Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Η προφητεία του Αγίου Αγαθάγγελου (από το... 1279!) μίλησε για τα ΤΩΡΙΝΑ γεγονότα στην Ρωσία και για την Κωνσταντινούπολη!!!

Άντε και πάλι ΤΑ ΙΔΙΑ!!! Να βγαίνουνε ΟΛΑ, μα ΟΛΑ, αυτά που γράφω σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ εγώ εδώ πέρα στην εφημερίδα!!! Τι, το αμφισβητείς;;; Να, για πήγαινε να δεις τι γράφω ΕΓΩ στο βιβλιαράκι ΜΟΥ για τις «Άγνωστες προφητείες» (στον πρώτο τόμο που βγήκε τον ΙΟΥΝΙΟ του 2012!), που φυσικά αυτό το άρθρο το είχα βάλει πιο πριν και στην εφημερίδα! Γράφω λοιπόν για τον Άγιο Ιερώνυμο τον Αγαθάγγελο αυτά που ΑΞΙΖΕΙ να τα ξαναδιαβάσεις:

Χαμάς: Το Ισραήλ θα κάνει " Τεχνητό Σεισμό επίθεση", για να πέσει το [Τέμενος του Ομάρ] και να χτίσει τον 3ο Ναό του Σολομώντα

Ο Iσμαήλ Ράντβαν, Υπουργός Θρησκευτικών Υποθέσεων στην κυβέρνηση της Χαμάς στη Γάζα, ισχυρίζεται ότι το Ισραήλ προσπαθεί να προκαλέσει ένα τεχνητό σεισμό για να καταρρεύσει εντελώς το τέμενος Al-Aqsa[Τέμενος του Ομάρ] στο Όρος του Ναού στην Ιερουσαλήμ. Σύμφωνα με τον Ράντβαν, το Ισραήλ προσπαθεί να το πράξει για να καθοριστεί ο τρίτος  Ναός.

Αρχαιολόγος μιλά για Σημίτη, Πάγκαλο και Εβραιοαμασόνους που δεν την άφησαν να φέρει στο φως τον «Τάφο του Μ.Αλέξανδρου»

Θ. Πάγκαλος: « Μη μιλάτε για τον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου γιατί δημιουργεί εθνισμό»!

Η Λιάνα Σουβαλτζή είναι η γνωστή αρχαιολόγος η οποία το 1992 συντάραξε το ΠανΕλλήνιο με τις ανασκαφές στην Σίουα της Αιγύπτου για τo Μακεδονικό ταφικό μνημείο το οποίο όπως η ίδια ισχυριζόταν ότι ήταν ο τάφος του Μ. Αλεξάνδρου, μια ανακάλυψη που θα έδινε άλλη τροπή στην ιστορία της ανθρωπότητος.

ΚΑΖΑΚΗΣ :Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του!

Η Ελλάδα επιστρέφει στην ανάπτυξη. Με τον τίτλο αυτό συνοδεύονται οι προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Όλι Ρεν για την Ελλάδα. 

Ο κόσμος αλλάζει και όσα ζούμε είναι μόνο η αρχή…


Θα πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε πως η παγκόσμια γεωπολιτική μεταβολή είναι ένα υπαρκτό γεγονός, απολύτως επικίνδυνο για όποιον τολμήσει να του αντισταθεί και η Ελλάδα αποτελεί ένα μικρό, αλλά διόλου ασήμαντο κομμάτι αυτής της πολύ προσεκτικά σχεδιασμένης και χρονικά εκτελεσθείσας βίαιης επαναδιάταξης του παγκόσμιου γεωπολιτικού χάρτη, με δυνάμεις που συσπειρώνονται για

Οι δημοσιογράφοι του συστήματος ξανα-σώζουν τη χώρα..

Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός

Δεν αποτελεί έκπληξη, πως και γιατί οι μεγαλοδημοσιογράφοι που χρόνια τώρα σιτίζονται από...


Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ

Μια απο τις προφητείες του Αγίου κοσμά του Αιτωλού τις οποίας είχα δώσει την ερμηνεία, είπαν ορισμένοι οτι ο Λιακόπουλος δεν ερμηνεύει σωστά τις προφητείες, και ότι ο Αγιος Κοσμάς έλεγε ανοησίες και οτι πρέπει να βρεθεί ένας "Θεόπνευστος μεγαλοθεολόγος" για να μας πεί τι ήθελε να πεί ο Αγιος ο οποίος (κάτ αυτούς) έπαθε παράκρουση κι έλεγε άλλα αντί άλλων.

ΕΠΙΘΕΣΗ "ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΠΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Οι παγκοσμιοποιητές απαιτούν "μεταρρυθμίσεις πολιτικής" σε αντάλλαγμα η Ουκρανία να γίνει σκλάβος του χρέους της.


«Ναυαγεί» η μεταρρύθμιση του Α. Γεωργιάδη

Την πλάτη τους στρέφουν στο ΠΕΔΥ αλλά και στην μεταρρύθμιση του υπουργού Υγείας οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, καθώς από τα τελικά αποτελέσματα, μόνο 1 στους 2, ποσοστό 46,40%, επέλεξε τελικά τον νέο φορέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας...

Έξω φρενών o Καπoυτζίδης Δεν θέλω τους μετανάστες στη χώρα μου.

«Δεν θέλω τους μετανάστες στη χώρα μου. Να σας το πω πολύ απλά, δεν θέλω να υπάρχει αυτή η κατάσταση που υπάρχει στο κέντρο, θεωρώ ότι...
αυτό το πράγμα πρέπει να διορθωθεί. Και θεωρώ ότι είναι λάθος των πολιτικών μας, των προηγούμενων κυβερνήσεων, που άφησαν αυτή την κατάσταση...».

Το μπουκάλι στο αυτοκίνητο που μετέφερε τον Τόμσεν (BINTEO)

Επεισοδιακή ήταν η προσέλευση και η αποχώρηση της τρόικας από το υπουργείο Οικονομικών, όπου συνεχίστηκαν οι διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση...
Διαδηλωτές τους αποδοκίμασαν, ενώ κάποιος πέταξε ένα μπουκάλι με νερό με στόχο το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Πολ Τόμσεν.

Μπενφίκα - ΠΑΟΚ 3-0 Ο «αετός» δεν ήταν «δικέφαλος» στη Λισσαβόνα και τέλος Europa

Λισσαβόνα, Πορτογαλία
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-0 στη Λισσαβόνα από την Μπενφίκα και αποχαιρέτησε το Europa League στη φάση των «32», ενώ οι Λουζιτανοί θα συνεχίσουν στους «16» της διοργάνωσης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέρρευσε μετά την αποβολή του Κατσουράνη στο 68ο λεπτό, με τους Πορτογάλους να σκοράρουν όλα τα γκολ τους από εκείνο το σημείο και ύστερα, με τους Γκαϊτάν (70΄), Λίμα (78΄ πέναλτι) και Μάρκοβιτς (79΄).

Παγόβουνα με ρίγες: Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Στη φύση δεν αρέσει η μονοτονία αλλά αντιθέτως έχει μια τάση προς την ποικιλομορφία. Τα παγόβουνα που σχηματίζονται στους πόλους αποτελούν άλλη μια επιβεβαίωση αυτού του γεγονότος.

Καναδάς: Γνωρίστε την Della Wolf Kangro Wiley Richards Το πρώτο μωρό στον κόσμο που έχει τρεις γονείς!

Εει δύο μαμάδες και έναν μπαμπά και συγκεκριμένα την ομοφυλόφιλη μητέρα της και την γυναίκα της και τον βιολογικό της πατέρα


Εργαλείο 200.000 ετών προβληματίζει τους επιστήμονες...Το «πέλμα αλουμινίου»

Το «πέλμα αλουμινίου» είναι ένα αντικείμενο που βρέθηκε κατά τύχη στην Ρουμανία, και εγείρει αναπάντητα ερωτήματα γύρο από την προέλευση του και την κατασκευή του!
Το αντικείμενο ανακαλύφθηκε το 1973, σε βάθος 10 μέτρων, από κάποιους εργάτες που εργάζονταν σε ένα λατομείο στις όχθες του ποταμού Μάρου (Mureş) κοντά στη πόλη του Aiud. Το κομμάτι ζυγίζει περίπου 2 κιλά, είναι 21 εκατοστά

4χρονος με...«έκτη αίσθηση»: Προβλέπει το μέλλον - Θα ανατριχιάσετε

Αν το βλέπατε στον δρόμο θα τον περνούσατε για ένα συνηθισμένο 4χρονο αγόρι, όμως ο Elijah έχει… μεταφυσικές ικανότητες! 

