Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ενριέττα Μερτζ

Η Ενριέττα Μερτζ, νομικός, γεννήθηκε το 1898 και πέθανε το 1985 σε ηλικία 89 ετών. Οι Έλληνες της οφείλουν πολλά για αυτά τα οποία ανεκάλυψε και αυτά τα οποία έγραψε και διετράνωσε. Το κακό είναι ότι οι Έλληνες, πλην ελαχίστων, δεν γνωρίζουν το τι της οφείλουν.


Τo οργανωμένο «χάος» στη Νέα Τάξη

Τις μέρες μας πολλοί ανύποπτοι πολίτες, που συνήθως δεν έχoυν καν τoν χρόνο μέσα στον αγώνα για την επιβίωση να παρακολουθήσουν στενά τις απανωτές δραματικές εξελίξεις γύρω μας, σχηματίζουν
την εντύπωση ότι ζούμε σε ένα χαοτικό κόσμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!! To Κινήμα Δεν Πληρώνω, κατηγορείται για ζημία των Κρατικοδίαιτων Διαπλεκομένων Εργολάβων ! #klaiw

Οι μεγαλοεργολάβοι και τα πολιτικά τσιράκια τους δεν σταμάτησαν μέσα στο καλοκαίρι να χαλκεύουν κατηγορίες ενάντια στους κατοίκους που…
αντιστέκονται για να υπερασπίσουν τα συνταγματικά δικαιώματα μας και που σαν αιχμή του δόρατος έχουν το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Σήμερα συμπληρώνονται 17 χρόνια χωρίς την Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Στις 31 Αυγούστου 1997, η πριγκίπισσα Νταιάνα και ο σύντροφός της, Ντόντι Αλ Φαγέντ σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στο τούνελ Ποντ Ντ' Αλμά του Παρισιού, όταν ο οδηγός της Mercedes-Benz W140 στην οποία επέβαιναν, Ανρί Πολ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, σε μία προσπάθεια να ξεφύγει από τους παπαράτσι που τους καταδίωκαν.


Νέες φωτογραφίες από το τάφο της Αμφίπολης - Βρέθηκε τμήμα μαρμαροθετημένου δαπέδου, σε εξαιρετική κατάσταση

Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Πολιτισμού νέες εικόνες από τον τάφο της Αμφίπολης και τις ανασκαφικές εργασίες των αρχαιολόγων που συνεχίζονται στον λόφο Καστά.

Η δολοφονία Τελίνι και η Κατάληψη της Κέρκυρας από την Ιταλία

Ένα χρόνο μετά την άνοδό του στην εξουσία κι ενώ η χώρα μας βίωνε τα επακόλουθα της μικρασιατικής καταστροφής, ο Μπενίτο Μουσολίνι και η  Ιταλία έδειξαν το σοβινιστικό τους πρόσωπο και τις επεκτατικές τους διαθέσεις στα Βαλκάνια.
 

Πως μπορούν υπουργοί και βουλευτες με τεράστια ακίνητη περιουσία και πληρώνουν τα χαράτσια;

Αγαπητοί φίλοι .
Από πολύ καιρό , έχω μία απορία στήν οποία δέν μπορώ νά δώσω λογική εξήγηση
και γιά τόν λόγο αυτό παίρνω το θάρρος να σάς απασχολήσω .
Τό ερώτημα λοιπόν είναι .
Κατά καιρούς βλέπαμε στήν δημοσιότητα , τα περιουσιακά στοιχεία βουλευτών , υπουργών κ.λ.π . Ορισμένοι εξ αυτών δήλωναν δεκάδες ακίνητα στήν κατοχή τους .



Τι σου κάνει μια ταινία...Έκανε σεξ με τον αδερφό της παρασυρμένη από την ταινία "The Notebook"

Για αιμομιξία συνελήφθησαν δυο αδέρφια ενώ έκαναν σεξ σε καρότσα αυτοκινήτου έξω από μια εκκλησία (Pics)
Η 20χρονη Christopher Buckner και ο αδελφός της, Timothy Savoy, 25 ετών, συνελήφθησαν στην πόλη Guyton της  Georgia των ΗΠΑ να κάνουν σεξ σε καρότσα αυτοκινήτου, έξω από μια εκκλησία.

Νέα έκρηξη στο ηφαίστειο Μπαρνταρμπούνγκα: Απαγόρευση εναέριας κυκλοφορίας από την Ισλανδία

Στο "κόκκινο" αύξησαν το επίπεδο συναγερμού για τις αεροπορικές πτήσεις πάνω από το ηφαίστειο Μπαρνταρμπούνγκα

Κουνήστε μαντήλι... Αποχαιρετάμε το δικαίωμα στην απεργία

Η Τρόικα "διαλύει" τις απεργίες. Τι είναι το "όπλο" του lock out για τους εργοδότες. Όλα όσα πρέπει να αποφασίσει το υπουργείο Εργασίας, ενόψει του Παρισιού

Ο μπαμπάς που έγινε μαμά: Αποφάσισε να κάνει αλλαγή φύλου και η οικογένεια του τον στηρίζει [εικόνες]

Μία διαφορετική και όμως αγαπημένη οικογένεια συνεχίζει αρμονικά τη ζωή της στη Βρετανία. Μπορεί η απόφαση του πατέρα να κάνει αλλαγή φύλου να σόκαρε στην αρχή, ωστόσο, ένα χρόνο μετά, η οικογένεια παραμένει δεμένη και περιγράφει την εμπειρία της.
Μιλώντας στην Daily Mail, η Στέισι Κόλινς, θυμάται ακόμα τον κόμπο στο στομάχι της πριν ένα χρόνο, όταν ο σύζυγος της Γκλεν, ένας σεβαστός ποινικός δικηγόρος και αθλητής της ανακοίνωσε ότι «θέλει να μιλήσουνε».

Βρέθηκε στην Ισπανία ο εξαφανισμένος 5χρονος που πάσχει από όγκο στον εγκέφαλο -Τον είχαν απαγάγει οι γονείς του

Στην Ισπανία εντοπίστηκε τελικά το αγοράκι που πάσχει από όγκο στον εγκέφαλο και το είχαν απαγάγει οι ίδιοι του οι γονείς από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν στη Βρετανία. 


Από τα σκαλιά της εκκλησίας στη φυλακή: Συνέλαβαν το γαμπρό μετά από γάμο στην Κρήτη

Ξεκίνησε για βέρα και κατέληξε με «βραχιόλια» ένας 25χρονος νεαρός από το Λασίθι της Κρήτης, καθώς και ο 54χρονος πατέρας, του οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου και λίγο πριν το γάμο του νεαρού.


Τυτώ: το ανθρωπόμορφο πουλί με την απόκοσμη “λαλιά”

Η τυτώ  (Tyto alba) είναι ένα σχεδόν μυστηριακό πτηνό, όχι μόνο λόγω του τρόπου ζωής και της εμφάνισής του αλλά κυρίως εξαιτίας της ανθρώπινης άγνοιας και προκατάληψης.
Η πρώτη λέξη του επιστημονικού της ονόματος (Tyto) προέρχεται από την Ελληνική λέξη τυτώ η οποία ονομάτιζε το συγκεκριμένο είδος από την αρχαιότητα, ενώ το alba (albus σημαίνει λευκός στα λατινικά) σχετίζεται με το χρώμα του ζώου όταν αυτό πετάει καθώς το κάτω μέρος του πτερώματός του και η κοιλιά του είναι λευκά.

Το διαδίκτυο επανακαθορίζει την ανθρώπινη προσωπικότητα

Κοινωνικά δίκτυα και διαδικτυακά παιχνίδια αλλάζουν την άποψη του χρήστη αναφορικά με το ποιος είναι ο ρόλος του στη ζωή, σύμφωνα με νέα μελέτη Βρετανών επιστημόνων.
internet Την έρευνα, με τίτλο «Ταυτότητες του μέλλοντος» πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της βρετανικής κυβέρνησης. Όπως υπογραμμίζεται στα συμπεράσματα της μελέτης, «οι ανθρώπινες κοινωνίες γίνονται, συνεχώς, λιγότερο συνεκτικές».

Η Ελλάδα στο On Alert…; Γρηγορείτε – Ετοιμαστείτε

Ο Παγκόσμιος Τάφος των νεοποχιτών είναι ¨ασύλητος και ασύλληπτος¨.
Ετοιμαστείτε όχι για να μπούμε σε αυτόν αλλά για να βγούμε από αυτόν.
Τον άνοιξαν για εμάς, τελικά θα μπουν αυτοί.

Πίσω από «Μπουγέλωμα» κρύβεται μια καλοστημένη βιομηχανία θανάτου!

Μια ακόμα κατασκευασμένη "αιτία" για ανεύρεση "λύσης" που θα επιφέρει κέρδος, καθόσον προχωράει και ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της μείωσης των πληθυσμών... 

