Σάββατο 31 Μαΐου 2014

8 πράγματα που μπορείς να κάνεις με το κατακάθι του καφέ

Είχες σκεφτεί ποτέ ότι το κατακάθι του καφέ μπορεί να σου χρησιμεύσει σε κάτι...
Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τους κόκκους καφέ. 


Διάβασε παρακάτω 10 πράγματα που μπορείς να κάνεις με τον καφέ και θα εκπλαγείς από το πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι ένα κατακάθι.. 


Αποκάλυψη για τα σχέδια του σιωνισμού στην Ελληνική Παιδεία.

σχόλιο Γ.Θ : Οι ανόητοι αυτοκαρφώνονται και αποκαλύπτουν τις προθέσεις και τα σχέδιά τους...
Η υποψία για το ποιος έκανε τα σχολεία μας σιωνιστικά - νεοεποχίτικα, έγινε βεβαιότητα.
Όσο για το αντισημιτισμό των Ελλήνων, όπως αναφέρει και η έρευνα, να τους απαντήσουμε...
-Ψάξτε τις αιτίες σε αυτά που έχετε κάνει εις βάρος της Πίστης και της Πατρίδας μας.
Ισραηλινό δημοσίευμα: “Γιατί η Ελλάδα είναι η πιο αντισημιτική χώρα στην Ευρώπη;” 
 

S.O.S.ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΧΙ!!!!ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ!!!!

S.O.S - Έρχονται οι 'έξυπνοι' μετρητές! (βίντεο που πρέπει να δείτε!)

Ήταν θέμα χρόνου να επιβάλλουν τη χρήση των 'έξυπνων' μετρητών και στην Ελλάδα κι αυτός ο χρόνος έφτασε. Οι πρώτοι θα εγκατασταθούν σε μερικές περιοχές της χώρας, με το "μεγαλεπήβολο πρόγραμμα" να θέλει την αντικατάσταση όλων των πεπαλαιωμένων ρολογιών της ΔΕΗ.

Άνοιξε η γη και τους κατάπιε! (pics)

Η εικόνα τα λέει όλα!
 Μια οικογένεια από την Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών λαχτάρησε στην κυριολεξία όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μπήκε στη γη! 

Σεισμός 6,2R στο Μεξικό

Σεισμός μεγέθους 6,2R σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μεξικό.

Στην κορυφή η Εύα Καϊλή - Δείτε ποιοι είναι οι 21 νέοι ευρωβουλευτές

Στην κορυφή  βρέθηκε η Εύα Καιλή στη μάχη για την ευρωβουλή, με αποτέλεσμα να μένει εκτός ο Παντελής Καψής.
Τίτλοι τέλους πέφτουν στον θρίλερ της εκλογικής αναμέτρησης για το Ευρωκοινοβούλιο με τις θέσεις να «κλειδώνουν».
Στην πρώτη θέση του ευρωψηφοδελτίου της Ελιάς βρίσκεται πλέον η Εύα Καϊλή, η οποία ξεπέρασε τον δεύτερο Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ εκτός ευρωβουλής μένει ο Παντελής Καψής που τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν στις δύο εκλόγιμες θέσεις.
Με την Ελλάδα να έχει 21 από τις 751 έδρες, δείτε ποιοι θα περάσουν την πύλη του Ευρωκοινοβουλίου:

Επετεύχθη κβαντική τηλεμεταφορά

Σημαντικό βήμα στον τομέα της ασφάλειας υπολογιστών
Ντέλφτ 
Ολλανδοί επιστήμονες κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ακριβή τηλεμεταφορά κβαντικών πληροφοριών σε απόσταση τριών μέτρων. Πρόκειται για ένα επίτευγμα που όμως απέχει ακόμη πολύ από τη διάσημη φράση «Διακτίνισέ με, Σκότι!» στο Σταρ Τρεκ όπου οι άνθρωποι τηλεμεταφέρονταν στο Διάστημα αλλά αποτελεί ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! - Δικαστήριο θα αποφανθεί αν Ινδός γκουρού είναι νεκρός ή απλώς διαλογίζεται

Ο Shri Ashutosh Maharaj, ένας από τους πλουσιότερους Ινδούς γκουρού, είναι νεκρός ή έχει πέσει σε βαθύ διαλογισμό; 

Η οικογένεια και οι υποστηρικτές του ιδρυτή του θρησκευτικού τάγματος Divya Jyoti Jagrati Sansthan, αναμένεται -σύμφωνα με την Independen-t να δώσουν μια σκληρή δικαστική διαμάχη για το αν ο άντρας έχει αποβιώσει ή απλά διαλογίζεται και θα ξυπνήσει.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων Παραδέχεται Ότι Είναι Υπεύθυνη Για Τη Μυστηριώδη Σφαγή Εκατομμυρίων Πτηνών Και Ζώων....Έπεται Η Ανθρωπότητα;

Θυμάστε τον μυστηριώδη θάνατο εκατομμυρίων πτηνών το τελευταίο διάστημα; Όλοι απορούσαν, τι προκαλεί τον ξαφνικό θάνατο όλων αυτών των πτηνών.

Υπήρξαν κάθε είδους θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το θάνατο όλων αυτών των πτηνών. Τα πάντα, από το περιβάλλον έως την αυτοκτονία. Λοιπόν, κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε ακούσει ότι το μυστήριο έχει λυθεί.

Μυστήριο με την απαγόρευση αλιείας στη Μεσόγειο μέχρι τον Ιούλιο

Οργανώσεις συνδέουν την υπουργική απόφαση με την καταστροφή των χημικών της Συρίας

Η καταστροφή των χημικών από το οπλοστάσιο της Συρίας έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιηθεί στο «τρίγωνο» της Μεσογείου που σχηματίζουν Μάλτα, Ιταλία και Ελλάδα. Ωστόσο, εύλογα ερωτήματα προκαλεί το πώς δεν θα προκληθεί ανυπολόγιστη καταστροφή στο θαλάσσιο περιβάλλον και πώς δεν θα επηρεάσει τους αλιείς της Κρήτης, της Πελοποννήσου και των Ιονίων Νήσων.

BBC: Ο Ιησούς μιλούσε και αρχαία ελληνικά!

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ είχε μια επίμονη διαφωνία με τον Πάπα Φραγκίσκο στην πρόσφατη επίσκεψη του τελευταίου στο Ισραήλ και τους Αγίους Τόπους, με θέμα το ποια γλώσσα μιλούσε ο Ιησούς!


Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Η New Age θρησκεία των Εξωγήινων

Η εξάπλωση της θεωρίας των αρχαίων αστροναυτών του Εριχ Φον Νταινικεν τις δεκαετίες του 50’ και του 60’, επηρέασε όπως ήταν φυσικό εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κάποιοι ασχολήθηκαν εκτενέστερα με τα αρχαία μυστήρια και τους πολιτισμούς, άλλοι οργάνωσαν ομάδες έρευνας για τα ΑΤΙΑ και την αναζήτηση εξωγήινης ζωής. Υπήρξαν όμως και ορισμένοι που ίδρυσαν τις πρώτες «UFO σέκτες». Η γνωστότερη και περισσότερο επιτυχημένοι από αυτές είναι χωρίς αμφιβολία οι Ραελιανοί!


Άντε πάλι...Μας την χαρίζει η κυβέρνηση...Χωρίς πρόστιμα οι δηλώσεις Ε9

Την γλίτωσαν οι ιδιοκτήτες ακινήτων -Χωρίς πρόστιμα οι δηλώσεις Ε9
Με ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομικών ξεκαθαρίζει πως λόγω της εφαρμογής του ΕΝΦΙΑ για πρώτη φορά, οι δηλώσεις στοιχείων ακινήτων (Ε9) έτους 2014, οι οποίες θα υποβληθούν μέχρι την έκδοση των εκκαθαριστικών-δηλώσεων του φόρου στα μέσα Ιουνίου δεν θα επιβαρύνονται με πρόστιμα.


Bρετανία: Το BBC απαγόρευσε την λέξη «κορίτσι» ως μη πολιτικά ορθή! - Σημεία των καιρών

Αγγλία:ο Σταυρός υπό διωγμόν από σχολεία και νοσοκομεία,η Σαρία νόμιμη και τώρα το BBC απαγόρευσε τη λέξη "κορίτσι" ως "μη πολιτικά ορθή".Τώρα ξάρουν γιατί πετάει ο Φάρατζ;
Bρετανία: Το BBC απαγόρευσε την λέξη «κορίτσι» ως μη πολιτικά ορθή! - Σημεία των καιρών
Σε ένα παροξυσμό «πολιτικής ορθότητας» το BBC λογόκρινε την λέξη «κορίτσι» (!) σε ένα ντοκιμαντέρ για τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας (Commonwealth Games). 
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ο παρουσιαστής MarkBeaumont, 31 ετών, έπεσε κάτω από μια νεαρή πρωταθλήτρια του τζούντο και αστειεύτηκε λέγοντας :