Μυστηριώδης θόρυβος αναστατώνει τα Χανιά - Άγνωστη η προελευσή του

» Οπως και το 2012 με τις δονήσεις όλοι δηλώνουν… άγνοια
Πέπλο μυστηρίου γύρω από τον δυνατό ήχο που ακούστηκε λίγο πριν τις 5 χθες το απόγευμα στα Χανιά καθώς κανείς δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει αν ο ήχος προερχόταν από φυσικό φαινόμενο ή κάτι άλλο.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Δε φτιάχνουμε κι εμείς ένα κόμμα;

Γιατί να μη φτιάξουμε κι εμείς ένα κόμμα;
Τώρα που είναι και της μόδας, τώρα που γυρίζει...
Ο καθένας φτιάχνει κόμμα.
Άλλοι από λόξα, άλλοι από συμφέρον, άλλοι από μιντιάρχη... ο καθένας όπως μπορεί!
 

Grady Means: Έρχεται κραχ στις ΗΠΑ στις 4 Μαρτίου

Πως το δολάριο θα βυθίσει στην άβυσσο την παγκόσμια οικονομία... Τι αναφέρει το "δεξί χέρι" του πρώην αντιπροέδρου της Aμερικανικής κυβέρνησης Nelson Rockefeller, σε άρθρο του στους Washington Τimes....

Οι αμαζόνα Ελληνίδα του πολεμικού F4

Ονομάζεται Ιωάννα Χρυσαυγή και είναι Υποσμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας. Η ιδιαιτερότητά της μοναδική, αφού είναι η πρώτη Ελληνίδα χειριστής μαχητικού αεροσκάφους, από τις πέντε συνολικά που υπηρετούν στην Π.Α.!....
Περισσότερα από την ίδια στο βίντεο που ακολουθεί:

ΕΣΥ: Έρχονται τα απογευματινά χειρουργεία

Τον θεσμό των απογευματινών χειρουργείων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, κατά το πρότυπο των απογευματινών ιατρείων, προβλέπει πολυνομοσχέδιο που ετοιμάζει το υπουργείο Υγείας...

Φιλέλληνες Ουρουγουάης: Ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και βλέπουν ελληνική TV

σχόλιο Γ.Θ : Μακάρι ο φιλελληνισμός τους να αποτελέσει το σκαλοπάτι, που θα τους οδηγήσει και στην Ορθοδοξία. 

Στην Λατινική Αμερική υπάρχουν όχι μόνο φιλέλληνες αλλά ελληνολάτρεις, πράγμα καθόλου μα καθόλου τυχαίο. Είναι δυνατόν να υπάρχουν ξένοι που αγαπούν την Ελλάδα περισσότερο κι από αρκετούς Έλληνες;

Τα ΜΜΕ το κρύβουν: Ο Ραββίνος του Κιέβου καλεί τους Εβραίους να εγκαταλείψουν την πόλη αλλά και την χώρα!

σχόλιο Γ.Θ : Το Κίεβο είναι παραδομένο στους Ναζί, οπότε μάλλον πως πιο πολύ φοβάται τους Ναζιστές Ουκρανούς.
Ας του εξηγήσει κάποιος ότι οι Ναζιστές πλέον έχουν άλλον εχθρό, τον ίδιο που έχει και ο σιωνισμός αλλά και ο ισλαμισμός. Την Ορθοδοξία δηλαδή.
Δεν λέμε υποθέσεις και λόγια ανυπόστατα. Τα έργα, οι πράξεις και τα γεγονότα των τελευταίων ετών από τους τρεις αυτούς δαίμονες μιλάνε από μόνα τους.
 

ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΗΔΗ!!!ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;;;Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ!!!ΨΑΞΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ!!!ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΠΙΑ!!!

ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΗΔΗ!!!ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;;;

Δεκάδες εξεγέρσεις και πόλεμοι στη μέση Ανατολή. Οικονομική κρίση στις χώρες του υπόλοιπου κόσμου.

Άστεγοι μένουν οι 1.000 σεισμόπληκτοι της Κεφαλονιάς - Αναχωρεί το πλοίο που τους φιλιξενούσε

Άμεση λύση για τη στέγαση των 1.000 σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς που έμειναν χωρίς στέγη και οι οποίοι φιλοξενούνταν στο πλοίο της ΑΝΕΚ «Ελευθέριος Βενιζέλος», προσπαθούν να βρουν στελέχη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων καθώς, όπως ανακοινώθηκε χθες, το πλοίο αναχωρεί, σήμερα Πέμπτη, από το λιμάνι του Αργοστολίου.

Δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή στον δάσκαλο που έβαλε μαθητές να χαστουκίσουν έναν 8χρονο στην Αρτα

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή, επέβαλε το Δικαστήριο της Αρτας στον δάσκαλο που είχε βάλει μαθητές να χαστουκίσουν έναν 8χρονο συμμαθητή τους.

Τέλος στα οικογενειακά επιδόματα του ΟΑΕΔ

H ελάφρυνση που θα φέρει στις επιχειρήσεις η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 2,9% για εργοδότες και 1% για τους εργαζόμενους, από 1η Ιουλίου 2014, θα προκαλέσει την κατάργηση των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΑΕΔ.

Aπαγόρευσαν την ελληνική και την ρωσική γλώσσα στην Ουκρανία!- Ρωσικά ΤΟΜΑ πάνε στην "πρώτη γραμμή"

Koμβόι με δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα μάχης (TOMA) BMP-2 και άρματα Τ-80, εθεάθησαν να κατευθύνονται προς το Νοβοροσίσκ προκειμένου να φορτωθούν σε πλοία και να μεταφερθούν στην Σεβαστούπολη, ενώ το ουκρανικό Κοινοβούλιο απαγόρευσε την ρωσική, αλλά και την ... ελληνική γλώσσα στην Ουκρανία!

Απίστευτο βίντεο σαρώνει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο...

Μπορεί να μοιάζει με σκηνή βγαλμένη από την καθημερινότητα. Σωστά. Ένα αυτοκίνητο έμεινε στο δρόμο... Μόνο οι συγεκριμένοι νεαροί, σκαρφίστηκαν έναν τρόπο για να βάλουν μπροστά, όταν είδαν να περνάει ένα τρόλεϊ και να σταματάει λίγα μέτρα πιο κάτω.


Η ραδιενέργεια από τη Φουκουσίμα φτάνει στις ακτές της Αμερικής

Ραδιενεργό καίσιο έχει μεταφερθεί από τα ωκεάνια ρεύματα στον Καναδά και αναμένεται να εξαπλωθεί στη δυτική ακτή των ΗΠΑ

Ραδιενεργό καίσιο που δεν μπορεί παρά να προέρχεται από τη Φουκουσίμα έχει φτάσει στα νερά του Καναδά και θα εξαπλωθεί με τα ωκεάνια ρεύματα στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ.

Για το... θαύμα στο “Ντα Λουζ” - Μπενφίκα – ΠΑΟΚ (22:05)

Με στόχο να ανατρέψει το 0-1 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στους “16” του Γιουρόπα Λιγκ, ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με την Μπενφίκα στην Λισσαβώνα.
Η πρωτοπόρος του πορτογαλικού πρωταθλήματος δεν έχει γνωρίσει ήττα την φετινή σεζόν στο “Ντα Λουζ” σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί να σπάσει αυτό το αήττητο σερί.

Ετοιμασίες πολέμου! Ρωσικά πολεμικά πλοία "έδεσαν" στην Κριμαία – Διαδηλωτές κατέλαβαν Βουλή και κυβερνείο – Ύψωσαν τη ρώσικη σημαία!

