Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ...........


Γράφει ο Μενέλαος Αυτόλυκος

Για όσους γνωρίζουν την ιστοριούλα με τον βάτραχο που πέφτει μέσα στην κατσαρόλα και αρχίζει να βράζει σιγά - σιγά, ας κοιτάξουν λίγο στον καθρέφτη.

Ιδού η περίφημη επανεκκίνηση των έργων της Ολυμπίας Οδού


Πριν από μια βδομάδα περίπου στήθηκε μία επικοινωνιακή φιέστα απο την πλευρά της κυβέρνησης: Η περίφημη επανεκκίνηση των έργων της Ολυμπίας Οδού, ένα προσωπικό στοίχημα του υπουργού Μεταφορών, Κώστα Χατζηδάκη. Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και Νίκος Τσούκαλης μετέβησαν στην περιοχή προκειμένου να επιθεωρήσουν την επανεκκίνηση των έργων.

Θλιβερές μαριονέτες


“ Τούτοι οι αγοραστές δείχνουν διατεθειμένοι να πατήσουν χωρίς δισταγμό πάνω στα άψυχα κορμιά των άλλοτε συνανθρώπων τους προκειμένου να επιβιώσουν για λίγο ακόμα καιρό έστω και χωρίς αξιοπρέπεια  ”

Υπερψηφίστηκε το Μνημόνιο – «ταφόπλακα» της Κύπρου

Με 29 ψήφους υπέρ και 27 εναντίον ψηφίστηκε από την Κυπριακή Βουλή το νομοσχέδιο για τη δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο.

Υπέρ της έγκρισης της δανειακής σύμβασης ψήφισαν ο ΔΗΣΥ, το ΔΗΚΟ και ο Πρόεδορς του 
ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης.

Το άδοξο τέλος του ανθρώπου με την θρυλική αλογοουρά

Ο άνθρωπος που μπήκε στο ρεκόρ γκίνες για τη δύναμη της αλογοουράς του, βρήκε τραγικό θάνατο. Άφησε την τελευταία του πνοή προσπαθώντας να διασχίσει ποταμό (Vid+Pic)

Φτιάξτε παγίδα για κουνούπια, απλά και φθηνά..

Το καλοκαίρι έφθασε, μαζί με τα κουνούπια. Και δυστυχώς, κάποια κουνούπια δεν κάνουν μόνο αθώα τσιμπήματα, αλλά μεταφέρουν σοβαρές ασθένειες, που μπορεί να είναι και μοιραίες. Σας παρουσιάζουμε μία εύκολη και οικονομική λύση....

Τραγωδία στη Ν. Μάκρη: Έχασε τη μάχη με το θάνατο η 23χρονη που γρονθοκοπήθηκε από τον σύντροφό της

Ένταλμα εις βάρος του 25χρονου εξέδωσε η αστυνομία. Ακόμα καταζητείται. Σε νοσοκομείο άφησε την τελευταία της πνοή η κοπέλα του που στις αρχές Απριλίου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού του ίδιου

Αυτοκτόνησε ο πρώην αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Κώστας Ρεσβάνης

Σοκαρισμένος ο νομικός κόσμος της χώρας. Βουτιά θανάτου από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας για τον πρώην αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά. Ερευνώνται τα αίτια. Το έργο του άτυχου Κώστα Ρεσβάνη

Κεραυνός εν αιθρία η είδηση της αυτοκτονίας του πασίγνωστου δικηγόρου στον Πειραιά, Κώστα Ρεσβάνη.

Blacwater το δεξί χέρι του Αντίχριστου - Οι ιδιωτικοί στρατοί κατασπαράζουν το βιός μας - Βίντεο !


Πως η Blacwater ως το δεξί χέρι του Αντίχριστου και οι άλλοι ιδιωτικοί στρατοί κατασπαράζουν το βιός μας προς όφελος πολυεθνικών. 
Δείτε στην συνέχεια ένα πολυ ενδιαφέρων βίντεο .......

Η Αίτνα ξανά ξύπνησε και τρομοκρατεί .... - Βίντεο


Έντονη δραστηριότητα παρουσίασε για ακόμη μια φορά το Σαββατοκύριακο το ηφαίστειο της Αίτνας το οποίο εξερράγη για έκτη φορά μέσα στο 2013 προσφέροντας εντυπωσιακές εικόνες, αλλά και αγωνία στους κατοίκους των γύρω περιοχών.  
 

ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ - Η Μεγάλη Τρίτη

Μεγάλη Τρίτη: Η Εκκλησία θυμάται την παραβολή των 10 Παρθένων. Το βράδυ ψάλλεται στις Εκκλησίες ο όρθρος της Μεγάλης Τετάρτης. Στην υμνολογία κυριαρχεί το γεγονός της αλείψεως του Κυρίου δια μύρων υπό πόρνης γυναικός, ενώ ψάλλεται ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή 
τροπάρια της θρησκευτικής υμνολογίας: Το τροπάριο της Κασσιανής.


Στον διαμελισμό οδηγεί την Ελλάδα το όργανο της Μπίλντερμπεργκ, Αντώνης Σαμαράς!!!


Το έχουμε επανειλημμένως τονίσει: η ιστορία και τα γεγονότα που την ορίζουν θα πρέπει να βλέπονται απαραίτητα σε βάθος χρόνου. Κανένα ιστορικό συμβάν δεν έχει εφήμερη αξία και διάρκεια.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους ναυαγούς του PIRI REIS

Συνεχίζονται σήμερα, οι έρευνες του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή της νήσου Σαπιέντζα, 87 μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου, για τον εντοπισμό των οκτώ αγνοούμενων ναυτικών του φορτηγού πλοίου PIRI REIS.

Κύπρος: Ψηφίζεται στη Βουλή το Μνημόνιο – Ηχηρό «Όχι» από το ΑΚΕΛ

Ενώπιον της ολομέλειας της κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων τίθεται σήμερα το Μνημόνιο και η Δανειακή Σύμβαση με την Τρόικα.

Η έκτακτη ολοήμερη συνεδρία της Βουλής θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί.

«ΤΖΟΓΟΣ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ TASK FORCE Έλαβες απόδειξη ΦΠΑ; Κέρδισες ένα χρηματικό έπαθλο!


Μια άκρως εντυπωσιακή πρόταση για την πάταξη της φοροδιαφυγής εξετάζει η ελληνική κυβέρνηση με την παρότρυνση της Ομάδας Δράσης της Ε.Ε. για την Ελλάδα. 

Aυτά είναι τα 25+4 νησιά που διεκδικεί η Τουρκία στο Αιγαίο


Ολόκληρος ο κατάλογος με τα ελληνικά νησιά που διεκδικεί η Τουρκία και τα οποία περιλαμβάνονται στην απάντηση που έδωσε σε σχετικό ερώτημα στην τουρκική Βουλή ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Αχμέτ Νταβούτογλου είναι τα 25 νησιά (συν τις τέσσερις βραχονησίδες στην περιοχή Οινουσσών, Πασά, Βάτος, Μανδράκι, Γαβάθι) του χάρτη εκ των οποίων τα μισά είναι γνωστά και τα άλλα μισά είναι ... νέες διεκδικήσεις.

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Δουλεύετε σε αυτούς τους 20 οργανισμούς του Δημοσίου; Τότε, σε λίγες μέρες απολύεστε

Δουλεύετε σε αυτούς τους 20 οργανισμούς του Δημοσίου; Τότε, σε λίγες μέρες απολύεστε Οι πρώτες 2.000 απολύσεις, μέσα στο Μάιο ΣΧΟΛΙΑ (8) 116 Τη λίστα με τους 20 φορείς του Δημοσίου που πρόκειται να καταργηθούν αμέσως μετά το Πάσχα με ταυτόχρονη απόλυση όλων των εργαζομένων σε αυτούς, αποκαλύπτει σήμερα το Εθνος της Κυριακής σε πρωτοσέλιδο με τίτλο: Λίστα-φωτιά για το Δημόσιο.

Στοιχειωμένα σημεία του κόσμου: Ποια ανατριχιαστική ιστορία κρύβει το καθένα;


Στοιχειωμένα σημεία του κόσμου: Ποια ανατριχιαστική ιστορία κρύβει το καθένα;
To Κολοσσαίο της Ρώμης στοιχειωμένo; Κι όμως... Μαζί με ακόμη 11 σημεία στον κόσμο αποτελούν τις πιο ανατριχιαστικές ιστορίες με βασικούς πρωταγωνιστές φαντάσματα και παράξενα γεγονότα! 

Δολοφονούν τους εφευρέτες που μετατρέπουν το νερό σε καύσιμο;Γιατί άραγε...;


Πόσα χρόνια ακούμε πως ο τάδε εφηύρε τη μέθοδο μέσω της οποίας τα αυτοκίνητα μπορούν να κινηθούν με νερό αντί για βενζίνη ή πετρέλαιο…

Συνεντεύξεις και βίντεο κυρίως σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα …

Έχετε ακούσει ποτέ οι εφευρέσεις αυτές να προχωράνε; Να βγαίνουν στη παραγωγή; Όχι.

«Έσβησε» η Μαριάννα Ζαχαριάδη


Στο πένθος έχει βυθιστεί ο κυπριακός αθλητισμός, καθώς η Μαριάννα Ζαχαριάδη άφησε τη Μ. Δευτέρα (29/4) την τελευταία της πνοή, έπειτα τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του λεμφατικού ιστού.

Οι Αμερικανοί ξεσηκώνονται κατά των ανώνυμων γενόσημων!

Ο φακός του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου καταγράφει ασθενείς, θύματα των φαρμάκων-δολοφόνων! - Τι περιμένει η τρικομματική κυβέρνηση; Να έχουμε θύματα και στην Ελλάδα;


Η Αμερικανίδα Στέφανι Μπόσγουελ πάσχει από επιληψία. Χάρη στη φαρμακευτική αγωγή που της χορηγούσε ο γιατρός της, είχε μια απόλυτα φυσιολογική ζωή. Μέχρι πρότινος.

Τρόποι αποτοξίνωσης από τα χημικά των αεροψεκασμών (Chemtrails)

Υπάρχουν τρόποι για να προστατεύσoυμε τον εαυτό μας από τα βαρέα μέταλλα των chemtrails και να απαλλαγούμε από αυτά. Μια αρκετά καλή μέθοδος αποτοξίνωσης του οργανισμού μας ακόμη και μείωσης της αθηρωματικης πλάκας, είναι η χηλιωση (απομεταλλωση).

Γέροντας Παίσιος: «έρχονται χρόνια δύσκολα, θα έχουμε δοκιμασίες μεγάλες…»

Έρχονται δύσκολα χρόνια

Ο Θεός επιτρέπει να γίνει τώρα ένα τράνταγμα γερό.

Έρχονται δύσκολα χρόνια. Θα έχουμε δοκιμασίες μεγάλες…

Να το πάρουμε στα σοβαρά, να ζήσουμε πνευματικά.

Οι περιστάσεις, μας αναγκάζουν και θα μας αναγκάσουν να δουλέψουμε πνευματικά.

Επικοινωνία με οντότητα από παράλληλο σύμπαν και τι είπε για.......ΕΡΠΕΤΟΕΙΔEIΣ και ΣΕΛΗΝΗ!


Project CHANI: Επικοινωνία με οντότητα από παράλληλο σύμπαν και τι είπε για ΕΡΠΕΤΟΕΙΔEIΣ και ΣΕΛΗΝΗ!

Kατά τη διάρκεια των ετών 1994-1999, μια ομάδα ερευ­νητών είχε πρόσβαση σε μια απόρρητη εγκατάσταση στην Αφρική, στην οποία υπήρχε εγκατεστημένος ένας επιταχυντής τύπου CERN.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ


Ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος δεν τελείωσε ποτέ. Απλά έχει μεταφέρει τις στρατηγικές του. Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε μια βιομηχανία στη ναζιστική Γερμανία που ονομαζόταν IG Farben. Ήταν το μεγαλύτερο χημικό/φαρμακευτικό "χταπόδι" στον κόσμο, και είχε ευνοϊκές επιχειρηματικές συμφωνίες με εταιρείες από την Αγγλία την Κεντρική Αμερική και την Ιαπωνία.

Ο συγγραφέας των Χημικών του διαβόλου, Josiah DuBois, ταξίδεψε στη Γουατεμάλα κατά τις πρώτες ημέρες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, και επέστρεψε με το σχόλιο, στο βαθμό που θα μπορούσε να πει, οτι η Γουατεμάλα ήταν "μια πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική της Farben.".

Τι κρύβεται πίσω από τα κινούμενα σχέδια;


Τι πολιτικές πεποιθήσεις είχαν τα στρουμφάκια??Τι καπνίζει στην πραγματικοτητα ο Ποπάι??Ο Μπαγκς Μπανι αποπλανεί γυναικες??Μήπως κρύβεται κάτι πίσω από αυτούς τους κατά τα άλλα αθώους χαρακτήρες.

Νεκρή η 23χρονη που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού στη Νέα Μάκρη


Δεν τα κατάφερε τελικά η 23χρονη Αθανασία-Ευθυμία Μπλαχά που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού στη Νέα Μάκρη πριν περίπου 20 μέρες.
Οι γιατροί ανακοίνωσαν το πρωί τον θάνατό της και δήλωσαν ότι οι γονείς της, παρά την οδύνη τους αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της.

Όλοι οι ανώτατοι αξιωματικοί της Ελλάδος είναι μασόνοι! (video)


Έλληνες ανώτατοι αξιωματικοί μασόνοι! Πάνω από 50.000 σατανιστές υψηλά ιστάμενοι!
Γέμισε η βουλή των Ελλήνων από μασόνους!
Δηλώσεις Ταξίαρχου (Ε.Α) Γ ΜΕΛΑ για το Σιωνισμό.

Συγκλονίζει ο τελευταίος διάλογος της εργαζόμενης στη ΜΑΡΦΙΝ

«Μας έχουν βάλει φωτιά… Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα πνίγομαι». Τις τελευταίες λέξεις που άκουσε από την έγκυο σύζυγό του Αγγελική Παπαθανασοπούλου, που κάηκε μαζί με δύο συναδέλφους της στην φωτιά της ΜΑΡΦΙΝ, στην οδό Σταδίου το Μάιο του 2010, περιέγραψε στην κατάθεσή του στη δίκη των υπευθύνων της Τράπεζας ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, Χρήστος Καραπαναγιώτης.

Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ

Το κλασικό αριστούργημα του Φράγκο Τζεφιρέλι


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Σκότωσε κόμπρα με τον ίδιο τρόπο που σε σκοτώνει κι αυτή...

Είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα και δηλητηριώδη φίδια του πλανήτη που στέλνει στο θάνατο κάθε χρόνο δεκάδες ανθρώπους ενώ πολλοί ανατριχιάζουν ακόμη και στην ιδέα ότι θα βρεθούν δίπλα της. 

 Όλα αυτά όμως φαίνεται πως δεν ισχύουν για όποιον κατάγεται από το Νεπάλ.

Αγρότης από την περιοχή του Κατμαντού που έπεσε πάνω σε μια κόμπρα αντί να τρομάξει και να το βάλει στα πόδια, έμεινε να παλέψει με το φίδι.

Απλοί τρόποι διαχείρισης του θυμού και των νεύρων

Eπιμέλεια: Βικτωρία Πολύζου, συμβουλευτική ψυχοθεραπεύτρια, medlabnews.gr


Οι καθημερινές δυσκολίες, οι απρόβλεπτες καταστάσεις, οι αφόρητες πιέσεις, η ένταση στην εργασία ή στο σπίτι, η απογοήτευση, έχουν κατάληξη τα νεύρα, τον θυμό και ξεσπάσματα πολλές φορές χωρίς λόγο και αιτία.

Πόσο βλάπτουν τα αναψυτκτικά;

Οι γυναίκες που καταναλώνουν ζαχαρούχα αναψυκτικά σχεδόν κάθε μέρα έχουν 83% περισσότερες πιθανότητες να υποστούν ένα συγκεκριμένο τύπο εγκεφαλικού επεισοδίου συγκριτικά με τις γυναίκες που πίνουν σπάνια αναψυκτικά και άλλα ζαχαρούχα ποτά, επισημαίνει μια νέα μελέτη από την Ιαπωνία. 

G5: To θρίλερ της αποσιώπησης μιας πολλά υποσχόμενης θεραπείας.


Περιοδικό Hellenic Nexus ( Μηνιαίο Περιοδικό για τους επαναστάτες της συνείδησης). Τεύχος 49 Φεβρουάριος 2011
της Λίνας Σταμπούλογλου
Ο Λουάκ Λε Ριμπόλτ υπήρξε διακεκριμένος συνεργάτης του FBI, αλλά και του γαλλικού Υπουργείου Εσωτερικών, έχοντας δημοσιεύσει πλήθος επιστημονικών εργασιών.

Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΖΑΜΙ!

σχόλιο Γ.Θ : θα ξαναγίνετε νομάδες, αυτό σας το εγγυόμαστε... 


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
 Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

 
Ο Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, τελευταίος απόγονος της δυναστείας των Οσμανλιδών, εγγονός του Abdülhamid Han Hazretleri τελευταίου επίσημου σουλτάνου της Τουρκίας και απ’ ευθείας απόγονος του...

Ηράκλειον: Η χαμένη «Ατλαντίδα» της Αιγύπτου στο φως μετά από 1.200 χρόνια

Μία υπαρκτή Ατλαντίδα χαρακτηρίζουν οι αρχαιολόγοι το Ηράκλειο της Αιγύπτου. Μία πόλη που βυθίστηκε πριν από 1200 χρόνια και σιγά σιγά ξεχάστηκε. Η ύπαρξή της θεωρείτο μέχρι πρόσφατα, μύθος,  και πλέον με την βοήθεια της τεχνολογίας έχουμε την δυνατότητα να δούμε τρισδιάστατα πώς ήταν το Ηράκλειο όσο ήταν ακόμη ένας σημαντικότατος εμπορικός κόμβος της Ανατολικής Μεσογείου.

Χαμός στην Πράγα – Φήμες για 4 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες μετά από έκρηξη


Επί ποδός βρίσκονται οι Αρχές στην Πράγα της Τσεχίας μετά από ισχυρότατη έκρηξη η οποία συγκλόνισε χιλιάδες κατοίκους καθώς έγινε αισθητή σε πολλά οικοδομικά τετράγωνα.
Η έκρηξη σημειώθηκε δίπλα από το Εθνικό Θέατρο, μία περιοχή στην καρδιά της τσεχικής πρωτεύουσας και οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 35.

«Ιδού ο Nυμφίος έρχεται»- Τι γιορτάζουμε τη Μεγάλη Δευτέρα


Η Μεγάλη Δευτέρα είναι η πρώτη ημέρα της Εβδομάδας των Παθών του Ιησού Χριστού. Την σημερινή ημέρα, δύο είναι τα πιο σημαντικά γεγονότα που κυριαρχούν στην ορθόδοξη χριστιανική λατρεία:
α) Η ζωή του Ιωσήφ του 11ου γιού του Πατριάρχη Ιακώβ, του ονομαζόμενου Παγκάλου, δηλαδή του ωραίου στο σώμα και τη ψυχή. Ο Ιωσήφ προεικονίζει με την περιπέτειά του (που πουλήθηκε σκλάβος στην Αίγυπτο) τον ίδιο τον Χριστό και το πάθος Του.
β) Το περιστατικό της άκαρπης συκιάς που ξέρανε ο Χριστός (Ματθ. 21, 18-22) και συμβολίζει την Συναγωγή των Εβραίων και γενικά την ζωή του Ισραηλιτικού λαού που ήταν άκαρποι από καλά έργα.

Ναυτική τραγωδία ανοιχτά της Μεθώνης


Οι σοροί δύο ναυτικών περισυνελέγησαν πριν από λίγο από τη θαλάσσια περιοχή της νήσου Σαπιέντζα, νοτιοδυτικά της Μεσσηνίας, όπου το πρωί βυθίστηκε το φορτηγό πλοίο Πίρι Ρέις, έπειτα από σύγκρουσή του με το φορτηγό πλοίο Κον Σάουθ.

Άνεργος και αγανακτισμένος ο δράστης

Σοκαρισμένη είναι η ιταλική κοινωνία ύστερα από το πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν εξοργισμένο πολίτη, ο οποίος όπλισε το χέρι του με μια Beretta διαμετρήματος 7,65 mm και άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών την ώρα που ορκιζόταν η νέα κυβέρνηση.

Η τραγική ιστορία του Αλέξη Γκόλφη, του Ελληνα που υποδύθηκε τον Χριστό

Η σειρά «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται» ήταν σταθμός στην ελληνική τηλεόραση και ήταν βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη. Η σειρά προβλήθηκε το 1975- 1976. Η σκηνοθεσία ήταν του Βασίλη Γεωργιάδη και πρωταγωνιστούσαν οι Αλέξης Γκόλφης, Κάτια Δανδουλάκη, Λυκούργος Καλλέργης, Ανδρέας Φιλιππίδης,

Ξεκινά η εαρινή επίθεση της κυβέρνησης στο λαό με στόχο όχι μόνο την ιδιωτική περιουσία αλλά και τον ίδιο τον πολίτη. Κατώτατος μισθός στα 376 ευρώ.

Διαβάστε ένα άρθρο (συμμετοχή στις "Γνώμες" του NEWS 247) για την ψήφιση του τελευταίου πολυνομοσχεδίου και τις διατάξεις που απέσπασαν την κυβερνητική πλειοψηφία


Αύξηση σοκ 200% των κρουσμάτων AIDS στην Ελλάδα

Αύξηση του AIDS κατά 200% από το 2011 στην Ελλάδα. Μεγάλη έρευνα για τις επιπτώσεις της λιτότητας στην υγεία

Μελέτη ερευνητών από τα Πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Στάνφορντ υποστηρίζει πως η λιτότητα έχει καταστροφικές συνέπειες στην υγεία των πολιτών της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής, οδηγώντας σε αυτοκτονίες, κατάθλιψη και σε λοιμώδεις

Η Σιωπή Μας τους Λυτρώνει. Τους Βολεύει. Τους Ενισχύει.


Εχουν σηκωμένα τα μανίκια και δουλεύουν…
Νύχτα-μέρα. 24ωρα στη σειρά.
Στραγγίζουν τα νεοφιλελεύθερα μυαλά τους και καταλήγουν:
Πετσόκομμα μισθών,εισοδημάτων,επιδομάτων.

ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ 10 ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΙΕΡΕΑΣ!
ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΡΦΑΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΕΣ!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!

· Τα… προικιά της γερμανικής εταιρείας στο πολιτικό σύστημα!
· Η δίκη Τσοχατζόπουλου ξεσκεπάζει τη σαπίλα που μας οδήγησε στην καταστροφή
· Ακουστικά βαρηκοΐας (σε...κουφό πολιτικό;), πλυντήρια-στεγνωτήρια, βραστήρες αυγών, 
καφετιέρες έως και είδη λαϊκής-παραδοσιακής τέχνης …λάδωναν επί έτη τους πολιτικούς ολετήρες!


Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο από 168 βουλευτές

Σε σύνολο 292 «όχι» ψήφισαν 123 βουλευτές και ένας δήλωσε «παρών»
«Θα έχετε πλεονάσματα με αίμα, δάκρυα και υποκρισία. Θα έχετε πλεονάσματα σαν και εκείνα της Ρουμανίας του Τσαουσέσκου και της Χιλής του Πινοσέτ», τόνισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ..

Ούτε ΔΕΗ ούτε ΤΙΠΟΤΑ...!!! Ελεύθερη Ενέργεια Για Όλους - O Νέος «Απαγορευμένος Καρπός»


«Ο μόνος λόγος που δεν έχουμε ακόμη αυτοκίνητα, που κινούνται με εναλλακτικό τρόπο,

είναι πολιτικός, δεν είναι επιστημονικός».

John O’ Malley Bockris, φυσικός

Οι 10 πιο συγκλονιστικές ιστορίες επιβίωσης

Από τον Τζον Κένεντι μέχρι τον Αλεξάντερ Σέλκιρκ οι πιο συγκλονιστικές ιστορίες επιβίωσης...
Λίεντερτ Χάζενμπος

Ο Λίεντερτ Χάζενμπος ήταν ένας ολλανδός στρατιώτης που καταδικάστηκε για σοδομισμό το 1725 και, ως τιμωρία, αποβιβάστηκε δια της βίας στη νήσο Ασουνσιόν.

Αμα είναι... χαϊβάνια ας τα δώσουν!!! Πόσες χιλιάδες ευρώ ζήτησε η Χουρέμ για να εμφανιστεί σε πάρτι στη Μύκονο;;;

Μια κοσμική κυρία της Μυκόνου είχε την ιδέα να κάνει ένα πάρτι με έντονο ανατολίτικο άρωμα στο νησί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος  kαι σκέφτηκε να προσκαλέσει σ’ αυτό και την Χουρέμ για να κάνει έκπληξη στους καλεσμένους της.