Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Παγκόσμιος έλεγχος

Capitalism-1-NAIΚαι άλλη φορά το έγραψα, το επαναλαμβάνω και σήμερα. Όταν πριν από χρόνια, όσοι διαβλέπαμε τον επερχόμενο κίνδυνο περιορισμού της εξουσίας των κρατών και ανάληψη της διαχείρισης -ακόμη και εσωτερικών υποθέσεων- διατρέχαμε τον κίνδυνο να χαρακτηρισθούμε ως αιθεροβάμονες.

Αν είχε κάψει καμμιά μπετονιέρα του Μπόμπολα ο Ουτσεκάς, θα είχαν φέρει και το FBI.


…όταν σκοτώνουν ελληνάκια, γυναίκες, ηλικιωμένους, άμαχους, περαστικούς, δεν τρέχει κάστανο. Σιγά μην ασχοληθεί ο κύριος Ρουπακιώτης με λεπτομέρειες.
Εδώ έγινε πολεμική επιχείρηση σε φυλακές και αντί να κινητοποιηθούν όλες οι δυνάμεις που έχουν απομείνει, καθόντουσαν και μιλούσαν για τις ευθύνες των δεσμοφυλάκων, των υπαλλήλων, των συνδικαλιστών, της ΓΣΕΕ, της ΠΟΕ – ΟΤΑ για το συμβάν.

Ανταλλαγή πυροβολισμών στα Εξάρχεια

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αγνώστων σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στα Εξάρχεια.


Πριν λίγο: Σεισμός στα Χανιά-Αισθητός σε όλη την Κρήτη

Το επίκεντρό του εντοπίζεται βόρεια των Χανίων, αλλά έγινε αισθητός σε ολόκληρη την Κρήτη...


Εργαλείο της Νέας Τάξης ο έλεγχος του νερού


Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ.Πάνος Καμμένος, κατά την διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή της Επίκαιρης Επερώτησης της Κ.Ο. του Κινήματος είπε:
Ο έλεγχος του νερού είναι ένα από τα εργαλεία της νέας τάξης πραγμάτων, που περιγράφεται ξεκάθαρα μέσα στο «δόγμα του σοκ». Επίσης ο κ.Καμμένος μεταξύ άλλων ανέφερε:

Κάτω από τόνους λάσπης 82 μεταλλωρύχοι

Λιγοστεύουν οι ελπίδες για την εξεύρεση επιζώντων μετά την μεγάλη κατολίσθηση που σημειώθηκε την Παρασκευή το πρωί σε μια περιοχή με ορυχεία στο Θιβέτ, παγιδεύοντας κάτω από τόνους χώματος 83 μεταλλωρύχους, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν οι περίπου 3.500 μετέχοντες στις επιχειρήσεις διάσωσης, αναφέρουν σήμερα τα επίσημα κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

Απ' τα σκισμένα σπλάχνα της Ηλιογέννας, πυρφόρα τέκνα εγερθείτε!

Αιώνες πριν, το άδολο, Ελληνικό Φως υπήρξε οδηγός για να ηττηθεί ο μεσαίωνας. Σήμερα, οι Έλληνες καλούνται πάλι να ανάψουν την Δάδα.

Η ανθρωπότητα βάλλεται πανταχόθεν από τον νέο Μεσαίωνα που σφυρηλατήθηκε σε ανήλιαγα ιερατεία χρήματος και μισανθρωπίας.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΖΟΓΛΟΥ "Μου παίρνουν το σπίτι"

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Κώστας Αρζόγλου. Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο και κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο. Συγκεκριμένα βγαίνει..
στον πλειστηριασμό το σπίτι του, ένα διαμέρισμα μόλις 62 τετραγωνικών στην περιοχή της Πετρούπολης.


Αποδοκίμασαν βουλευτές στη Θεσσαλονική - BINTEO


Έντονα αποδοκιμάστηκαν από τους συμμετέχοντες στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Ιατρών οι βουλευτές της ΝΔ Δημήτρης Χριστογιάννης και της ΔΗΜΑΡ Κατερίνα Μάρκου, ενώ ο πρώτος ουσιαστικά υποχρεώθηκε από τους διαμαρτυρόμενους να κατέβει από το βήμα του ομιλητή.

Ελληνισμός και ορθοδοξία στο στόχαστρο του Σιωνισμού - Η ώρα της αλήθειας λίγο πριν τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο!

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος (με την βοήθεια σχετικά μεγάλης βιβλιογραφίας).

Αυτό το κείμενο γράφτηκε με πόνο και πολύ αγάπη για όλους τους Έλληνες. Εξαιρετικά όμως για τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Για αυτούς, που τους διακρίνει το ατίθασο ισχυρό Ελληνικό πνεύμα,
η καλή διάθεση, οι αγνές προθέσεις και η υγιής αναζήτηση, αλλά κυρίως η πίστη στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ γιατί σε αυτούς θα προσφέρει πολλά.


Ένα αποκαλυπτικό βίντεο για τα εμφιαλωμένα νερά..Μάθετε τι πίνετε..

Σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), το εξασθενές χρώμιο που βρέθηκε σε εμφιαλωμένα ελληνικά νερά,αναγνωρίζεται ως καρκινογόνο για τον άνθρωπο. Στη χώρα μας η επικίνδυνη τοξική ουσία έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής στα νερά περιοχών όπως η κοιλάδα του Ασωπού στη Βοιωτία, η Μεσσαπία στην κεντρική Εύβοια και η Νοτιοανατολική Θεσσαλία.

10 πράγματα που εφευρέθηκαν από γυναίκες!

Γυναίκες που βοήθησαν την ανθρωπότητα με τις ανακαλύψεις τους...


Bette Nesmith Graham - Διορθωτικό Υγρό (1951)
Η Bette Nesmith Graham, μια αμερικανίδα τυπογράφος και διαφημίστρια κατάφερε να εξοντώσει τα τυπογραφικά λάθη το 1951 εφευρίσκοντας το πρώτο διορθωτικό υγρό (το γνωστό μας Μπλάνκο) στην κουζίνα της.

Χάρρυ Κλυνν: Για να σταματήσει επιτέλους το παραμύθι περί πείνας έξω από το ευρώ!

Από τον Χάρρυ Κλυνν 
Ας βγούμε από το ευρώ και ας σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές....

Και ας πεινάσουμε όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι ξένοι και οι έλληνες δοσίλογοι των καναλιών.
Όλοι λένε ότι θα σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές, αλλά έκατσε κανείς από εσάς να σκεφτεί τι ακριβώς εισάγουμε και τι ακριβώς να πάψει να έρχεται στην Ελλάδα;
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

«Θέλουν να κάνουν τα παιδιά μας γενίτσαρους!...»

Ηρακλής Ρεράκης. Λάβρος κατά του νέου Προγράμματος Σπουδών για τα Θρησκευτικά, που εφαρμόζεται πειραματικά «και είναι ό,τι χειρότερο για τα οκτάχρονα!!!»
«Ορθοδοξία και σύγχρονη Θρησκευτική αγωγή» ήταν το θέμα που ανέπτυξε εις βάθος από του βήματος ο κ. Ηρακλής Ρεράκης, καθηγητής Παιδαγωγικής - Χριστιανικής Παιδαγωγικής της θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσαν από κοινού η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης & Σταγών και το Παράρτημα Τρικάλων της Πανελλήνιος Ένωσης θεολόγων, το απόγευμα του Σαββάτου (23/3, 7 μ,μ.). Ο κεντρικός ομιλητής έβαλε στην ακίδα του στοχάστρου του το νέο Πρόγραμμα Σπουδών για τα θρησκευτικά ζητώντας την άμεση απόσυρση του «διότι αποδομεί ό,τι ιερό και όσιο έχουν τα παιδιά μας!»,
«Σοβαρές επιπτώσεις»

Aυτή είναι η άτυχη 25χρονη που σκοτώθηκε από τα πυρά των κακοποιών


Στις καταθέσεις των υπαλλήλων και πελατών της ταβέρνας «Μπάμπης» στα Παλαιοκούνδουρα, στηρίζουν τις ελπίδες τους οι αστυνομικοί για να αναγνωρίσουν τους τρεις βαριά οπλισμένους και ιδιαίτερα επικίνδυνους κακοποιούς με τους οποίους αντάλλαξαν πυρά στην περιοχή των Ισθμίων με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 25χρονης οδηγού.

ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΕΛΚΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ

Επιστήμονες έκαναν έρευνες και ανακάλυψαν ότι το κρεμμύδι όταν καθαρίσουμε την εξωτερική στοιβάδα από τις φλούδες του, γίνεται πόλος έλξης για κάθε είδους μικρόβιο αλλά και για τον υιό της γρίπης.

ΚΙΡΚΗ-Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΟΣ

Κίρκη, ονομαστή μάγισσα της αρχαιότητας, ζούσε στο μακρινό νησί Αία, σε ένα θαυμάσιο παλάτι κτισμένο σε ένα πολύ όμορφο δάσος. Τα περίλαμπρα ανάκτορά της ήταν γεμάτα λύκους, λιοντάρια και άλλα ζώα, στα οποία είχε μεταμορφώσει τους ανθρώπους που έρχονταν στο νησί της. 

KING-KILL/33°


Masonic Symbolism in the Assassination of John F. Kennedy. The information I present in these pages on the Kennedy assassination is well-known to certain news agencies who have chosen to suppress it, just as the motivation for the assassination has been plunged into cryonic secrecy.

Η πύλη του Πλούτωνα ανακαλύφθηκε στην Τουρκία

Μία από τις λεγόμενες πύλες του Άδη ή του Πλούτωνα (που οι αρχαίοι θεωρούσαν ως είσοδο προς τον κάτω κόσμο) ανακαλύφθηκε στη νοτιοδυτική Τουρκία, όπως ανακοίνωσαν Ιταλοί αρχαιολόγοι. 

Έζησε στο σπίτι του τρόμου και σπάει τη σιωπή του μετά από 40 χρόνια

Αρχικά, ήταν το σμήνος από μύγες, που στα μέσα του Δεκέμβρη εισέβαλε στο σπίτι, τη στιγμή που ο Τζορτζ και η Κάθι Λουτζ άδειαζαν τις κούτες μετακόμισης.

Βρέθηκε παιδί-υβρίδιο Νεάντερταλ και σύγχρονου ανθρώπου


Ένα παιδί το οποίο φαίνεται πως είναι υβρίδιο του ανθρώπου του Νεάντερταλ και του σύγχρονου ανθρώπινου είδους ανακάλυψαν...

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ!!!

Τα περισσότερα αλλά και τα βασικότερα στοιχεία της καταγωγής του μυθολογικού συμβόλου της Λίλιθβρίσκονται στο Ζοχάρ, τη Βίβλο της Λαμπρότητας, ένα παλιό εβραϊκό καβαλιστικό έργο του δέκατου τρίτου αιώνα. Ωστόσο, με τα αρχέγονα χαρακτηριστικά του, τα χαρακτη ριστικά δηλαδή του θηλυκού όμορφου δαίμονα με τα μακριά μαύρα μαλλιά, ενυπάρχει, έστω και εν σπέρματι, στη σουμεριακή, βαβυλωνιακή, ασσυριακή, περσική, αραβική, τευτονική και φυσικά, εβραϊκή μυθολογία.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.

Παρουσιάστηκε πριν μερικές ημέρες το άγνωστο και θαμμένο για 185 χρόνια έργο του Ιωάννη Καποδίστρια μέσα από τις 930 κρυμμένες και διασκορπισμένες ιδιόχειρες επιστολές του.
Ένα μνημιώδες συλλεκτικό έργο ανεκτίμητης αξίας και προσφοράς που το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο της χώρας, όχι μόνο έθαψε για 185 χρόνια, αλλά και έκανε ό,τι μπορούσε για να μην εκδοθεί.
Μην περιμένετε λοιπόν να ακούσετε κάτι γι' αυτό, από κανέναν “μεγαλόσχημο” δημοσιογράφο και από κανένα ΜΜΠαραπληροφόρησης.

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ;;; ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ & ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ !!!


Και αφού η Ελληνική Δημοκρατία επέλυσε τα θέματα σίτισης, ασφάλειας και παιδείας των ελληνοπαίδων, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα γεννήματα άλλων λαών που καταφθάνουν στην πατρίδα μας, και από την κακοπέραση αυξάνονται και πληθύνονται.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ALBERT PIKE 1871! "O Γ' ΠΠ θα γίνει για να επικρατήσει η Νέα Τάξη"


Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο της μασονίας, ο Άλμπερτ Πάικ το 1871, προβλέποντας με ακρίβεια τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, είχε γράψει πως «ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους Εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα…»

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ - Μία η επιλογή: ή ΕΜΕΙΣ ή ΑΥΤΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα βίντεο που δεν αφορά μόνο τους Αμερικάνους, αλλά όλους μας, γιατί δυστυχώς όλοι (στον Δυτικό κόσμο τουλάχιστον), ζούμε κάτω από την ίδια απάνθρωπη φασιστική μπότα που μας πατάει πιέζοντάς μας ανελέητα, όλο και περισσότερο, μέχρι τελικής πτώσεως... 