- Μια φωτογραφία στο twitter σπέρνει τρόμο για τις εξελίξεις στην Κριμαία 
- Δείχνει πλοία του ρωσικού πολεμικού ναυτικού που μεταφέρουν πεζοναύτες και οπλισμό 
- Μόσχα: Θα υπερασπιστούμε με σθεναρό και ανυποχώρητο τρόπο τους Ρώσους της Ουκρανίας
- Προειδοποίηση Κιέβου προς Μόσχα: Οποιαδήποτε κίνηση θα σημαίνει πόλεμο! 
- Το πρωί, διαδηλωτές υπέρ της Ρωσίας κατέλαβαν το κοινοβούλιο και την έδρα της τοπικής κυβέρνησης στην Κριμαία 

Αγωνία για την τύχη 150.000 Ελλήνων στην Ουκρανία - Οι νεοναζιστές θέλουν την εκδίωξή τους

Για "πογκρόμ" και εκκαθαρίσεις των ελληνικών κοινοτήτων στην Ουκρανία ανησυχούν οι Έλληνες Ορθόδοξοι της χώρας οι οποίοι ζουν εκεί από την αρχαιότητα, ειδικά στην περιοχή της Κριμαίας, καθώς οι νεοναζιστές του Δεξιού Τομέα οι οποίοι είναι πανίσχυροι και ελέγχουν πλέον τις εξελίξεις, όντας η μόνη οργανωμένη πολιτική δύναμη στη χώρα σήμερα, έχουν δηλώσει ότι θα εκδιώξουν όλες τις εθνικές μειονότητες για να "καθαριστεί" η χώρα!

Ζητιάνος 100 ετών δώρισε 40.000 ευρώ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα!

Αν πιστεύετε ότι η κοινωνική προσφορά και η φιλανθρωπία είναι μόνο στις ΜΚΟ και στις προπληρωμένες δράσεις με κρατικές επιχορηγήσεις, τότε η ιστορία αυτού του σύγχρονου αγίου μπορεί να σας κάνει να αλλάξετε γνώμη.


«Καλωσήρθατε στην Κόλαση!», δήλωσε ο νέος πρωθυπουργός της Ουκρανίας

Στο κεντρικό «στρατόπεδο» διαμαρτυρίας του Κιέβου, στην Πλατεία Ανεξαρτησίας (Μαϊντάν) έγινε η επίσημη παρουσίαση της νέας μεταβατικής κυβέρνησης, ενώπιον δεκάδων χιλιάδων συγκινημένων Ουκρανών.

Έτσι θα είναι τα νέα πακέτα τσιγάρων από τον Μάιο του 2014 - Οι εικόνες που θα δείτε προκαλούν αηδία

Περιθώριο μέχρι τα μέσα του 2016 έδωσε η ΕΕ στις χώρες - μέλη της για να εφαρμόσουν τη νέα αντικαπνιστική Οδηγία που εγκρίθηκε σήμερα και προβλέπει μεταξύ άλλων μεγαλύτερες προειδοποιήσεις και απωθητικές εικόνες πάνω στα πακέτα..

Αυτός είναι ο πιο σεσημασμένος ανήλικος κακοποιός της Ελλάδας

Συνελήφθη 17χρονος που είχε διαπράξει σωρεία ληστειών, κλοπών ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας αστυνομικών....

Ούτε ρεπό, ούτε μεροκάματο με προσαύξηση -Δεν είναι υποχρεωτική αργία η Καθαρά Δευτέρα

Μόνο εάν προβλέπεται σε συλλογική σύμβαση ή υπάρχει σχετική νομοθετική πρόβλεψη, η ημέρα της Καθαράς Δευτέρας χαρακτηρίζεται ως αργία, κάτι που σημαίνει...
πολύ απλά ότι σε όλες τις άλλες περιπτώσεις όσοι εργαστούν ούτε θα πληρωθούν με προσαύξηση ημερομισθίου ούτε δικαιούνται ημέρα ανάπαυσης (ρεπό).
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανάλυση της ΠΙΜ Εργασιακή, με τις

Βρήκα δουλειά!

Ώρα 11:00 πρωινή, μπαίνω στο κατάστημα που προστατεύει την ανεργία με το να την… απασχολεί. Έτσι τουλάχιστον δηλώνει η ονομασία του. Οργανισμός Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού. Περιμένω υπομονετικά στην ουρά πίσω από τρεις νέους και μια κοπελιά. Τους βλέπω κοντά στα τριάντα με τριάντα πέντε, όσο εγώ δηλαδή, όσο και ο

Τέλος ο Σάντος από την Εθνική ομάδα!

- Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ...
Γιώργο Σαρρή στον οποίο γνωστοποίησε την απόφαση του να μην συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ! ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ο μισελληνισμός των Δυτικών, ο οποίος όποτε έχει τη δυνατότητα βγαίνει στην επιφάνεια απροκάλυπτα, είτε σε μορφή επίθεσης ενάντια στον ελληνικό πολιτισμό είτε στην Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία. Αυτή τη φορά στρέφεται ενάντια της ελληνικής Ιστορίας παραχαράσσοντάς την, αγνοώντας τις πηγές και την Αλήθεια. Η παραχάραξη μάλιστα έρχεται από επιστήμονες σε φυλλάδιο που διανέμεται στους φοιτητές Ιστορίας του γερμανικού Πανεπιστήμιου του Τύμπιγκεν (Tübingen), αποδεικνύοντας πως η επιστήμη ακολουθεί την πολιτική και όχι το αντίθετο.

ΝΕΑ ΤΑΞΗ - ΠΛΑΝΟ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ

Ο ΓΚΡΗΝ, ΠΑΛΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΙΑ, ΑΦΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΥΟUTUBE ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ, ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ !

ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝHΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ;

Η δύναμη ενός κράτους μετριέται από την ικανότητά του να αμυνθεί και να επιτεθεί σε ένα ή περισσότερα μέτωπα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Λευκή αδελφότητα με τα τσιράκια της στην Ουάσιγκτον επιχειρεί για πρώτη φορά να δείξει ότι μπορεί να ανατρέψει τρεις κυβερνήσεις ταυτόχρονα: Συρία, Ουκρανία και Βενεζουέλα. Αν το πετύχει, καμία κυβέρνηση δεν θα είναι πλέον σε θέση να αντισταθεί στο δρόμο του φιδιού.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ... {ΒΙΝΤΕΟ}

Η προφητεία είναι μια διαδικασία κατά την οποία ένα ή περισσότερα μηνύματα αποκαλύπτουν ένα μελλοντικό γεγονός για εμάς.


ΗΠΑ: Ανακάλυψαν θησαυρό 10 εκατ. στο κήπο τους!

Ένα ζευγάρι από την Καλιφόρνια βρέθηκε τυχαία μπροστά σε έναν θησαυρό από χρυσά νομίσματα αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων που ήταν θαμμένα σε έκταση ιδιοκτησίας τους, βγάζοντας βόλτα τον σκύλο τους, αναφέρει σε χθεσινό της δημοσίευμα η εφημερίδα San Francisco Chronicle.

"Τεστ του Θανάτου" δείχνει αν θα ζήσετε μέχρι το 2020!

Θα θέλατε να μάθετε αν θα ζήσετε για να δείτε το ξεκίνημα της επόμενης δεκαετίας; Αν ναι, οι επιστήμονες μπορούν να διαπιστώσουν αν θα τα καταφέρετε.

Πρόκειται για μια απλούστατη αιματολογική εξέταση που εντοπίζει ποια άτομα αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο να πεθάνουν από σοβαρές ασθένειες όπως η καρδιοπάθεια ή ο καρκίνος μέσα στα επόμενα 5 χρόνια.

Kόκκινος Συναγερμός των Ρωσικών Δυνάμεων απο τις 12 το μεσημέρι !

Συναγερμό και έκτακτα στρατιωτικά γυμνάσια για την εξακρίβωση του...
βαθμού πολεμικής ετοιμότητας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων σε ολόκληρη τη δυτική Ρωσία διέταξε την Τετάρτη ο ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία.

Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΒΙΝΤΕΟ!

Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ...