Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Γιατί οι τράπεζες δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν κατασχέσεις!

της Ευαγγελίας Αμπάζη - δικηγόρος Αθηνών

Oι τέσσερις συστημικές τράπεζες έλαβαν συνολικά για την ανακεφαλαιοποίησή τους περίπου 52 δις ευρώ. Ο σκοπός

BINTEO NTOKOYMENTO – Έχετε προσέξει ότι τελευταία πεθαίνουν αιφνίδια νέοι άνθρωποι και ειδικά ηλικίας 35 εως 50 ετών; Διαβάστε το λόγο…

Επίσημο έγγραφο προειδοποιεί για τα αιωρούμενα σωματίδια (αεροψεκασμούς) και τον κίνδυνο που προκαλούν στην δημόσια υγεία.

Δεν πληρώνουμε - Είμαστε εκατοντάδες χιλιάδες: Συγκέντρωση στην Α’ Εφορία Αθηνών τη Δευτέρα 3 Φλεβάρη

Μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ, θα αντιμετωπίσουμε τους γύπες της τροϊκανής κυβέρνησης.
ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!

Πόπη Σουφλή 


Εκλεισαν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο της Αθήνας και την Περιφέρεια Αττικής

Αέρα ανανέωσης επιδιώκει να δώσει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές...
ο Αλέξης Τσίπρας. Ετσι για τον δήμο της Αθήνας πρότεινε στην εισηγήσή του -η οποία και αναμένεται να γίνει δεκτή- τον 33χρονο Γαβριήλ Σακελλάριδη και για την Περιφέρεια Αττικής τη Ρένα Δούρου.

ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΟ 1944-1950 Πού μας κατάντησαν: Επιστροφή στην UNRA

Ξαναγύρισαν την χώρα στις εποχές της UNRA, της οργάνωσης του ΟΗΕ που έστελνε τα πακέτα βοηθείας στην λιμοκτονούσα μεταπολεμική Ελλάδα οι κυβερνήσεις του Μνημονίου, αλλά κατά τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, πρέπει να πανηγυρίζουμε γι αυτό!

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τα λεφτά μας πιάνουν τόπο... στη Γερμανία - Η Α.Μέρκελ μοιράζει αυξήσεις συντάξεων

Τα λεφτά μας και οι θυσίες του ελληνικού λαού από τα συνεχή μνημόνια πιάνουν τελικά τόπο. Όχι όμως στην Ελλάδα που συνεχώς βυθίζεται στα χρέη και στην καταστροφή αλλά στη Γερμανία. Η Άνγκελα Μέρκελ ανακοίνωσε τη μείωση των ορίων συνταξιοδότησης για τους Γερμανούς και την αύξηση των συντάξεων τη στιγμή που οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε και να πληρώσουν τα φάρμακα τους.

"ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΙΚΙΑ: Μυστική σύσκεψη για το μέλλον της Ελλάδας χωρίς την Ελλάδα

"Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα" λέει ο ποιητής και αυτό ταιριάζει απόλυτα στο περιεχόμενο της μυστικής σύσκεψης η οποία πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλες για την Ελλάδα και τους Έλληνες χωρίς την παρουσία Ελλήνων (!) προκειμένου να αποφασίσουν για την τύχη της χώρας και την οποία μυστική σύσκεψη  αποκαλύπτει με δημοσίευμα της πριν λίγο η Wall Street Journal.

Απίστευτο βίντεο: Τενίστας βρίζει τον Θεό κι εκείνος του «απαντά»

Ο τενίστας Robert Seguso ενώ αγωνίζεται στο Davis Cup, βρίζει τον Θεό μετά από ένα λανθασμενό χτύπημα που κάνει! Και τότε γίνεται το αδιανόητο.

Ποιό είναι το βαρύτερο όργανο στο ανθρώπινο σώμα;

Η απάντηση σίγουρα δεν είναι αυτή, που θα περιμέναμε. Λογικά οι περισσότεροι θα έχετε ήδη σκεφτεί τον εγκέφαλο, την καρδιά ίσως και το συκώτι. Λάθος.
Το βαρύτερο όργανο στο ανθρώπινο σώμα είναι το δέρμα, το οποίο προστατεύει και ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματός μας.