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ - "ΕΕ: Δίνουμε μία εβδομάδα διορία στη Ρωσία για την Ουκρανία" - ΜΕΤΑ;

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε ουσιαστικά την Κυριακή μία εβδομάδα διορία στη Ρωσία για να αλλάξει πορεία σχετικά με την κρίση στην Ουκρανία, υπό την απειλή πάντα της επιβολής νέων κυρώσεων. 

ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΟΚ !!! Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ !!!

«Η ευθανασία θα μπορούσε να αποτελεί μία χρήσιμη εναλλακτική για όσους δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψηκαι πάσχουν από βαριές ασθένειες» δήλωσε η νέα υπουργός Υγείας της Λιθουανίας, Rimantė Šalaševičiūtė, αφήνοντας άπαντες άναυδους !!!

Περίεργο «πρόσωπο» εμφανίστηκε σε τρακαρισμένο... προφυλακτήρα! (pics)

Ένα «πρόσωπο» έχει εμφανιστεί στο αυτοκίνητο ενός άνδρα μετά από μια συντριβή και τώρα οι χρήστες του διαδικτύου προσπαθούν να διαπιστώσουν σε ποιον ανήκει!
 Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι πρόκειται για τον Ιησού ή τον Αδόλφο Χίτλερ, αλλά υπάρχουν και μερικοί αντάρτες» που βάζουν και άλλες διασημότητες στο παιχνίδι του κρυμμένου προσώπου!

25 θεωρίες συνωμοσίας που απεδείχθησαν αληθινές

Θεωρίες συνωμοσίας, το αγαπημένο θέμα αναζήτησης πολλών στο διαδίκτυο και όχι μόνο

Οι θεωρίες συνωμοσίας αποτελούν μία εναλλακτική και διαφορετική οδό ικανοποίησης ερωτημάτων, αντί των επίσημων ερμηνειών γύρω από κάποιο θέμα, οι οποίες (επίσημες ερμηνείες) εκλαμβάνονται ως προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών γεγονότων και περισσότερο όταν αυτές δεν είναι απόλυτα πειστικές, πόσο μάλλον όταν δεν παρέχονται.

Ο Ολυμπιακός... σκόνταψε στο Αγρίνιο, σούπερ Καλλονή, «μοιρασιά» στην Κομοτηνή

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Ολυμπιακός άφησε βαθμούς στο Αγρίνιο και μάλιστα γνώρισε την πρώτη του απώλεια στην 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, μένοντας στο 1-1 με τον Παναιτωλικό. Πρόβλημα στους Πειραιώτες (συνέχισαν με 10 από το 80') με τους τραυματισμούς των Μανιάτη και Εντινγκά.


«Κατάπιε» Σενεγάλη η Εθνική

Περίπατο έκανε η Εθνική μας ομάδα στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας, καθώς επικράτησε στη Σεβίλλη με 87-64 επί της φιλότιμη Σενεγάλης.

Τα πάντα για την «γαλανόλευκη» κρίθηκαν στο δεύτερο δεκάλεπτο όταν το συγκρότημα του Φώτη Κατσικάρη σκόραρε 27 πόντους ενώ δέχθηκε μόλις 8 από τους Αφρικανούς, έχοντας ως καταλύτες τους Κώστας Καϊμακόγλου, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κώστα Βασιλειάδη. Ο Καϊμακόγλου πέτυχε 20 πόντους (ατομικό ρεκόρ στην Εθνική ομάδα) με 6/8 τρίποντα και 4/4 συνεχόμενα, ενώ ο Αντετοκούνμπο είχε 11 πόντους με 7/8 βολές, 5 ριμπάουντ και τρομερή ενέργεια σε άμυνα και επίθεση.

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Το μυστήριο με τις ξανθιές μούμιες που βρέθηκαν στην Κίνα και είχαν τατουάζ

Η Λουλάν πέθανε πριν απο 3.800 χρόνια κατά τη διάρκεια ενός εμπορικού ταξιδιού, στον θρυλικό «Δρόμο του Μεταξιού», αλλά αυτό έγινε γνωστό μόλις το 1980. Δρόμος του μεταξιού ονομάζεται η διαδρομή που ακολουθούσαν οι έμποροι και οι εισαγωγείς αγαθών μεταξύ Ευρώπης και Κίνας. 

