Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Μυστήριο : Τί έχουν βρεί στον Ζάκρο και τον Τσούτσουρο της Κρήτης και τα κρύβουν;Γιατί το μουσείο παραμένει κλειστό;

Μουσείο Ηρακλείου, κλειστό λόγω εργασιών ανακαίνισης από το 2006 !!!

Απίστευτο !!!

Το δεύτερο σημαντικότερο (κατ’εμέ Το Σημαντικότερο !) μουσείο της Ελλάδας είναι κλειστό από τον Νοέμβριο του 2006 λόγω εργασιών ανακαίνισης !!!

ΨΕΥΤΙΚΗ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΤΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ...ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΞΑΝΑΚΤΥΠΟΥΝ!

Τόσο κενό κρανίο κουβαλάτε στους ώμους σας, που καθόλου δεν σας απασχόλησε, το πως είναι δυνατόν, να υπάρχει μόνο μία φωτογραφία (η ίδια σε μακρυνό και σε δήθεν κοντινό πλάνο) και να μην έχει φωτογραφηθεί το αποτέλεσμα της βολής που φαντάσθηκε η προβοκατόρικη σκατοκεφαλή σας????  

Όταν μήνες πριν αποκαλύπταμε ότι η Μέρκελ στην επίσκεψη της ζήτησε από τον Σαμαρά την “υγεία”, δεν μας πίστευαν…

Νέο σοκ! Τα… κλειδιά της Υγείας στη Μέρκελ

Από το υπουργείο Υγείας της Γερμανίας φαίνεται ότι θα μαθαίνουμε τις ριζικές αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στον χώρο της Υγείας, μέσω των γερμανικών δελτίων Τύπου που θα ανακοινώνονται με… καθυστέρηση λίγων ημερών και εδώ. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την ανακοίνωση που έδωσε στις 26 Ιουλίου στα μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας Ντάνιελ Μπαρ με θέμα:

Τα 4 λεπτά που σπέρνουν τον τρόμο…(ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα από τα πιο διάσημα αμερικάνικα sites το Reddit, οι αναγνώστες είχαν ανοίξει μία συζήτηση με θέμα τρομακτικές ιστορίες.
Μία ιστορία με τίτλο «The Smiling Man» βρήκε ιδιαίτερη απήχηση στους αναγνώστες. Μάλιστα, ένας από τους επισκέπτες του Reddit γύρισε την ιστορία αυτή σε ταινία μικρού μήκους.

Θησαυροί στον βυθό της Ρόδου

Το κλιμάκιο των πέντε ατόμων που αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής από τη Ρόδο, προχώρησε σε εκτεταμένες έρευνες στον βυθό του εμπορικού λιμανιού της Ρόδου…
πάνω και γύρω ακριβώς από τα κουφάρια των δύο αρχαίων βυθισμένων πλοίων, τα οποία είχαν εντοπιστεί το 2007 και 2008 αντίστοιχα.

Άγνωστοι Έλληνες: Αραουκάνοι, οι Σπαρτιάτες της Χιλής

Σε πολλά άρθρα μας έχουμε μιλήσει για τον Ελληνισμό. Έναν Ελληνισμό που δεν γνωρίζει σύνορα αλλά ως τις μέρες μας είναι διασκορπισμένος σε όλον τον κόσμο και, παρόλο που διατρανώνει την καταγωγή του, παραμένει «ανεκμετάλλευτος» από το ελληνικό κράτος.
Αυτοί οι Έλληνες, που εν πολλοίς αποδεικνύονται περισσότερο Έλληνες από όλους εμάς, φυλάσσουν σαν «κόρη οφθαλμού» τις αξίες που τους έχει κληροδοτήσει η προέλευσή τους.

Έβρος: Τουρκική πρόκληση στα σύνορα - Σήκωσαν τα όπλα σε Έλληνες εργάτες!

Οι Τούρκοι στρατιώτες έδιωξαν τα συνεργεία που εκτελούσαν εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας στην ελληνική πλευρά...

Η Μαυρη τρύπα του Ήλιου: Γιγαντιαίο κομμάτι του Ήλιου κατευθύνεται προς τη Γη με 2 εκατομμύρια μίλια την ώρα (Video)

Οι επιστήμονες ανησυχούν, καθώς οι τελευταίες εικόνες δείχνουν μία γιγαντιαία μαύρη τρύπα πάνω στον ήλιο. Περιγράφουν πραγματικά στο βίντεο παρακάτω, ότι ένα μεγάλο μέρος του ήλιου να"λείπει". Αναφέρουν ότι το κομμάτι του ήλιου έρχεται προς εμάς με περίπου 2 εκατομμύρια μίλια την ώρα.

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ - 93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ

Ο Ίων Δραγούμης ήταν υιός πρωθυπουργού, μεγαλοαστός, μορφωμένος. Θα μπορούσε να γίνει μποέμ, να κάνει ξωτικά ταξίδια, να απολαμβάνει μία ζωή ηδονιστική.

"Περίεργο" e-mail προαναγγέλλει εκλογές για τον … Σεπτέμβριο

Περίεργα πράγματα καλοκαιριάτικα... 
Έφτασε χτες στους υπολογιστές όλων των φοροτεχνικών της Ελλάδας ένα ενημερωτικό e-mail από την Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνικών Επιστημόνων Ελλάδας (ΠΕΦΕ), ενός φορέα του οποίου επικεφαλής είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μανούσος Ντουκάκης. Πρώην βουλευτής για λίγους μήνες με το κόμμα του Καρατζαφέρη, ο πολυπράγμων κ. Ντουκάκης έστειλε το σημείωμα ενημερώνοντας για διάφορα φοροτεχνικά ζητήματα.

«Big Brother» στο ίδιο σου το σπίτι-BINTEO

Η εφαρμογή μίας νέας τεχνολογίας που θα επιτρέπει την εγκατάσταση βιντεοκαμερών και μικροφώνων, μέχρι και ανιχνευτών θερμότητας στις τηλεοράσεις θα καταργήσει κάθε έννοια ιδιωτικότητας των Αμερικανών πολιτών.

Οι μισθοφόροι της BLACKWATER θα επιβάλλουν τα μεταλλαγμένα της MONSANTO !

(και η εμπλοκή του Βill Gates)
Η MONSANTO ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ BLACKWATER !

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ του άρθρου : ” Monsanto Buys Blackwater the largest mercenary army in the world”


Τι δουλειά έχει o Codex Alimentarius στα βιβλιάρια υγείας των Ελλήνων?

Σήμερα πρωί τετάρτης 31/7 ξεκινήσαμε μια έρευνα για μια καταγγελία που δεχθήκαμε από κάποιον αναγνώστη μας σχετικά με τις "παρτίδες" που έχει η ανοίξει η Ελλάδα και κυρίως οι δωσίλογοι που την κυβερνούν με τον Codex Alimentarius ..Παλαιότερα σας είχαμε δείξει ένα σχετικό άρθρο με την άφιξη του στο πιάτο μας και στην ζωή μας..

Αυτό που θα γίνει παγκόσμια θα κάνει τα προβλήματα της Ελλάδας να μοιάζουν με βολτα σε ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ!

Θα πτωχευσουμε και? Η πρώτη φορά θα είναι? Θα μας πάρουν το σπίτι και? Το έχουν ξανακάνει οι τραπεζίτες ..πάντα αυτό κάνουν ...δίνουν ,δίνουν με ένα μόνο σκοπό την γη!! Έχουν αγοράσει την γη ολόκληρη!! Εσύ μην σκας ....δανεικά δεν τα πήρες?..ε πες πως ζούσες στο ενοίκιο τόσα χρόνια! Δεν ήταν ποτέ δικό σου.... Και ποιο σημαντικό από όλα είναι η Ζωή σου ,η υγεία σου η η Ειρήνη σου....και εσύ Έλληνα σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο να σαι σίγουρος θα έχεις περισσότερη υγεία , περισσότερη Ειρήνη !!.

Υπέρπτηση 6 τουρκικών αεροσκαφών στο Αιγαίο - Πρόκληση εκνευρισμού από την Άγκυρα

Λίγες ώρες μετά από την συνάντηση Χέϊγκελ -Αβραμόπουλου οι Τούρκοι προχώρησαν σε μία ακόμη πρόκληση στο Αιγαίο.


Ο Παρθενώνας "ταξίδεψε" στην Λατινική Αμερική.

Τον Παρθενώνα, ένα μνημείο εμβληματικό για τον δυτικό πολιτισμό, σύμβολο αρχιτεκτονικής τελειότητας, ευρυθμίας και αρμονίας, θα έχουν την... ευκαιρία να γνωρίσουν οι φιλότεχνοι και φιλέλληνες στο Μεξικό, μέσα από την έκθεση "Παρθενώνας, αρχιτεκτονική και τέχνη", που φιλοξενείται στο Εθνικό Μουσείο Αρχιτεκτονικής, στο Μέγαρο Καλών Τεχνών της χώρας, τον σημαντικότερο εκθεσιακό χώρο στη Λατινική Αμερική.

Κράτος και περιουσία στα χέρια των εταιρειών. Κάτι νέο ή κάτι παλιό;

ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο τρόπος με τον οποίο οι Πατέρες της Οικονομίας δίδαξαν την οικονομική ιστορία είναι ένα από τα πολλά κακά της μοίρας, μέσα στα οποία ζούμε εγκλωβισμένοι.


Νέα Τάξη Πραγμάτων - Μαζικός Έλεγχος Τροφίμων

Τι περιέχουν οι απλές καθημερινές τροφές που κυκλοφορούν ελεύθερα στο εμπόριο;
Είναι απόλυτα ασφαλείς;
Δείτε το βίντεο και αναθεωρήστε για ό,τι μας πλασάρουν ως υγιεινό και ασφαλές...

Έτσι θα γίνουμε Βουλγαρία


Όταν το περίγραμμα της ανάπτυξης το συνθέτουν μόνο 350 εκατ. ευρώ του ΕΣΠΑ μαζί με την βοήθεια των γερμανικών τραπεζών στους μικρομεσαίους. Όταν η αντιμετώπιση της ανεργίας στηρίζεται μόνο σε προγράμματα με μισθούς 420-470 ευρώ.

Κι ύστερα… πλάκωσαν Ασιάτες

Του Θανάση Νικολαΐδη 


Πριν «φύγουμε» απ’ τους Βαλκάνιους (γεωγραφικά γείτονες, ιστορικά… άνισοι). Αντρόγυνο βουλγάρων και κατοικούσαν στην Ελλάδα. Και εργάζονταν. Πορτοφολάδες! Πίναν’ τον καφέ τους το πρωί πριν πάνε στη… δουλειά. 
Απολογισμός.

ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

Συνεχίζει τις διακοπές του στα νησιά ο Γιώργος Παπανδρέου. Ύστερα και από την άτυπη συμφωνία του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο πρώην Πρωθυπουργός αυτή τη φορά εθεάθη στην παραλία του Μυλοπότα στην Ίο.

ΣΟΚ ΣΤΗ ΝΑΞΟ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ

Ένας 75χρονος συνταξιούχος από την Αρκεσίνη Αμοργού έβαλε τέλος στη ζωή του, αφού είχε περιέλθει σε απόγνωση μετά την απόλυση του γιου του από την ΕΡΤ.

ΦΡΙΚΗ: Μητέρα έκανε έρωτα με τον... γιο της για να τον ανακουφίσει!

Αδυνατούν να ξεπεράσουν το σοκ που υπέστησαν οι κάτοικοι ενός χωριού που βρίσκεται στα σύνορα Αχαΐας-Ηλείας όταν άκουσαν ότι μία μητέρα καλύπτει τις σεξουαλικές ανάγκες του... γιου της ύστερα από διάγνωση γιατρού. 
Το απίστευτο περιστατικό συμβαίνει εδώ και μερικούς μήνες και πρωταγωνιστές είναι μια 45χρονη μητέρα και ο 18χρονος γιος της.

Βρέθηκε το μυστικό του θανάτου της "Παγωμένης παρθένας"

Σε εξετάσεις υποβάλλουν συνεχώς οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Μπράντφορντ την "Παγωμένη Παρθένα" ή αλλιώς τη μούμια (μία από τις πιο καλά συντηρημένες στον κόσμο) που ανήκε στη φυλή των Ίνκας.
Τα μυστικά του θανάτου κατάφεραν οι ειδικοί να αποκαλύψουν με γονιδιακή (DNA) ανάλυση που έκαναν στα μαλλιά της και τι έδειξε;

ΠΕΙΡΑΜΑ - ΣΟΚ Τι μπορείτε να πάθετε αν δεν βγάζετε το μακιγιάζ τα βράδια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πάνω από το ένα τρίτο των γυναικών παραδέχθηκαν ευθαρσώς ότι αμελούν να βγάλουν το μακιγιάζ τους πριν πέσουν για ύπνο τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι γνώριζαν ότι κάτι τέτοιο θα τους δημιουργούσε πανάδες, θα γέμιζε με κόμπους τις βλεφαρίδες και θα αφυδάτωνε το δέρμα τους.

ΠΕΤΑΞΑΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!

Ένα πρωτοφανές χτύπημα έγινε μισή ώρα μετά τις πέντε τα ξημερώματα στο Κολωνάκι.
Όλα έγιναν όταν δυο μηχανές με τέσσερα άτομα κινήθηκαν στην Πατριάρχου Ιωακείμ και στη συμβολή της με την Πλουτάρχου σταμάτησαν, έβγαλαν έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και τον πέταξαν μέσα σε γνωστό κατάστημα που εκείνη την ώρα ήταν σε λειτουργία.

ΣΤΑ... ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ!

Στα αζήτητα παραμένει το 30% με 40% των κονδυλίων που προορίζονταν για τη στήριξη οικογενειών με παιδιά καθώς, όπως προκύπτει από τους ελέγχους που διενήργησαν τα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών, τρεις με τέσσερις από τους δικαιούχους δεν έχουν κάνει αίτηση για να λάβουν το οικογενειακό επίδομα.

''ΜΕΤΡΕΓΙΑ'' ΤΟ Β' ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ Ι.ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ;; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ;;;


O αποκαλούμενος Αντίχριστος ή Χριστός της Νέας Εποχής που θα οδηγήσει τον κόσμο σε «ανώτερα επίπεδα συμπαντικής πνευματικότητας»(sic!) όπως προπαγανδίζουν οι οπαδοί της Νέας Εποχής, και που αναμένουν εναγωνίως, δεν είναι ο Πρίγκιπας Ουίλλιαμ ή οποιοσδήποτε άλλος επώνυμος. 

Του Κώστα Χαρδαβέλλα: Δηλαδή θα πεθάνουμε τον Σεπτέμβρη;

Το καλοκαίρι του τρόμου ζούμε όλοι μας με όλα αυτά που μας λένε και μας απειλούν.
Δηλαδή θα πεθάνουμε τον Σεπτέμβρη;

Είμαστε λέει εκτός στόχων, το grexit άρχισε πάλι να κουβεντιάζεται και το Σεπτέμβρη που έρχεται πάλι για έλεγχο η τρόικα θα πάρει κεφάλια γιατί θα μας βρει με ελλείμματα, πιο μεγάλη ύφεση, πιο μεγάλη ανεργία, με πλήρη αδράνεια στις αποκρατικοποιήσεις και μεγάλες τρύπες στα φορολογικά έσοδα.

Γιατί συνδέσουν το... λιώσιμο των πάγων με την παγκόσμια οικονομία

Σοβαρές επιπτώσεις και στην παγκόσμια οικονομία φαίνεται πως έχει η κλιματική αλλαγή, αφού οι τεράστιες ποσότητες μεθανίου που απελευθερώνονται με τον λιώσιμο των πάγων θα έχουν κλιματικές επιπτώσεις με κόστος μεγαλύτερο των 40 τρισεκατομμυρίων ευρώ.

Ξάνθη: Ιερόσυλοι πέταξαν και ούρησαν εικόνες

Βεβήλωσαν το μικρό παρεκκλήσι της πλατείας του χωριού Αυξέντιο της Ξάνθης! 

Όπως αναφέρει το «Thrakitoday», άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο παρεκκλήσι, σπάζοντας τη γυάλινη πορτούλα του, πέταξαν έξω τις εικόνες, μη διστάζοντας να ουρήσουν πάνω σε αυτές, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής: Βρέθηκαν χειροβομβίδες και αντιαρματικά σε φουσκωτό στη Χίο

Δύο Έλληνες και δύο Κούρδοι συνελήφθησαν σε φουσκωτό στη Χίο. Μετέφεραν αντιαρματικά. Έρευνες σε σπίτια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κόρινθο. Ακολούθησαν προσαγωγές

Βόμβα υπουργείου Ανάπτυξης: Επανέρχονται οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας

Ποια τα κριτήρια που ένας δανειολήπτης δικαιούται πάγωμα πλειστηριασμών στην πρώτη κατοικία. Τι έχει πέσει στο τραπέζι του υπουργείου Ανάπτυξης για την εισροή ζεστού χρήματος στα κρατικά ταμεία

Εκπληκτική ανακάλυψη: Έλληνας επιστήμονας μετατρέπει τα ανθρώπινα απόβλητα σε ηλεκτρισμό

Εκπληκτικές ανακαλύψεις που αλλάζουν τη ροή της επιστήμης ή απλά δημιουργηθούν νέες αγορές για την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης. Ένα «έξυπνο» χειρουργικό νυστέρι μπορεί να ανιχνεύσει μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα καρκινικούς ιστούς αποφεύγοντας την επέμβαση σε υγιείς ιστούς, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για πιο ακριβείς και αποτελεσματικές χειρουργικές επεμβάσεις.



ΙΟΓΕΝΕΙΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ: ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Νίκος Κατσαρός
π.πρόεδρος ΕΦΕΤ

28 Ιουλίου Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ιογενούς Ηπατίτιδας και ανάμεσα μας κυκλοφορούν περισσότεροι από 500.000 φορείς της ηπατίτιδας . Εργάζονται πιθανόν σε εστιατόρια ,παραθαλάσσια κέντρα, μπαρ κλπ χωρίς να διαθέτουν βιβλιάρια υγείας θέτοντας σε κίνδυνο μόλυνσης και τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων που τους προσέλαβαν και φυσικά τους πελάτες του καταστήματος.

Ντοκουμέντο-αποκάλυψη: Το AIDS δημιουργήθηκε εργαστηριακά με στόχο την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού!

Ντοκουμέντο-αποκάλυψη: Το AIDS δημιουργήθηκε εργαστηριακά με στόχο την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού!

Η αλήθεια δεν είναι πάντα ευχάριστη, διαπίστωση που επιβεβαιώνεται και στην περίπτωση του ιού ΗIV.

Aφιέρωμα:oι 21 κορυφαιες αντικαρκινικες τροφες!!!

Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα για τις αντικαρκινικές δράσεις διαφόρων τροφών. Σκεφτήκαμε λοιπόν να τις εντάξουμε όλες σε μία και μοναδική λίστα για να μπορείτε να τη συμβουλεύεστε και να είναι εύκολα προσβάσιμη. Προσθέτοντας αυτές τις τροφές στο καθημερινό σας διαιτολόγιο, μπορείτε να μειώσετε πολύ σημαντικά τις πιθανότητες να νοσήσετε εσείς ή οι αγαπημένοι σας.

Αφαίρεση τσιπ εμφυτευμένο σε ανθρώπους που απήχθησαν από εξωγήινους!!! (Βίντεο)

Δύο βίντεο που δείχνουν τις εγχειρίσεις για αφαίρεση τσιπ το οποίο προστέθηκε σε ανθρώπους που απήχθησαν από εξωγήινους… Αλήθεια ή ψέμα τα συμπεράσματα δικά σας.

To "Μόσκβα" εντόπισε πλοίο στο Τρίγωνο των Βερμούδων ακυβέρνητο χωρίς επιβάτες

Ιστιοφόρο που έπλεε ακυβέρνητο χωρίς επιβάτες και πλήρωμα εντόπισε το ρωσικό καταδρομικό πλοίο "Μόσκβα" κατά τη διέλευσή του στον Ατλαντικό Ωκεανό, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι "Zvezda"

Το σχετικά μικρό σκάφος ήταν σχεδιασμένο για υπερατλαντικά ταξίδια, ενώ σύμφωνα με τα έγγραφα του πλοίου, ο πλοιοκτήτης είναι πολίτης της Νορβηγίας και ονομάζεται Γκουννάρ Εγκίλ Μίρε.

KPYΠΤΕΙΑ: Οι Αόρατοι Φύλακες

Η ΚΡΥΠΤΕΙΑ λοιπόν, για όσους, ανεπίτρεπτα, δε γνωρίζουν, η Κρυπτεία μας έρχεται από την Αρχαία Λακεδαίμονα. Ήταν η Μυστική Υπηρεσία της εποχής, επιφορτισμένη με τη Φύλαξη της Λακεδαίμονος από εσωτερικούς στην αρχή εχθρούς, όπως οι είλωτες, και αργότερα και από εξωτερικούς εχθρούς.

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Το Αστέρι του Δαβίδ εμφανίζεται στον ουρανό - το ίδιο αστέρι που προκάλεσε ένα από τα μεγαλύτερα θρησκευτικά Κινήματα στον κόσμο

Πέρασαν περίπου 2.000 χρόνια από τη μοιραία βιβλική ημέρα, όταν ένα μυστηριώδες αστέρι εμφανίστηκε στον ουρανό. Το ίδιο αστέρι που προκάλεσε ένα από τα μεγαλύτερα θρησκευτικά κινήματα στον κόσμο.

Χθες, 29 Ιουλίου, μία παρόμοια θεαματική αστρική εμφάνιση έλαβε μέρος. Ένα γιγαντιαίο, εξάκτινο αστέρι, επίσης γνωστό ως αστέρι του Δαβίδ εμφανίστηκε στον ουρανό με τη μορφή μιας μεγάλης πλανητικής ευθυγράμμισης.

Σόιμπλε: «Στην Αθήνα διαδήλωσαν μόνο 3 χιλιάδες για τις απολύσεις στο δημόσιο.Γιατί δεν γράφετε αυτό;»

Για τις αντιδράσεις κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα απάντησε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε
συνέντευξη που έδωσε στην ελβετική εφημερίδα Schweiz Am Sonntag.
Όταν ρωτήθηκε για το πρωτοσέλιδο ελληνικής εφημερίδας που τον υποδέχτηκε με τον τίτλο «Ave Caesar, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν", ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών απάντησε ότι δεν τον απασχολούν τέτοια πρωτοσέλιδα, γιατί δεν ξέρει ελληνικά και γιατί «σε πολλές εφημερίδες σε άλλες χώρες μπορείς να διαβάσεις ανοησίες».

Τι προτείνει ένας έξυπνος μεγαλοασφαλιστής προς τους ...."κακόμοιρους" συνταξιούχους.

Τι προτείνει ένας έξυπνος μεγαλοασφαλιστής προς τους ...."κακόμοιρους" συνταξιούχους.
 
Να   ....υποθηκεύσουν το σπίτι τους ....σε ασφαλιστική εταιρεία,  με αντάλλαγμα ισόβια σύνταξη.
Να μην ξεχάσω ....τον κίνδυνο μακροβιότητας θα τον αναλάβει η ασφαλιστική !
ΒΡΉΚΕ ΤΗΝ ΛΎΣΗ:
"Τι Γίνεται με τους Συνταξιούχους"

ΑΝΕΛ: Πολίτες σφάζονται στα σπίτια τους και εσείς στέλνετε τα ΜΑΤ στη Μονή Εσφιγμένου;

Κύριε Υπουργέ Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κε. Δένδια ποιος είναι ο πραγματικός λόγος της απαράδεκτης εικόνας που παρακολουθήσαμε όλοι οι Έλληνες πολίτες και την εμπλοκή των Σωμάτων ασφαλείας, με σκοπό την απομάκρυνση των Πατέρων της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου από τον τόπο μετανοίας τους;;

Τον... τιμώρησε ο Ντέβιτς – Αποχαιρετά το “όνειρο” ο ΠΑΟΚ (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος της Μέταλιστ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά... τι να το κάνεις! Ο “δικέφαλος του Βορρά” δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που έφτιαξε, οι Ουκρανοί πέτυχαν δυο γκολ με τον Ντέβιτς, έφυγαν από την άδεια Τούμπα με το “διπλό” (0-2) και πήραν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

H συνταγή της ημέρας: Πεντανόστιμο και πανεύκολο Μιλφέιγ

Εύκολη γρήγορη και οικονομική. Κι αν τη φτιάξετε καλοκαίρι μην παραλείψετε να τη δοκιμάσετε και σε φρουτένιες παραλλαγές!

Δείτε τα απόρρητα βίντεο της KGB: Ρωσίδα με τηλεκινητικές δυνάμεις

Στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει τα απόρρητα βίντεο της KGB στα οποία η Nina Kulagina, μία Ρωσίδα με τηλεκινητικές δυνάμεις, κάνει επίδειξη των δυνατοτήτων της
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η γυναίκα γεννήθηκε το 1926 και την περίοδο του Β” Παγκοσμίου Πολέμου εργάστηκε στο πανεπιστήμιο του Λένινγκραντ.

Πέντε ιστορικές προσωπικότητες που δεν πέθαναν με τον τρόπο που νομίζαμε

Στις διάφορες λίστες με τους πιο χαζούς τρόπους να πεθάνεις, έχουν βρεθεί ουκ ολίγες φορές ιστορικές προσωπικότητες, η ιστορία του θανάτου των οποίων, προσφέρει άπειρο γέλιο.

SOS ΑΠΟ GOLDMAN SACHS: "Επενδυτές, ετοιμαστείτε για ακραία σενάρια!"

Οι επενδυτές θα πρέπει να είναι πάντα προετοιμασμένοι για τα πιο ακραία σενάρια ρίσκου, γιατί αυτό θα επιβεβαιωθεί, προειδοποιεί ο διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs, Lloyd Blankfein, μιλώντας στο Australian Institute of Company Directors.

Το απόρρητο σχέδιο-έκπληξη των Αμερικανών για την Ελλάδα

Κωδικός «Σταθερότητα»: Αυτός είναι ο τίτλος του απόρρητου σχεδίου των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται λίγο πριν από τις γερμανικές εκλογές, με τελικό στόχο τη μετάθεση της αποπληρωμής του ελληνικού χρέους κατά πενήντα χρόνια, το 2063.

NEKΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ...

Νεκρός ανασύρθηκε από τα σωστικά συνεργεία ο μηχανοδηγός ενός εκ των δύο τρένων που συγκρούστηκαν...
μετωπικά χθες το βράδυ στην Ελβετία, στην περιοχή Γκρανζ Πρε Μαρνάρ.

ANAKΛΗΣΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤON EΦΕΤ...

Την ανάκληση μη ασφαλών αλλαντικών ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Έλεγχου Τροφίμων...
Στο πλαίσιο εξέτασης καταγγελίας, οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΦΕΤ διαπίστωσαν συγκεκριμένα την ύπαρξη μη ασφαλών προϊόντων τα οποία περιέχουν τη χρωστική Ε120 (κοχενίλη, καρμινικό οξύ, καρμίνες), πρόσθετο μη επιτρεπόμενο στα συγκεκριμένα είδη τροφίμων.