Τι να πεις;...Απίστευτο: Γιατρός χωρίς πτυχίο, 13 χρόνια διευθυντής σε νοσοκομείο

Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, δυστυχώς όμως για τη δημόσια υγεία και τους κρατικούς μηχανισμούς, πρόκειται για τη σκληρή πραγματικότητα. Πριν από λίγες μόλις ημέρες, στις 15 Μαΐου, με εντολή του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας Πελοπίδα Καλλίρη ανακλήθηκε ο διορισμός του διευθυντή Γενικής Ιατρικής του Πολυδύναμου  Περιφερειακού Ιατρείου Σκύρου επειδή δεν διέθετε... πτυχίο ιατρικής.
Πλαστά πτυχία ιατρικής από την Ιταλία
 

New Europe: Τα παιδιά είναι τα θύματα της κρίσης στην Ελλάδα - Στο όριο της φτώχειας περίπου 680.000

Τα... απόνερα της οικονομικής κρίσης που χτύπησαν την Ελλάδα από το 2008 και εντεύθεν, είναι ακόμα εμφανή. Ίσως γιατί τώρα φαίνονται με πιο έκδηλο τρόπο οι «μαύρες» τρύπες που άφησαν πίσω τους στο οικονομικό και κοινωνικό πεδίο.

Ανακάλυψη εξωγήινης ζωής εντός των ερχόμενων δεκαετιών;

Η ανθρωπότητα εντός των επόμενων δύο δεκαετιών θα έχει τα τεχνικά μέσα για να ανιχνεύσει ζωή στο Σύμπαν πέρα από τον πλανήτη μας, θα χρειαστεί όμως και μια γερή δόση τύχης για να το πετύχει, καταλήγουν επιστήμονες σε μία συνεδρίαση του Αμερικανικού Συμβουλίου για την Επιστήμη, το Διάστημα και την Τεχνολογία.

Ο μεγάλος άλυτος «γρίφος» Τι απέγινε το κλεμμένο χρυσάφι των ναζί;

Οι ισχυρότεροι ηγέτες της υφηλίου (μεταξύ αυτών ο Ομπάμα, η Μέρκελ, ο Πούτιν, ο Κάμερον κ.ά.) ετοιμάζονται να μεταβούν την επόμενη εβδομάδα στη Γαλλία, για να πάρουν μέρος στους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 70 ετών από την Απόβαση στη Νορμανδία, από εκείνη τη θρυλική μάχη του καλοκαιριού του 1944 που έμελλε να «κερδίσει τον πόλεμο» και να οδηγήσει στη στρατιωτική συντριβή της ναζιστικής Γερμανίας του Χίτλερ.

Μιχαλού: Τα θέλει ο κ@λ@ς μας


Της Μιχαλού

Έλεος βρε παιδιά, ακόμη δεν πρόλαβε να περάσει μια εβδομάδα από τις εκλογές  και προ των πυλών είναι τα νέα μέτρα που ζητά η τρόικα, για τα οποία η συγκυβέρνηση είναι έτοιμη να πάρει και πάλι κάνοντας το καλό παιδί!!!
 

Τέσσερις θρύλοι για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης

Τέσσερις θρύλοι υπάρχουν για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης με πρώτο και καλύτερο αυτόν για τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά.

Ημισέληνος: Το αρχαιοελληνικό και βυζαντινό σύμβολο που έκλεψαν οι Τούρκοι

Ο όρος ημισέληνος στα Ελληνικά είναι λανθασμένος, αφού το σύμβολο δεν απεικονίζει «μισό» φεγγάρι, αλλά το ένα τέταρτο αυτού. Πιο σωστός θα ήταν ο όρος «αμφίκυρτος σελήνη». Επειδή όμως έχει καθιερωθεί, έστω και λανθασμένα θα το χρησιμοποιούμε και εμείς. Στα τουρκικά την ονομάζουν (περιγραφικά) ακόμα πιο λάθος ως «φεγγάρι-άστρο» (ay yıldız), σαν να ήταν ολόκληρο φεγγάρι.
Το σύμπλεγμα της ημισελήνου (δηλ. το μισοφέγγαρο και το άστρο) έχει βαθιά σχέση στο χρόνο με την Ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό.
ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντική εξέλιξη: Η φασιστική Τουρκία "έκοψε" τα νερά του Ευφράτη σε Συρία και Ιράκ.

Ανεξέλεγκτη και με την συνέργεια της δύσης η φασιστική τουρκια συνεχίζει την γενοκτονια στην Συρια αλλα και το Ιράκ. 
Από εχθές το μεσημέρι, η ροή του Ευφράτη, του ζωοδότη ποταμού για τις δυο χώρες εχει αποστραγγιστεί από το δολοφονικό έργο των Τούρκων. Γεγονός που συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.


Εξετάσεις: Πώς να βοηθήσεις ένα αγχωμένο και κουρασμένο παιδί

Αναγνώστριά μας ρωτά: 
Πώς μπορώ να βοηθησω το παιδί μου στις εξετάσεις είναι πραγματικα αγχωμένο και νιώθει υπερβολική κούραση σας ευχαριστώ.
Αγαπητή αναγνώστρια. Απευθύναμε το ερώτημά σας στην Μαρία Παπαδημητρίου, παιδοψυχίατρο (συνεργάτιδα της θεραπευτικής και διαγνωστικής Μονάδας για το Παιδί, Σπύρος Δοξιάδης)

ΜΑΡΙΑ Ν. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Το άγχος των εξετάσεων πρόκειται για ένα θέμα που συχνά παραλύει τους γονείς καθώς νιώθουν αβοήθητοι οι ίδιοι, αλλά και ως προς τον τρόπο που πρέπει να χειριστούν τα παιδιά τους. Όσον αφορά στο δικό τους αίσθημα αβοηθησίας συμβάλει και η δική τους αγωνία για το τι θα ακολουθήσει με τις εξετάσεις των παιδιών τους μια και μέσα από εκείνα εκπληρώνονται συχνά και δικές τους προσδοκίες ή επιθυμίες. Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα επιβαρυντικά για τα παιδιά και αυτό που έχουν ανάγκη είναι να διαφοροποιηθούν από τους γονείς τους και εκείνοι να τους το επιτρέψουν.
Ως προς το ψυχολογικό κομμάτι πρόκειται για μια διαδικασία επίπονη και πολλές φορές φορτισμένη με έναν τρόπο τον οποίο τα παιδιά και οι έφηβοι δεν μπορούν να διαχειριστούν. Είναι λοιπόν ουσιαστικό κατ’ αρχήν οι γονείς να αντέξουν τα άγχη και τους φόβους των παιδιών τους, παράλληλα με τα δικά τους. Ακόμη, θα πρέπει να τα εμπεριέξουν με τον τρόπο που τα παιδιά τους χρειάζονται. Δεν έχουν χώρο σε τέτοιες περιόδους οι συμβουλές και η κριτική, αλλά χρειάζεται να αντέξουν την ένταση, την επιθετικότητα και την αμφιθυμία τους. Αυτά τα χαρακτηριστικά στοιχεία των εφήβων τα οποία σε περιόδους «κρίσης», όπως αυτή των εξετάσεων, γίνονται εντονότερα και κάποιες φορές δυσβάσταχτα για τους γονείς. Σε αυτό το πλαίσιο μπορεί να γίνονται υπερβολικοί και εκείνοι στις αντιδράσεις τους. Όμως αν το σκεφτούμε από την πλευρά των παιδιών θα καταλήξουμε στο να δούμε πόσο τελικά δυσβάσταχτη είναι αυτή η φάση και για εκείνα και πόσο χρειάζεται να κινητοποιήσουν ψυχικούς πόρους, ενώ βρίσκονται σε μια διαδικασία διαμόρφωσης του ψυχισμού τους επομένως σε μια φάση ευαλωτότητας. Επιπλέον, είναι σημαντικό να αντιμετωπίζουν την κάθε μέρα των εξετάσεων ως ξεχωριστή και ανεξάρτητη από την προηγούμενη, ώστε μια ενδεχόμενη αποτυχία να μην καθορίσει ολόκληρη την προσπάθεια.
Τέλος, χρειάζεται να έχουν κατά νου ότι τις περισσότερες φορές πέρα από το ψυχολογικό κομμάτι και η σωματική κούραση επιβαρύνει σημαντικά την συμπεριφορά των παιδιών και των εφήβων. Αυτό σημαίνει ότι θα ήταν βοηθητικό αν τους ενίσχυαν για ένα οργανωμένο πρόγραμμα διαβάσματος το οποίο θα περιλάμβανε και διαλείμματα ξεκούρασης και χαλάρωσης, για να διασφαλίζεται η καλύτερη συνέχεια του διαβάσματος.

Από boro.gr

- Τέλος από τη νεα σχολική χρονιά οι αργίες του Αη Γιαννιού και των Τριών Ιεραρχών...

- Τέλος από τη νεα σχολική χρονιά οι αργίες του Αη Γιαννιού και των Τριών Ιεραρχών...
- Μια εβδομάδα νωρίτερα θα ανοίξουν τα σχολεία - Από την σχολική χρονιά 2015 - 2016 θα καθιερωθεί η Λευκή Εβδομάδα 


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Επέστρεψε από τον ...κόσμο των “νεκρών μέσω… Facebook

Νομικά είχε κηρυχθεί πλέον νεκρός ο 39χρονος Fernando Cuevas από την Ουρoυγουάη, καθώς...



από το 2011 που η οικογένειά του δήλωσε την εξαφάνισή του, δεν βρέθηκε το παραμικρό στοιχείο γι’ αυτόν από τις Αρχές.




Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΚΟΣ Ε.Α.!!!ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!!

Αλλάζουν την Τακτική του Πολέμου οι Τούρκοι στο Αιγαίο! …(Που και πώς σχεδιάζουν να χτυπήσουν ;)

     Τού Χρήστου Μακρυγιάννη*
Διαβάζοντας την Τακτική του Πολέμου στο Αιγαίο και αναλύοντας τα γεγονότα ,αλλά και τις τελευταίες Κινήσεις -Ασκήσεις του Τουρκικού στόλου σε συνδυασμό με τις ασκήσεις των Τούρκικών Ειδικών δυνάμεων βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα : Η Τουρκική Πολεμική Τακτική στο Αιγαίο Αλλάζει !

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΠΑΓΗ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟ ( NO HUMAN ZONE) - Ο ΟΜΠΑΜΑ ΟΡΙΖΕΙ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ

Ο Πρόεδρος Ομπάμα την Τετάρτη δήλωσε ένα εθνικό μνημείο στο νότιο Νέο Μεξικό, προσφέροντας μια νίκη για τους οικολόγους, αλλά εξαγριώνοντας τους κτηνοτρόφους και τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου, που λένε ότι οι περιορισμοί γης θα καταλήξουν να δημιουργήσουν ένα ασφαλές καταφύγιο για τα καρτέλ των ναρκωτικών να λειτουργούν εντός των ΗΠΑ.


ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ - ΓΙΑΧΒΕ: Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

Η Παλαιά Διαθήκη είναι ένα βιβλίο το οποίο έχει αποτελέσει το έναυσμα για την κατασυκοφάντηση του Χριστιανισμού από όσους τον αντιμάχονται αλλά και αντικείμενο μελέτης για όσους θέλουν να ψάχνουν τις αλήθειες που κρύβονται μέσα σε αυτό το πακέτο κειμένων ουσιαστικά.


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!!ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ!!!!

Γέροντας ἀσκητής τοῦ Παγγαίου Ὄρους: Ποιοί δέν θά γνωρίσουν πείνα καί δέν θά πονέσουν ἀπό ὅσα θά συμβοῦν ξαφνικά!

Γιατί η Κρήτη λέγεταi… Κρήτη;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί το νησί έχει πάρει την ονομασία που διατηρεί αιώνες τώρα;..

Στην ακόλουθη λίστα παρατίθενται οι επικρατέστερες θεωρίες που εξηγούν από που προήλθαν τα ονόματα πέντε γνωστών περιοχών του ελλαδικού χώρου.
Κρήτη: Οι μυθικοί Κουρήτες ήταν, σύμφωνα με την μυθολογία, οι πρώτοι κάτοικοι της Κρήτης: Πέντε αδέλφια, ο

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί! - Έκαναν ακτινογραφία σε ασθενή και έπαθαν ΣΟΚ με αυτό που είδαν!! ΦΩΤΟ

Κινέζοι γιατροί ήρθαν αντιμέτωποι με ένα απίστευτο θέαμα όταν έκαναν ακτινογραφία σε μια ασθενή που αντιμετώπιζε φρικτούς πόνους...
σε διάφορα σημεία του σώματός της.
Η Alatan Hsia από την Κίνα αντιμετώπιζε τους ισχυρούς πόνους για περισσότερα από δέκα χρόνια, η αιτία του προβλήματος όμως δεν είχε βρεθεί.


ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ!!!ΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ ΠΡΙΝ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!!!!

Δροσουλίτες: Το μεταφυσικό φαινόμενο με τους θρυλικούς πολεμιστές 


Κάθε χρόνο τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου λίγο πριν ανατείλει ο ήλιος, εμφανίζονται στη θέση Θυμέ Κάμπος στην επαρχία των Σφακίων, οι Δροσουλίτες. Μια στρατιά από νεκρούς πολεμιστές με αστραφτερές πανοπλίες προελαύνει προς τη θάλασσα πάνω απ΄το Φραγκοκάστελο. Λένε πως είναι ο Χατζημιχάλης Νταλιάνης με τους στρατιώτες του που υπερασπίστηκαν το κάστρο από τους Οθωμανούς. Το φαινόμενο αυτό με τις σκιές των μαχητών ο λαός μας το

Εγκρίθηκε η καλλιέργεια μεταλλαγμένων στην Ευρώπη!

Στην καλλιέργεια των μεταλλαγμένων ειδών συμφώνησαν ομόφωνα τα κράτη μέλη της ΕΕ στη σύνοδο των μόνιμων αντιπροσώπων των 28 κρατών μελών της ΕΕ.

Στη συμφωνία προβλέπεται πως κάθε χώρα που διαφωνεί θα μπορεί να απαγορεύει την καλλιέργεια γενετικά τροποποιημένων οργανισμών στα δικά της εδάφη.

Άλλα 150 Μνημόνια για το μήνυμα που έστειλαν οι...δούλοι!

Άλλη μία εκλογική αναμέτρηση μας τελείωσε. Ο Έλληνας θα παραμείνει δούλος!

Αν περιμένετε σε αυτό το κείμενο ειδικές εκλογικές αναλύσεις για το ποιος κέρδισε, ποιος έχασε ή τις γνωστές δηλώσεις των κομματόσκυλων, τότε μπήκατε σε λάθος blog και δεν χρειάζεται να διαβάσετε τη συνέχεια.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Έστειλε κάποια μηνύματα ο περήφανος ελληνικός λάος μέσω της κάλπης; Φυσικά και έστειλε.

Χάρτης "σοκ και δέος": Εξω από το Άγιο Όρος θα κάνει έρευνες η Άγκυρα - Οι ιστορικές ευθύνες των Αρχηγών Επιτελείων

Σοκ προκαλεί ο χάρτης των τουρκικών ερευνών που δημοσιοποίησε στις 16 Μαΐου 2014, η τουρκική Υδρογραφική-Γεωγραφική Διεύθυνση της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων (ΔΝΔ)  στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο για το έτος 2014, στον οποίο αποκαλύπτεται ότι η Αγκυρα σχεδιάζει να προχωρήσει σε έρευνας όχι απλώς εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, όχι απλώς δυτικά του 25ου Μεσημβρινού, αλλά φτάνει σχεδόν στα χερσαία εδάφη καθώς το σημείο "4" των ερευνών βρίσκεται λίγα μίλια νοτιότερα από τις ακτές του Αγίου Ορους!

29 Μαϊου 1453: Η αποφράδα ημέρα μέσα από τη μοναδική ιστορική αφήγηση του Γ.Φραντζή

Οι δυστυχείς Ρωμαίοι, αφού άκουσαν τα λόγια του αυτοκράτορα [Κωνσταντίνου Παλαιολόγου] έσφιξαν την καρδιά τους, αγκα­λιάστηκαν και έκλαιγαν όλοι μαζί. Κανένας δεν έφερνε πια στη μνήμη του τα αγαπημένα του παι­διά, τη γυναίκα και την περιουσία του, αλλά ήθε­λαν όλοι να πεθάνουν για τη σωτηρία της πατρίδας τους. Ύστερα γύρισαν στις θέσεις τους για να φυλάξουν τα τείχη της πόλης.

Eπαθαν σοκ οι επιβάτες της Aegean στην πτήση από Θεσσαλονίκη –Τι αλλόκοτο συνέβη μες στο αεροπλάνο [βίντεο]

Και ξαφνικά, εκεί που περίμεναν να φτάσουν στην Αθήνα, οι επιβάτες της κατάμεστης πτήσης Α3115 της Αegean, πάγωσαν όταν άκουσαν μια απίστευτη, μεστή, δυνατή φωνή να διαπερνά το αεροσκάφος.
Ηταν η απρόσμενη «αεροπειρατεία» της Λυρικής!
Συγκεκριμένα, δύο επιβάτες, ήταν ο τενόρος Δημήτρης Πάκσογλου και η σοπράνο Ελενη Κελεσίδη που σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και άρχισαν να τραγουδούν άριες από την Τραβιάτα αφήνοντας άναυδους του επιβάτες.

Επιτέλους ανάσα για τους φορολογούμενους -Μείωση φόρων στα ΙΧ και τέλος η εισφορά αλληλεγγύης

Η δήλωση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη από το βήμα της ημερίδας που διοργάνωσε το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, πως έρχεται μείωση της φορολογίας των ΙΧ και η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης έφερε πολλά χαμόγελα.

Οπως τόνισε ο κ.Μαυραγάνης πρόκειται για δύο από τις μεγάλες αλλαγές που σύντομα θα προωθήσει η κυβέρνηση.

Ο Πούτιν έθεσε το σχέδιο “Λερναία Ύδρα” σε ισχύ

Από το HellasForce

Μόλις χθες σε αποκλειστικότητα σας αποκαλυψαμε την εντολή του Πούτιν για την ενεργοποίηση του κωδικού «Λερναία Ύδρα» ως απάντηση στην σφαγή αμάχων από τους Ουκρανούς.


Σκοτώθηκε και ο 12ος τούρκος κομάντο που είχε ανέβει στα Ίμια το μοιραίο εκείνο βράδυ...

Έκλεισε ο «κύκλος του θανάτου» των Τούρκων κομάντο που είχαν ανέβει το μοιραίο βράδυ της 31 Ιανουαρίου του 1996 πάνω στα Ίμια υψώνοντας τη σημαία της κόκκινου ημισελήνου. Αυτοί που θα μπορούσαν σίγουρα να απαντήσουν για το εάν πυροβόλησαν κατά του ελληνικού ελικοπτέρου, πήραν το μυστικό μαζί τους. Σκοτώθηκαν όλοι. Ο τελευταίος από αυτούς, που ζούσε στη Σομαλία(!) εκτελέστηκε από αγνώστους δράστες.

Τυχαίο;

ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ για να σώσουν τα αφεντικά τους!!! Δείτε που έφθασε ο καθαρός μισθός στην Ελλάδα και θα πάθετε ΣΟΚ!

Με το μισθό των 439,373 € μεικτά για μερική απασχόληση «συμβιβάζονται» 425,316 ασφαλισμένοι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΙΚΑ για το 2013. Ο μέσος μισθός στη χώρα φαίνεται να είναι μόλις 1056,18 € μεικτά, ενώ αν αφαιρεθούν ασφαλιστικές εισφορές, φόρος εισοδήματος και εισφορά αλληλεγγύης, το καθαρό ποσό περιορίζεται περίπου στα 810-820 ευρώ. Δείτε τα δεδομένα που σοκάρουν.

Νορβηγός καλλιτέχνης έβρασε κι έφαγε το πόδι του!

Ένας νορβηγός εικαστικός, ο 25χρονος Alexander Selvik Wengshoels, ανήγαγε τον κανιβαλισμό σε «υψηλή» τέχνη!

Γεννημένος με ένα μη λειτουργικό γοφό και μπαινοβγαίνοντας από μικρό παιδί στα νοσοκομεία για αλλεπάλληλες διορθωτικές επεμβάσεις, αποφάσισε να μετατρέψει την αναπηρία του στο προσωπικό του αριστούργημα.


Αυτός είναι ο μισθός του Χάρη Θεοχάρη....είπατε τίποτα;;;

Ενώ οι Έλληνες πεινάνε συνεχίζουν οι πολιτικοί μας να παίρνουν τους τεράστιους μισθούς.

Το μισθό του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη αποκάλυψε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.
Με αφορμή μια ερώτηση που είχε κατατεθεί στη Βουλή
από τους ανεξάρτητους βουλευτές Γιάννη Κουράκο και Νίκο Νικολόπουλο και με την οποία ζητούσαν από τον κ. Στουρνάρα να απαντήσει αν στον γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων καταβάλλεται bonus.

Πώς αναπτύσσεται η παιδική ευφυΐα μέσα από τη μοντεσσοριανή εκπαίδευση (βίντεο)

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ

Η Εισηγήτρια Μαρία Ζαφρανά, Ομότιμη Καθηγήτρια Ψυχολογίας της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ. και η συνεργάτης της Μαυρίδου Μαριάννα, Μοντεσσοριανή παιδαγωγός, παρουσιάζουν θεωρητικά όσο και βιωματικά τον τρόπο χρήσης του Μοντεσσοριανού εκπαιδευτικού υλικού, στην εκπαιδευτική διαδικασία της Προσχολικής Αγωγής. Παράλληλα παρουσιαζεται η χρήση του Μοντεσσοριανού υλικού των μαθηματικών.


Εξαφανισμένα θρυλικά ναυάγια που ήρθαν στο φως μετά από εκατοντάδες χρόνια

Η πρόσφατη ανακάλυψη –όπως υποστηρίζουν αρχαιολόγοι- του πλοίου του Χριστόφορου Κολόμβου στο βυθό της θάλασσας στα ανοιχτά των βόρειων ακτών της Αϊτής αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές στην ιστορία της θαλάσσιας αρχαιολογίας.

Κάτω από τα κύματα των ωκεανών «παραμονεύουν» πολλά ακόμη πλοία ιστορικής σημασίας, που έχουν εξαφανιστεί από την ιστορία... για να ξαναέρθουν στην επιφάνεια από τα βάθη της θάλασσας αιώνες μετά.

Ας γνωρίσουμε μερικά από αυτά, όπως παρουσιάστηκαν από το Fox News.

Τα μεγαλύτερα μηχανικά τέρατα του πλανήτη

Ο άνθρωπος θαύμαζε εξάλλου ανέκαθεν τα πελώρια δημιουργήματα, στην προσπάθειά του να δαμάσει λες τη Φύση και να κατακτήσει τους αιθέρες. 

Κι έτσι φτάσαμε να έχουμε αεροσκάφη τόσο μεγάλα που να επιτρέπουν σε άλλα αεροπλάνα να στρογγυλοκάθονται πάνω τους για μια άνετη βολτίτσα στον αέρα και άλλα τέτοια υπέροχα! 

Τι υπέροχα; Καράβια σε μέγεθος μικρών νησιών(!), μπουλντόζες που ισοπεδώνουν εκτάσεις ολόκληρες με τη μία και πολλά-πολλά ακόμα.

Σοκ στα Γιαννιτσά: 18χρονος μαθητής αυτοκτόνησε την πρώτη ημέρα των Πανελληνίων

Έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας - Δείτε την συγκλονιστική αφήγηση της διοικήτριας του ΕΚΕΠΥ - Ο άτυχος μαθητής εξέπνευσε ενώ μεταφερόταν στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης από τα Γιαννιτσά


Τι δείχνει το τεστ με το δεξί πόδι!

Όσο και να θέλετε να αλλάξετε το αποτέλεσμα, δε θα το καταφέρετε. Θα πειστείτε μόνο αν το δοκιμάσετε.
Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα
1. Όπως κάθεστε στο γραφείο σας, σηκώστε το δεξί σας πόδι από το πάτωμα και κάντε κύκλους δεξιόστροφα, όπως οι δείχτες ενός ρολογιού.

Tρεις Ελληνες θα συμμετάσχουν στη φετινή συνεδρίαση της λέσχης Μπίλντερμπεργκ- Τι θα συζητήσουν

Τρεις Έλληνες περιλαμβάνονται στον κατάλογο των προσκεκλημένων της φετινής ετήσιας συνεδρίασης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου στην Κοπεγχάγη.
-Ο πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας Γιώργος Ζαννιάς
-Ο πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) Λουκάς Τσούκαλης
-Η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, πρόεδρος της Action Aid Hellas

Την παραίτησή του από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ υπέβαλε ο Φώτης Κουβέλης

Την παραίτησή του από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ υπέβαλε σήμερα ο Φώτης Κουβέλης, μετά την αποτυχία εισόδου του κόμματος να εκλέξει ευρωβουλευτή, συγκεντρώνοντας ποσοστό μόλις 1,3% στις ευρωεκλογές της Κυριακής.
Κατέβαλα κάθε προσπάθεια, σε κάθε περίσταση, να προβάλω και να υπερασπισθώ τις δημοκρατικές αξίες που συγκροτούν την παράταξη μας και εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜ.ΑΡ.