ΕΝΦΙΑ: Ήρθε γραμμένος από το εξωτερικό στα αγγλικά;

Ακούγεται εξωφρενικό και αν ισχύει τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας. Ο λόγος για την είδηση που αναφέρει το Πρώτο Θέμα όπου ο περίφημος ΕΝΦΙΑ ήρθε από το εξωτερικό!!!
Σωστά διαβάσατε. Από το εξωτερικό και όπως μάλιστα ισχυρίζεται η εφημερίδα από ξένα δικηγορικά γραφεία που το συνέταξαν και το έστειλαν εν κρυπτώ στους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου.

Ιταμή δήλωση για την Ελλάδα από Τούρκο υπουργό

Τι είπε για Φαρμακονήσι και Καλόλιμνο

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Δεν τίθεται θέμα «παράνομης κατάληψης νησιών» από τους Έλληνες, διευκρινίζει ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας κ. Ισμέτ Γιλμάζ, αφού «η πολύ πιο αδύναμη Ελλάδα» και να ήθελε δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο χωρίς την αντίδραση «της πανίσχυρης Τουρκίας»!

Δείχνουν τον δρόμο οι Καθαρίστριες...100 ημέρες έξω από το υπ. Οικονομικών

Αγώνας μέχρι τελικής πτώσεως - Παρά τον καύσωνα συνεχίζουν την διαμαρτυρία τους με ότι δυνάμεις τους έχουν απομείνει.
Τίποτα δεν φαίνεται να τις πτοεί και να τις εμποδίζει στον αγώνα τους.

Βρήκαν ολόκληρο σμήνος πτεροσαύρων στη Βραζιλία

Δράκοι βγαλμένοι από το Game of Thrones, δεινόσαυροι με φτερά και απολιθώματα στη Βραζιλία. Μια νέα, σπουδαία επιστημονική ανακάλυψη
Και όμως. Υπάρχει και νέο είδος "ιπτάμενων δεινοσαύρων". Υπήρξε κάποτε δηλαδή, μιας και τώρα βρέθηκαν απολιθώματα 50 μελών μιας άγνωστης υποκατηγορίας πτεροσαύρων.

Τραγωδία στη Λευκάδα: Τρεις νεκροί σε αποστακτήριο από αναθυμιάσεις

Οι εργασίες σε δεξαμενή παραγωγής κρασιού απέβησαν μοιραίες για τρεις άνδρες. Έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να σώσουν ο ένας τον άλλο
Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε τρεις άνδρες, στη Λευκάδα, καθώς έχασαν τη ζωή τους σε αποστακτήριο, από αναθυμιάσεις.

To PC κλείνει τα 33!

Πριν από 33 χρόνια, στις 12 Αυγούστου 1981, παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη το IBM 5150 PC. Ήταν το πρώτο PC και ο πρόγονος των σημερινών προσωπικών υπολογιστών. 



Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή!

Το ερώτημα απευθύνεται σε παντρεμένους, και σε έχοντες μακροχρόνια σχέση: Κάνετε σεξ με το ίδιο
πάθος όπως στην αρχή της γνωριμίας σας; 

Μήπως έχετε παρατηρήσει σημάδια βαρεμάρας; 

Μήπως προτιμάτε να... συζητήσετε αντί να κάνετε σεξ; 

Μονολογήσατε ποτέ (δίχως να σας ακούσει φυσικά), “μα πάλι θέλει σεξ; 


Τα 10 προειδοποιητικά σημάδια του Αλτσχάιμερ...

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πάσχουν από κάποια μορφή άνοιας, όπως το Αλτσχάιμερ...

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκτιμά ότι ο αριθμός των ασθενών θα ξεπεράσει τα 70 εκατομμύρια έως το 2030 και τα 100 εκατομμύρια έως το 2050.

Όταν ο άνθρωπος νικήσει τον εαυτό του, είναι ο μεγαλύτερος μεγαλομάρτυρας.

Ο άνθρωπος, εφόσον ζει, πρέπει πάντοτε να αγωνίζεται. Και ο πρώτος αγώνας είναι να νικήσει τον εαυτό του. Ο πρώτος και ο κυριότερος εχθρός του ανθρώπου δεν είναι ο διάβολος, όχι. Είναι ο ίδιος ο άνθρωπος εις τον εαυτό του επίβουλος. Και τούτο διότι δεν ακούει τον άλλον, ακούει τι τον λέει ο λογισμός του.

Την σκότωσε η 19χρονη κόρη της και έβαλε το πτώμα της σε μια βαλίτσα - Η δολοφονία που συγκλονίζει τις ΗΠΑ

Οι φίλοι της την είχαν προειδοποιήσει. Μην πας διακοπές με την κόρη σου. Εκείνη δεν τους άκουσε. Ήθελε να δώσει άλλη μια ευκαιρία στην σχέση τους. Η πλούσια χήρα από το Σικάγο, ακαδημαϊκός και κάποτε συνεργάτης του Τέντ Κέννεντι, είχε πολλά προβλήματα στην σχέση της με την 19χρονη κόρη της. Κανείς όμως δεν φανταζόταν ότι στις διακοπές τους στο εξωτικό Μπαλί θα σκοτωνε την ίδια της την μητέρα και θα έβαζε το πτώμα της σε μια βαλίτσα.

Ελεύθερος με εγγύηση ο Βρετανός που φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια σε παραλία της Χερσονήσου

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 4.000 ευρώ, αφέθηκε ο 52χρονος Βρετανός τουρίστας, ο οποίος είχε συλληφθεί προ ημερών στην Χερσόνησο, καθώς φέρεται να φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια στις παραλίες.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.


Κρήτη: Τάϊσες τα αδέσποτα; Σου...πετσοκόβουμε το μισθό!

Απίστευτο κι όμως... κρητικό! Σύμφωνα με το cretapost.gr με μισθολογικές περικοπές απειλεί η διοίκηση του νοσοκομείου Χανίων όποιον εργαζόμενο ταΐζει τα αδέσποτα στο χώρο του νοσοκομείου! Το πρόβλημα της εγκατάλειψης οικόσιτων ζώων στους χώρους του νοσοκομείου είναι ένα ζήτημα που διαρκώς παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια και για το οποίο, από την Φιλωζωική, έχουν διατυπωθεί, όπως επισημαίνεται, σειρά προτάσεων που συμπεριλαμβάνουν καλύτερη αστυνόμευση του χώρου, απομάκρυνση και στείρωση των ζώων.

Σεισμός 4,2 ρίχτερ στην Ρόδο

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Ρόδο.

Άνοιξε η Γη και κατάπιε ολόκληρο αυτοκίνητο!

Μια γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο, όταν άνοιξε η Γη και κατάπιε το αυτοκίνητό της, στο Πίτσμπεργκ της δυτικής Πενσιλβάνια, στις ΗΠΑ.


Νοσοκομείο έστειλε στον… «τάφο» σε 200 ζωντανούς ασθενείς

Απίστευτο λάθος έκανε πάνω από 200 ασθενείς να μην ξέρουν αν είναι ζωντανοί ή νεκροί!

Νοσοκομείο στην Αυστραλία ζήτησε συγγνώμη, καθώς απέστειλε από λάθος ειδοποιητήρια θανάτου για 200 από τους ασθενείς του οι οποίοι βρίσκονταν εν ζωή.


Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Η πολυπλοκότητα του ανθρώπινου σώματος

Μερικές φορές το… φυσιολογικό είναι πιο παράξενο από όσο γνωρίζουμε

Τα ιατρικά παράδοξα και οι περίεργες και σπάνιες ασθένειες και σύνδρομα σίγουρα προκαλούν δέος, καθώς ξεφεύγουν από αυτό που έχουμε συνηθίσει ως «φυσιολογικό», όμως η αλήθεια και η πολυπλοκότητα ενός… φυσιολογικού ανθρώπινου οργανισμού μπορεί πολλές φορές να είναι πιο περίεργη και από την επιστημονική φαντασία!


Ξεγελάστε τη φαγούρα με έναν καθρέφτη

Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ο εγκέφαλός μας μπερδεύεται

Την επόμενη φορά που θα ταλαιπωρήστε από έντονη φαγούρα, εξαιτίας ενός εξανθήματος ή ενός τσιμπήματος και θα θέλετε να ξυθείτε… θυμηθείτε ότι μπορείτε να ξεγελάσετε τον εαυτό σας με τη βοήθεια ενός καθρέφτη.


Σοκαριστικό: Μάθε για τους άγνωστους κινδύνους από τα τατουάζ – Αυτά γιατί δεν τα λένε ?

Οι κίνδυνοι από την τέχνη του τατουάζ – η οποία γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη στον 21ο αιώνα, ιδιαίτερα σε άτομα κάτω των 30 ετών – είναι πολλοί και ως επί το πλείστον άγνωστοι, καθώς κανένας δεν ενδιαφέρεται πριν κάνει ένα τατουάζ στο σώμα του, να μάθει τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό στην υγεία του.

Άντε και στα δικά μας: ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Επί ώρες δεμένος διεφθαρμένος πολιτικός σ'ένα στύλο, απ'τους πολίτες!!!

Επί ώρες δεμένος σ'ένα στύλο, απ'τους πολίτες της Μάτα Γράντε της πολιτείας Αλαγόας, στη Βραζιλία.

Είναι ο πολιτικός Μαρσονόλιο Μέντεζ ντα Κόστα, κατηγορούμενος, για κλοπή δημοσίου χρήματος.

Η αθώωση του από το διεφθαρμένο δικαστήριο προκάλεσε αυτή την οργισμένη αντίδραση των κατοίκων!!!

Σφραγισμένη για χιλιάδες χρόνια η είσοδος του αρχαίου τύμβου της Αμφίπολης-Αιώνιοι φρουροί του δύο Σφίγγες (photos)

Την μεγαλοπρέπεια του μνημείου δείχνουν οι πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύονται από τα ευρήματα στον τάφο της Αμφίπολης, αλλά και την σημαντικότητα του ανθρώπου ή των ανθρώπων που τάφηκαν μέσα σε αυτόν. Οι εντυπωσιακές Σφίγγες στην είσοδο του τύμβου, στέκουν εδώ και χιλιάδες χρόνια φύλακες του εσωτερικού του τάφου, η είσοδος του οποίου παραμένει ερμητικά σφραγισμένη ως σήμερα.

Φοβούνται αύξηση των αυτοκτονιών μετά το θάνατο του Robin Williams

Το τέλος του αγαπημένου ηθοποιού μπορεί να βρει μιμητές, τονίζουν οι επιστήμονες, που σημειώνουν πόσο «ύπουλη» ασθένεια είναι η κατάθλιψη.


Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη συντριβή του ελικοπτέρου στο Ιράκ (Φωτογραφίες)

Συγκλονιστικές είναι εικόνες που φτάνουν από το σημείο του αεροπορικού δυστυχήματος που συνετρίβη χθες το ελικόπτερο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στους εκτοπισμένους Κούρδους Γεζίντι.


Επτά λόγοι που είστε κουρασμένοι όλη την ώρα

Είστε αφυδατωμένοι

Σύμφωνα με έρευνες, οι υγιείς γυναίκες που απέτυχαν να αντικαταστήσουν ένα ποσοστό του 1,5% του βάρους τους σε νερό αντιμετώπισαν εναλλαγές της διάθεσης και χαμηλά επίπεδα ενέργειας. Αυτό συμβαίνει γιατί οι νευρώνες στον υποθάλαμο (η περιοχή του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο διαδικασιών όπως η ενυδάτωση και η θερμοκρασία του σώματος) στέλνουν μηνύματα που αλλάζουν τη διάθεση στο υπόλοιπο σώμα ως προειδοποιητικό σήμα ότι χρειάζεται να πιείτε περισσότερο νερό.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΟΙ είναι οι Λόγοι για τους οποίους τα Σκόπια ΔΕΝ δικαιούνται τον όρο “Μακεδονία” (Αξίζει να το διαβάσετε)

Είναι γνωστές οι επίμονες προσπάθειες των Σκοπίων να επιβάλουν στη διεθνή κοινότητα και ειδικότερα στην Ελλάδα, τα Ελληνικά ιστορικά ονόματα «Μακεδονία» και «μακεδόνας» για τον κρατικό και εθνικό τους προσδιορισμό. Ο αδιάντροπος αυτός σφετερισμός της ταυτότητας των Μακεδόνων, που είναι και ταυτότητα των Ελλήνων, καθώς και της ελληνικότητας του Ονόματος, της Γλώσσας, της Ιστορίας και του Πολιτισμού της Μακεδονίας, που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός, δεν μας ξενίζει ιδιαίτερα γιατί ξεκίνησε πριν από 60 χρόνια. Εκείνο που μας ξενίζει είναι η πρόσφατη αναγνώριση των Σκοπίων, από τις ΗΠΑ, με το Ελληνικό αυτό όνομα, γιατί είναι αχαρακτήριστη, άστοχη, προσβλητική, επικίνδυνη, σε βάρος της Ελλάδας, και οπωσδήποτε ασυνεπής σε σχέση με τις προγενέστερες θέσεις και ενέργειές του επί του θέματος.