• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

    Έρχεται Ελλάδα ο Ότο

    Στις 25 Μαρτίου αναμένεται στην Ελλάδα ο Ότο Ρεχάγκελ για να αναλάβει καθήκοντα επίτιμου πρεσβευτή της Γερμανίας και να συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεων των δύο χωρών.
    Ο Ότο Ρεχάγκελ αναλαμβάνει να γεφυρώσει το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία λόγω της οικονομικής κρίσης. Ο αρχιτέκτονας του έπους του 2004 αποτελεί επιλογή της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ και ο ίδιος αποδέχτηκε την πρόταση.
    Η αποστολή του έχει διπλό ρόλο: αφενός μεν να βελτιώσει την εικόνα του… δυνάστη που έχουν οι Έλληνες για τους συμπατριώτες του, αλλά ταυτόχρονα να πείσει τους Γερμανούς πως η εικόνα των αργόμισθων και τεμπέληδων που ζουν με δανεικά, την οποία έχουν αρκετοί στη χώρα του για τους Έλληνες, απέχει πολύ από την πραγματικότητα.
    Οι διαδικασίες θα είναι γοργές. Ο «Herr Otto» αναμένεται στην Αθήνα στις 25 Μαρτίου, μαζί με τον Γιάννη Τοπαλίδη που θα είναι και πάλι στο πλευρό του σε αυτόν τον μη… ποδοσφαιρικό ρόλο. Ο 74χρονος προπονητής θα έχει συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ενώ θα υπάρξουν εκδηλώσεις και της γερμανικής πρεσβείας προς τιμήν του.


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