Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Απολιθώματα ιπτάμενων όντων που μοιάζουν βγαλμένα από το «Game of Thrones»

Νέα ευρήματα αποκαλύπτουν τον εντυπωσιακό κόσμο των πτεροσαύρων, των γιγάντιων ιπτάμενων όντων που θυμίζουν έντονα τους... δράκους του «Game of Thrones».

Ο Κρυπτοδράκων

Λαϊκός Σύνδεσμος: «Ερχονται τα "βαριά" βίντεο τον Μάϊο που θα "ξηλώσουν" πολλά και πολλούς»...

Στον απόηχο της συγκλονιστικής παραδοχής του γ.γ. της κυβέρνησης Π.Μπαλτάκου στο γνωστό βίντεο με την συνομιλία του με τον βουλευτή Η.Κασιδιάρη, για την συνωμοσία που στήθηκε κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και έχει οδηγήσει στην φυλακή βουλευτές και στελέχη, υπήρξε έντονη φημολογία για επερχόμενες αποκαλύψεις με τη μορφή καταγεγραμμένων συνομιλιών, ανάλογης "ισχύος" ή και ακόμα μεγαλύτερης από αυτή τvν Κασιδιάρη-Μπαλτάκου.

Κλειστός αύριο Πρωτομαγιά ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα

Κλειστός θα παραμείνει από την αρχή της βάρδιας έως το τέλος των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων για τον εορτασμό της πρωτομαγιάς ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα.

Κι όμως, μπορεί να ζούμε σε ένα Μάτριξ -Είναι το σύμπαν μας μια προσομείωση;

Το θεώρημα του Πυθαγόρα (για όσους δεν το θυμούνται: «το τετράγωνο της υποτείνουσας ενός ορθογώνιου τριγώνου ισούται με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο κάθετων πλευρών») σήμαινε το ίδιο πράγμα πριν από 2.500 χρόνια και θα σημαίνει το ίδιο πράγμα και σε άλλα τόσα χρόνια από τώρα, ανεξάρτητα από τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις όποιες νέες ανακαλύψεις προκύψουν.

Φινλανδοί επιστήμονες πέτυχαν την τηλεκίνηση σε πείραμα

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Γιβασκίλα παρουσίασαν στο κοινό μια τεχνολογία που μας επιτρέπει να μετακινήσουμε αντικείμενα στην οθόνη μόνο η δύναμη της σκέψης. Αυτό αναφέρθηκε από στο τηλεοπτικό κανάλι "YLE".


Φόβος για τα πάντα: Μέχρι πότε θα παίζεις το παιχνίδι τους;

Ο φόβος. Συναίσθημα που βιώνεις για κάθε ενδεχόμενο κίνδυνο ή απειλή. Συναίσθημα που φυτρώνει μέσα σου από την πρώτη στιγμή που αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο γύρω σου. Βρίσκει μια καλή θέση, γραπώνεται και φωλιάζει εκεί για πάντα. Κι όσο τον ποτίζεις, αρχίζει κι απλώνεται. Ζει μαζί σου. Από την πρώτη στιγμή που αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο γύρω σου, τον φυτεύουν μέσα σου. Κι αυτός, ριζώνει καλά και θεριεύει όσο περνάνε τα χρόνια…

Σεισμική δόνηση 4,8 Ρίχτερ ταρακούνησε την Άνδρο

Με ένα σεισμό ξύπνησε την Τετάρτη η ευρύτερη περιοχή της Άνδρου, αφού στις 07:03 το πρωί σημειώθηκε ισχυρή σεισμική δόνηση στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του νησιού.

Το πιο θανατηφόρο πλάσμα του πλανήτη

Ποια πιστεύετε ότι είναι τα πιο επικίνδυνα ζώα στη γη; Ο καρχαρίας; Τα φίδια; Οι άνθρωποι;
Φυσικά η απάντηση εξαρτάται από το πως ορίζουμε τον όρο επικίνδυνος.

Κίνα: Δεκάδες τραυματίες από την έκρηξη

Κίνα: Δεκάδες τραυματίες από την έκρηξη

Υπό έλεγχο βρίσκεται η κατάσταση στο Ουρούμτσι της Κίνας, μετά από την έκρηξη που σημειώθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό, όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος της περιφερειακής κυβέρνησης της επαρχίας Σιντζιάνγκ.

Τον Μεγάλο Αδελφό μόνο οι τυφλοί δεν τον βλέπουν σήμερα!

Του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη

Σήμερα, η κυριαρχία των εγκληματικών ελίτ είναι παγκόσμια. Αυτοί που έχουν την δύναμη στα καθεστωτικά συστήματα όπως οι σημερινές Ηνωμένες Πολιτείες, η Ευρωπαϊκή Ένωση ή τα καθεστώτα των αναπτυσσόμενων χωρών, είναι ολιγάρχες και κλέφτες που διοικούν μια τεράστια κλεπτοκρατία.

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Πατροκοσμάς: "Θα προσπαθούν να το λύσουν με την πέναν μα δεν θα μπορούν - 99 φορές με πόλεμο και μια με την πένα "

" Θα προσπαθούν να το λύσουν με την πέναν μα δέν θα μπορούν. 99 φορές με τον πόλεμο και μια με την πένα " είπε ο Πατροκοσμάς 250 χρόνια πριν, και όπως φάινεται το ζητημα στην Ουκρανία, θα ανοίξει έναν μεγάλο κύκλο πολεμικών συγκρούσεων. Η συμφωνία της

Σε σχολείο του Χάρλεμ διδάσκεται η Ελληνική γλώσσα!

Η Ελληνοαμερικανίδα δασκάλα στον Χάρλεμ που μάθαινε στους μαθητές της την ελληνική γλώσσα, κατάφερε να την καθιερώσει ως τη ως τη μόνη ξένη γλώσσα διδασκαλίας στο πρότυπο σχολείο της.
Η Πανωραία Παναγιωσούλη αναφέρει πως: «Δεν πρόκειται απλά για διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας, ξεκομμένη από το περιβάλλον της.

Απεκρύβη νέο επεισόδιο στο Αιγαίο με μίνι "ναυμαχία" και υποχώρηση της ελληνικής πλευράς

Νέο επεισόδιο στο Αιγαίο το οποί απεκρύβη από ελληνικής πλευράς είχαμε χθες στο Αιγαίο όταν στις 13.30 στην περιοχή ανατολικά-βορειοανατολικά της Κω σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακής επιχείρησε να ελέγξει τουρκικό τάνκερ που βρισκόταν εντός των Εθνικών Χωρικών Υδάτων, με αποτέλεσμα να επέμβουν δύο ή τρία σκάφη της τουρκικής Ακτοφυλακής και το ελληνικό να αναγκαστεί να εγκαταλείψει την περιοχή λόγω υπέρτερων τουρκικών δυνάμεων.

Οι Εβραίοι τραπεζίτες μας έβαλαν στην κρίση και τα Ισραηλινά funds μας εξαγοράζουν!

Την ελληνική αγορά εξετάζουν το τελευταίο διάστημα τουλάχιστον τρία κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών (venture capital funds) του Ισραήλ, μεταξύ των οποίων και το περίφημο «Yozma Group», τα οποία ενδιαφέρονται υπό προϋποθέσεις να επενδύσουν σε proects σε διάφορους κλάδους.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ – ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΙΩΣΗΦ

Δαίμονες κολάζουν αμαρτωλούς, τοιχογραφία (Καστοριά 16ος αιών). 
Στην Σκήτη του Αγ. Παντελεήμονος στο Κουτλουμούσι, ο μοναχός Ιωσήφ, θέλησε... να επισκευάσει, στο πάτωμα της καλύβας του, ένα σανίδι που είχε σπάσει. Καθάρισε το σάπιο, πήρε με ακρίβεια τα μέτρα, έκοψε το σανίδι και πήγε να το τοποθετήσει. Όταν το έβανε στη θέση του, το σανίδι ήταν μεγαλύτερο. Το πήρε, έκοψε το περίσσιο και πήγε πάλι να το τοποθετήσει. Το είδε πως ήταν μικρότερο απ΄ ότι έπρεπε.

Τραγωδία λίγο πριν από την "αγιοποίηση" των δύο παπών-Σταυρός καταπλάκωσε Ιταλό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν από την κυριακάτικη "αγιοποίηση" των δύο παπών στο Βατικανό. Ένα γεγονός που έρχεται να προστεθεί στην επίθεση από κοράκια στα περιστέρια του πάπα Φραγκίσκου και να ενισχύσει την πεποίθηση πως πρόκειται για...
οργή Θεού! 
Το θύμα στην προκειμένη περίπτωση λεγόταν Μάρκο Γκασμίνι, και βρήκε τραγικό θάνατο στις 25 του μηνός, δύο μέρες πριν από την "αγιοποίηση", στο χωριό Cevo στην Ιταλία, κατά τη διάρκεια μιας τελετής πρός τιμήν του πρώην παπά!

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

"Σκηνικό Συρίας" στο Αιγαίο επιχειρεί να στήσει η Άγκυρα!

Επιμέλεια: Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ

Άλλη μια κίνηση - στις πολλές που αποκαλύψαμε - προσέθεσε η  Άγκυρα στην προσπάθεια κύκλων της  να δημιουργήσει ένταση στο Αιγαίο στήνοντας σκηνικό ''Συρίας''.

Επτά αγωνιστικές “καμπάνα” στον Σχορτσιανίτη!

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα έχει -τελικά- δικαίωμα να αγωνιστεί στα τελικά της ισραηλινής λίγκας με την Μακάμπι, αφού τιμωρήθηκε με επτά αγωνιστικές ποινή και πρόστιμο
Οι αρχικές εκτιμήσεις για την τιμωρία του 28χρονου σέντερ έκαναν λόγο για ποινή αποκλεισμού μέχρι και 16 αγωνιστικές, ωστόσο η απολογία του Σχορτσανίτη και η παραδοχή του λάθους του, φαίνεται πως περιόρισαν την έκταση της τιμωρίας.

Αρχαιολόγοι βιντεοπαιχνιδιών ξέθαψαν από την έρημο χιλιάδες παιχνίδια Atari -Θάφτηκαν πριν 30 χρόνια [εικόνες]

Kι όμως, υπάρχουν αρχαιολόγοι βιντεοπαιχνιδιών. Μια τέτοια ομάδα, ξέθαψε από την έρημο μια τεράστια κρύπτη γεμάτα παλιά παιχνίδια Atari.
Δημοσιεύματα ήθελαν την εταιρεία να έχει πετάξει εκατομμύρια παιχνίδια, κάτι που ωστόσο δεν ίσχυε. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα (BBC), η ανασκαφή σε χώρο υγειονομικής ταφής στο Νέο Μεξικό διήρκεσε τρεις ώρες και έφερε στην επιφάνεια πολλές κασέτες Atari, συμπεριλαμβανομένων και αντίγραφων του παιχνιδιού «ET: The Extra Terrestrial».

Ο τσολιάς δίνει λουλούδια και ελιές στον Παπανδρέου: «Πάρτα για να σκάσει ο Βενιζέλος» [εικόνες]

Μόλις έφτασε ο Γιώργος Παπανδρέου στο βιβλιοπωλείο «Ιανός», για την παρουσίαση του βιβλίου της υποψήφιας στο ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ Μαριλένας Κοππά, έγινε δεκτός με θερμά χειροκροτήματα.
Μια έκπληξη τον περίμενε στην είσοδο. Ο τσολιάς της εκπομπής «Ελληνοφρένεια» του πρόσφερε ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα σακουλάκι ελιές λέγοντας του «πάρτα για να σκάσει ο Βενιζέλος».

Συγκλονιστική μαρτυρία για το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ του Ελληνικού -Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των ανθρώπων που είδαν με τα μάτια τους το τραγικό δυστύχημα στο λούνα-παρκ του Ελληνικού, από το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα 13χρονο παιδί.

15 τρόποι για να δυναμώσετε το ανοσοποιητικό σας. Παγκόσμια Ημέρα Ανοσολογίας

Eπιμέλεια Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μοριακή βιολόγος, medlabnews.gr
Από το medlabgr
Η 29η Απριλίου είναι Παγκόσμια Ημέρα Ανοσολογίας.  Η Ανοσολογία είναι ο κλάδος των βιοιατρικών επιστημών που μελετά την ικανότητα του οργανισμού να αντιδρά εναντίον κάθε «ξένου», όπως μικρόβια ή βλαπτικά χημικά μόρια, ή τροποποιημένου «ίδιου», όπως καρκινικά ή νεκρά κύτταρα. Η ικανότητα αυτή, ΑΝΟΣΙΑ, εξασφαλίζεται από

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με τον Πάπα Ιωάννη Παύλο τον β’

Περίεργα! Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν με τον Πάπα Ιωάννη Παύλο τον β’! Αγιοποίηση σε χρόνο ρεκόρ.


ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΡΙΝ 12 ΧΙΛ. ΧΡΟΝΙΑ; ΥΠΑΡΞΑΝ ΓΙΓΑΝΤΕΣ; ΚΙ ΟΜΩΣ ΝΑΙ!

Ιπτάμενα αντικείμενα πριν από 12 χιλιάδες χρόνια.


Ζωή στο φεγγάρι με αποδείξεις.

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Σπιτικό σπρέι για ψύλλους, σκνίπες, τσιμπούρια στα ζώα

Γιατί να αγοράζουμε ακριβά φαρμακευτικά αντιπαρασιτικά προϊόντα, όταν μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας ένα οικολογικό σπιτικό σκεύασμα, και μάλιστα με ελάχιστο κόστος; Κατάλληλο για σκύλους & γάτες.
Οι δύο μεγαλύτεροι καλοκαιρινοί εχθροί του σκύλου μας είναι πλέον γνωστοί σε όλους. Ο πρώτος είναι η φλεβοτόμος σκνίπα, που προκαλεί τρόμο στους περισσότερους ιδιοκτήτες, καθώς ευθύνεται για τη λεϊσμανίαση, ευρέως γνωστή και ως καλααζάρ. Ο δεύτερος εχθρός είναι τα τσιμπούρια, που, αν και παραγνωρισμένα, ευθύνονται για την εξίσου συνηθισμένη και θανατηφόρο ερλιχίωση.

Ετοιμαστείτε την Τρίτη για… ηλιακή έκλειψη

Στις 29 Απριλίου κατά τη διάρκεια της ηλιακής έκλειψης ο ήλιος θα μοιάζει με δαχτυλίδι φωτιάς όμως οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο δεν θα καταφέρουν να παρακολουθήσουν το φαινόμενο καθώς το μέγιστο της έκλειψης Ηλίου θα παρατηρηθεί στις 09:03 ώρα Ελλάδος στην ανατολική Ανταρκτική.


Eλληνικά F-16 «Locκάρισαν» Tούρκικα CN-235 …τους γλέντησαν για πλάκα και τώρα οι τούρκοι “διαμαρτύρονται”!

Τελικά το θράσος των Τούρκων δεν έχει όρια και αν δεν το καταλάβουμε θα καλούμαστε σε λίγο  να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε Ελέφαντες !


Το Praktiker της Νέας Τάξης.

Αξιότιμε Κύριε Θαλάσση, 
Χτες το απόγευμα επισκέφτηκα ένα κατάστημα Praktiker για να προμηθευτώ κάποια απαραίτητα υλικά.
Πληρώνοντας στο ταμείο, η ευγενέστατη υπάλληλος μού έδωσε δύο δωροεπιταγές των 5 ευρώ η καθεμιά (σ' αυτό το σημείο χάρηκα), αλλά όπως με πληροφόρησε, είχα δικαίωμα να τις χρησιμοποιήσω ΜΟΝΟ...

Γιατί σηκώνεται η τρίχα μας όταν αντιμετωπίζουμε ακραίες καταστάσεις;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί ανατριχιάζουμε και σηκώνονται οι τρίχες μας όταν φοβόμαστε ή κρυώνουμε...
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το φαινόμενο της ανατριχίλας (goosebumps) αποτελεί την προσπάθεια του σώματος μας να προστατευτεί. Οι μικροσκοπικοί μύες που συνδέονται με τον κάθε θύλακα της τρίχας συστέλλονται, το δέρμα διογκώνεται και οι τρίχες σηκώνονται.

ΕΥΓΕ!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ 60 ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΡΗΨΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!!!!!

