Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Πώς μπορεί να σε δαγκώσει φίδι εξαιτίας του… κινητού σου! [βίντεο]

Ψηλά στη λίστα με τα πιο περίεργα και ασυνήθιστα πράγματα στα οποία μπορεί να σκοντάψει ένας απρόσεκτος πεζός έβαλε το… είδος του ένα φίδι!
 

Σοκ στην Καλιφόρνια - Εξαφανίστηκε μία από τις μεγαλύτερες πηγές νερού!

Η εκ των βασικών πηγών γλυκού νερού της Καλιφόρνια εξαφανίστηκε, μετά από 4 χρόνια ξηρασίας.
Μία από τις βασικές πηγές νερού της Καλιφόρνια είναι το χιόνι στα ψηλά βουνά της πολιτίας, το οποίο αυτή την περίοδο έχει εξαφανιστεί.

Ταρακουνήθηκαν τα κτίρια στο Τόκιο από τον σεισμό

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις ανατολικές ακτές της Ιαπωνίας σήμερα και έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο Τόκιο όπου τα κτίρια ταρακουνήθηκαν. Δεν υπάρχουν ωστόσο προς το παρόν πληροφορίες για ζημιές, μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK.
 

CHAMP: Το νέο όπλο των ΗΠΑ που θα "σβήνει" κάθε ηλεκτρονικό κύκλωμα [βίντεο]

Το σχέδιο CHAMP  παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα επίσημα από τον  στρατό των ΗΠΑ.
 
Το αμερικανικό Πεντάγωνο σε μία επίδειξη μπροστά  σε λιγοστό  κοινό,  έδειξε τις δυνατότητες του νέου πυραύλου ο οποίος « βραχυκυκλώνει» ηλεκτρικές  εγκαταστάσεις  μέσω ισχυρών ηλεκτρομαγνητικών παλμών (EMP), και  απενεργοποιεί την λειτουργία  οποιουδήποτε ηλεκτρονικού εξοπλισμού. 
 

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Νέα εφαρμογή σου αποκαλύπτει με βάση το όνομα σου το ιδανικό σου ταίρι!

Η Jessica και η Amanda μπορούν εύκολα να βρουν τον άντρα της ζωής τους στη Νέα Υόρκη ενώ ο Julien και ο Adrien θα ανακαλύψουν πιο γρήγορα το άλλο τους μισό, αν είναι στο Παρίσι. Ποιος τα λέει αυτά;

Απίστευτο: Μουσουλμάνος ευαγγελιστής: Όσοι αυνανίζονται θα βρουν έγκυο τα χέρια τους στη μετά θάνατον ζωή !!!

Μια απίστευτή δήλωση έκανε ένας μουσουλμάνος τηλεοπτικός ευαγγελιστής, με το , όνομα Mucahid Cihad Han.

Συγκεκριμένα, το 2000 σε μια τηλεοπτική εκπομπή, απαντώντας σε ερωτήσεις τηλεθεατών, στην ερώτηση για συμβουλή που αυνανίζεται ενώ είναι παντρεμένος του απάντησε πως όποιος αυνανίζεται θα αφήσει έγκυο τα χέρια του στη ζωή μετά θάνατο.


Γιατί ο Ν.Χρουτσόφ είχε πει: "Τα ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα;"

Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα;» Άραγε τι εννοούσε;…Τσαλατζερ και Κολούμπια καταστράφηκαν .

Με το όνομα "Απόλλων" πήγαν οι Αμερικανοί στην Σελήνη και με το όνομα "Κόσμος" οι ρώσοι έκαναν περιστροφές στη Γη.


Εργαζόμενη μητέρα ήταν πλούσια χωρίς να το ξέρει

Μια κατά τα άλλα συνηθισμένη μέρα, έγινε αξέχαστη για την πρωταγωνίστρια της υπόθεσης…
Το πρακτορείο του Γιάννη Αυγέρου επί της οδού Παπαναστασίου πούλησε το τυχερό δελτίο του Λαϊκού λαχείου που κερδίζει 3.000.000 ευρώ. Το δελτίο δόθηκε από πλανόδιο λαχειοπώλη στη Λάρισα και ο υπερτυχερός ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

ΙΚΑ: Χωρίς δικαιολογητικά η θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας

Σε πλήρη λειτουργία έχει θέσει το Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. μία νέα πρωτοποριακή διαδικτυακή – διαλειτουργική ηλεκτρονική υπηρεσία
με τίτλο «Απογραφή και Απόδοση Ασφαλιστικής Ικανότητας Έμμεσα Ασφαλισμένων» WWW.ika.gr/Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες/Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προς Ασφαλισμένους-Συνταξιούχους/Απογραφή και Απόδοση Ασφαλιστικής Ικανότητας Έμμεσα Ασφαλισμένων), σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του ταμείου.

Η… δόλια προώθηση πίσω από το τραγούδι της διάσημης Nicki Minaj (Βίντεο)

Το νέο τραγούδι της Nicki Minaj «Night is Still Young» («Η Νύχτα είναι ακόμα νέα»)…
είναι σατανικό και το Video Προωθεί την πορνεία…

Διπλή σεισμική δόνηση στην Κρήτη…

Διπλό «χτύπημα» του Εγκέλαδου έζησαν οι κάτοικοι της Κρήτης το απόγευμα της Πέμπτης και μάλιστα μέσα σε διάστημα τριών λεπτών.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Αυτό το κείμενο γράφτηκε με πόνο και πολύ αγάπη για όλους τους Έλληνες. Εξαιρετικά όμως για τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Για αυτούς, που τους διακρίνει το ατίθασο ισχυρό Ελληνικό πνεύμα, η καλή διάθεση, οι αγνές προθέσεις και η υγιής αναζήτηση, αλλά κυρίως η πίστη στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ γιατί σε αυτούς θα προσφέρει πολλά.
ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Επέμβαση Ρώσου αστυνομικού βγαλμένη από ταινία του Τσάκι Τσαν (βίντεο)

Επειδή βαρεθήκαμε να βλέπουμε μόνο βίντεο από επεμβάσεις Αμερικανών αστυνομικών δείτε και ένα βίντεο με την επέμβαση Ρώσου αστυνομικού μετά από καταδίωξη. Είναι σίγουρο πως η συγκεκριμένη επέμβαση δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ταινίες του Τσάκι τσαν.

Δείτε αυτό το βίντεο και δεν θα χάσετε - Τεχνικές ΜΜΑ από κούκλες αθλήτριες

Δείτε πως διδάσκουν ΜΜΑ δύο κούκλες αθλήτριες. Το σίγουρο είναι ότι πολλοί άντρες θα ήθελαν να είναι από κάτω και να εφαρμόζουν το ακόλουθο hand checking.

Εθισμένος 18χρονος σε διαδικτυακό παιχνίδι απειλούσε να αυτοκτονήσει

Τον εθισμό εφήβων και νέων σε διαδικτυακά παιχνίδια και τις επιπτώσεις που αυτό έχει, ανέδειξε η περίπτωση ενός 18χρονου από την Βόρεια Ελλάδα, εθισμένου σε αυτά, ο οποίος μετά από κάποιες παρατυπίες που έκανε στο διαδικτυακό παιχνίδι «League of Legends» γνωστό και ως «L.O.L.», οι διαχειριστές του παιχνιδιού τον απέκλεισαν από αυτό. 
 

Αισχρή συμπεριφορά από καταστηματάρχη στην Αλεξανδρούπολη σε σπουδαστές της ΣΣΑΣ: "Εδώ δεν κάθονται ένστολοι"!

Σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων επισκέφτηκαν την πόλη μας την περασμένη εβδομάδα και ήρθαν αντιμέτωποι, προς έκπληξη όλων μας, με μία καθόλου ευγενική συμπεριφορά από ιδιοκτήτη κεντρικής καφετέριας.
 

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Άνεργος ένας στους δύο νέους σε Ελλάδα και Ισπανία

Άνεργος είναι ένας στους δύο νέους στην Ελλάδα και στην Ισπανία σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία που παρουσίασε  την Έκθεση για τις Δεξιότητες και την Απασχολησιμότητα των Νέων για το 2015 στο Βερολίνο. Αντιθέτως,  η Γερμανία με 8%, έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά ανεργίας των νέων.

Ξεκινούν τα προγράμματα για θέσεις εργασίας σε 20.000 ανέργους

Tο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου πρόκειται να δημοσιευτεί η προκήρυξη για τη συμμετοχή 20.385 ανέργων στη δεύτερη φάση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού για την Καταπολέμηση της Ανεργίας Ράνιας Αντωνοπούλου.


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΙΠΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ

Πλησιάζει τάχιστα η ώρα των Ελλήνων, έρχεται ταχιά η ώρα της Δικαιοσύνης. Αυτό που ποθούν όλοι οι αδικημένοι σε αυτήν την Γη, όλοι οι πάσχοντες, όλοι οι εξαπατημένοι. Ακούστε την καμπάνα που κτυπά, ακούστε τον ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΓΜΟ των ΟΔΟΝΤΩΝ στο σάλπισμα της δίστομης ρομφαίας του Ουρανού στην Γη.


Η λίμνη λάβας του ενεργού ηφαιστείου Νιραγκόνγκο [Εικόνες]

Το όρος Νιραγκόνγκο βρίσκεται μέσα στο Εθνικό Πάρκο Virunga, στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, περίπου 20 χλμ. βόρεια της πόλης Γκόμα.

Βίντεο-σοκ κυκλοφορεί στο διαδίκτυο! Περίεργα "όντα" διαμελίζουν άνθρωπο! (vid)

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε μια ομάδα παράξενων ανθρώπων να κυνηγούν έναν οπλισμένο άνθρωπο που φοράει ένα είδος μπέρτας. Στο τέλος τον πιάνουν και… συμβαίνει κάτι πολύ δυσάρεστο!

«Δεν ζήτησα να είμαι Ελληνίδα - Απλά στάθηκα τυχερή»: Η ιδιοκτήτρια εστιατορίου που συγκίνησε όλη την Αμερική [βίντεο]

«Δεν ζήτησα να είμαι Ελληνίδα. Απλά στάθηκα τυχερή», λέει μια ταμπέλα στο εστιατόριο μιας Ελληνίδας στις ΗΠΑ, που έκανε τα αμερικανικά ΜΜΕ να μιλούν για το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής...
 
Η Ελένη Φωτιάδου είναι ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «Ζορμπάς» στο Βιρτζίνια Μπιτς.
 

Τα νέα πρότυπα στην κοινωνία - Αυτοκτόνησε με την ευλογία της γυναίκας και των 3 κορών του

Περιτριγυρισμένος από τα χαμογελαστά πρόσωπα της οικογένειάς του και των φίλων του θέλησε να απολαύσει το τελευταίο γεύμα της ζωής του ο Jeffrey Spector.
Ο 54χρονος Βρετανός αυτοκτόνησε 16 ώρες αργότερα σε μια ελβετική κλινική με την ευλογία της συζύγου και των 3 κορών τους.
 

Εορτή του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου σήμερα - Διαβάστε την ιστορία του (vid)

Ο Όσιος Ιωάννης γεννήθηκε σε ένα χωριό της λεγομένης Μικράς Ρωσίας, περί το 1690 μ.Χ., από γονείς ευλαβείς και ενάρετους....
Όταν έφθασε σε νόμιμη ηλικία στρατεύθηκε, ενώ βασίλευε στη Ρωσία ο Μέγας Πέτρος. Έλαβε μέρος στον πόλεμο που έκανε εκείνος ο τολμηρός τσάρος εναντίον των Τούρκων κατά το 1711 μ.Χ., και συνελήφθη αιχμάλωτος από τους Τατάρους.

ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Έπρεπε να έρθει ένας γνήσιος Αφρικανός για διαφωτίσει τους… κουτόφραγκους που φιλοδοξούμε να τος μοιάσουμε και τους «προοδευτικούς» Έλληνες για την αλήθεια σχετικά με τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες,
κυρίως Αφρικανούς και όχι μόνο, που τον τελευταίο καιρό σαν τσουνάμι πλημυρίζουν την χώρα μας και την ευρωπαϊκή ήπειρο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ – Μυστική Συνάντηση στο Λονδίνο για το Φινάλε των Μετρητών

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ… Οι Κεντρικές τράπεζες επιδιώκουν να αποσπάσουν την «κυβερνητική έγκριση» για όλες τις αγορές και τις πωλήσεις…
Ο Οικονομολόγος, Martin Armstrong ισχυρίζεται ότι έχει προγραμματιστεί μια «μυστική» συνάντηση για τον τερματισμό μετρητών, που θα πραγματοποιηθεί στΟ Λονδίνο πριν από το τέλος του μήνα, και στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (FED).

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 2015 – ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ;
Όσο περνάει ο καιρός και τα γεγονότα εξελίσσονται ραγδαία γύρω από το ελληνικό ζήτημα και το Ευρωπαϊκό Όραμα, τόσο περισσότερο πλησιάζουμε προς την εκπλήρωση των προφητειών της ορθοδοξίας…
Δείτε το Βίντεο και θα λάβετε όλες τις απαντήσεις

Το Φρικτό Δίλημμα: με ευρώ χωρίς συντάξεις ή με δραχμή και συντάξεις

Σπύρος Στάλιας
Οικονομολόγος ΜΑ, PhD

Λίγο πριν μπούμε στο ευρώ άρχισαν να χτυπάνε καμπανάκια ότι το ασφαλιστικό μας σύστημα δεν είναι βιώσιμο και ότι σε λίγα χρόνια θα καταρρεύσει.
Το σενάριο φούντωσε και πάλι με τον ερχομό των Θεσμών στη χώρα, και σήμερα έχει γίνει ένα από τα πρώτα θέματα των διαβουλεύσεων της Κυβέρνησης με τους Θεσμούς.



Μετά το σπίτι ΕΝΦΙΑ" και στα... αυτοκίνητα!

BOMBA από την κυβέρνηση! "ΕΝΦΙΑ" και στα... αυτοκίνητα! Βαθιά το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν οι ιδιοκτήτες ΙΧ!
Εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη αν γίνουν πράξη οι εξαγγελίες για αλλαγή στον τρόπο φορολόγησης των αυτοκινήτων.

Γιατί πρέπει να πίνουμε νερό με λεμόνι κάθε πρωί; Μα γιατί θα μας αλλάξει την ζωή!!!

Ξεκινώντας την ημέρα σας με μία κούπα ζεστό νερό με λεμόνι θεωρείται ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές για τον οργανισμό μας. Τώρα θα μάθετε το γιατί. Έχει μία πλειάδα ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία μας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε σχετικά με τα οφέλη για την υγεία του λεμόνόνερου κάθε πρωί
Ενισχύει στην πέψη
Όχι μόνο το ζεστό νερό βοηθά να τονώσει το γαστρεντερικό σωλήνα, αλλά τα λεμόνια πιστεύεται ότι διεγείρουν και καθαρίζουν φυσικά το συκώτι. Βοηθά επίσης τα πεπτικά οξέα με την πέψη και την αποβολή.

Yandex: Ρωσική εναλλακτική πρόταση στον Chrome, τον Firefox και τον Explorer

Μπορεί στον κόσμο των browsers να κυριαρχούν ο Google Chrome, ο Mozilla Firefox και ο Internet Explorer της Microsoft, ωστόσο αυξάνονται οι εναλλακτικές προτάσεις- και μία από αυτές έρχεται από τη Ρωσία.

Σπίτι-κάψουλα - Τι είναι αυτή η κατασκευή που θα φέρει επανάσταση [εικόνες]

Πολλά είναι, πλέον, τα σπίτια που σχεδιάζονται με σκοπό να έχουν την αυτονομία τους. Στην Μπρατισλάβα, λοιπόν, δημιούργησαν το «Ecocapsule» και δίνουν τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να ζήσουν διαφορετικά.

Ένας στους τέσσερις Ευρωπαίους… δεν πάει καλά, σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ

Το 25% του πληθυσμού των χωρών της ΕΕ παρουσιάζουν κάποια ψυχική διαταραχή, ή κάποιες ήπιες ψυχικές διαταραχές, δυστυχώς όμως τα ψυχικά νοσήματα είναι παραμελημένα και δεν χαίρουν της προσοχής που τους αρμόζει από τους αρμόδιους φορείς.

Μασονικά παιχνίδια στην Αλεξανδρούπολη (Έγγραφα)

Παιδικά παιχνίδια πρότεινε το «Τεκτονικόν Ίδρυμα» να δωρίσει σε 10 παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αλεξανδρούπολης και το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας , Αλληλεγγύης. Παιδείας και Περιβάλλοντος,

Πώς κάνουν σεξ τα φυτά

Επιβιώνουν και αναπαράγονται με περίπλοκους τρόπους

Φανταστείτε τον εαυτό σας ακίνητο, «καρφωμένο» σε ένα σημείο προσπαθώντας να επιβιώσει. Πώς μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και πώς γίνεται να αναπαραχθεί;


Η ηχορύπανση μεγαλώνει τη «σαμπρέλα»


Όσοι μένουν σε περιοχή που έχει αυξημένη ηχορύπανση από αυτοκίνητα, αεροπλάνα και τρένα έχουν αυξημένες πιθανότητες να διαθέτουν «σαμπρέλα» γύρω από τη μέση τους λόγω παραπανίσιων κιλών, σύμφωνα με μια νέα σουηδική επιστημονική έρευνα.

10 τρελοί τρόποι που οι άνθρωποι βγάζουν πολλά χρήματα

Όλοι χρειαζόμαστε χρήματα για να ζήσουμε και, ειδικά στις ημέρες που ζούμε τα χρήματα μοιάζουν να παίζουν ένα ακόμη σημαντικότερο ρόλο στη ζωή μας- ασχέτως αν θα έπρεπε ή όχι.

Εξαφανίσου για 72 ώρες...Το παιχνίδι που προκαλεί τρόμο σε όλους τους γονείς!

Μεγάλη προσοχή: Η μόδα "εξαφανίσου για 72 ώρες" έφτασε και στην χώρα μας και προκαλεί τρόμο σε όλους τους γονείς! (Διαδώστε το)

Έφθασε και στην Ελλάδα το παιχνίδι "εξαφανίσου για 72 ώρες" που εχει τρομοκρατήσει δεκάδες γονείς στην Ευρώπη;
Η ταυτόχρονη εξαφάνιση δύο ανήλικων στην Αττική και χωρίς προφανή λόγο οδηγεί τους αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ερευνούν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο παιχνίδι να έφθασε και στην Ελλάδα!

Τι έπεσε στον Καναδά και το κρύβει ο στρατός;;;

Σάλος στο διαδικτυο: UFO έπεσε στον Καναδά και το κρύβει ο στρατός; (Βίντεο)

Αναφορές λένε αυτή την εβδομάδα για μυστηριώδη φώτα πάνω από τον καταυλισμό Jackhead στη Μανιτόμπα του Καναδά, μια πιθανή συντριβή UFO στη λίμνη Winnipeg και για στρατιωτικές δυνάμεις με σνόουμομπιλς που τράβηξαν ένα μεγάλο δίσκο από τη λίμνη. Απαντώντας σχετικά με τις φήμες αυτές εκπρόσωπος για των καναδικών ενόπλων δυνάμεων, δήλωσε ότι επρόκειτο απλώς για στρατιωτική άσκηση.
Αλήθεια;

Κατάργηση μετρητών...Και μετά το χάραγμα!

Πρόταση για κατάργηση των μετρητών στην Ευρωζώνη - «Θέμα χρόνου η επικράτηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών»
Η πρόταση επιφανών οικονομολόγων στη Γερμανία, και όχι μόνο, να καταργηθούν τα μετρητά στις συναλλαγές προκαλεί αίσθηση. Πάντως, για τον καθηγητή Αλόις Πριντς η πρόταση δεν είναι ρεαλιστική.


Παράξενο ον καταγράφετε από κάμερα σε αυτοκινητόδρομο

Kάμερα "πιάνει" ένα ανατριχιαστικό ταχύτατο πλάσμα σε αυτοκινητόδρομο - Μπορείτε να καταλάβετε τι είναι; (vid)
Οι κάμερες στη Βρετανία το 2007 κατέγραψαν ένα παράξενο ον να διασχίζει έναν αυτοκινητόδρομο ταχύτατα!

Δείτε τους τρόπους που η ελίτ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ μας εξοντώνει με τον καρκίνο

19 τρόποι δολοφονίας μας με… καρκίνο! - Δείτε πως ξαπλώνεται η θανατηφόρα επιδημία
Η επιδημία των καρκίνων είναι μια δολοφονική λειτουργία και μια κίνηση από τον λεγόμενο κόσμο της ελίτ για να θανατώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό. Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η Λέσχη της Ρώμης, ο Bill Gates, Τεντ Τέρνερ, οι Ροκφέλερ, ο Warren Buffet και πολλοί άλλοι παγκοσμιοποίητες σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν και να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα με τη μείωση του πληθυσμού .

Άφησε τα παιδιά της, για να γίνει τζιχαντίστρια!!!

Αυστραλία: 26χρονη μητέρα εγκατέλειψε τα δύο παιδιά της για να γίνει τζιχαντίστρια
Μία γυναίκα στο Σίδνεϊ εγκατέλειψε τα δύο παιδιά της και κατέφυγε στη Συρία για να ενταχθεί στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους και να ξεκινήσει μία νέα ζωή, μετέδωσαν σήμερα τα μέσα ενημέρωσης. Πρόκειται για μία από τους 100 Αυστραλούς και πλέον που έχουν ενταχθεί στις τάξεις των τζιχαντιστών.

Τουρκικό άγημα παρελαύνει στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη; (vid, εικόνες)

Στις 29 Οκτωβρίου 1930, ο Ελευθέριος Βενιζέλος υπογράφει με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ισμέτ Ινονού στην Άγκυρα, παρουσία του Κεμάλ Ατατούρκ, το Ελληνοτουρκικό Σύμφωνο Φιλίας, Ουδετερότητας, Συνδιαλλαγής και Διαιτησίας.

Τι αυξάνει τις επιδόσεις των ανδρών στο σεξ; - Δείτε πως μπορείτε να "εκραγείτε"

Μπορεί το ισχυρό φύλο να κοκορεύεται για τις επιδόσεις του στο σεξ αλλά η πλειοψηφία ενδόμυχα βασανίζεται από το άγχος για το αν είναι καλοί εραστές.
Δείτε πως μπορεί να αυξήσετε τις επιδόσεις σας στο σεξ.
Δυναμωτικό πρωινό

Βάλτε στο πρωινό σας τις νιφάδες ρυζιού, οι οποίες σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ περιέχουν βιταμίνες Β, θειαμίνη και ριβοφλαβίνη πολύτιμα συστατικά για την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Ελληνικότητα υπό διωγμόν στην Παλμύρα αλλά ο Κοτζιάς τραγουδά το «We are the world»

Ελληνας δεν γεννιέσαι, γίνεσαι. Κι όταν γίνεις, πρέπει συνεχώς να αποδεικνύεις με λόγια και έργα ότι αξίζει να φέρεις τούτο τον αξιοζήλευτο τίτλο τιμής.
Δεν μετέχουν του κοινού τρόπου και δεν έχουν καμία σχέση με το έθνος μας όσοι δεν ενδιαφέρονται για το πολιτισμικό στίγμα που άφησαν στον κόσμο οι προηγούμενες γενιές Ελλήνων, αλλά και γι” αυτό που θα αφήσουμε εμείς στους επόμενους. Και είναι πολλοί οι ελληνόφωνοι που δεν νοιάζονται γι” αυτό και κάνουν ό,τι μπορούν για να ξεχάσει ο πολιτισμένος κόσμος την ύπαρξή μας.


Επεξεργασμένα τρόφιμα:Οι 4 επιβλαβείς ουσίες που χρησιμοποιούνται πιο συχνά

Είναι συχνό φαινόμενο πλέον, οι εταιρείες παραγωγής τροφίμων να ανακοινώνουν πανηγυρικά την αφαίρεση στοιχείων και ουσιών από τα προϊόντα τους, τα οποία έχουν χαρακτηριστεί μετά από έρευνες ως επιβλαβή.
Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει ότι δεν εξακολουθούμε να καταναλώνουμε τροφές με ουσίες ανθυγιεινές για τον οργανισμό μας.