Σκάσε !! Δεν θες να μάθεις γι' αυτό .. - Ντέιβιντ Άικ


Αξίζει πραγματικά να αφιερώσετε 15 λεπτά και να δείτε αυτό το video.
.. μόνο 15 λεπτά!!

Γιατί οι κυβερνήσεις του κόσμου δεν θέλουν τους εξωγήινους!!


Στη φωτογραφία και στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε κάποια πλάνα από τη NASA / SOHO από εικόνες αυτής της εβδομάδας. Κατά την εξέταση αυτών των ΑΤΙΑ θα πρέπει να παρατηρήσετε το μαύρο πεδίο γύρω τους.

Νέα στοιχεία για την Ιερά Σινδόνη σοκάρουν τους πιστούς- Χρονολογικά συμπίπτει με την ταφή του Ιησού!


Το Άγιο Πάσχα είναι προ των πυλών και μια νέα μελέτη έρχεται να λύσει το μυστήριο με την Ιερά Σινδόνη του Ιησού.
Σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές μελέτες, το ύφασμα που έχει διχάσει την εκκλησία είναι παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούσαν οι πιστοί για να θάψουν τους νεκρούς κατά την εποχή του Χριστού, πριν από 2.013 χρόνια.

Σκάνδαλο δίχως τέλος στην Κύπρο: Αγόραζαν παλάτια και μετά διέγραφαν τα δάνειά τους!


Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τις διαγραφές δανείων από τις κυπριακές τράπεζες σε μεγάλες εταιρείες και διάφορους επώνυμους.
Στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού δικτύου Sigma παρουσιάστηκε ρεπορτάζ με αναφορά και σε δημοσίευμα της εφημερίδας Σημερινή, σύμφωνα με το οποίο εταιρεία είχε φτάσει στο σημείο να αγοράσει έως και ένα «παλάτι» εκτός Κύπρου, με δάνεια από τις δύο μεγάλες κυπριακές τράπεζες. Η αγορά όμως δεν πήγε καλά και η μια τράπεζα βρέθηκε εκτεθειμένη σε μια επισφάλεια ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Αρκετά από αυτά τα χρήματα εισπράχθηκαν από άλλη εταιρεία, η οποία είχε αναλάβει την ολοκλήρωση του παλατιού αυτού, ενώ τα υπόλοιπα διαγράφηκαν.

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Γερμανική Αστυνομική «μπότα» στο αεροδρόμιο Ηρακλείου


Απόβαση Γερμανών Αστυνομικών στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου (Νίκος Καζανζάκης
Γερμανός «σύνδεσμος» θα είναι «τα μάτια και τα αυτιά» των Γερμανών
Μπότα Γερμανού αξιωματικού της Αστυνομίας πατάει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης»!

Εκστρατεία πανεπιστημίου Κύπρου: "Αγοράζουμε μόνο κυπριακά και ελληνικά προϊόντα!"

Εκστρατεία για προώθηση της αγοράς κυπριακών προϊόντων προκειμένου να δημιουργηθεί τροχοπέδη στην αύξηση της ανεργίας, αρχίζει το Πανεπιστήμιο Κύπρου.


ΦΡΙΚΗ : Τρομοκρατημένοι οι γιατροί από νέο φονικό ιό!!

Ένας νέος ιός, που πήρε τη ζωή ενός ακόμη ανθρώπου στη Βρετανία, θεωρείται πιο θανατηφόρος από τον ιό SARS, όπως ισχυρίζονται οι επιστήμονες....
Ο μυστηριώδης ιός, που εξαπλώθηκε από τη Μέση Ανατολή, επιτίθεται στο αναπνευστικό σύστημα, και εντοπίστηκε μόλις έξι μήνες πριν.

Ζητούνται άνθρωποι να ταξιδέψουν στον Άρη χωρίς επιστροφή...

Το διαστημικό πρόγραμμα ( Mars One ) είναι μια αποστολή στον πλανήτη Άρη χωρίς επιστροφή, πρόθυμοι να ζήσουν και να πεθάνουν εκτός γης ανακοινώσε ο ιδρυτής του προγράμματος (Mars One) Bas Lansdorp. 




H Coca Cola θα σεβαστεί την κοινωνική ηρεμία;

[Φιλοσοφική νυκτηγορία: Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 στις 8.30 μ.μ. ο Όμηρος Ταχμαζίδης θα παρουσιάσει τη δέκατη όγδοη νυκτηγορία στο Καφέ ΓΑΖΙΑ (Καρόλου Ντηλ 22 – Θεσσαλονίκη) με θέμα: «Η φτώχεια υποφέρει, δεν αγωνίζεται»- παγκόσμιο και τοπικό στο φιλόσοφο Ρούντιγκερ 
Ζαφράνσκι ή «πόση παγκοσμιοποίηση αντέχει ο άνθρωπος;»]


Έδωσαν τα χρήματα της πενταήμερης για την επέμβαση μαθητή άλλου σχολείου

Μαθητές στην Πάτρα, αντί να πάνε πενταήμερη εκδρομή, έδωσαν τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για να στηρίξουν οικονομικά μαθητή άλλου σχολείου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σαν σήμερα οδηγείται στο εκτελεστικό απόσπασμα ο Νίκος Μπελογιάννης

«Η πληγή μας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, το ίδιο κι η πίστη μας./ Θα φέρουμε την κληρονομιά σου στους ώμους μας,/ ως την πόρτα του ήλιου, Μπελογιάννη. Καλημέρα αδέρφια μου./ Καλημέρα ήλιε / Καλημέρα κόσμε./ Ο Μπελογιάννης μας έμαθε άλλη μια φορά/ πώς να ζούμε και πώς να πεθαίνουμε.» Γ. Ρίτσος «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο»

Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: «Ζω με 850 ευρώ το μήνα»

Η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι η οικονομική κρίση την έχει επηρεάσει αρκετά. «Ζω με 850 ευρώ, ότι δηλαδή έχει απομείνει από την πετσοκομένη σύνταξη που παίρνω..
ως χήρα πρωθυπουργού. Η οποία σύνταξη, τότε που περίμενα να βγει, έκανε έξι μήνες. Το λέω για να μη νομίζει κανείς πως επειδή είμαι η Δήμητρα Παπανδρέου σκίστηκαν να μου τη βγάλουν σε ένα μήνα».

Αληθινή φωτογραφία ή φωτομοντάζ; Η «αυτοκράτειρα» Μέρκελ είναι γυμνή


Εδώ και λίγες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου μια φωτογραφία με την Ανγκελα Μέρκελ σε νεαρή ηλικία, η οποία μαζί με δύο φίλες της περπατά αμέριμνη και…ολόγυμνη.

Τη φωτογραφία ανέδειξε το γερμανικό μουσικό συγκρότημα Kraftfuttermischwerk, την οποία ανήρτησε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, με σχόλιο: «Για κοιτάξτε:

Και μην ξεχάσετε, Θερινή ώρα από την Κυριακή 31 Μαρτίου

Μία ώρα μπροστά θα γυρίσουν οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής, 31 Μαρτίου, καθώς περνάμε στην θερινή ώρα. 

Ετσι στις 3.00 τα ξημερώματα η ώρα θα αλλάξει και θα δείξει 4.00 π.μ. 

Χρυσή Αυγή: Επαναφορά της θανατικής ποινής για τους αλλοδαπούς δολοφόνους..(Βίντεο)


Οι αλλοδαποί δολοφόνοι έχουν μετατρέψει τη χώρα σε ζούγκλα και το κράτος αδυνατεί να τους αντιμετωπίσει. Απαιτείται άμεσος εξοπλισμός των σωμάτων ασφαλείας με πολεμικά όπλα ικανά να αντιμετωπίσουν τις πάνοπλες συμμορίες των αλλοδαπών εγκληματιών.

ΤΡΟΪΚΑ: Πάρτε πίσω τις συντάξεις από τους κάτω των 60 – Πλήττονται μητέρες με ανήλικα παιδιά


Στην αποκάλυψη ότι στις διαπραγματεύσεις της τρόικας με την κυβέρνηση οι εκπρόσωποι των δανειστών ζητούν να πληγούν 700.000 περίπου ήδη συνταξιούχοι προβαίνει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Το σχέδιο είναι παγκόσμιο


Παγκόσμιο όπως αποδεικνύεται είναι το παιχνίδι και ο σχεδιασμός για τη νέα οικονομική ατζέντα των κέντρων εξουσίας ενάντια στις καταθέσεις των πολιτών στις τράπεζες και μάλλον η Κύπρος ήταν η αρχή. Στόχος: Να βγουν τα λεφτά από τις τράπεζες και να χρηματοδοτήσουν τα ελλείμματα που έχουν δημιουργήσει οι κυβερνήσεις!

Γενική επίθεση των δυνάμεων του σατανά κατά των ανθρώπων


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Τι να το κάνω που εκείνοι που έλεγαν ότι λέω φαντασιώσεις αποδείχτηκαν ανίδεοι, άσχετοι και απλά φθονεροί;
Τι να το κάνω που αποδείχτηκαν δούλοι του σατανά, εκείνοι που έλεγαν ότι αυτά που λέω εδώ και πάνω από δώδεκα χρόνια, επώνυμα και δημόσια και όχι σε συναντήσεις των πέντε ή των πενήντα ατόμων, τα λέω απλά για να ....παραπλανήσω τους ανθρώπους;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ! ΕΓΡΑΨΕ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ...

ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΟΥΒΕΛΗ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ!

«... Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες,

αφ' ενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους η φρουρά του καθεστώτος

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ… Η ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΜΕΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Με το φως της τηλεόρασης βλέπουν πια οι Ελληνες καταναλωτές, στην προσπάθειά τους να κάνουν οικονομία, σβήνοντας τα φώτα, ενώ την ίδια τακτική ακολουθούν επιχειρήσεις και δήμοι. «Μας έχουν πετσοκόψει μισθούς και συντάξεις, οπότε κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να κάνουμε οικονομία. Το βράδυ σβήνουμε τα φώτα σχεδόν σε όλο το σπίτι.

Από τον Ουράνιο Πατέρα.

Μπορεί να μην με γνωρίζεις, αλλά εγώ ξέρω τα πάντα για σένα…. Ψαλμοί 139:1
Γνωρίζω πότε είσαι καθιστός και πότε όρθιος…. Ψαλμοί 139:2 Ξέρω κάθε βήμα σου… Ψαλμοί 139:3
Ακόμη και οι τρίχες του κεφαλιού σου είναι μετρημένες… Ματθαίος 10: 29-31
Γιατί φτιάχτηκες κατ’ εικόνα μου… Γένεσις 1:27
Μέσα σ’εμένα ζεις, κινείσαι και υπάρχεις…Πράξεις 17:28
Σε γνώριζα πριν ακόμη διαμορφωθείς στην μήτρα της μητέρας σου…Ιερεμίας 1:4-5
Σε διάλεξα όταν σχεδίαζα την δημιουργία… Εφεσίους 1:11-12
Δεν ήσουν ένα λάθος…. Ψαλμοί 139:15-16

Φιλαδέλφεια Νεαρή νοσοκόμα βίασε 65χρονο ασθενή!

Μία απίστευτη υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Temple της Φιλαδέλφεια στις ΗΠΑ. Ενας 65χρονος ασθενής ισχυρίζεται ότι μία νοσοκόμα τον βίασε τη νύχτα της 27ης Φεβρουαρίου, ενώ εκείνος νοσηλευόταν στο Temple έπειτα από ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα του.

Δείτε το χάρτη με τις πόλεις που σχεδιάζει να πλήξει η Πιονγκγιάνγκ Η Βόρεια Κορέα θέλει να χτυπήσει Ουάσινγκτον, Λος Άντζελες, Τέξας και Χαβάη!


Σάλος προκλήθηκε με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν και αποκάλυψαν τους αμερικανικούς στόχους του ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, την ώρα που τα τύμπανα πολέμου ηχούν στην κορεατική χερσόνησο.

Σοκ στην κοινή γνώμη Οι αδίστακτοι κακοποιοί σκότωσαν την 25χρονη


Η βαλλιστική εξέταση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι η βολίδα που προκάλεσε το θανάσιμο τραυματισμό της 25χρονης ξενοδοχοΰπαλλήλου η οποία ξεψύχησε στο νοσοκομείο Κορίνθου προέρχεται από πολεμικό τυφέκιο τύπου «Καλάσνικοφ».