Η Κρήτη σήμερα έκανε το δεύτερο βήμα. Πιστή στο χρέος να υπερασπιστεί τη θάλασσα και το περιβάλλον της, έφτιαξε μία συμβολική πλωτή ασπίδα κι έστειλε το μήνυμα σε όσους σχεδιάζουν την υδρόλυση των χημικών στη Μεσόγειο, πως δεν σκοπεύει να τους αφήσει ανενόχλητους να παίζουν με το μέλλον της

Η Ατζέντα 21, και οι 72 τύποι ανθρώπων που θεωρούνται εν δυνάμει τρομοκράτες με επίσημα έγγραφα του λευκού οίκου απ' ευθείας από την τακλαμακάν

Γιατί η Ελληνική κυβέρνηση είναι τόσο παθιασμένη να σας πάρει τα σπίτια;

Γιατί θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια, και φταίνε λέει τα μνημόνια που μας επιβάλλουν τη φορολόγηση των ακινήτων μαζί με το χαράτσι της ΔΕΗ, οι πλειστηριασμοί των ακινήτων, κτλ...

Μήπως δεν είναι όμως έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα;

Τι άλλο να φταίει δηλαδή;;;

«Η Ρωσία πρόδωσε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων» αναφέρει κορυφαίος διπλωμάτης των ΗΠΑ

Ο κορυφαίος διπλωμάτης των ΗΠΑ Κρίστοφερ Π. Χίλ. λέει ότι η αντίδραση της Ρωσίας στην κρίση της Ουκρανίας σημαίνει ότι η Μόσχα έχει προδώσει τη «νέα τάξη πραγμάτων» που κατείχε ένα μέρος της τα τελευταία 25 χρόνια.


ΣΟΚ: Δείτε που καταλήγουν το 88% των φωτογραφιών που ανεβάζετε στο internet

Τι έδειξε πρόσφατη έρευνα του Internet Watch Foundation
Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε ο οργανισμός Internet Watch Foundation, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στο Λονδίνο, το 88% των φωτογραφιών με γυμνούς εφήβους καταλήγουν και χρησιμοποιούνται σε πορνογραφικά sites. Η μελέτη έδειξε, οι φωτογραφίες αυτές υποκλέπτονται από «παρασιτικούς» ιστότοπους, οι οποίοι τις χρησιμοποιούν για πολύ κακούς σκοπούς.

Ανεμοστρόβιλοι "σάρωσαν" τα Σφακιά [Βίντεο]

"Τους πήραν και τους σήκωσαν" οι ανεμοστρόβιλοι στο Λουτρό Σφακίων το πρωί. Όπως διαβάζουμε στο flashnews, το απίστευτο φαινόμενο βίωσαν το πρωί οι κάτοικοι του Λουτρού αλλά και όσοι τουρίστες βρίσκονται στην περιοχή.

Τα σφοδρότερα χτυπήματα μετεωριτών της Ιστορίας [Εικόνες]

Όταν το Σύμπαν πυροβολεί τη Γη με διαστημικές κοτρόνες! Ο αγαπημένος μας μπλε πλανήτης βάλλεται από διαστημικά συντρίμμια όλη την ώρα, καθώς όμως τα περισσότερα καίγονται και διαλύονται στην ατμόσφαιρα αυτό δεν αποτελεί συνήθως πρόβλημα.

Δύο Πακιστανοί κι ένας Ιταλός συνελήφθησαν για την τραγωδία στον παιδότοπο

Δύο Πακιστανοί κι ένας Ιταλός είναι οι συλληφθέντες από την αστυνομία Ελληνικού ως υπεύθυνοι στο φονικό (γιατί περί φονικού πρόκειται) που έγινε στον παιδότοπο Happy Fun που βρίσκεται στα όρια των δήμων Ελληνικού και Γλυφάδας με ένα νεκρό 13χρονο νεκρό και την 9χρονη αδελφούλα του να χαροπαλεύει.

Τραγωδία σε λούνα πάρκ στο Ελληνικό

Ασύλληπτη τραγωδία σε παιδότοπο, Σκοτώθηκε 13χρονο αγοράκι - Σε κρίσιμη κατάσταση η αδελφή του
Τα παιδιά είχαν μπει μέσα στις κλειστές πλαστικές μπάλες που βρίσκονται και κινούνται μέσα σε ρυάκι νερού και μικρές πισίνες.

ΣΟΚ- Εβλεπαν την καρδιά του παιδιού τους να χτυπάει για 5 ημέρες : Απίστευτη επέμβαση στη Βρετανία [εικόνα]

Σε μία συγκλονιστική επέμβαση υποβλήθηκε ένα τρίχρονο αγοράκι από το Νότινγκχαμ της Βρετανίας, όταν λόγω μίας σπάνιας πάθησης έπρεπε ...
το στήθος του να μείνει ανοιχτό για 5 ημέρες και οι γονείς του έβλεπαν την καρδιά του να χτυπάει μπροστά στα μάτια τους.

Βρέθηκε προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Κύπρο

Μια δεύτερη τρίκλιτη βασιλική, έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη, στη θέση «Καταλύματα των Πλακωτών» Ακρωτηρίου Κύπρου, στη θέση των βρετανικών βάσεων.

Οι ανασκαφές του τμήματος Αρχαιοτήτων, στην περιοχή, είναι σε εξέλιξη από το 2007, οπότε είχε αποκαλυφθεί η πρώτη βασιλική.


Μπέρδεψε το πιλοτήριο με την ...τουαλέτα και προκάλεσε συναγερμό για αεροπειρατεία Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

Ένας αυστραλός επιβάτης μπέρδεψε την πόρτα του πιλοτηρίου με της τουαλέτας προκαλώντας έτσι συναγερμό για αεροπειρατεία σε πτήση της Virgin Australia...
από το Μπρίσμπεϊν προς το Μπαλί της Ινδονησίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Ο Ματ Λόκλεϊ κατέθεσε στην αστυνομία του Μπαλί μετά την σύλληψή του ότι χτύπαγε την πόρτα του πιλοτηρίου θεωρώντας ότι είναι της τουαλέτας για μία τελευταία επίσκεψη προτού προσγειωθεί το Μπόινγκ 737.

Τα μνημόνια σκοτώνουν...Μια σκληρή πραγματικότητα

Το χαμηλό εισόδημα σκοτώνει…
Έρευνες πιστοποιούν ότι οι έλληνες δεν αυτοκτονούν εξαιτίας κάποιας… Εθνικής Ψυχασθένειας αλλά λόγω χαμηλού εισοδήματος, ανεργίας και οικονομικής κρίσης.


Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Νότιας Κορέας

Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρωθυπουργός ης Νότιας Κορέας Τσουνγκ Χονγκ-γουόν αναλαμβάνοντας την κυβερνητική ευθύνη για την τραγωδία της 16ης Απριλίου με την βύθιση του πλοίου που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους εκατοντάδες επιβάτες κυρίως νεαροί μαθητές.

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2190 ΗΜΕΡΕΣ {ΒΙΝΤΕΟ}

Κάθε μέρα που περνάει τα πράγματα χειροτερεύουν, και η απελπισία αυξάνεται. 

Η Υπερνέα Τάξη Πραγμάτων είναι πλέον γεγονός.

Οταν όμως όλα θα τα σκεπάζει η απελπισία και η ολιγοπιστία, και όταν όλα θα φαίνονται χαμένα.

Την Τρίτη η ηλιακή έκλειψη θα μετατρέψει τον Ηλιο σε «δαχτυλίδι φωτιάς»

Την Τρίτη στις 29 Απριλίου κατά τη διάρκεια της ηλιακής έκλειψης ο ήλιος θα μοιάζει με «δαχτυλίδι φωτιάς». Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο δεν θα καταφέρουν να παρακολουθήσουν το φαινόμενο καθώς το μέγιστο της έκλειψης Ηλίου θα παρατηρηθεί στις 09:03 τοπική ώρα Ελλάδος στην ανατολική Ανταρκτική. 

Όχι αποχή, άκυρο και λευκό στις προσεχείς εκλογές!

Αγνοείστε τα κελεύσματα των «βαλτών» που μιλάνε για αποχή από τις Ευρωεκλογές (αλλά και τις άλλες δυο κάλπες, Περιφερειακές και Δημοτικές) του Μαΐου.

Αγνοείστε (ή ακόμα καλύτερα προσπαθείστε να μεταπείσετε) και τους “αφελείς” που νομίζουν ότι κάνουν …αντίσταση και τιμωρούν το σύστημα και τους κυβερνώντες με την αποχή…

Ο οικονομικός πόλεμος της Δύσης με τη Μόσχα και ο Παγκόσμιος απόλυτος έλεγχος στη Νέα Τάξη Πραγμάτων

Newsweek: Η Τέχνη του οικονομικού πολέμου της Δύσης στην Ρωσία

Ο οικονομικός πόλεμος της Δύσης με τη Μόσχα και ο Παγκόσμιος απόλυτος έλεγχος στη Νέα Τάξη Πραγμάτων
Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος