Αργεντινή: Εξωγήινοι προσγειώνονται σε βουνό!! (Βίντεο)

Το ερασιτεχνικό βίντεο που παρουσιάζουμε δείχνει ένα μυστηριώδες UFO μαζί με εξωγήινους στα βουνά της Capilla del Monte της Αργεντινής... Το συμβάν κατέγραψαν δύο κορίτσια στις 13 Ιανουαρίου 2012, Ώρα: 12:13. 


Επιβεβαίωση της ύπαρξης αοράτων ασκητών - μαρτυρία.

από το περιοδικό «ΠΡΩΤΑΤΟΝ» (τευχ. 119, ΙΟΥΛ.-ΑΥΓ. 2010)

Σχετικώς με το γεγονός που ζήσαμε στο Κελλί του Προφήτου Δανιήλ, παρα-
θέτουμε παρακάτω την καταγραφή αυτού του γεγονότος, πιστεύοντας πως
αξίζει να γνωστοποιηθεί και σε άλλους.

Πακιστανoί αναζητούνται για τη φρίκη στην Εύβοια. Έσφαξαν 83χρονο για να βιάσουν την 69χρονη γυναίκα του!!!

Νέο φρικτό έγκλημα από τις πακιστανικές ορδές ληστών-δολοφόνων.. Εισαγόμενα κτήνη από το Πακιστάν, ευθύνονται σύμφωνα με πληροφορίες για τη νέα φρίκη στην Εύβοια...

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του eviazoom Μιχάλη Τσοκάνη ο οποίος βρίσκεται αυτή την ώρα στο χωριό Σέπα, κοντά στην Αμάρυνθο, μάλλον δύο ή τρείς Πακιστανοί εισέβαλαν σε σπίτι 83χρονου για να τον ληστέψουν.

Η Νέα Δημοκρατία γίνεται Νέα Ελλάδα; Στο προσκήνιο ξανά η αλλαγή ονόματος της ΝΔ – Φούντωσε τα σενάρια η ομιλία Σαμαρά στο συνέδριο

- Το κάλεσμα ενότητας του Αντώνη Σαμαρά για τη... μεγάλη κεντροδεξιά 
- Η πρόσκληση και σε όσους έχουν... απομακρυνθεί (Καρατζαφέρης) για ενότητα 
- Γιατί ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε την έκφραση Νέα Ελλάδα σχεδόν 20 φορές

Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1743

Μάγιερ Αμσκελ Ρόθτσιλντ: Ο Γερμανός ιδρυτής της δυναστείας της κόκκινης ασπίδας και των ιδιοκτητών της Ελλάδας που μπορεί να μπλοκάρει ακόμα και απόφαση της Κυβέρνησης!

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Λάζαρου Ελευθεριάδη στο aegeantimes.gr...


Οι Συμπληγάδες, οι Στυμφαλίδες, η Σκύλλα η Χάρυβδη και η Κόπρος του Αυγεία! Πως η αρχαία μυθολογία επαναλαμβάνεται σήμερα; Πως θα έσωζαν οι Αρχαίοι Ελληνες μια παρτίδα που μοιάζει κυριολεκτικά χαμένη;

Για την Ελλάδα, η ιστορία επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα! Στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας, όποτε οι πολιτικοί ηγέτες ήταν κατώτεροι των περιστάσεων, η χώρα βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση!

Και με τη... βούλα: Τέλος η πενθήμερη εργασία!

Στον «αέρα» οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα με τη βούλα του υπουργείου Εργασίας.
Καταργείται η πενθήμερη εργασία με την υπογραφή ατομικών συμβάσεων σε όσους επαγγελματικούς χώρους δεν υπάρχει κλαδική σύμβαση και έχει λήξει η μετενέργεια.

"ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ" ΘΕΩΡΩ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΟΥΝ !!!

* ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Γ.Π.Π ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΥ 3ου ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΡΟΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΠΡΙΝ ΚΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ''ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ'' ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΕΘΝΟΣ...

"ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ..." ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗ ΦΗΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ...

ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΣΧΗΜΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ ...

Στο φουλ η ανάπτυξη στην Ελλάδα ! Ανταλλάσσουν το σπίτι τους για μισή άδεια ταξί!...

Απίστευτες αγγελίες στις εφημερίδες...
Στις εφημερίδες αγγελιών δημιουργούνται νέες ρουμπρίκες, που ανταποκρίνονται στις νέες οικονομικές ανάγκες και δυνατότητες, όπως οι ανταλλαγές ειδών και...

ακινήτων ή η αναζήτηση του συγκατοίκου για συστέγαση.

Στο Σχηματάρι Βοιωτίας ζητείται ζευγάρι για φύλαξη και καθαρισμό διαμερίσματος, με το δικαίωμα να μένει κιόλας.

"ΩΡΑ" ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ Αναμένεται μεγάλη διαδήλωση στην Ταχρίρ

Έρχεται η ώρα μηδέν για την Αίγυπτο καθώς σήμερα είναι η προκαθορισμένη μέρα όπου η αντιπολίτευση έχει στόχο να ταρακουνήσει συθέμελα το ισλαμικό λαθεστώς Μόρσι.


ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΤΟ ΑΛΛΑ... Οι πολιτικοί αρνούνται να τα τρώνε

«Από τα μέσα της δεκαετίας του 1990, οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί (ΓΤΟ) προωθήθηκαν για πρώτη φορά στην αγορά από τις κυβερνήσεις που εργάζονται με τη βιομηχανία της βιοτεχνολογίας.


Ναρκωτικά: Τι πρέπει να προσέχουν οι έφηβοι;

Ένας στους επτά μαθητές ηλικίας 15-19 ετών στην Ελλάδα έχει κάνει χρήση 15,2% έχει κάνει χρήση (έστω και μία φορά) κάποιας παράνομης ουσίας, κυρίως κάνναβης. Η πλειονότητά τους έχει...

επαναλάβει τη χρήση.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!![ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ]''ΒΡΑΖΕΙ''Η ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΙ!!!ΦΥΛΑΚΤΗΡΙΟΙ!!!ΕΠΑΟΙΔΟΙ!!!ΝΤΙΚΡ!!!!ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΙ ΟΜΠΕΑ!!!ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Γράφει η Μαρία Τουφεξή


 ΕΒΡΑΙΟΙ!!!ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΩΘΗΣΗ  ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ
ΜΟΔΑΣ!!!ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ
ΤΑ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΩ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ - Απεργιακές συγκεντρώσεις σε 5 καταστήματα της Θεσσαλονίκης

Μαζική εξόρμηση των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης» στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής.
Μαζική η συμμετοχή στην 24ωρη απεργία, το Σάββατο


ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ “ΚΑΤΣΕΛΗΣ”. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ”. 

Δελτίο τύπου από το “Σωματείο Εργαζομένων Υιοί Χ.Κατσέλη” 
Από τις 21/6/2013 η εταιρεία NUTRIART A.B.E.E. κατέθεσε αίτηση πτώχευσης η οποία θα συζητηθεί στις 18/9/2013.

Απίθανοι άνθρωποι με ψυχικές ασθένειες

«Οι άνθρωποι με αποκαλούν τρελό», διαμαρτυρόταν εντόνως ο Έντγκαρ Άλαν Πόε, χωρίς αυτό να του στερήσει βέβαια τη δυνατότητα να γίνει ένας από τους πλέον περίφημους συγγραφείς του κόσμου!

Από την αυγή της ανθρωπότητας, θα έλεγε κανείς, ο κόσμος ήταν γεμάτος από όλων των λογιών τις ψυχικές νόσους, με τους τρελούς να αντιμετωπίζονται με φόβο και καχυποψία.

ΑΤΜ: Ισχύει ότι αν βάλουμε ανάποδα το PIN ειδοποιείται η αστυνομία;

Χαμός γίνεται στο διαδίκτυο με ένα mail το οποίο αναφέρει μια τεχνική η οποία θα μας βοηθήσει στην περίπτωση που κάποιος κλέφτης μάς αναγκάσει να βγάλουμε χρήματα απο την κάρτα μας σε ΑΤΜ. 

Το mail λέει συγκεκριμένα: 

“Αγοράστε ένα όπλο κι ετοιμαστείτε”: Οικονομολόγοι προειδοποιούν για νέα Οικονομική 11η Σεπτεμβρίου

Παρά τις πρόσφατες αναφορές ότι η οικονομία των ΗΠΑ “συνέρχεται” και ότι υπάρχουν σημάδια οικονομικής ανάπτυξης, ορισμένοι αναλυτές είναι λιγότερο ενθουσιασμένοι με αυτά που βλέπουν να γίνονται στο άμεσο μέλλον. Στην πραγματικότητα, είναι εντελώς φοβισμένοι.

Το 1940 Σοβιετικοί κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή νεκρά ζώα!

Τη δεκατετία του 1940 οι Σοβιετικοί πραγματοποίησαν εκπληκτικά επιτυχημένα πειράματα ανάνηψης ζώων που είχαν πεθάνει πριν από λίγο…

Στην αρχή νάρκωναν το ζώο ,συνήθως έναν σκύλο , με μεγάλη ποσότητα φαρμάκων ώστε να μην νιώθει πόνο.

Των Αγίων αποστόλων σήμερα

Σήμερα η Εκκλησία µας εορτάζει τους Δώδεκα Αποστόλους του Χριστού, την «δωδεκάριθμον φάλαγγα» των πρωταγωνιστών του Πνεύματος, όπως αναφέ­ρει ένας ύμνος της εορτής.


Άδωνις Γεωργιάδης:Προκειμένου να αποπληρωθούν τα χρέη, εάν χρειαστεί θα κλείσω και νοσοκομεία

Δραστικές αλλαγές στο χώρο της Υγείας προαναγγέλλει ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος τονίζει ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει ακόμα και σε κλείσιμο νοσοκομείων εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Έρχονται ο θεσμός των mini jobs, και οι μισθοί των 350 ευρώ.

Ο Γιάννης Βρούτσης επανέλαβε το Σάββατο ότι δεν θα μειωθεί ο κατώτατος μισθός, ωστόσο, η Τρόικα αναμένεται να προωθήσει προσεχώς την εισαγωγή και στην Ελλάδα του θεσμού των mini jobs, όπως αποκαλείται η μικροεργασία, δηλαδή η εργασία με αμοιβή ως 350 ευρώ.

Σας τσιμπήσε Σκορπιός, Σφήκα, Μέλισσα, Φίδι; Δείτε τι πρέπει να κάνετε

Το καλοκαίρι καταγράφονται τα περισσότερα τσιμπήματα από μέλισσες, σφήκες, μπούμπουρες, σκορπιούς, σαρανταποδαρούσες, ακόμη και από φίδια....

Και αυτό γιατί λίγο η εξοχή, λίγο η χαλαρότητα των διακοπών μας καθιστούν ευάλωτους σε τέτοιου είδους περιπέτειες.

Παράξενες αλήθειες που ... δεν ξέρεις!

Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν αλλά δεν τα γνωρίζουμε ή ακόμα και αν...
τα ακούσουμε δεν τα πιστεύουμε, διαβάστε παρακάτω μερικές παράξενες αλήθειες που σίγουρα ... δεν ξέρεις!

- Το 7% των Αμερικανών παραδέχονται ότι δεν πλένουν το σώμα τους... ποτέ!!

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Πάγκαλος: "Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, προτείνω να αυτοκτονήσουμε''

Συνέντευξη που αναμένεται να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις παραχώρησε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος στην "Καθημερινή" της Κυριακής.

Ο κ. Πάγκαλος υποστηρίζει ότι τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ είναι κομμουνιστές και ο Φώτης Κουβέλης, απεδείχθη άχρηστος για να παραμείνει η κυβέρνηση στην εξουσία.

Μετά τον Παίσιο η CIA ασχολείται με τις προφητείες του Ελπίδιου!

Τελικά από ότι φαίνεται η CIA εκτός από τα γνωστά πρακτοριλίκια αλλά james bond και τις διάφορες συνωμοσίες που σκαρώνει ανά τον κόσμο και τις παρακολουθήσεις πωλητών μέσω του facebook, ασχολείται και με τις προφητείες των ορθόδοξων πατέρων τις εκκλησίας μας. Έτσι μετά το Παίσιο η Ελεύθερη Ώρα αναφέρει ότι η CIA ασχολείται και με τον Ελπίδιο.

10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

Η ελληνική λέξη για τον καρπό είναι «υδροπέπων» 

Το καρπούζι είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πλέον αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού, το οποίο δικαίως έχει λάβει το χαρακτηρισμό «βασιλιάς»! Γλυκό, δροσερό, ζουμερό τρώγεται φρέσκο, ως γλυκό κουταλιού αλλά και τηγανητό(!) ή εν είδει δροσερής γρανίτας.

Οι Εβραίοι παρουσιάζουν το στέμμα του αντίχριστου και το ναό του Σολομώντος!Βιντεο

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!

Ο άμεσος κίνδυνος είναι να ανακηρύξουν το «βασίλειο» του Μεγάλου Ισραήλ και να στέψουν τον «βασιλιά» τους στην Ιερουσαλήμ, μέσα στον ξαναχτισμένο ναό του Σολομώντα! 


Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, πιο συγκεκριμένα από το 1948 που έκαναν το κράτος τους πάνω στην γη των Παλαιστίνιων, οι Εβραίοι Σιωνιστές ακολουθούν μία «χειρουργική» πολιτική γενοκτονίας, βάσει σατανικού σχεδίου. 



Οι εξωγήινοι ζουν στη γη, κάτω από το έδαφος!!!

Οι φήμες για τις υπόγειες πόλεις εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1946. Το πρόσωπο που έδωσε ώθηση σε αυτή τη θεωρία ήταν ο Richard Shaver Richard - συγγραφέας, δημοσιογράφος και επιστήμονας.

Μας ψεκάζουν με RFID τσιπάκια μέσα σε Νανο-ίνες για να μας κάνουν ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

Μετάνθρωπος : Είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε μετεξελικτικό στάδιο (δηλ. σε επόμενο επίπεδο πολυπλοκότητας), (χα τρις) μας μεταλλάσουν σε μυρμήγκια, ή σε κάτι πέρα από κάθε φαντασία. …κι εγώ ο πτωχός που νόμιζα ότι θα γλυτώναμε, γιατί θα μας ανέβαζαν στην 6η διάσταση -πηδώντας τις ενδιάμεσες- οι Έψιλον, οι Ελ, οι Πλειάδιοι, οι Ανδομέδιοι, κάποιοι τέλος πάντων, έστω και ο ΖΟΥΠΥ, μπα δεν το βλέπω και πολύ απογοητεύομαι. Αστειάκια … αλλά το θέμα με αυτά που κάνουν, δεν έχει καθόλου πλάκα και μην με ρωτήσετε ΠΟΙΟΙ τα κάνουν αυτά; Να υποθέσω πως όταν διαβάζετε, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ τι στο καλό διαβάζετε!

Το χαράτσι στα ακίνητα και το 2014!

Από την Δημοκρατία
Χαράτσι στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ και το 2014 προδιαγράφουν με μεγάλη βεβαιότητα οι πιέσεις των τροϊκανών, οι οποίοι απορρίπτουν τα σχέδια για τη φορολογία των ακινήτων που εμφανίζει το υπουργείο Οικονομικών.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ;

Η οργή στις κοινωνίες όλων των πολιτών μεγαλώνει καθημερινά.
Η απαξίωση των πολιτικών σε όλες τις χώρες είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός.
Το οικονομικό πρόβλημα είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα που επίσης διογκώνεται από τα σκοτεινά γραφεία των παγκιοσμιοποιητών.

Τι συμβαίνει με τις καταθέσεις; Kάτι πολύ άσχημο πλανάται στον αέρα

Να κάνουμε μία υπόθεση: Ας πούμε ότι οι ελβετικές αρχές ανακοίνωναν ότι όλες οι καταθέσεις κάτω από τις 100.000 ευρώ είναι ασφαλισμένες. Εσείς τι θα καταλαβαίνατε; Ότι οι καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ βρίσκονται σε «επικίνδυνη ζώνη». Όσοι θα είχατε, λοιπόν, αρκετά χρήματα θα τα βγάζατε έξω από την χώρα.

Η νύχτα του «Αγίου Βαρθολομαίου» δεν έχει έρθει ακόμα! Αυτά μας περιμένουν από Σεπτέμβριο!

Αν νομίζετε ότι στην Ελλάδα των Μνημονίων τα έχουμε δει και τα έχουμε ζήσει όλα, πλανάστε πλάνην οικτρά!!! 

Διαβάστε τι μας περιμένει από.... 
Σεπτέμβριο, μετά τα μπάνια του λαού...



ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ! 40ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 5 ΚΑΙ 7 ΕΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ!

Νέο… πολυπολιτισμικό σοκ, αυτή τη φορά στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας. Όπως καταγγέλλουν δύο οικογένειες, κοριτσιών 5 και 7 χρονών αντιστοίχως, ένας 40χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν αποπλάνησε τα δύο ανήλικα κοριτσάκια.

Σώρρας VS Νέα Τάξη Πραγμάτων


Δεν γνωρίζω εάν όντος υπάρχουν τα 600 δις δολάρια ή όχι για τα οποία γίνετε όλος αυτός ο καυγάς και έχουν γραφτεί τόσα και τόσα. Άλλωστε ούτε δημοσιογράφος είμαι, ούτε ερευνητής για να έχω ολοκληρωμένη πρόσβαση σε ένα τέτοιο βαθύ θέμα. Σαν ένας παρατηρητής όμως μπορώ να έχω μία άποψη.

Σε εννέα μήνες ξεκινούν οι εργασίες για τον TAP – Ποιες είναι οι εκτιμήσεις για τα έσοδα

Την άνοιξη του 2014 προβλέπεται να ξεκινήσουν οι κατασκευαστικές εργασίες για τον αγωγό φυσικού αερίου ΤΑΡ, με προοπτική ολοκλήρωσης μετά από τρία με τέσσερα χρόνια.


Οξύουροι στα παιδιά: Τι είναι και πώς αντιμετωπίζονται!

Αν έχετε ακούσει για οξύουρους σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας αλλά δεν ξέρετε τι ακριβώς είναι, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να μάθετε ότι είναι μία ασθένεια που δεν είναι επικίνδυνη για τη ζωή των παιδιών, θέτει όμως όλη την οικογένεια σε... μπελάδες!

Η ανεργία οδήγησε 1.245 αθώους στον Άδη

 Η ανάπτυξης που δεν ήρθε φέρνει απόγνωση κι οδηγεί στο θάνατο τους Έλληνες
Στοιχεία που προκαλούν σοκ ήρθαν στη δημοσιότητα έπειτα από έγγραφο που διαβίβασε η ΕΛΣΤΑΤ στη Βουλή σχετικά με τις αυτοκτονίες Ελλήνων εξ' αιτίας της οικονομικής κρίσης.

ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο "κουκουλοφόρος" είναι εκρηκτική ξανθιά και συλλαμβάνεται!

Επεισόδια στη Χιλή πριν από λίγες ημέρες. Νεαροί συγκρούονται με αστυνομικές δυνάμεις. Οι κάμερα έχει επικεντρώσει σε δύο “ζωηρούς” διαδηλωτές” που επιτίθενται πετώντας πέτρες. Η κάμερα ακολουθεί τους δύο διαδηλωτές που αποχωρούν από το επίκεντρο των συγκρούσεων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας !

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ AEGEANTIMES ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: Από τον Γιάννο Κρανιδιώτη, τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας μέχρι και το τηλεφώνημα του Βλαντιμίρ Πούτιν στον μπαρμπα-Γιάννη τον Λάτση!!! 


ΥΠΉΡΞΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΌΤΗΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΌΣ ΠΌΛΕΜΟΣ;

Συνταρακτικά ευρήματα σε διάφορες περιοχές της Γης αποδεικνύουν πως στην αρχαιότητα υπήρξε ένας πολιτισμός που είχε στη διάθεσή του πυρηνικά όπλα. Αυτά έγιναν η αιτία της καταστροφής του…  Η άποψη ότι η ανθρωπότητα δεν φθάνει για πρώτη φορά στα παρόντα τεχνολογικά και επιστημονικά επίπεδα είναι πολύ διαδεδομένη σε ορισμένους κύκλους .

ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ 5 ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΙΏΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΟΙΜΟΘΆΝΑΤΟΙ;;;

H Bronnie Ware εργαζόταν στην παρηγορητική φροντίδα ασθενών, κυρίως σε αυτούς που γυρνούσαν στα σπίτια τους για να πεθάνουν. Για χρόνια μιλούσε με ανθρώπους που δεν κατάφερναν να ξεπεράσουν τις ασθένειές τους και κρατούσε σημειώσεις απ’όσα έλεγαν. Έπειτα από καιρό έγραψε και κυκλοφόρησε το βιβλίο «The Top Five Regrets of the Dying», για όσα μετανιώνουν οι άνθρωποι όταν φτάνουν στο τέλος της ζωής τους.

ΠΕΡΟΎ: ΑΝΑΚΑΛΎΦΘΗΚΕ ΤΆΦΟΣ ΓΕΜΆΤΟΣ ΜΟΥΜΙΟΠΟΙΗΜΈΝΕΣ ΓΥΝΑΊΚΕΣ!

Αρχαιολόγοι στο Περού ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι ανακάλυψαν ένα τεράστιο βασιλικό τάφο γεμάτο μουμιοποιημένες γυναίκες. Σύμφωνα με τους επιστήμονες ο τάφος παρέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την αινιγματική αυτοκρατορία των Γουάρι, η οποία κυριαρχούσε στις Άνδεις πολύ πριν την ύπαρξη των Ίνκας.

ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΠΑΡΆ ΈΝΑΣ ΑΡΙΘΜΌΣ… ΠΆΝΤΑ ΉΣΟΥΝ ΈΝΑΣ ΑΡΙΘΜΌΣ!

Όλα αυτά που αναφέρονται στο άρθρο έχουν πράγματι, όλα, έναν… μοναδικό αριθμό, μόνο που δεν είσαι ΕΣΥ, αλλά πράγματα τις καθημερινότητας σου, γιατί αυτό κάνει η νέα τάξη πραγμάτων βάζει όλα τα πράγματα σε μία τάξη, σε μία νέα τάξη.

Από τα ράφια του Σούπερ Μάρκετ μέχρι τα ζώα, τα έχει τοποθετήσει ολά σε τάξη, ώστε ανα πάσα στιγμή να ξέρει που βρίσκετε το κάθε τι. Το επόμενο και τελευταίο ΠΡΑΓΜΑ που έχει απομείνει για να μπει σε νέα τάξη, είναι ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ.