Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Βίντεο makeleio :Μπήκαν σαν κύριοι & έφυγαν σαν…κλέφτες οι Τροϊκανοί από το Υπουργείο Οικονομικών με λιμουζίνες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Εικόνες-πρόκληση

Έρχονται, φεύγουν και επανέρχονται οι τροϊκανοί. 
Ολόκληρώθηκε το πρώτο ραντεβού του υπουργού Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη με την τρόικα στην οδό Νίκης στο Σύνταγμα. Η συνάντηση διήρκησε επτά ώρες.
Εκτός από το οικονομικό επιτελείο παρόντες στην συνάντηση ήταν οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού κ.κ. Σταύρος Παπασταύρου και Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Βρετανία: Το «παιδί με τα μαύρα μάτια» επέστρεψε!

Έρευνες για τον εντοπισμό ενός φαντάσματος που… γυρίζει το κεφάλι στο «Παιδί με τα μαύρα μάτια» (αν και βέβαια ακούγεται αρκετά περίεργο να φωνάξεις ένα φάντασμα, όσο εξοικειωμένος και αν είσαι με αυτά,«Ε, ψιτ, παιδί με τα μαύρα μάτια»),το οποίο έκανε ξανά την εμφάνισή του μετά από 30 χρόνια στο Cannock Chase του βρετανικού Staffordshire, ξεκίνησε κορυφαίος ερευνητής παραφυσικών φαινομένων.

Όλοι είχαν προειδοποιηθεί να μην αγγίξουν αυτή τη γάτα. Ένας άντρας όμως το έκανε και του άλλαξε τη ζωή!

Όλοι στο συγκρότημα διαμερισμάτων ήξεραν ποιος ήταν ο «Άσχημος». Ο Άσχημος ήταν ένας μικρός γάτος που περιφέρονταν στη γειτονιά και αγαπούσε τρία πράγματα σε αυτόν το κόσμο: να παλεύει με τους άλλους γάτους, να τρώει σκουπίδια αλλά και τα χάδια, όταν τα έβρισκε.


ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛ ΓΚΡΟΥΠ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!![ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ]ANGEL DYING (PETROPERDIKA) | Official video clip © 2014!!!ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!!

ANGEL DYING (PETROPERDIKA) | Official video clip © 2014


ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΨΑΡΑΝΤΩΝΗ "Θ'ΑΝΕΒΩ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ" ΣΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΡΑ, ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ "ΠΕΤΡΟΠΕΡΔΙΚΑ" ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ROCK ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ "THE ASH". ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ !!



Είσαι καπνιστής; Τότε σε ενδιαφέρει! ΑΥΤΕΣ είναι οι κορυφαίες τροφές, που μειώνουν τη “βλάβη” του τσιγάρου!

Ο οργανισμός ενός καπνιστή δέχεται συνεχώς τη βλαπτική δράση του τσιγάρου, είναι φυσικό, λοιπόν, να έχει και διαφορετικές διατροφικές ανάγκες από τον οργανισμό ενός μη καπνιστή. Όπως διαβάζουμε στο vita.gr, υπάρχουν τροφές που μειώνουν σε έναν βαθμό τις βλαπτικές συνέπειες της συνήθειας αυτής. Ποιες είναι αυτές;
 Ξεκινήστε με C

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Γερμανικός οίκος δημοπρασιών βγάζει στο σφυρί θησαυρούς της Αμφίπολης

Συναισθήματα αγανάκτισης, τουλάχιστον, προκαλεί η είδηση πως τα γερμανικά κοράκια χτύπησαν για ακόμη μια φορά για να ξεπουλήσουν θησαυρούς του Ελληνικού πολιτισμού και συγκεκριμένα από την περιοχή της Αμφίπολης...

ΝΑ ΓΙΑΤΙ οι ΗΠΑ θέλουν να ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ …
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ …
ΠΟΙΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ !!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όταν οι IRON MAIDEN -το μεγαλύτερο Χέβι Μέταλ συγκρότημα- Έγραψε τραγούδι για τον Μεγα Αλέξανδρο και την ελληνικότητα της Μακεδονίας !! (βίντεο)

Αναγνώστης του makeleio.gr, μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα: ,Σας στέλνω ένα τραγούδι που έγραψε χέβι μέταλ συγκρότημα για τον Μέγα Αλέξανδρο που πρέπει να δημοσιευτεί στο site makeleio.gr…

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ 05/07/2014 ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΝΩΣΗΣ

ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Ε ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ;


Η Νέα Τάξη Πραγμάτων αποκαλύπτεται… Τα μέλη της λέσχης Κίσινγκερ ζητούν Παγκόσμιο Στρατό για να πολεμήσει τους τρομοκράτες… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Παγκοσμιοποίηση των πάντων είναι το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτωνπου βρίσκεται σε εξέλιξη… Και με πρόσχημα την τρομοκρατία (που δημιουργήθηκε από τους ίδιους του Νεοταξίτες) ανοίγει ένα ένα τα χαρτιά της… Έρχονται λοιπόν τα μέλη της λέσχης Κίσινγκερ και ζητούν τη δημιουργία ενός Παγκόσμιου Στρατού, ο οποίος θα πολεμήσει τους απανταχού τρομοκράτες.


ΣΤΟ ΕΝΔΙΜΒΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΧΙ!

Μπορεί στην Αθήνα, στην πρωτεύουσα της μίζερης Ελλάδας του 21ου αιώνα να μην έχει τοποθετηθεί ακόμα άγαλμα του μέγιστου των Ελλήνων Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην ''Αθήνα του Βορρά'' όμως...,
στο Ενδιμβούργο της Σκωτίας στέκει περήφανα ένα μεγαλοπρεπές άγαλμα του Μακεδόνα στρατηλάτη  από τον 19ο αιώνα!!!...

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ

Αποδείξεις μαζικού κανιβαλισμού σε νεκροταφείο 7.000 ετών βρήκαν οι αρχαιολόγοι στη νοτιοδυτική Γερμανία, αναφέρει το περιοδικό Antiquity. 
Πρόκειται για σπάνιες ενδείξεις κανιβαλισμού στη Νεολιθική εποχή της Ευρώπης. 

ΚΑΙ ΜΕ ..ΦΕΡΥΜΠΟΤ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Θα το περιμέναμε και αυτό να συμβεί! Ένα σοβαρό επεισόδιο που συνέβη πριν από λίγες μέρες και που εκ των υστέρων αποκάλυψε η τουρκική εφημερίδα Aksam, στο κυριακάτικο της φύλο, δείχνει το πόσο μπορεί να έχει προχωρήσει η προώθηση των εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην χώρα μας, που τώρα μπορεί να γίνεται ακόμα και με… τα φεριμπότ των γραμμών μικρασιατικών ακτών- ελληνικά νησιά.

5 κορυφαία όπλα επιστημονικής φαντασίας που υπάρχουν σήμερα! (βίντεο)

Όπλα τα οποία έχουμε δει σε ταινίες ή έχουμε φανταστεί ότι μπορεί να υπάρχουν, όμως στην πραγματικότητα, χρησιμοποιούνται σήμερα σε διάφορες παραλλαγές τους!

Απεβίωσε ο φίλαθλος του Εθνικού

Έφυγε από τη ζωή ο φίλαθλος του Εθνικού, Κώστας Κατσούλης - Μετά από μάχη πολλών ημερών για να κρατηθεί στη ζωή τελικά δεν τα κατάφερε

“Ναυάγιο Αντικυθήρων”, μια “Αμφίπολις” από τα βάθη της θάλασσας!

Ενώ στην Αμφίπολη οι ανασκαφικές εργασίες συνεχίζονται αμείωτες και δίνουν τροφή στις αρχαιολογικές «συγκρούσεις» που παρόμοιές τους είχαμε να παρακολουθήσουμε από την εποχή του Μανώλη Ανδρόνικου και των τάφων της Βεργίνας, μια άλλη ανασκαφή, ενάλια, αυτή τη φορά, φαίνεται να έρχεται στην επιφάνεια, δημιουργώντας ελπίδες για μια νέα «έκρηξη» παγκόσμιου ενθουσιασμού και θαυμασμού.
 

Κρήτη: Τα πήρε και τα σήκωσε

Κρήτη: Όσα παίρνει ο άνεμος... - Δείτε το βίντεο μιας βόλτας τουριστών γεμάτη απρόοπτα!

Συνταγή για εύκολη, πεντανόστιμη σπιτική μπουγάτσα!

Υλικά συνταγής:

1 πακέτο φύλλα Κρούστας
1½ λίτρο φρέσκο γάλα
200 γραμμ. (1 φλ. & 2 κ.σ γεμάτες) σιμιγδάλι ψιλό
2 κ.σ. βούτυρο
1 φλ. ζάχαρη
2 βανίλιες
1 πρέζα αλάτι
βούτυρο λιωμένο για τα φύλλα
κανέλα
ζάχαρη για επικάλυψη

Εκτέλεση:

Σατανιστής σε Δικαστές: "Θα σας δω όλους στη γαμ... κόλαση"!

Το "πρόσωπο είναι ο καθρέπτης της ψυχής" και όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας η εικόνα του σατανιστή που τελικά καταδικάστηκε για τα εγκλήματα του, είναι τουλάχιστον αποκρουστική.

Εντυπωσιακός και πάλι ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-0 τον ΟΦΗ

Εντυπωσιακή νίκη του ΠΑΟΚ με 4-0 επί του ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας και άνοδος  στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μετά το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στο Περιστέρι. 


Οπτικός μανδύας «εξαφανίζει» μεγάλα αντικείμενα

Ο παρατηρητής βλέπει κανονικά την υπόλοιπη εικόνα στο φόντο

Ερευνητές στις ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι δημιούργησαν έναν νέο «μανδύα» αορατότητας, ο οποίος «εξαφανίζει» μεγάλα τρισδιάστατα αντικείμενα που βρίσκονται από πίσω ή από κάτω του.


Φωτογραφίες από την έκρηξη του ηφαιστείου στην Ιαπωνία

Τα πάντα καλύφθηκαν από τέφρα, τέσσερις νεκροί

Ενυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες από το ηφαίστειο Οντάκε που εξερράγη το Σάββατο στην Ιαπωνία, παρασύροντας στο θάνατο τέσσερα άτομα και τραυματίζοντας άλλα 40.

Οκτώ νεκροί από σεισμό στο Περού

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί ακόμα τραυματίστηκαν μετά από ισχυρή σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στο νότιο Περού. 

Η πιο sexy φοιτήτρια νομικής στον πλανήτη! (ΦΩΤΟ)

Η Κολομβία, ως μια από τις πιο αντιπροσωπευτικές χώρες της Λατινικής Αμερικής, φημίζεται μεταξύ άλλων για τα ωραία κορίτσια της. Και αν δείτε την κυρία παρακάτω θα το συνειδητοποιήσετε και εσείς αυτό το γεγονός!  

Δολοφόνησαν 7χρονο γιατί ήθελαν να διώξουν από μέσα του τον Σατανά!

Όλα συνέβησαν στο ινδικό κρατίδιο της Ορίσα, όπου τέσσερα άτομα συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι έκοψαν τη γλώσσα ενός 7χρονου παιδιού και στη συνέχεια πέταξαν το σώμα του σε μια λίμνη με τη δικαιολογία ότι ήθελαν να διώξουν το πνεύμα του διαβόλου.


Δώστε προσοχή - Δείτε τι μπορεί να σημαίνει ο πόνος στο δεξί στήθος

Επειδή η καρδιά βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της θωρακικής κοιλότητας, οι άνθρωποι συνδυάζουν συνήθως τον πόνο στην περιοχή αυτή με καρδιακά προβλήματα.
 

Ο Οκτώβριος που μας έρχεται θα είναι ο ψυχρότερος των τελευταίων ετών

Όλα τα προγνωστικά μας στοιχεία αλλά και τα προγνωστικά στοιχεία των μοντέλων πρόγνωσης καιρού, δείχνουν ότι... ο ερχόμενος Οκτώβριος, θα είναι ο ψυχρότερος των τελευταίων ετών στην Ευρώπη και γενικότερα στα Βαλκάνια και την Ελλάδα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!!ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!

Ένα πυρηνικό καταφύγιο - ένα νοσοκομείο πλήρως εξοπλισμένο να ανταποκριθεί σε συνθήκες πυρηνικού και βιοχημικού πολέμου, κάτω από το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, άνοιξε για πρώτη φορά τις ερμητικά κλειστά πόρτες του για οργανωμένη ξενάγηση, στο πλαίσιο διεθνούς ημερίδας πυρηνικής ιατρικής του Eργαστηρίου Πυρηνικής Ιατρικής του Ιπποκρατείου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και του 424 ΓΣΝΕ.

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Ατζαγκούν «καθάρισε» τη... Νίκη για τον Παναθηναϊκό - Σπουδαίες νίκες για Βέροια και Κέρκυρα

Με μια άκρως επαγγελματική νίκη απέναντι στη Νίκη Βόλου, ο Παναθηναϊκός είναι στο γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας. 


η ελίτ πιστεύει ότι οι άνθρωποι είναι μια μάστιγα στη γη!!

Μερικές δημόσιες δηλώσεις απο την παγκόσμια ελίτ. απο μερικούς από αυτούς που λένε ότι οι άνθρωποι είναι μια μάστιγα για τη γη και να βρεθούν τρόποι για την καταπολέμησή της.


ΣΤΑΥΡΟΣ- Το ΑΡΧΑΙΟ Ελληνικό σύμβολο του Θεού ΗΛΙΟΥ- ΔΙΑ! (ΦΩΤΟ)

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί η ελληνική σημαία φέρει ισοσκελή σταυρό και όχι τον ανισοσκελή χριστιανικό;
Η πιθανότερη απάντηση είναι ότι οι κατασκευαστές του εθνικού σύμβολου… πρέπει να γνώριζαν περισσότερα από ότι νομίζαμε!

Στον ΚΟΣΜΟ της η ΟΥΚΡΑΝΗ πολιτικός !! Την ώρα που η χώρα της σπαράσσεται, ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες της και τις συγκρίνει…με τα έργα του Βαν Γκογκ !!! (φώτο)

Η 30χρονη Ουκρανή πολιτικός Olga Lyulchak… ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα χάκερ και ότι γυμνές φωτογραφίες της εκλάπησαν από τον λογαριασμό της στο iCloud και τώρα κυκλοφορούν ελεύθερες στο διαδίκτυο.

Αποκλειστική μαρτυρία που συγκλονίζει : Ζω στην Αθήνα, είμαι τζιχάντ και θα έκοβα κεφάλια

Υπάρχουν και στην χώρα μας τζιχαντιστές
Και όμως υπάρχουν τζιχαντιστές και στην Ελλάδα… Με την κάμερα του Star ο Βαγγέλης  Γκούμας εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας σε σημείο όπου συγκεντρώνονται αλλοδαποί που βρίσκονται παράνομα στην χώρα μας έναν νεαρό άνδρα μουσουλμάνο ο οποίος δηλώνει υποστηρικτής της τζιχάντ. H μαρτυρία του σοκάρει.


Μαθηματικός υποστηρίζει ότι οι μαύρες τρύπες δεν υπάρχουν και ότι η θεωρία του Big Bang είναι λάθος

Μαύρες τρύπες δεν υπάρχουν. Σύμφωνα με την επιστήμονα αμερικανικού πανεπιστημίου, η θεωρία ότι το σύμπαν ξεκίνησε ως μια παραδοξότηταπου ακολουθήθηκε από το BigBang, θα μπορούσε επίσης να είναι λάθος.


Mυστηριώδες αντικείμενο στην επιφάνεια του κομήτη Rosetta!

Στις 10 Σεπτεμβρίου του 2014, ένα μυστηριώδες αντικείμενο φωτογραφήθηκε από το διαστημικό σκάφος Rosetta πάνω στην επιφάνεια του κομήτη 67Ρ / Churyumov-Gerasimenko, όταν κατάφερε να τον πλησιάσει σε απόσταση 27.8 χλμ.

Λίγοι αντιλαμβάνονται τους κινδύνους των social media

Μόνο μικρός αριθμός χρηστών κατανοεί τους κινδύνους που συνδέονται με την ενεργό χρήση των κοινωνικών δικτύων. Αυτό υποστηρίζει νέα έρευνα της Kaspersky Lab και της B2B International.
 

Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ INTERNET ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1895!

60 χρόνια πριν τη γέννηση του "πατέρα του Internet" Tim Berners-Lee, ένας ιδιοφυής Βέλγος επιστήμονας ονόματι Paul Otlet οραματίστηκε κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί προπομπός του World Wide Web.

Δέκα προβλέψεις του 1900 που έγιναν πραγματικότητα

Συνήθως, στην αρχή κάθε έτους περιοδικά, εφημερίδες και portals κάνουν προβλέψεις για το τι αναμένουμε να δούμε τον επόμενο χρόνο τεχνολογικά, πολιτικά και οικονομικά.


Γιαγιά πλέκει ΜΟΝΟ ομοιώματα... πέους! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί το πλέξιμο να θεωρείται τυπικό χόμπι των γιαγιάδων, αλλά η Holly Stewart δεν είναι μια συνηθισμένη γιαγιά! Αντί για πουλόβερ, ζακέτες, κουβέρτες και ζιπουνάκια, εκείνη πλέκει... ομοιώματα πέους!    

Απίστευτη πρόκληση: Οι Τούρκοι πέταξαν στα 150 μέτρα πάνω από το Φαρμακονήσι!

Δεν έχουν τον θεό τους οι Τούρκοι- Κάθε μέρα βρίσκουν και νέους τρόπους για να προκαλούν την ελληνική πλευρά
Το Τούρκικο μαχητικό έκανε ανενόχλητο υπερπτήση στα 150 μέτρα πάνω από το Φαρμακονήσι.

Το σχέδιο εξελίσσεται όπως θέλουν οι ελίτ καθώς τα έθνη-κράτη πλησιάζουν προς την οριστική τους διάλυση!!!

Γράφει ο ΚΑΝΝΑΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 


του system failure

Από την Ουκρανία έως την Μέση Ανατολή, παρατηρούμε διαφόρων ειδών μαχητές, από πολλές εθνότητες, να πολεμούν στο 
πλευρό του κάθε αντιπάλου. Ιδιωτικοί στρατοί, μισθοφόροι και τυχοδιώκτες δίνουν το παρόν στα πεδία των μαχών, πολλοί από αυτούς έχοντας ως αποκλειστικό στόχο να κερδίσουν περισσότερα χρήματα. Οι παγκοσμιοποιημένοι πόλεμοι είναι ένα γεγονός και λειτουργούν υπέρ αυτών που στοχεύουν στην διάλυση των εθνών-κρατών.


Δεν υπάρχει! Ένας απίστευτος ύμνος για τον ΠΑΟΚ

Η αγάπη τους για την ομάδα του δικεφάλου τους δίνει έμπνευση στο γήπεδο, στη δουλειά στη διασκέδαση

Όπως ο οπαδός του ΠΑΟΚ που θα παρακολουθείσετε στο video.

Η εφαρμογή... δάσκαλος

Ξεκλειδώνει τη συσκευή και κρατά σε εγρήγορση το μυαλό σας

Αν θέλετε να βελτιώσετε το λεξιλόγιό σας σε μια ξένη γλώσσα, ή τις μαθηματικές και γλωσσικές δεξιότητες σας, μπορείτε να το κάνετε με τη βοήθεια του… κινητού σας!

Το τελευταίο έγκλημα του Μουσολίνι

Οι "λευκές φλόγες" του Μουσολίνι. Πώς έστειλε στο θάνατο, χιλιάδες ενθουσιώδεις εφήβους
Στις 12 Σεπτεμβρίου 1943, με μια τολμηρή καταδρομική επιχείρηση, ο Χίτλερ απελευθέρωσε τον πιστό του σύμμαχο Μπενίτο Μουσολίνι, ο οποίος ήταν φυλακισμένος από τη νέα κυβέρνηση της Ιταλίας. Αμέσως μετά οι Γερμανοί εγκατέστησαν τον Μουσολίνι στην ελεγχόμενη από αυτούς βόρεια Ιταλία και ίδρυσαν ένα νέο φασιστικό κρατίδιο με τη βαρύγδουπη ονομασία «Ιταλική Σοσιαλιστική Δημοκρατία».

Το πτώμα του βάλτου. Το έγκλημα - μυστήριο που παραμένει ανεξιχνίαστο 2.300 χρόνια

To πτώμα που βρέθηκε στο Clonycavan του Ballivor στην Ιρλανδία και οι μύθοι για τον άγνωστο άνδρα που έζησε την εποχή του σιδήρου. Διαβάστε την ιστορία του

Σπουδαία νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Πλατανιά στα Χανιά - Ισοπαλία για Πανιώνιο και Ξάνθη - Ο Ερυθρόλευκος Τάσος Καραμάνος πλήγωσε τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι

Με γκολ του Μπαράλες στο 87' ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε στα Χανιά 1-0 τον Πλατανιά, στην 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. 

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος στο α' ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις δύο σπουδαίες ευκαιρίες που δημιούργησε, στο 20' με το κοντινό σουτ του Ιτούα και στο 37' με το πλασέ από εξαιρετική θέση του Τόρες (απέκρουσε ο Κοσίτσκι)


Τα χαρακτηριστικά του προσώπου ενός... απατεώνα!

Ερευνητές από το ΜΙΤ της Μασαχουσέτης κατάφεραν στο πλαίσιο μελέτης τους να προσδιορίσουν τα χαρακτηριστικά προσώπου ατόμων που θα μπορούσαμε με ασφάλεια να εμπιστευτούμε και ατόμων που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως... απατεώνες.

Πότε και πώς έγινε «μυστηριώδες» το Τρίγωνο των Βερμούδων

Το περίφημο τρίγωνο βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή των ΗΠΑ στον Ατλαντικό, με τις κορυφές του να «πατάνε» στις Βερμούδες...το Μαϊάμι της Φλόριντα και το Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο, καλύπτοντας μια θαλάσσια περιοχή 500.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Interpol και FIFA έρχονται στην Ελλάδα για τους "στημένους αγώνες"

Κλιμάκιο της FIFA και της Interpol θα έρθει στην Αθήνα για το θέμα των χειραγωγημένων αγώνων στην Ελλάδα, όπως γράφει το soccerplus.gr. Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία έχει υπογράψει δεκαετή σύμβαση με την Interpol για την καταπολέμηση του φαινομένου, που έχει παγκόσμια διάσταση και εμφανίζεται και στη χώρα μας.