Σοκάρει Το “Βαμπίρ του Μπρούκλιν” που σκότωσε και έφαγε 2 μικρά παιδιά!!

Διαβάστε την ιστορία του “Βαμπίρ του Μπρούκλιν” που σκότωσε δύο παιδιά και τα έφαγε με τα κρεμμυδάκιαΟ Άλμπερτ Φις έμεινε γνωστός ως το «Βαμπίρ του Μπρούκλιν». Σκότωσε δύο παιδιά και μετά τα έφαγε, μαζί με κρεμμύδια και καρότα.Συνελήφθη, όταν έστειλε γράμμα στην οικογένεια ενός απ’ τα θύματα, όπου περιέγραφε το φρικιαστικό έγκλημά.

Απίστευτο μήνυμα μέσα από την Οδύσσεια – Να διαβαστεί μετά απείρου προσοχής!!!

Άραγε αυτό γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; » Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά....


Έρχεται ο πρώτος εκτυπωτής που τυπώνει με νερό!

Κινέζοι ερευνητές έκαναν γνωστό ότι, χάρη σε μια νέα μέθοδο που ανέπτυξαν, ο εκτυπωτής γίνεται τόσο «οικολογικός», που μπορεί να τυπώνει μόνο με νερό αντί για μελάνι. Οι εκτυπωμένες σελίδες φαίνονται καθαρά για αρκετές ώρες, αλλά μέσα σε μια ημέρα το πολύ έχουν ξεθωριάσει τελείως και τα κενά χαρτιά μπορούν να

Ναυαγός επί 16 μήνες στον Ειρηνικό

Ένας άνδρας, ο οποίος είχε αποπλεύσει με το σκάφος του τον Σεπτέμβριο 2012 ...
από το Μεξικό, δήλωσε ότι περιπλανήθηκε επί 16 μήνες στη θάλασσα, μέχρι που το σκάφος του προσάραξε σε ατόλη (κοραλλιογενές νησί) του Ειρηνικού Ωκεανού. Ο σύντροφός του στο ταξίδι δεν επέζησε αυτής της περιπέτειας, ανέφερε ο ίδιος..

Οι αργίες που θα μείνουν… μεταξεταστέες

Οι σκέψεις του υπουργού Παιδείας
Σε κόψιμο δύο αργιών στο σχολικό καλεντάρι εμφανίζεται να έχει αποφασίσει ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Κι όμως ο άνθρωπος – άλογο υπάρχει και βγήκε και στην τηλεόραση [βίντεο]

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί εάν υπάρχει κάποια περίπτωση ανθρώπου που να θυμίζει στην όψη ένα ζώο, ωστόσο, στη Βαλτιμόρη φαίνεται πως καταγράφηκε η πρώτη εμφάνιση του ανθρώπου – άλογο.

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΖΟΥΝ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Συμπληρώθηκαν 18 ολόκληρα χρόνια από την εφιαλτική εκείνη χειμωνιάτικη νύχτα του...

Γκέι ζευγάρι στο Disney Channel

Το πρώτο ζευγάρι ομοφύλων έκανε την εμφάνισή του το βράδυ της Κυριακής στο Disney Channel, σε ένα επεισόδιο του «Good Luck Charlie». Το επεισόδιο δείχνει τις λεσβίες μητέρες Σούζαν και Τσέριλ να αφήνουν την κόρη τους Τέιλορ για παιχνίδι στους γονείς του Τσάρλι, που φαίνεται να έχουν μείνει έκπληκτοι. «Η Τέιλορ έχει δύο μαμάδες!» λέει ο μπαμπάς. «Πω πω, τίποτα δεν σου ξεφεύγει» απαντά σαρκαστικά η σύζυγός του.

ΗΠΑ: Χριστιανή τραγουδίστρια υποψήφια για δύο Grammys αποχώρησε από την τελετή των βραβείων, η οποία, για μια ακόμη φορά, εξελίχθηκε σε πλατφόρμα προώθησης του αποκρυφισμού και της ομοφυλοφιλικής ατζέντας

Η δημοφιλής Αμερικάνα τραγουδίστρια gospel Natalie Grant, αποχώρησε από την τελετή των Grammys, καθώς μπροστά στα μάτια της διαδραματίζονταν σκηνές που ακόμα και τα mainstreamμέσα μαζικής ενημέρωσης που ασχολούνται με τον χώρο της «ψυχαγωγίας» παραδέχθηκαν ότι είχαν καθαρά αποκρυφιστική φύση.

ΣΟΚ: Βρέφος πέθανε από ένα φιλί που του έδωσε ο πατέρας του

Ένα μωρό, το οποίο είχε γεννηθεί πρόωρα, πέθανε από πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων μετά από ένα τρυφερό φιλί που του έδωσε ο πατέρας του!...

Οι Νεάτερνταλ μας χάρισαν τον εθισμό...στο κάπνισμα

Γονίδια που προκαλούν νόσους στον σύγχρονο άνθρωπο αποτελούν «κληρονομιά» της διασταύρωσής του με τους Νεάντερταλ, σύμφωνα με μεγάλες γονιδιακές μελέτες που δημοσιεύονται στις επιθεωρήσεις «Nature» και «Science».


Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ "Και αν οι Τούρκοι έχουν καταρρίψει το ΠΝ21 στα Ίμια τίποτα δεν αλλάζει"...

Το δράμα των Ιμίων κορυφώθηκε τη νύχτα της 31ης Ιανουαρίου 1996, όπως αυτή που ξεκινά σε λίγες ώρες. Όταν ο ελληνικός λαός κοιμήθηκε με την πεποίθηση ότι ένοπλες δυνάμεις και στρατιωτική ηγεσία είχαν "στριμώξει" την Τουρκία, η οποία θα επέλεγε μεταξύ στρατιωτικής ήττας και υποχώρησης.

Γιατί δεν πρέπει να ξαναφάτε ποτέ τηγανιτές πατάτες...

Είναι πεντανόστιμες και δυστυχώς ταιριάζουν ως συνοδευτικό σε κάθε πιάτο. Οι τηγανητές πατάτες είναι ίσως το μεγαλύτερο «διατροφικό παραστράτημα» που δεν μπορούμε να βγάλουμε από τη ζωή μας.

Σεισμός 4 Ρίχτερ στη Ναύπακτο

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στη 01:48 στον υποθαλάσσιο χώρο, νότια της Ναυπάκτου.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Τουρκική "παρέλαση" στο Αιγαίο με αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου

Προβληματισμός στο ΓΕΕΘΑ από την επιμονή των Τούρκων να κάνουν “βόλτες” στο Αιγαίο με αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου. Τρία CN - 235 πέταξαν σήμερα σ΄ όλο το Αιγαίο ανεβάζοντας το θερμομετρο. Η επιμονή των Τούρκων με τις πτήσεις ηλεκτρονικού πολέμου έχει αρχίσει να γίνεται
ανησυχητική.

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Μάλαγα και... χωρίς τον Σπανούλη

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη και τρίτη στον 5ο όμιλο της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έκαμψαν άνετα 73-55 την

Ο ΠΑΟΚ με... περίπατο «έκλεισε θέση» στα ημιτελικά Νίκησε 3-0 τον Απόλλωνα

Θεσσαλονίκη
Την παρουσία του στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε -ουσιαστικά- ο ΠΑΟΚ που επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα, για τους προημιτελικούς της διοργάνωσης. Ο Βούκιτς (27', 35') και ο Μαντούρο (76') πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που καλείται να διαφυλάξει αυτό το σκορ στη ρεβάνς της Ριζούπολης.

ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Η NASA... ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ 1953 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...

Η NASA δημιούργησε και δημοσίευσε ένα βίντεο για την κλιματική αλλαγή και συγκεκριμένα για την υπερθέρμανση του πλανήτη τις τελευταίες έξι δεκαετίες.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ! «ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ »

Στις μέρες μας βιώνουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Δεκάδες εξεγέρσεις και πόλεμοι στη μέση Ανατολή. Οικονομική κρίση στις χώρες του υπόλοιπου κόσμου.


Η ΕΕ αναπτύσσει μυστικά συσκευή ακινητοποίησης οχημάτων εξ αποστάσεως

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αναπτύσσει κρυφά μια συσκευή, τον «εξ αποστάσεως διακοπή,» που θα τοποθετηθεί σε όλα τα αυτοκίνητα και θα επιτρέψει στην αστυνομία να απενεργοποιεί τα οχήματα με το πάτημα ενός διακόπτη από ένα δωμάτιο ελέγχου.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ!!!!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ!!!

Σας παρουσιάζω την συγκλονιστική ομιλίας του πατρός Νεκταρίου, στο οποίο θα ακούσετε -μεταξύ άλλων:
 Πατέρας Εφραίμ Αριζόνας: Κρατάτε την Ευχή, έρχονται συγκλονιστικά γεγονότα…(στο β΄ μέρος)
 Συγκλονιστική μαρτυρία με πρώην μασόνο.

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ!!!!''ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΑ''!!!ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ ΣΑΦΗ ΛΟΓΟ!!!ΓΙΑ ΤΟ 2014!!!!

Πατροκοσμάς («Δύο Πασχαλιές και δύο καλοκαίρια»), Γενικός [Γ΄ παγκόσμιος] Πόλεμος και... προφητεία της Παναγίας των Βλαχερνών!

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης  

ΝΕΦΕΛΙΜ!!!Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΧΕ ΘΕΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕ!!!ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ!!!ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ!!!!

Το μενταγιόν της Κυβέλης,” Προσέξτε τον ήλιο να ανατέλλει από την ημισέληνο.
Οι “Πύλες” ήταν απαραβίαστες. Τα υπόγεια γένη, απόρροια επιμειξιών με ανθρώπους αυξάνονταν και πληθύνονταν και... 
μερικές από τις “πύλες” τύχαινε, πριν έλθει ο Χριστός να “ανοίγουν”. Τότε ξεχωριστοί άνθρωποι με πίστη στον ένα Θεό αναλάμβαναν το σφράγισμά τους. 

Ένοχη 17χρονη για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Η 17χρονη, η οποία ήταν μόλις 15 ετών όταν συνελήφθη τον Ιούνιο του 2012, προσέγγιζε ανήλικα κορίτσια, 13 έως 17 ετών, μέσω Facebook και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, υποκρινόμενη πως επιθυμεί να γίνει φίλη τους.

ΣΟΚ: Τραγουδιστής παθαίνει ηλεκτροπληξία την ώρα που τραγουδά! (Βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που κατέγραψε τη στιγμή κατά την οποία τραγουδιστής που τραγουδά live, παθαίνει ηλεκτροπληξία.
Σοκ προκαλεί το πλάνο που δείχνει τους καπνούς να βγαίνουν από την πλάτη του.

Eπιβεβαιώνεται το πετρέλαιο στο Ιόνιο. (όταν το έλεγε ο Σοφιανόπουλος ήταν γραφικός...)

[Επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις των ειδικών ότι οι πιθανότητες να βρεθεί πετρέλαιο στο Ιόνιο είναι μεγάλες, όπως ακριβώς συνέβη σε περιοχές της Αλβανίας και της Νότιας Ιταλίας, που διαθέτουν γεωλογικές δομές «καρμπόν» των ελληνικών και όπου έχουν ήδη βρεθεί υδρογονάνθρακες. 

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ 1962! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!

Η καθημερινότητα των Αθηναίων μια ηλιόλουστη μέρα το 1962.
Μια εποχή τελείως διαφορετική απο την δικιά μας. Το βιοτικό επίπεδο στην πρωτεύουσα ήταν σκάλες ανώτερο απ' ότι σήμερα.

Όταν ο Χριστοφοράκος και η συμμορία του παρακολουθούσε την πορεία Χριστόδουλου προς τον θάνατο…

ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ “ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ”.

Όλες οι αναφορές από τον σκληρό δίσκο του Χριστοφοράκου και τα περιβόητα “Intelligence Reports”

Σοφία Σακοράφα: Για ΑΔΜΗΕ «Αποικιοκράτες, τους οποίους η κυβέρνηση αποκαλεί επενδυτές»

Αφού η κυβέρνηση έχει παραδοθεί οικονομικά, νομοθετικά και πολιτικά, τώρα υποχρεώνεται να παραχωρήσει υποδομές και γη, να μετατρέψει κάθε αγαθό ζωτικής σημασίας σε κερδοφόρο προϊόν πολυτελείας, να παρακάμψει κάθε νόμο, να απαξιώσει ακόμα και το κοινοβούλιο νομοθετώντας με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

Δύο τραπεζίτες της JP Morgan και της Deutsche Bank αυτοκτόνησαν στο Λονδίνο

ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ
Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ! ΚΟΒΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ! ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ! ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕ 5,2 ΔΙΣ ΕΞΟΔΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ! ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ!


Ξεχειλίζει το ποτήρι της οργής κατά των Κυβερνώντων, οι οποίοι υπακούοντας τυφλά και ωμά τους ξένους καταστρέφουν ό,τι ελληνικό και ορθόδοξο, για να κάνουν τον Έλληνα έναν φοβισμένο και υποταγμένο πολίτη, που δεν θα σηκώνει πια κεφάλι στα Ράιχ και τους Ράιχενμπαχ!
 

Μονόδρομος η νίκη για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ουνικάχα Μάλαγα (30/01, 21:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας και στόχος του δεν είναι άλλος από την επιστροφή στις εντός έδρας νίκες!

«Πήρα εντολή από Έλληνα πολιτικό να ρίξω βόμβα στα δικαστήρια»

Ομολογία σοκ από τον Αλβανό κακοποιό, ο οποίος ομολόγησε πως είχε πάρει εντολή Έλληνα πολιτικό ώστε να βάλει βόμβα σε δικαστήρια της Θεσσαλονίκης με την ευθύνη να αναλαμβάνουν οι «Πυρήνες της Φωτιάς» , ενώ παράλληλα ομολόγησε 27 φόνους σε Ελλάδα, Αλβανία και Ιταλία.

ΔΕΙΤΕ τα επαγγέλματα που είναι τίγκα στους... ψυχοπαθείς!!! Αν είναι δυνατόν!!!

Σύμφωνα με μια ιδιάζουσα και πρωτότυπη έρευνα, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά, καθώς ένα κάρο επαγγέλματα....
με τα οποία έχουμε καθημερινή επαφή, έστω κι αν δεν τα ασκούμε, είναι τίγκα στους ψυχοπαθείς. Ο ψυχολόγος Kevin Dutton έκανε την έρευνά του και μας παρουσιάζει τα 10 επαγγέλματα με τους περισσότερους ψυχοπαθείς: 

Για χρέη προς το Δημόσιο συνελήφθη ο Πηλαδάκης

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Πηλαδάκης για μη καταβολή εργατικών και εργοδοτικών εισφορών ύψους 543.000 ευρώ και οφειλές προς το δημόσιο ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Νίκος Μπογιόπουλος: «Θα έπρεπε να αρνηθούμε να πληρώνουμε φόρους…» (*)

Κατ’ αρχάς ας θυμηθούμε τη γνωστή δήλωση του κ.Στουρνάρα. «Εγώ – όπως με πάθος είχε ισχυριστεί -  δεν δέχομαι ότι η Ελλάδα υπερφορολογείται». Ας την απολαύσουμε:


Γιακουμάτος: Δεν ήξερα τι ψήφιζα

Άγνοια δήλωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος για το φορολογικό νομοσχέδιο που ψήφισε και με βάση το οποίο οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο η σύζυγος και ο αδερφός του, ...
μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha Radio».