Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Barbie : Η ανατριχιαστική κούκλα που κατασκοπεύει τα παιδιά ... και τους γονείς τους

Η “Hello Barbie”, η τελευταία κούκλα τηςMattel καταγράφει τις απαντήσεις των παιδιών και στέλνει τις πληροφορίες σε μια βάση δεδομένων μέσω Wi-Fi και Bluetooth. Πρόκειται όπως διαβάζουμε, για την «πρώτη διαδραστική Barbie κούκλα του κόσμου».

Πόσο ασφαλή είναι πλέον τα αεροπλάνα;

Η ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 150 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ GERMANWINGS, ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ - ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

 Απίθανες αποκαλύψεις για τις low cost εταιρίες. Πιλότοι που κοιμούνται εν πτήσει, αεροπλάνα που μένουν από καύσιμα στον αέρα, μαϊμού ανταλλακτικά στα αεροσκάφη και πολλά ακόμα

AΠOKAΛYΨEIΣ ΣOK AΠO TON ΠOYTIN ΓIA TA ΣXEΔIA THΣ ΔYΣHΣ

Aίσθηση προκαλούν οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του ιδίου του προέδρου Πούτιν για την δράση των κατασκόπων στην Pωσία. H «επίθεση» του «τσάρου» κατά της Δύσης για την ύπαρξη σχεδίου αποσταθεροποίησης, συνοδεύεται από την δημοσιοποίηση στοιχείων που σοκάρουν.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ!!!

Πολλοί έχουν ακούσει για τα επερχόμενα γεγονότα αλλά και όσα θα γίνουν μετά από αυτά αναφορικά με την επιστροφή των αρχαίων θεών στην επιφάνεια της Γης σύμφωνα με αρχαία κείμενα και προφητείες όπως αυτή του Αγίου Ανδρέα του Δια Χριστόν Σαλού. 


Μερικά ενδιαφέροντα πράγματα που δεν βλέπεις κάθε μέρα…!! (Φωτογραφίες)

Βαριέσαι και δεν έχεις τι να κάνεις ; Η ομάδα του apisteuta.com είναι εδώ για να σου φτιάξει την διάθεση! Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα δούμε μερικές φωτογραφίες με γεγονότα και πράγματα που δεν συμβαίνουν και κάθε μέρα. Σας διαβεβαιώνω ότι θα απολαύσετε τις παρακάτω φωτογραφίες!
Δείτε τις φωτογραφίες :

Το ψάρι φάντασμα!

Παρά την απώλεια του μισού του σώματος αυτό το ψάρι μπορεί και κολυμπάει ακόμα!
Ενώ βρισκόταν για διακοπές στις Μαλδίβες αυτός ο τουρίστας κατέγραψε ένα ασυνήθιστο βίντεο που δείχνει ένα ψάρι να έχει χάσει σχεδόν το μισό του σώμα και συνεχίζει να κολυμπάει. Το ψαράκι όμως βρέθηκε λίγες ημέρες αργότερα από έναν ψαρά να έχει υποκύψει στα τραύματα του.
Δείτε το βίντεο :

Βαριά τραυματισμένος ο εισαγγελέας, νεκροί οι απαγωγείς

Νεκροί φέρονται να είναι οι απαγωγείς που κρατούσαν ως όμηρο στο δικαστικό Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης τον εισαγγελέα, Σελίμ Κιράζ, ενώ βαριά τραυματισμένος φέρεται να είναι ο εισαγγελέας, έπειτα από επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής Αστυνομίας.

Φρίκη! Βίαζε ασθενείς στα Επείγοντα και τραβούσε βίντεο - Ακόμα και ανήλικα τα θύματά του

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δράση του 29χρονου νοσοκόμου Andrew Hutchinson που βίαζε γυναίκες στο τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου John Radcliffe στην Οξφόρδη και βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του.
Ο 29χρονος συνελήφθη όταν έγινε αντιληπτός να βιντεοσκοπεί γυναίκες και κορίτσια στο White Horse Leisure Centre στο Abingdon. 


ΘΡΙΛΕΡ στην Αστυπάλαια με αρχαίο νεκροταφείο 3.000 βρεφών!

Νεκροταφείο μωρών μόνο ή και ταφικό ιερό, αφιερωμένο στην Αρτέμιδα Λοχεία ή στην Ειλειθυΐα;

Ό,τι και αν ισχύει, το σίγουρο είναι ότι οι περίπου 3.000 βρεφικοί εκχυτρισμοί που βρέθηκαν τη δεκαετία του ’90 στην Αστυπάλαια αφορούν ένα εξαιρετικό εύρημα που δεν παύει να ερευνάται, όπως προκύπτει από τα στοιχεία στα οποία θα αναφερθεί η ανασκαφέας του, Μαρία Μιχαλάκη-Κόλλια. Η αρχαιολόγος και επίτιμη προϊσταμένη στην ΚΒ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων θα δώσει διάλεξη με θέμα «Οι περίπου τρεις χιλιάδες βρεφικοί εγχυτρισμοί από την Αστυπάλαια» σήμερα Δευτέρα 30 Μαρτίου (ώρα 18:00) στο αμφιθέατρο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (ΕΑΜ, Τοσίτσα 1), στο πλαίσιο των ομιλιών που οργανώνει η Εταιρεία των Φίλων του ΕΑΜ.

 

ΗΠΑ: "Μεγαλοπόδαρος" θεάθηκε κοντά στο Silverton;

To Silverton, μια πόλη 629 ανθρώπων, που ίσως όμως να έχει και έναν 630ο κάτοικο! Έναν Μεγαλοπόδαρο! (Bigfoot)

Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε το 2008, νότια της πόλης Silverton του Κολοράντο των ΗΠΑ και δείχνει πιθανά έναν “μεγαλοπόδαρο” ήταν το θέμα συζήτησης αυτό το μήνα στην εκπομπή "Paranormal Central" της Dark Matter Radio Network.

Η κάμερα του Mars Orbiter φωτογράφησε ένα μυστηριώδες αντικείμενο στον Άρη!

Το Mars Orbiter είναι ένα διαστημικό τηλεσκόπιο που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη Άρη για πολλά χρόνια, και εκτελεί σαρώσεις του έδαφους με εκπληκτική θέα σε υψηλή ανάλυση.


Όταν η επιστημονική φαντασία γίνεται πραγματικότητα και συζητά με την κοινωνία και την τέχνη

Το 2ο Μεσογειακό Συνέδριο Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας και Αναπαραγωγής δίνει απαντήσεις...

Ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι η επιστήμη θα εξελισσόταν σε τέτοιο βαθμό ώστε σήμερα να μπορούμε να μιλάμε για την πρώτη επιτυχή μεταμόσχευση ανδρικού γεννητικού οργάνου.

Πέντε νεαροί καταδικάστηκαν για επεισόδιο ενδοσχολικής βίας

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, σε βάρος πέντε νεαρών, για συμπλοκή που σημειώθηκε για ασήμαντη αφορμή, στο προαύλιο σχολικού συγκροτήματος. 


Σεισμός 4,3R στην Κεφαλονιά

Ασθενής σεισμική δόνηση 4,3R σημειώθηκε στις 18.48 το απόγευμα της Τρίτης σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο της δόνησης ορίζεται στον θαλάσσιο χώρο 16 χλμ. νοτιοδυτικά της Ιθάκης και το εστιακό βάθος στα 11 χλμ.


Κήλη δίσκου: Πως προκαλείται και τι να κάνετε Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 19:01

Τα οστά (σπόνδυλοι), που αποτελούν την σπονδυλική στήλη στην πλάτη σας συνδέονται μέσω μικρών δίσκων, οι οποίοι έχουν σπογγώδη υφή. 

Όταν αυτοί οι δίσκοι είναι υγιείς, λειτουργούν ως "αμορτισέρ" για την σπονδυλική στήλη και την κρατούν εύκαμπτη. Αλλά όταν ένας δίσκος έχει υποστεί ζημιά, ενδέχεται να μετατοπιστεί ή και να υποστεί ρήξη. Αυτό ονομάζεται κήλη δίσκου.

Kι όμως! Mέσα σ” αυτή την τρύπα βρίσκεται το σπίτι ενός εκατομμυριούχου και είναι ΑΠΙΣTEYTO!

Κάποιοι άνθρωποι έχουν την πολυτέλεια να προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο. Και ενώ οι περισσότεροι από εμάς εννοούμε να έχουμε κεριά και σπίρτα ή ακόμη και κονσέρβες, κάποιοι ανεβάζουν τον πήχη. 

Η Atlas Survival Shelters είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή πολυτελέστατων σπιτιών… υπογείως! 
Χτίζονται κάτω από το κανονικό σπίτι σας, σε περίπτωση που χρειαστείτε καταφύγιο άμεσα! 

Χειρομάντης «διάβασε» τα χέρια του Ρούσβελτ, του Χίτλερ και του Μουσολίνι -Τι είδε [εικόνες]

«Διάβασε» τα χέρια των ισχυρότερων ανθρώπων της εποχής του ο Josef Ranald, πριν τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και μάλλον έπεσε μέσα.

Τι τρέχει με το όνομα της Μακεδονίας και ο πρόεδρος των Σκοπίων πλέκει το εγκώμιο του ΣΥΡΙΖΑ

Το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ βρίσκεται, πλέον, σε διαφορετικό επίπεδο με τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της χώρας, Γκιόργκι Ιβάνοφ.

Σοκ στην Τουρκία: Όμηρος αριστερής οργάνωσης εισαγγελέας που ερευνούσε την υπόθεση της δολοφονίας 15χρονου διαδηλωτή!

- Ομηρία σε εξέλιξη στην Τουρκία - Πέντε τα αιτήματα των δραστών - Έληξε η προθεσμία που είχαν δώσει
- Μέλη της ακροαριστερής οργάνωσης DHKP-C έχουν βάλει το πιστόλι στον κρόταφο τουεισαγγελέα Μεχμέτ Σελίν Κιράζ
- Εισέβαλλαν στο γραφείο του στο δικαστικό μέγαρο στην Κωνσταντινούπολη - Απειλούν να τον σκοτώσουν
- Ο όμηρος ερευνούσε την υπόθεση της δολοφονίας του 15χρονου Μπερκίν Ελβάν
- Είχε πέσει νεκρός από πυρά αστυνομικού κατά τις διαδηλώσεις στο πάρκο Γκεζί
- Μπλάκ άουτ μαμούθ σε δεκάδες περιοχές της Τουρκίας, ανάμεσά τους Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ: ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και… θα την κάνεις να σε δείρει από αγάπη

Η καλύτερη Πρωταπριλιάτικη φάρσα που μπορείς να της κάνεις
Λένε πως «όποιος αγαπά παιδεύει» και αυτό το app που ανακαλύψαμε είναι εδώ για να κάνει ακριβώς αυτό. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι κότσια, κοπέλα και ένα iPhone.

Ολλανδός πιλότος «προέβλεψε» την πτώση του Airbus A320...

... της Germanwings...
O Oλλανδός πιλότος, Jan Cocheret, είχε "προβλέψει" πριν δύο μήνες, με άρθρο του στο εξειδικευμένο ολλανδικό περιοδικό πτήσεων «Piloot en Vliegtuig», υπό τον τίτλο «Μπορείς να μου ανοίξεις την πόρτα;», την πτώση του Airbus A320 στις Αλπεις.

Ο Ελληνας που βγήκε ζωντανός από τα συντρίμμια του Airbus πριν από 23 χρόνια [Εικόνες]

Ο Νίκος Σκουριάς, ο Έλληνας που διασώθηκε από τη συντριβή αεροπλάνου που προσέκρουσε σε βουνό της Γαλλίας, πριν από 23 χρόνια διηγείται τις συγκλονιστικές στιγμές.

Ο άγνωστος κόσμος της Σαηεντολογίας: Απειλές, εξωγήινοι, διάσημοι, μυστικά, «φακελώματα»

Η πρώτη εκκλησία της Σαηεντολογίας ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1953 από τον L. Ron Hubbard και τους Mary Sue Hubbard, John Galusha, Barbara Byran και Verna Greenough.


“ΞΕΦΤΙΛΑ κράτος! Μέχρι και το φαγητό τους πληρώνουμε! Εγώ ο μ@λ@κ@ς το Σούπερ – Μάρκετ το πληρώνω μόνος μου!” (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Δείτε και φρίξτε…
“6*100ΗΜΕΡΕΣ = 600 ΕΥΡΩ.
ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΡΑΤΟΣ. Μεχρι και το φαγητο τους πληρωνουμε. Δηλαδη αυτοι τι βαζουν?
Α, ξεχασα. Λιωνουν στη δουλεια ειδικα μεσα στα γραφεια.

ΔΕΙΤΕ γιατί κανείς δεν θέλει να εργαστεί σε αυτή την δουλειά με μισθό 55.000 ευρώ!!! (BINTEO)

Πως θα σας φαινόταν να κερδίζεται 55.000; Πίσω από αυτή την ελκυστική προσφορά κρύβεται μια λιγότερο ελκυστική δουλειά. Μια δουλειά πους σας προσφέρει 40000 Στερλίνες / έτος , € 55.672 (€ 4.639 ακαθάριστα / μήνα).

“Κάτσε κάτω… TΩΡΑ!” Όταν η Κωνσταντοπούλου ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ τον Σαμαρά!- Δείτε το κορυφαίο ΒΙΝΤΕΟ!!!

Δείτε τον Αντώνη Σαμαρά να απειλεί το Προεδρείο της Βουλής με ύφος παλιού ΟΝΝΕΔίτη, ξέρει αυτός, από την εποχή που τα τάγματα εφόδου της ΟΝΝΕΔ άνοιγαν κεφάλια δημοκρατικών. Τα ίδια τάγματα εφόδου των Ρέιντζερς και των Κενταύρων που επώασαν το αβγουλάκι της Χρυσής Αυγής.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η υποτιθέμενη συντριβή του αεροσκάφους Germanwings ειναι μια NEA AΠΑΤΗ!!! ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

“Η υποτιθέμενη συντριβή του Germanwings ειναι μια νέα απάτη…δείτε τις εικόνες και προσέχτε πως οι απατεώνεςεσκεμμένα έριξαν τα συντρίμμια ενός παλιού αεροπλάνου που ειχε βγει απο την γραμμή και να μας παρουσιάσουν για οτιδήποτε θέλουν οι αυτοί..

Δείτε τα επιστημονικά συμπεράσματα μετά από ανάλυση 100 ωρών πορνό

Παρά το γεγονός ότι η πορνογραφία στο ίντερνετ έχει συχνά κατηγορηθεί ότι απεικονίζει τα δύο φύλα... με διάθεση υποβίβασμού της θέσης της γυναίκας, έρευνα στο διαδίκτυο έφερε στην επιφάνεια ένα αξιοσημείωτο εύρημα.

Πέρασε την κρεμάστρα για κουμπί!!!!

Παρουσιαστής φόρεσε το σακάκι του μαζί με την κρεμάστρα!

Ξέσπασαν σε γέλια στο αμερικανικό κανάλι «Fox»


Μπάχαλο η Βουλή: Αποχώρησαν οι βουλευτές της ΝΔ

Γιατί αποχώρησαν οι βουλευτές της ΝΔ - Επεισόδιο Σαμαρά-Κωνσταντοπούλου για «σεξιστικό σχόλιο»


Το ξέρατε;;;Ο Άδωνις κάνει γιόγκα!

Αδωνις στο ΟΛΑ ΜΠΙΠ: Στον λόγο της τιμής μου προσπαθώ να είμαι ήρεμος, κάνω γιόγκα!

«Η εκπομπή με τον Παπαδάκη έκανε πολύ καλή τηλεθέαση, αλλά νομίζω μας κάνει κακό και σε αυτόν και σε εμένα»


Τα είπε ο Σωκράτης...

Δέκα από τις καλύτερες ρήσεις, μαθήματα ζωής, από τον Σωκράτη
Αν υπάρχει ένα πράγμα που έχω μάθει από το Σωκράτη είναι ότι δεν μπορείς να διδάξεις σε κανέναν τίποτα.
Δεν έχει σημασία πόσο σκληρά προσπαθείς, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι τους ανθρώπους να σκεφτούν. Να τους βοηθήσεις να ανοίξουν τα μάτια τους και να συνειδητοποιήσουν για όλα αυτά που είναι ικανοί.

Περού: 21 νεκροί από «βουτιά» λεωφορείου σε φαράγγι 1.000 μέτρων


Για 21 νεκρούς και 38 βαρύτατα τραυματίες από πτώση λεωφορείου σε φαράγγι στις περουβιανές Άνδεις κάνει λόγο τηλεγράφημα του Associated Press.


Γνωρίστε την έρημο Σαχάρα της Ελλάδος!!!

Κι όμως υπάρχει έρημος στην Ελλάδα -Η «Σαχάρα» της Λήμνου [εικόνες & βίντεο]
Βόρεια της Λήμνου, στην περιοχή Γομάτι, στις πλαγιές του χωριού Κατάλακκο, το θέαμα είναι πέρα για πέρα αναπάντεχο: Μια μικρή... έρημος. Μια ατελείωτη επιφάνεια, 70 στρεμμάτων, μακριά από τη θάλασσα γεμάτη άμμο, με αμμόλοφους που αλλάζουν διαρκώς σχήμα, όπως ακριβώς και στη Σαχάρα, ανάλογα με το πώς τους... συνθέτει ο βοριάς.

Εμείς περνάμε καλά...Αλλά...Μια εικόνα, χίλιες λέξεις...Κοριτσάκι από τη Συρία μπερδεύει την κάμερα με όπλο και... παραδίνεται [εικόνα]

Η φωτογραφία που ανατρίχιασε την υφήλιο: Κοριτσάκι από τη Συρία μπερδεύει την κάμερα με όπλο και... παραδίνεται [εικόνα]
Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Αθώα φοβισμένα παιδικά μάτια καθρεφτίζουν το παράλογο του πολέμου, με τη φωτογραφία του παιδιού που παραδίνεται στην θέα της κάμερας να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Θα μας τρελάνουν...Φόρος στο λίπος!!!

Τι είναι ο φόρος λίπους και πώς θα εφαρμοστεί στην Ελλάδα
Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η πρόταση είχε «πέσει» από την Τρόικα και το καλοκαίρι του 2014 προς το οικονομικό επιτελείο, να υπολογίσει πόσα θα ήταν τα δημόσια έσοδα από μια τέτοια αύξηση σε τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΣΟΚ - "7,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"...(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ιερέας Ιωάννης Γκλιόγκος σε μια συγκλονιστική συνέντευξη μιλάει για το σχέδιο των παγκοσμιοποητών να διαλύσουν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, 
χρησιμοποιώντας ως μακρύ τους βραχίονα τους λαθρομετανάστες και τους μουσουλμάνους!


Σαμαρας : «Νόμιζετε ότι θα αλλάξετε την Ευρώπη» δηλαδή υποχωρήστε και υπογράψτε

Αμετανόητος απλά επιβεβαίωσε τον τρόπο τον οποίο διαπραγματευόταν τόσα χρόνια, δηλαδή δεν διαπραγματευόταν.

ΣΟΚ!Γεννήθηκε πρόβατο με πρόσωπο ανθρώπου! (photo)

Πριν από λίγες μέρες ένας χωρικός, ο  Blasius Lavrentievστο χωριό Τσίρκα, της Ρωσίας  δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του,

Δημιούργησαν αναπηρική καρέκλα που επιτρέπει στον ασθενή να στέκεται όρθιος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια εταιρία με έδρα τη Χιλή δημιούργησε την πρώτη αναπηρική καρέκλα που επιτρέπει στον ασθενή να μπορεί να στέκεται όρθιος. Όλα συμβαίνουν με το πάτημα ενός κουμπιού και σύμφωνα με τον Juan Ayala, τον πρώτο ασθενή που δοκίμασε την καρέκλα, οι καθημερινές του εργασίες έχουν γίνει ευκολότερες με αποτέλεσμα να μη νιώθει πλήρως εξαρτημένος από την οικογένειά του.

Το πρώτο ηλεκτρονικό θυμιατό, χωρίς… τοξικές ουσίες!

Ο ιερέας Νταν Ντράγκαν από τη Ρουμανία εμπνεύστηκε την ιδέα ενός ηλεκτρονικού θυμιατού και ανέθεσε την κατασκευή του σε έναν νεαρό και ιδού το αποτέλεσμα.

Βρέθηκε τάφος της τελευταίας γνωστής Μάγισσας στην Σκωτία?

Αρχαιολόγοι στη Σκωτία πιστεύουν ότι έχουν εντοπίσει την τελευταία κατοικία της Lilias Adie, η οποία στη διάρκεια της ζωής της κατηγορήθηκε για μάγισσα και, μετά το θάνατό της στη φυλακή, θάφτηκε σε λάσπη με μια βαριά επίπεδη πέτρα να έχουν τοποθετήσει πάνω της, σύμφωνα με μια παράδοση ότι οι μάγισσες μπορούν να σηκωθούν από τον τάφο τους, εκτός εάν συγκρατούνται από μια βαριά πέτρα.

Πατήρ Ἀρσένιος Βλιαγκόφτης: «Λέμε ΟΧΙ Στὴν Κάρτα Φακελώματος Τοῦ Πολίτη»!

Ὁ πατὴρ Ἀρσένιος Βλιαγκόφτης σὲ ἀποκλειστική συνέντευξη ποὺ  παρεχώρησε στο Ρωμαίικο Οδοιπορικό , ἀναλύει ὅλα ὅσα πρέπει νὰ γνωρίζουμε σχετικὰ μὲ τὸ θέμα τῆς Κάρτας τοῦ Πολίτη.


Προς όλους εκείνους που "ταράχθηκαν" με τα συνθήματα των ΟΥΚαδων.


Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης. 
Κύριοι... 
του Πασοκ, του Ποταμιού και όσοι εκ του ΣΥΡΙΖΑ "ταραχθήκατε" με τα συνθήματα των ΟΥΚαδων. Είμαι γεμάτος περιέργεια τι ακριβώς θα θέλατε να φωνάζουν τα κομάντα... 

Οι θαυματουργικές ιδιότητες του Σταυρού

Κάντε το Σταυρό σας για να είστε υγιείς λένε οι επιστήμονες. Σοκαρισμένοι οι Άθεοι!

Το σημείο του Σταυρού και της ορθόδοξης χριστιανικής προσευχής είναι ικανά να σκοτώσουν μικρόβια, και να μεταβάλουν τις οπτικές ιδιότητες του νερού. Επιστήμονες έχουν αποδείξει πειραματικά τις θαυματουργικές ιδιότητες του σημείου του Σταυρού και της προσευχής.


Γιατί οι εντριβές με οινόπνευμα είναι επικίνδυνες για σας και τα παιδιά σας

Οι εντριβές με οινόπνευμα είναι το γνωστό γιατροσόφι της γιαγιάς, στο οποίο καταφεύγουν πολλοί για ανακούφιση από κρύωμα ή πυρετό.
Επειδή το οινόπνευμα δημιουργεί μια αίσθηση δροσιάς στο δέρμα μόλις εξατμιστεί, πολλοί γονείς το χρησιμοποιούν για να ανακουφίσουν τα παιδιά τους όταν έχουν πυρετό.

Η σχιζοφρένεια αλλάζει όνομα

Οι ακαδημαϊκοί κύκλοι ζητούν να καταργηθεί ο όρος σχιζοφρένεια, σε μια προσπάθεια να εξαλειφθεί το στίγμα που τον συνοδεύει.
Η πρόταση αυτή παρουσιάζεται αναλυτικά σε άρθρο που δημοσιεύεται στην επιστημονική επιθεώρηση Schizophrenia Research.

Τενέα: Η πόλη των αιχμαλώτων της Τροίας

Τον Ιούλιο του 1984, εντοπίστηκε μια αρχαία σαρκοφάγος της πρώιμης αρχαϊκής περιόδου σε σωστική ανασκαφή στην περιοχή της Φανερωμένης, κοντά στον οικισμό Χιλιομόδι της Κορινθίας.