν.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Οι μέρες που έκριναν την μοίρα της Κύπρου, 20 – 22 Ιουλίου 1974

Είναι τουλάχιστον περίεργες οι εν λόγω επιλογές της κυβέρνησης Μακάριου, η οποία με τη συγκεκριμένη προμήθεια δεν κάλυπτε τις στοιχειώδεις ανάγκες της ΕΦ, τόσο ποσοτικά, όσο και ποιοτικά. Φαίνεται όμως ότι η συγκεκριμένη προμήθεια κάλυπτε ανάγκες πολιτικές του Μακαρίου, ο οποίος επιθυμούσε να «παίζει» και το χαρτί της ΕΣΣΔ, παράλληλα με το χαρτί των Αδεσμεύτων. Η προμήθεια αυτή, χωρίς να λύνει το αμυντικό πρόβλημα του νησιού προκάλεσε οργή και φόβο πέραν του Ατλαντικού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμασταν στο απόγειο του Ψυχρού πολέμου.
Ωστόσο ο Μακάριος διέπραξε και άλλα σφάλματα που είχαν να κάνουν με την συγκρότηση της ΕΦ, τη στελέχωση και επάνδρωσή της και το ηθικό της. Όλα άρχισαν όταν άρχισε και η επιδείνωση των σχέσεων του Μακαρίου με την Αθήνα, από το 1964 και έπειτα. Γιατί η ρήξη Μακαρίου-Αθήνας από τότε ξεκίνησε, όταν πρωθυπουργός ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο οποίος πρώτος διαπίστωσε ότι ο Μακάριος δεν επιθυμούσε την Ένωση και έδειχνε ότι δεν επρόκειτο να δεχτεί κατευθύνσεις από το εθνικό κέντρο, την Ελλάδα.
Ο Μακάριος ποτέ δεν πήρε μέτρα για την ενδυνάμωση της ΕΦ, αλλά μάλλον για το αντίθετο. Με χαλαρούς νόμους που η κυβέρνησή του ψήφισε αποτράπηκε η κατάταξη στην ΕΦ σημαντικού αριθμού στρατευσίμων, με τις δεκάδες εξαιρέσεις που ανακάλυψε – ακόμα και οι αρραβωνιασμένοι μπορούσαν να μην στρατευθούν. Έτσι η οροφή προσωπικού της ΕΦ μειωνόταν συνεχώς.

Το 1970 αντί των προβλεπομένων 11.700 ανδρών υπηρετούσαν στην ΕΦ μόλις 8.000 άνδρες, ενώ στις παραμονές του εναντίον του πραξικοπήματος μείωσε και άλλο τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας, με αποτέλεσμα όταν εκδηλώθηκε η τουρκική εισβολή τα τάγματα της ΕΦ να διαθέτουν μόλις το 1/3 της προβλεπόμενης δύναμης τους.
Θεωρητικά η ΕΦ διέθετε μια επιλαρχία αρμάτων, μια επιλαρχία αναγνώρισης με οχήματα Marmon-Herrington, παραχωρημένων από την Ελλάδα, ένα κατ’ όνομα μηχανοκίνητο τάγμα πεζικού, αφού τα οχήματα δεν επαρκούσαν για την μεταφορά του συνόλου της –θεωρητικής- παρατακτέας του δύναμης, 3 μοίρες καταδρομών, 15 τάγματα πεζικού, ενεργά και επιστρατευόμενα, με το μισό μόνο και κάτω της κανονικής τους δύναμης, τα ενεργά, 20 σοβιετικά πυροβόλα των 100χλστ. 8 αμερικανικά ορειβατικά των 75χλστ, παραχωρημένα από την Ελλάδα, περί τα 50 βρετανικά των 25 λιβρών, επίσης παραχωρημένα από την Ελλάδα, 36 αντιαρματικά των 6 λιβρών (57χλστ.) και αυτά παραχωρημένα από την Ελλάδα και μία μοίρα αντιαεροπορικού πυροβολικού. Ο φορητός οπλισμός των ανδρών ήταν επίσης παραχωρημένος από την Ελλάδα και ήταν βρετανικός και αμερικανικός- επαναληπτικά τυφέκια Lee-Enfield, οπλοπολυβόλα Bren και πολυβόλα των 0,30’ και 0,50’, αντιαρματικοί εκτοξευτές των 3,5’ (Μπαζούκα), Πυροβόλα Άνευ Οπισθοδρομήσεως των 57, 75 και 106 χλστ. και όλμοι των 50, 81χλστ. και 4,2’. Στον αέρα η Κύπρος μπορούσε να υπολογίζει μόνο σε επέμβαση της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ στη θάλασσα τα ίδια μέσα περιορίζονταν στις 6 παλιές σοβιετικές τορπιλακάτους, οι οποίες λόγω παλαιότητας είχαν εξαιρετικά περιορισμένες δυνατότητες.
Η κυπριακή άμυνα λοιπόν ήταν απροετοίμαστη απέναντι σε ενδεχόμενη τουρκική εισβολή, αφού και αυτό το παλαιό υλικό που διέθετε δεν μπορούσε να αξιοποιηθεί στο έπακρο, λόγω ελλείψεων σε υλικά και ανταλλακτικά.
hellasforce.com

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ – Η Κυβέρνηση, παραπλανώντας, επισημοποιεί στην Ελλάδα την Κάρτα του Θηρίου

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΕΧΘΟΎΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ…

Θεσσαλονίκη: Σάλος από την επίθεση του Χρήστου Θηβαίου σε γυναίκα δημοσιογράφο (vid)

Ο Χρήστος Θηβαίος επιτέθηκε φραστικά σε γυναίκα δημοσιογράφο, που τον κάλεσε στην εκπομπή της...
O γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Θηβαίος επιτέθηκε φραστικά σε ραδιοφωνική παραγωγό η οποία τον φιλοξένησε στην εκπομπή της. Το περιστατικό συνέβη στην εκπομπή της Δέσποινας Αυγερίδου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Χαμός στο YouTube: Κατέγραψαν UFO πάνω από τη Σκύρο (vid)

Ένα βίντεο ανέβηκε στο Youtube, στο οποίο οι δημιουργοί του ισχυρίζονται ότι κατέγραψαν ένα UFO στον ουρανό της Σκύρου
 
Διαβάστε πώς περιγράφουν την εμπειρία τους:
 
«To βράδυ της Τρίτης 12 Αυγούστου, λίγο μετά τη 01.00, είδαν 5 άγνωστα αντικείμενα στην παραλία του Μώλου στην Σκύρο! Τα 5 αντικείμενα πέταξαν σε παράλληλη διάταξη πτήσης μπροστά στα έκπληκτα μάτια τουλάχιστον 20 ατόμων τα οποία απολαμβάναμε το cocktail σε γνωστό beach bar του νησιού.

Απίστευτο και όμως αληθινό: Με... διαγραφή κινδυνεύει ο Α.Τσίπρας από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Σοβαροί τριγμοί στο εσωκομματικό του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μάλιστα εντείνονται εν’ όψει της σημερινής ψηφοφορίας για το δεύτερο πακέτο των μέτρων σε βάρος του ελληνικού λαού και πιθανόν να πάρουν μορφή χιονοστιβάδας το επόμενο διάστημα όσο θα επιχειρείται η εφαρμογή του μνημονίου καταγράφονται και πλέον δημιουργείται εύλογα το ερώτημα κατά πόσο ο Αλέξης Τσίπρας ελέγχει το κόμμα του. 
 

ΣΟΚ: Τα σύνορα στα Βαλκάνια θα αλλάξουν…

O διευθυντής του Ινστιτούτου Στρατηγικών Ερευνών στη Μόσχα, Λεονίντ Ρεσέτινικοφ, μίλησε για το μέλλον των Βαλκανίων σε πρόσφατη συνέντευξή του στο πρακτορείο Novosti.

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΦΠΑ 23% ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ - ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ;

Κρέας χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα, αρνί, πρόβατο, κατσίκι, κουνέλι ακόμη και τα ψάρια θα παραμείνουν με 13% φπα, ενώ το κρέας από μοσχάρι, σε οποιαδήποτε μορφή θα αυξηθεί στα 23%.


13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 : ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΣΤΗ ΓΗ

Το 2015 είναι έτος κατά τα οποίο έχουν συμβεί σημαντικά γεγονότα και όπως φαίνεται θα συμβούν αρκετά ακόμα μέχρι αυτό να τελειώσει.


Ένα από αυτά τα γεγονότα , σχετίζεται με τις σημαντικές εορτές των Εβραίων τον Σεπτέμβριο , οι οποίες αρχίζουν με την λεγόμενη , γιορτή των Σαλπίγγων.


Ψηφίζουν εν κρυπτώ για πλειστηριασμούς και «κόκκινα» δάνεια!

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ BAD BANK Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

Το σχέδιο των δανειστών για τα «κόκκινα» δάνεια και τους πλειστηριασμούς κατοικιών ξεπερνά κάθε όριο συνωμοσιολογίας.


ΤΟ «ΤΑΠΕΙΝΟ» ΚΑΡΠΟΥΖΙ – Επτά «μαγικές» ιδιότητες που δεν γνωρίζετε

Το καρπούζι προσφέρει έναν ανέξοδο τρόπο για να σας βοηθήσει να καθαρίσετε το σώμα σας από τις τοξίνες και να χάσετε βάρος. Ένα φλιτζάνι μερίδα καρπουζιού έχει μόνο 47 θερμίδες.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η «ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ» : Ποιά είναι η νέα επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ελλάδα που έχει «πιει το αίμα» των Κυπρίων

Την έχουν αποκαλέσει… Δρακουλέσκου ή «δολοφόνο με το αγγελικό πρόσωπο». Είναι η Ρουμάνα Ντέλια Βελκουλέσκου η οποία «αναβαθμίστηκε» και από την τρόικα της Κύπρου αναλαμβάνει την τρόικα της Ελλάδας που ξεκινά δουλειά τις επόμενες ημέρες.

Η «Μέρκελ» πρωταγωνίστρια σε διαφήμιση λεσβιακού περιοδικού

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ βρέθηκε στο επίκεντρο μιας διαφημιστικής καμπάνιας που αφορά σε λεσβιακό περιοδικό, με την ονομασία Straight, το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο Τετάρτη στη Γερμανία.

Μυστηριώδεις ήχοι από την άβυσσο του Ειρηνικού ξυπνούν αρχαίους φόβους περί θαλασσίων τεράτων

Οι περισσότεροι φίλοι της λογοτεχνίας τρόμου γνωρίζουν τον H.P. Lovecraft: Ο διάσημος στους κύκλους των φίλων του φανταστικού συγγραφέας έγραψε μια σειρά διηγημάτων στο πρώτο μισό του 20ού αιώνα που έμελλε να γίνουν γνωστά ως «Μυθολογία Κθούλου» (Cthulhu Mythos). «Πρωταγωνιστές» ήταν οι Μεγάλοι Παλαιοί: πανάρχαια, πανίσχυρα τερατώδη πέρα από κάθε όριο λογικής πλάσματα, συχνά κολοσσιαίων διαστάσεων, που διαφέντευαν κάποτε τον πλανήτη μας, αλλά και το σύμπαν, και κάποια στιγμή θα επιστρέψουν, με ολέθριες συνέπειες για την ανθρωπότητα.

Καζακστάν: Έλυσαν το μυστήριο της νόσου του ύπνου που έριχνε τους κατοίκους δύο χωριών σε κώμα

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν την αιτία της παράξενης ασθένειας του ύπνου η οποία επηρέαζε τους κατοίκους στα δύο χωριά του βορείου Καζακστάν, τόνισε η κυβέρνηση της χώρας, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian.

ΠΡΟΣΟΧΗ – Έφτασε στην Ελλάδα ο εφιάλτης εξαφανίσου για 72 ώρες;

Τα μάτια σας δεκατέσσερα
Η ταυτόχρονη εξαφάνιση δύο ανήλικων στην Αττική και χωρίς προφανή λόγο οδηγεί τους αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ερευνούν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο το παιχνίδι «εξαφανίσου για 72 ώρες» να έφθασε και στην Ελλάδα.Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει τρομοκρατήσει δεκάδες γονείς στην Ευρώπη και υπάρχουν φόβοι να έχει φτάσει και στην χώρα μας.

ΜΗΝΥΜΑ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ»

Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΑΤΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ…
Στην Ελλάδα γίνεται πραξικόπημα που δεν πρέπει να αφήσουμε να ολοκληρωθεί, είπε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Βουλής, χαιρετίζοντας την 10η Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού.

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο ηθοποιός Γιώργος Βελέντζας


Ένας από τους σπουδαιότερους καρατερίστες του ελληνικού κινηματογράφου, ο Γιώργος Βελέντζας, πέθανε σε ηλικία 88 ετών. Ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, ο Βελέντζας εμφανίστηκε σε παραπάνω από 200 ταινίες όλων των ειδών, πολλές από τις οποίες έχουν γράψει Ιστορία. Αρκεί, ενδεικτικά να αναφέρουμε τις κωμωδίες Ένας βλάκας και μισόςΤης κακομοίρας, Έξω οι κλέφτες και Κάτι κουρασμένα παλικάρια. Σε πολλές ταινίες υποδύθηκε χωροφύλακες και στρατιωτικούς.

Έως την 1/1/2016 θα έχει ψηφιστεί διάταξη για την αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας

Η υιοθέτηση Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας -που συζητείται αύριο, Τετάρτη στη Βουλή- είναι ένα από τα προαπαιτούμενα στα οποία δεσμεύεται η χώρα μας, με την απόφαση της Συνόδου Κορυφής των Αρχηγών των κρατών – μελών της Ευρωζώνης, προκειμένου να εκκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς, αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι.

Τρελάθηκαν τα θερμόμετρα-Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του facebook!!!

Κύμα καύσωνα πλήττει όλη την Ήπειρο με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 40 Βαθμούς κελσίου.

Επιστρέφουν οι "γκάνγκστερ": Έρχεται η τρόικα και στην κυβέρνηση αναζητούν τρόπους να τους "κρύψουν" από τους Έλληνες πολίτες

Oι "γκάνγκστερ" της τρόικα επιστρέφουν πίσω δριμύτεροι και ασεβέστεροι από ποτέ και θα "εισβάλλουν" μέσα σε υπουργεία σαν να είναι οι υπουργοί υπάλληλοί τους όπως και στις "χρυσές εποχές" των κυβερνήσεων Γ.Παπανδρέου, Λ.Παπαδήμου και Α.Σαμαρά, το μόνο που αναζητά η νυν κυβέρνηση είναι να γίνει όσο το δυνατόν πιο σιωπηλά για να μην θυμούνται οι πολίτες τις υποσχέσεις Α.Τσίπρα περί "σχισίματος" των Μνημονίων.
 

Bild: "Στο σφυρί βγαίνουν νησιά, λιμάνια, αεροδρόμια, παραλίες και γήπεδα" - H Eλλάδα ξεπουλάει για να χρηματοδοτήσει την διάσωσή της! (vid)

Ένα "μπαράζ" ξεπουλήματος, νησιών,παραλιών, λιμανιών και αεροδρομίων ξεκινάει άμεσα, το οποίο θα χρηματοδοτήσει το  τρίτο πακέτο διάσωσης ύψους 86 δισ. ευρώ  αφού οι δανειστές ΔΕΝ διαθέτουν τα απαραίτητα χρήματα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας όπως αναφέρουν γερμανικά ΜΜΕ.

Βρήκαν τον Φίλιππο Β'; Νέα στοιχεία για τον πατέρα του Μ. Αλεξάνδρου

Νέες αποκαλύψεις, που αφορούν στον Φίλιππο Β', πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έκανε μία ομάδα επιστημόνων.
Ο Αντώνης Μπαρτσιώκας και οι συνεργάτες του ισχυρίζονται ότι οι σκελετοί από τον Τάφο Ι στη Βεργίνα ανήκει στον Φίλιππο Β', πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως αναφέρουν σε εργασία που δημοσιεύθηκε στο Proceedings of the National Academy of Sciences.

Μεγάλη ανακάλυψη: Για πρώτη φορά πιστοποιήθηκε στην Ελλάδα η ύπαρξη της πανοπλίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Για πρώτη φορά πιστοποιήθηκε επίσημα ότι βρίσκονται σε ελληνικά χέρια αντικείμενα που ανήκαν στον Ελληνα κατακτητή της Ασίας, τον Βασιλέα των Βασιλέων Μ.Αλέξανδρο και συγκεκριμένα για την ίδια την πανοπλία του!

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Το Άγαλμα του Σατανά τοποθετείται πιθανότατα στο Αρκάνσας των ΗΠΑ

Στο παρελθόν έχουμε ασχοληθεί ξανά με την ανέγερση του μνημείου του Σατανά στις ΗΠΑ.
Η εργασίας συνεχίζονται κανονικά και πλέον το μόνο θέμα που έχει μείνει είναι η τοποθέτηση του έξω από κάποιο κυβερνητικό κτήριο δίπλα στο μνημείο των Δέκα Εντολών.
Ελευθερία έκφρασης; Δημοκρατία; Ανεξιθρησκεία;


Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Οκλαχόμα, απάλλαξε το Καπιτώλιο από τα θρησκευτικά μνημεία, βυθίζοντας ταυτόχρονα τα σχέδια μιας ομάδας που υποστηρίζει την τοποθέτηση  του Σατανικού αγάλματος εκεί, και τώρα ελπίζουν να τοποθετήσουν το άγαλμα της θεότητας έξω από το κυβερνείο του Αρκάνσας.


Τα μυστικά του Nibiru Αποκαλύπτονται -Κρυμμένα από τη ΝΑSA για 40 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι νέες πληροφορίες σχετικά με τον Nibiru είναι πιο μυστηριώδεις από την ίδια την προέλευσή του. Δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι τις πραγματικές λεπτομέρειες του Nibiru και γιατί υπάρχει στο ηλιακό μας σύστημα.
Καταρχάς, επιτρέψτε μου να σας πω μερικά βασικά για αυτόν τον πλανήτη.


Το τέρας του Λοχ Νες ίσως είναι ένας τεράστιος γουλιανός

Η Νέσι, το τέρας του Λοχ Νες, πιθανότατα δεν είναι παρά ένα τεράστιο ψάρι, υποστηρίζει ένας άνδρας που πέρασε 24 χρόνια της ζωής του παρακολουθώντας το Λοχ Νες στη Σκωτία με σκοπό να λύσει ένα μυστήριο αιώνων.


Μεταλλική πλάκα βάρους 60 κιλών έφυγε από Boeing κι έπεσε σε εργοστάσιο στη Σαγκάη

Η αμερικανική αεροναυπηγική εταιρεία Boeing ανακοίνωσε το Σάββατο ότι ενημέρωσε τις αεροπορικές εταιρίες για το πρόβλημα που αντιμετώπισε ένα από τα αεροσκάφη τύπου 777 που κατασκευάζει, το οποίο έχασε ένα τμήμα του που συνδέεται με το σύστημα προσγείωσης ενώ πετούσε πάνω από τα προάστια της Σαγκάης.


ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ – Εκδηλώθηκαν 74 πυρκαγιές σε ένα 24ωρο…

ALERT – Συνολικά 74 πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε όλη τη χώρα κατά τη διάρκεια του προηγούμενου 24ώρου.
Σε ύφεση βρίσκονται οι τέσσερις μεγαλύτερες και ειδικότερα:
H πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή, σε δασική έκταση στο Φαρακλό, στη Νεάπολη Λακωνίας. Στην κατάσβεση συμμετέχουν 105 πυροσβέστες με 42 οχήματα, 26 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 1 όχημα ΟΤΑ.

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Δ Ω Ν Α Σ Μ Ε Ε Υ Ρ Ω

Του Μιχαήλ Στυλιανού
Όταν έχεις γράψει το «Ρέκβιεμ για ένα ΄Ονειρο Θερινής Νυκτός» από τις 24/5 και το «Εθνική Οδύσσεια Χωρίς Οδυσσέα» από τις 14/6, δεν μένει παρά να ανατρέξεις στη Βίβλο για τον κατάλληλο τίτλο του σημερινού χρονικού.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – 4 άγνωστες χρήσεις του κινητού σου που μπορεί να σου σώσουν τη ζωή!

Και όμως ισχύει!
Τι μπορείς να κάνεις αν σου κλέψουν το κινητό; Για να μάθεις τον σειριακό αριθμό του κινητού σου (IMEI) σχημάτισε το *#06# στο κινητό σου, χωρίς να το καλέσεις και θα εμφανιστεί ένας αριθμός. Αυτός ο κωδικός είναι μοναδικός σε ολόκληρο τον κόσμο.
Σημείωσε τον αριθμό και κράτησέ τον σε ασφαλές μέρος. Αν σου κλέψουν το κινητό θα μπορείς να δώσεις τον αριθμό αυτό στον πάροχό σου και το κινητό σου θα μπλοκαριστέι οριστικά, ακόμη κι αν ο κλέφτης αλλάξει κάρτα SIM.

ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ το δάσος στη Ζάκυνθο – Η πύρινη λαίλαπα κατέστρεψε την περιοχή

Δύσκολη η κατάσταση
Συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η μεγάλη πυρκαγιά που καίει από χθες το απόγευμα το δάσος στο όρος Σκοπός στο Καλάμακι Ζακύνθου.Όλο το βράδυ η πύρινη λαίλαπα κατέστρεψε ένα πανέμορφο δάσος, που ήταν και από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου στην περιοχή.

Βρέθηκε ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ μούμια στην βόρεια Ρωσία – Οι επιστήμονες έπαθαν την πλάκα τους

Το θέαμα ξάφνιασε τους πάντες
Oι επιστήμονες στη μακρινή βόρεια αυτόνομη περιφέρεια Γιάμαλο-Νένετς της Ρωσίας ερευνούν την μούμια ενός ανθρώπινου παιδιού, τυλιγμένο σε ένα κουκούλι από γούνες και φλοιό δέντρων, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!! Άρχισε! Να είστε έτοιμοι!!! Αγιορείτης Γέροντας Βροντοφώναξε: ΤΡΑΓΙΚΑ γεγονότα θα ακολουθήσουν!!! – Οι ΠΡΟΦΗΤΕΣ μας προειδοποίησαν!

ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ ΠΑΛΙ:
“ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ !!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΤΑΛΟΦΟ, ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ …
ΟΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ”

Νόαμ Τσόμσκι: Ποιες είναι οι 10 τεχνικές για να σας ελέγχουν το μυαλό!

Δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης, αναλύει ο Αμερικανός ακαδημαϊκός και στοχαστής, Νόαμ Τσόμσκι.
 
Το κείμενο αποτελεί μέρος μιας συλλογής συνεντεύξεων του Ν. Τσόμσκι, όπου ο κορυφαίος διανοητής διαπιστώνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για τους θεσμούς που διαμορφώνουν τη σκέψη του κοινού και οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία της ισχύος και του κέρδους.
 
1. Η τεχνική της διασκέδασης
 

Τί άλλο θα δούμε...Αιρετός στην Πάτρα αγόρασε 50 κοτόπουλα γιατί φοβήθηκε ότι έρχεται πείνα!

Ασύλληπτες καταστάσεις με έναν αιρετό και... κοτόπουλα, εκτυλίχθηκαν στην Πάτρα τα πρώτα εικοσιτετράωρα επιβολής των capital control.
Τα "σκήπτρα" του κατοχικού συνδρόμου ωστόσο, κατέχει αιρετός από την τοπική αυτοδιοίκηση
ο οποίος στο άκουσμα της είδησης, έσπευσε να αγοράσει από φιλικό του πρόσωπο 50 κοτόπουλα
τα οποία στη συνέχεια έβαλε σε καταψύκτες, φοβούμενος πως έρχεται... πείνα.

Χ.Σπίρτζης: ''Περίπου 40 σπίτια κάηκαν από τη φωτιά στη Λακωνία''

«Σε περίπου 40 υπολογίζονται τα σπίτια που κάηκαν από τη φωτιά στη Λακωνία» δήλωσε την Κυριακή ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης.