Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Πρώην υπουργός αποκαλύπτει: 80 είδη εξωγήινων... ζουν ανάμεσά μας (video)

Όχι μόνο υπάρχουν εξωγήινοι αλλά οι κυβερνήσεις κρύβουν τις αποδείξεις γι΄αυτούς, υποστηρίζει ο 91χρονος, πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά, Paul Hellyer.

Στόχος νεαρών ο Βαρουφάκης...Βαρουφάκης: «Η Δανάη με αγκάλιασε με δύναμη για να μη με χτυπήσουν»


Το ζευγάρι έγινε στόχος 30 νεαρών στο εστιατόριο Γιάντες....
- Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα έγιναν - «Αν είχα αστυνομικούς μαζί, θα είχαν καεί τα Εξάρχεια!» δήλωσε ο υπουργός - Αντιδράσεις από πολιτικούς Θύμα πρωτοφανούς προπηλακισμού έπεσε το βράδυ της Τρίτης στα Εξάρχεια ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. 



Πολλά τα ερωτηματικά στην εξαφάνιση της μικρής Άννυ! Τι ψάχνουν οι Αρχές στο σπίτι του πατέρα;

Δυστυχώς οι έρευνες δεν έχουν οδηγήσει πουθενά και πλέον οι αστυνομικοί....
είναι υποχρεωμένοι να ερευνήσουν για το χειρότερο.

Βόμβα από το ΣτΕ: «Έκρινε αντισυνταγματικές όλες τις μειώσεις συντάξεων»! Τινάζει στον αέρα τις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης – δανειστών

Παράνομες όλες οι μειώσεις σε κύριες και επικουρικές. Το κόστος της απόφασης φτάνει τα 3 δις ευρώ το χρόνο και θα είναι εφαρμόσιμη μόλις κοινοποιηθεί στον αρμόδιο υπουργό
Βόμβα μεγατόνων έσκασε στην πιο κρίσιμη στιγμή για την κυβέρνηση.


Εoρτάζοντες την 30ην του μηνός Απριλίου

Ο ΑΓΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ αδελφός Ιωάννου του Θεολόγου
‘Ήταν γιος του Ζεβεδαίου και αδελφός του ευαγγελιστή Ιωάννη. ο Χριστός τον βρήκε κοντά στη λίμνη της Τιβεριάδος, στο πλοίο του πατέρα του, να διορθώνει δίχτυα. Εκεί, τον κάλεσε μαζί με τον αδελφό του Ιωάννη, αφού προηγουμένως είχε καλέσει και τα άλλα αδέλφια, Ανδρέα και Πέτρο. ο Ιάκωβος είχε ιδιαίτερη εκτίμηση από τον Κύριο, πού σε πολλές περιπτώσεις τον έπαιρνε κοντά Του.

Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ

Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ αλήθεια που μας κρύβουν: Πόσο κινδυνεύουν 4 δισεκατομμύρια χρήστες των κινητών τηλεφώνων;
Πάνω από 4.000.000.000 χρήστες κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν σαν «πειραματόζωα» στο πιο μεγάλο πείραμα της ιστορίας της ανθρωπότητας!!!

ΣΟΚ – ΤΟ FBI… ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!

Το FBI χρησιμοποιεί «βρώμικη» προπαγάνδα για να καταδικάσει τον κατηγορούμενο…

ALERT… Απειλή Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου… Το Ιράν άνοιξε πυρ σε αμερικανικό πλοίο

ΕΚΤΑΚΤΟ! Το Ιράν (Πολεμικό Ναυτικό) άνοιξε πυρ σε φορτηγό πλοίο των ΗΠΑ, το οποίο στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση στο λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς…
Στο εμπορικό βρίσκονται 34 ναύτες.

«Ποτέ Αλβανοί να μη πολεμήσετε κατά της Ελλάδος, αν έλθη στρατός ελληνικός, σεις να προσκυνήσετε…»

Απόσπασμα από την διαθήκη του Αβδούλ Μπέη Σελίμη του Δελβίνου!
«Ποτέ Αλβανοί να μη πολεμήσετε κατά της Ελλάδος` αν θελήση ο Σουλτάνος, ας πολεμήση` αν έλθη στρατός ελληνικός εις τα μέρη μας, σεις να προσκυνήσετε και να μείνητε με τους Έλληνας.

Η υπονόμευση της κυβέρνησης καλά κρατεί!!!

Οι "μαϊμουδιές" με τις δημοσκοπήσεις στην... υπηρεσία υπονόμευσης της κυβέρνησης
Λίγες μόνο ώρες μετά την δήλωση του Αλέξη Τσίπρα πώς αν «οι μικρόμυαλοι της Ευρώπης μας οδηγήσουν σε αδιέξοδο θα προσφύγουμε στον ελληνικό λαό με δημοψήφισμα» το σύστημα εξουσίας άρχισε να «μαγειρεύει» δημοσκοπήσεις τις οποίες σέρβιρε χθες με στόχο ασφαλώς να τρομοκρατήσει και πάλι τους Έλληνες πολίτες, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα θετικά στοιχεία για την κυβέρνηση.
 

Παρόλα αυτά τα UFO υπάρχουν...Βίντεο που το αποδεικνύει!!!

ΑΥΤΟ είναι το ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που αποδεικνύει την ύπαρξη των Εξωγήινων!

Πρόκειται για ένα πολυσυλλεκτικό βίντεο με αρχείο από τη NASA και άλλους οργανισμούς, που έχουν εντοπίσει Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα και…όχι μόνο!

ΑΚΡΩΣ επικίνδυνα ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ προϊόντα από τα Jumbo ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ο ΕΦΕΤ! Περιέχουν ΟΥΣΙΕΣ ΒΛΑΒΕΡΕΣ για την υγεία! Δείτε ποια προϊόντα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιήσετε!

Προϊόντα που τα χρησιμοποιεί κανείς καθημερινά ανακάλεσε ο ΕΦΕΤ. Την ανάκληση προϊόντων τα οποία εισήγαγε η πασίγνωστη εταιρία Jumbo ζητάει με επείγουσα ανακοίνωση του ο ΕΦΕΤ. Σύμφωνα με τον φορέα εντοπίστηκαν ουσίες οι οποίες κρίθηκαν ακατάλληλες για τους καταναλωτές. Δεν είναι η πρώτη φορά που ανακαλεί ο ΕΦΕΤ προϊόντα της εταιρίας Jumbo καθώς πριν από έναν χρόνο έκρινε ακατάλληλα για τους καταναλωτές πλαστικά πιάτα.

Αυτό το κτήνος ΣΚΟΤΩΣΕ στο ξύλο το 4χρονο αγγελούδι του! Η μικρούλα ΞΕΨΥΧΗΣΕ στο σπίτι μετά από ΜΕΡΕΣ ατελείωτων ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ! (φωτο)

Έγκλημα που δεν χωράει ο νους! Πατέρας δολοφόνησε το κοριτσάκι του…. χτυπώντας το μέχρις θανάτου. Από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα ξεψύχησε η μικρή Alexa-Marie Quinn, μόλις στα τεσσεράμισι χρόνια της.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Πλήρωσε με χαρτονόμισμα των 30 ευρώ και πήρε και… ρέστα!!!

Μεγάλη γκάφα από ταμία γερμανικού σούπερ μάρκετ!
Με χαρτονόμισμα των… 30 ευρώ πλήρωσε τα ψώνια του ένας 41χρονος Γερμανός σε σούπερ μάρκετ της πόλης Dulmen.

Ανθρώπινα Βοοειδή σε μια αχρήματη κοινωνία.

Το διαφημιστικό λέγεται «Just Wave and Go», δηλαδή απλά την περνάς (την κάρτα) και φεύγεις! Μα φυσικά!…

Ποιος θέλει να χάνει χρόνο, έτσι δεν είναι;

Ναι, αυτό είναι ένα ιδανικό όραμα για το μέλλον. 

Απίστευτο βίντεο!

Η μετάβαση σε μια αχρήματη κοινωνία δεν είναι κάτι που πρόκειται να συμβεί σε μια νύχτα.

H ΑΡΓΗ, ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ
  
Η μετάβαση σε μια αχρήματη κοινωνία δεν είναι κάτι που πρόκειται να συμβεί σε μια νύχτα. Τουναντίον, πραγματοποιείται με αργούς ρυθμούς και πολύ συστηματικό τρόπο μέσα από ανεπαίσθητα αλλά ανησυχητικά αυξανόμενα βήματα. Σε όλο τον κόσμο, οι κυβερνήσεις έχουν ήδη πάρει περιοριστικά μέτρα στη χρήση των μετρητών για (υποτίθεται) λόγους ασφαλείας. 

Ησιόδου Θεογονία

Ο Ησίοδος, με το έργο του Θεογονία, αποπειράθηκε, για πρώτη φορά, να συγκεντρώσει τους
θρησκευτικούς μύθους που ήταν διαδεδομένοι σε όλη την Ελλάδα.
Επίσης κατέγραψε τις δοξασίες για τη δημιουργία του κόσμου και αποτύπωσε τα γενεαλογικά
δέντρα των θεών.


Οι Αρχαίοι Έλληνες Γνώριζαν την Απόλυτη Αλήθεια και οι Σύγχρονοι Επιστήμονες Αρχίζουν Τώρα να την Ψηλαφούν

Ο άνθρωπος βρίσκεται συνεχώς σε μιά αέναη αναζήτηση για να κατανοήσει τι πραγματικά είναι, ποιά είναι η σχέση του με όλα τα άλλα που απαρτίζουν τον ορατό και αόρατο κόσμο, τι απογίνεται μετά το θάνατό του και τόσα άλλα θεμελιώδη ερωτήματα. 


Άμα πάρεις λάθος τρένο, όπου και να κατέβεις, πάλι λάθος θα είσαι...

Οι επιλογές που κάνουμε καθορίζουν και το που θα καταλήξουμε στη ζωή. Γι αυτό είναι πολύ σημαντικό κάθε φορά να υπολογίζουμε και να εξετάζουμε τα πράγματα.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΕΓΟΥΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΑ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ.. .

...διαφόρων ειδών γεγονότα από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι το τέλος Αυγούστου 2014.
Δεν θα αναφερθώ με λεπτομέρειες στα γεωφυσικά γεγονότα του πλανήτη,για να μην κουράσω τον αναγνώστη, καθόσον υπάρχουν στο άρθρο πολλά και ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας και.. εκτός αυτού,τα οποία δεν έχουν αναφερθεί στα ΜΜΕ.

ΗΛΙΟΣ

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο αριθμός του θηρίου (666) θα ελέγχει τον άνθρωπο…

Το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για πλήρη υποδούλωση της ανθρωπότητας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό… Το τελικό πλάνο συμπεριλαμβάνει την απόλυτη φυλάκιση του ανθρώπου μέσω του χαράγματος του θηρίου της αποκαλύψεως (666)… Πως, με ποιον τρόπο; Στο παρακάτω βίντεο αποκαλύπτεται ο τρόπος με τον οποίο ο αριθμός του θηρίου θα ελέγξει τους ανθρώπους και θα τους κρατήσει υποδουλωμένους… Μια πατενταρισμένη τεχνολογία που φέρνει σε πλήρη εξέλιξη τον Διανθρωπισμό…

Μητρ. Μόρφου: Οι Γέροντες Παϊσιος, Πορφύριος, Ιάκωβος Τσαλίκης είδαν όσα ετοιμάζει η Νέα Τάξη Πραγμάτων

Γεωπολιτική ανάλυση με προφητείες Γερόντων; 


Κι όμως ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος είχε πολλά να πει για τα προφητευμένα γεγονότα και για το μέλλον της Κύπρου.

Δείτε το βίντεο:


ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΟΥΙΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ;

Άκρως εύστοχο σχόλιο Αμερικάνου ακτιβιστή για την Ελλάδα… Μπορεί κάποιοι να φορούν «ποδίτσες» όταν κάνουν ακτιβισμό και να λένε για Γεωμηχανικές και κλιματικές αλλαγές, άλλοι όμως δεν μασούν τα λόγια τους και λένε την αλήθεια.

«Υπό κατασκευή» το πολυνομοσχέδιο – Συμφωνία στις αρχές Μαΐου;

«Πυρετώδεις» είναι οι διεργασίες στους κόλπους της κυβέρνησης, προκειμένου να ετοιμαστεί και να παρουσιαστεί στους εταίρους το πολυνομοσχέδιο, με το οποίο θα επιδιώξει η Αθήνα να «ξεμπλοκάρει» την εκταμίευση χρημάτων από τη δόση των 7,2 δισ. ευρώ.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ… Μωρό 4 μηνών ζωντανό στα ερείπια μετά από 22 ώρες!

Απόγνωση, πόνος, θρήνος, αγανάκτηση είναι τα συναισθήματα τα οποία κατακλύζουν τους πολίτες που έχουν πληγεί από τις φονικές δονήσεις στο Νεπάλ, ενώ εκατοντάδες εκτιμάται ότι βρίσκονται θαμμένοι κάτω από τα συντρίμμια.

Τα πουλιά πεθαίνουν… κουτουλώντας (Φωτογραφία)

Οι μεγάλες πόλεις σκοτώνουν τα πτηνά. Απέραντες γυάλινες επιφάνειες, χιλιάδες φώτα που λάμπουν αφύσικα τη νύχτα. Δισεκατομμύρια αποδημητικά πτηνά εκτιμάται ότι σκοτώνονται κάθε χρόνο πέφτοντας σε ουρανοξύστες και άλλα κτήρια.

Ποιες ώρες μέσα στη μέρα χτυπά κόκκινο η ερωτική επιθυμία - Τι ισχύει για άνδρες και γυναίκες

Σημαντικές διαφορές παρουσιάζει η ερωτική επιθυμία ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από έρευνα του LoveHoney, Μόλις το 11% των γυναικών δήλωσαν ότι νιώθουν έντονη ερωτική επιθυμία τις πρωινές ώρες (κατά τις οποίες χτυπά κόκκινο το πάθος για τους άνδρες) και μόλις το 16% των ανδρών τρελαίνονται για σεξ τις βραδινές ώρες, το διάστημα δηλαδή που νιώθουν εντονότερη την επιθυμία για ερωτική πράξη οι γυναίκες.

Συναγερμός στη NASA: Ανεξέλεγκτο διαστημικό σκάφος κατευθύνεται προς τη γη (Βίντεο)

Συναγερμός έχει σημάνει στη NASA, καθώς ένα ρωσικό, μη επανδρωμένο, διαστημικό σκάφος κατευθύνεται ανεξέλεγκτο προς τη γη, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο.
Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ακριβές σημείο όπου κατευθύνεται.

"ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΟΥΡΙΗΛ:ΕΝΑΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ - ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;"

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΔΙΑΒΑΣΕΙ;

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ;
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ  ΛΗΣΜΟΝΙΑΣ !!! 



Πρόταση-σοκ στο ΔΝΤ: Αφαίρεση εθνικής κυριαρχίας σε όσους δεν πληρώνουν

Πρόταση για αφαίρεση της εθνικής κυριαρχίας μιας χώρας που αθετεί τις πληρωμές της στους δανειστές περιέχει το έγγραφο που απευθύνει στο ΔΝΤ ο James M. Boughton, που διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΝΤ από το 1981 έως το 2012, με το οποίο γίνεται ανάλυση για το ποιος αναλαμβάνει στην περίπτωση που ένα κράτος δεν μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του. Το έγγραφο συντάχθηκε τον Απρίλιο του 2015. 

"ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ - ΠΡΟΣΕΞΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ..."

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΘΥΜΑΤΑ (ΨΥΧΕΣ) ...
ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ "ΔΙΚΤΥΩΘΗΚΑΝ" ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ...

Πώς θα αμειφθούν όσοι εργαστούν την Πρωτομαγιά;

Η 1η Μαΐου ανήκει στις προαιρετικές αργίες, με απόφαση όμως του εκάστοτε Υπουργού Εργασίας χαρακτηρίζεται κάθε χρόνο σαν ημέρα υποχρεωτικής αργίας, βάσει του άρθρου 1 του Α.Ν. 380/68.



Παγίδα χρεοκοπίας για να φανεί η υποταγή ως μόνη λύση

Του Γιάννη Ελαφρού

Απρόσμενη για τους ευρωλάγνους η εξευτελιστική για τον Γ. Βαρουφάκη διαδικασία του προχθεσινού Γιούρογκρουπ, όπου βρέθηκε εκτεθειμένος στα προσβλητικά πυρά των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί τρόφιμα και προϊόντα από Carrefour. Jumbo και"ΑΒ Βασιλόπουλος"

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF) σχετικά με τη διακίνηση προϊόντος "σάλτσα με μανιτάρια" Ιταλικής προέλευσης, στην πρώτη ύλη του οποίου ανιχνεύτηκε η παρουσία γλουτένης, αλλεργιογόνο συστατικό, που δεν αναφέρεται στην ετικέτα του προϊόντος."


Όταν εκτέλεσαν και κρέμασαν ανάποδα τον Μουσολίνι και την ερωμένη του [Σκληρές Εικόνες]

Το Σάββατο 29 Απριλίου του 1945 οι Ιταλοί αντιστασιακοί εκτέλεσαν τον Μπενίτο Μουσολίνι και την ερωμένη του Κλάρα Πετάτσι. Την Κυριακή ένας εξαγριωμένος όχλος 5000 ανθρώπων, κλωτσούσε έφτυνε και ουρούσε στα πτώματα τους στο κέντρο της πόλης όπου γεννήθηκε ο ιταλικός φασισμός.

10 φορές που φτάσαμε κοντά στη συντέλεια του κόσμου

Η απειλή του πυρηνικού πολέμου, επιδημίες και πανδημίες αλλά και εξωγήινη απειλή είναι μόνο μερικές από τις δέκα φορές στην ιστορία της ανθρωπότητας που η ολοκληρωτική καταστροφή του κόσμου, όπως τον ξέρουμε, παρ' ολίγον δεν έγινε πραγματικότητα (vid)
10. Δυσλειτουργία συστημάτων επικοινωνίας, 1961

Υπουργός για τις διαπραγματεύσεις: «Θέλουν να μας λιώσουν σαν σκουλήκια;»

Ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης, αναφερόμενος στην απαίτηση των δανειστών να μην εφαρμοστεί η ρύθμιση για τις 100 δόσεις, δήλωσε χαρακτηριστικά

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΤΟ ΔΝΤ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Αποκαλύψεων συνέχεια… Και ενώ προσπαθεί με κάθε τρόπο να δέσει την Ελλάδα χειροπόδαρα για να της αρπάξει μέχρι και το τελευταίο περιουσιακό στοιχείο, το ΔΝΤ προχωρά στον σχεδιασμό για την πλήρη εφαρμογή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης

Δεν την γλυτώνεις με τίποτα...«Έξυπνη» σφαίρα βρίσκει μόνη της το στόχο - Δοκιμάστηκε με επιτυχία από τον αμερικανικό στρατό (vid)

Η ύπαρξη του προγράμματος EXACTO (Extreme Accuracy Tasked Ordnance) της DARPA είχε γίνει γνωστή εδώ και καιρό: Στο επίκεντρό της είναι η ανάπτυξη μιας αυτοκατευθυνόμενης σφαίρας, που θα μπορεί να αυξάνει τις πιθανότητες πλήγματος σε έναν «δύσκολο» στόχο, ο οποίος βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση.

Ημίγυμνα μοντέλα αγκαλιάζουν μια αρκούδα! - Η άγρια φύση σε απόλυτη αρμονία με τον άνθρωπο (vid, εικόνες)

Viral έγινε το βίντεο που απεικονίζει δύο καλλίγραμμα μοντέλα σε δάσος έξω από την Μόσχα να ποζάρουν με τόλμη και άνεση μαζί με μια τεράστια καφέ αρκούδα βάρους 650 κιλών! Είναι γνωστό ότι η αρκούδα είναι ζώο -σύμβολο στη Ρωσία αλλά τα δύο ημίγυμνα μοντέλα έκαναν την διαφορά αφού δείχνουν να  μη φοβούνται το ζώο.

EKTAKTO: Αναβιώνει ο εφιάλτης - Πυρκαγιά στο δάσος του Τσερνόμπιλ απελευθερώνει τη ραδιενέργεια του 1986! (εικόνες, video)

Ξαναζεί ο εφιάλτης του Τσερνόμπιλ, καθώς μια τεράστια πυργκαγιά αυτή τη στιγμή κατακαίει τα γύρω δάση και πλησιάζει τις ερειπωμένες εγκαταστάσεις αλλά και τον θαμμένο πυρηνικό αντιδραστήρα, απελευθερώνοντας τεράστιες ποσότητες ραδιενέργειας στην ατμόσφαιρα προκαλώντας ένα νέο πυρηνικό "σύννεφο" ακριβώς όπως και το 1986.

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Αδίδακτη Ιστορία: Αναλογικοί Υπολογιστές στην Μινωική Κρήτη. Αυτά που πρέπει να γνωρίζουμε ...

Ο ερευνητής δρ Μηνάς Τσικριτσής ανέσυρε από τα αρχεία του Μουσείου Ηρακλείου ένα εύρημα που αλλάζει τη γνώση μας για τον μινωικό πολιτισμό: το πρώτο ηλιακό ρολόι και αναλογικό υπολογιστή γεωγραφικού πλάτους και εκλείψεων, που προηγείται του μηχανισμού των Αντικυθήρων κατά 1.400 χρόνια.


VIDEO: Τι προκάλεσε τον σεισμό στο Νεπάλ και γιατί θα ξανασυμβεί;

Oι επιστήμονες εξηγούν και σοκάρουν...


Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν παγκοσμίως τα φρικτά αποτελέσματα του ισχυρού σεισμού στο Νεπάλ.

Μία ''απάντηση'' για το φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ που ισοπέδωσε το Σαββατοκύριακο το Νεπάλ, στοιχίζοντας τη ζωή περισσοτέρων από 3.200 ανθρώπων, δίνουν ειδικοί επιστήμονες.


Αγανακτισμένος πολίτης τα έσπασε στο ΙΚΑ Παγκρατίου

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στο ΙΚΑ Παγκρατίου, όταν ασφαλισμένος προκάλεσε πλήθος ζημιών. Αιτία το γεγονός ότι του ζητήθηκαν κάποια δικαιολογητικά προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεσή του.

Σαν σήμερα ο Παναθηναϊκός παίρνει το εισιτήριο για το Γουέμπλεϊ

Σαν σήμερα το 1971 ο Παναθηναϊκός νικά τον Ερυθρό Αστέρα με 3-0 και παίρνει το εισιτήριο για το
Γουέμπλεϊ. Στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, οι πράσινοι θα γνωρίσουν την ήττα από τον Άγιαξ.

Βίντεο – αποκάλυψη: Υπόγειες πόλεις που κατασκευάζει η παγκόσμια ελίτ!

Δείτε στο βίντεο πως η παγκόσμια ελίτ προετοιμάζεται για μια τεράστια καταστροφή, 
χτίζοντας αχανείς υπόγειες πόλεις και συσσωρεύοντας χρυσο, πυρομαχικά και όπλα:

Ομολόγησε ο πατέρας της 4χρονης! «Εγώ "εξαφάνισα" το παιδί μου»

- Ο πατέρας της 4χρονης είπε στους αστυνομικούς ότι φοβήθηκε ότι η μητέρα της θα πάρει την Άννυ και θα φύγει
- Δεν έχει πει ακόμη που είναι το παιδί του
- Απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση του κοριτσιού που εξαφανίστηκε στην Ομόνοια

Οι αεροψεκασμοί είναι μέρος προγράμματος που ονομάζεται «Ασπίδα» κι υπόκεινται στον ΟΗΕ

Έρευνα του Μιχάλη Δρακάκη, δημοσιογράφου

Φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες ότι μυστικές πτήσεις αεροπλάνων που ψεκάζουν χημικά, φαινόμενο γνωστό σαν chemtrails(«χημικές ουρές»), διενεργούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό για πολιτικούς σκοπούς, όπως εξάγεται από την έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα.