Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ο διαδικτυακός μύθος για την "απαγόρευση" φύτευσης της πατάτας και η αλήθεια.

Το θέμα με την "απαγόρευση" της φύτευσης της πατάτας, γιατί δήθεν αυτό επιβάλλεται από τις εταιρείες που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα της διάθεσης του πατατόσπορου, έκανε πάλι τις τελευταίες μέρες το γύρο του ελληνικού διαδικτύου.

Σοβαρά και λιγότερα σοβαρά sites και blogs δημοσίευσαν την "είδηση", καθένα με το δικό του τρόπο και διανθίζοντάς την με σχόλια κατά περίπτωση.

2-0 ο ΠΑΟΚ επί του Λεβαδιακού

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του με 2-0 επί του Λεβαδειακού στο γήπεδο της Τούμπας, έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

“Δεν με αφήνουν να απολύσω ούτε τους επίορκους!”

«Στενό μαρκάρισμα» από τους βιομηχάνους για ταχύτερη μείωση του δημοσίου τομέα και του αριθμού των υπαλλήλων του, δέχτηκε από τους βιομηχάνους ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, στη χθεσινοβραδινή κλειστή σύσκεψη που είχαν στα γραφεία του ΣΕΒ.

Ο Πάπας και η παγκόσμια οικονομική κρίση...


Υπάρχει κάποια συσχέτιση μεταξύ της αποχώρησης του Πάπα Βενεδίκτου XVI. και της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που είναι καθ' οδόν, με την προγραμματισθείσα τελική επίλυση της Ευρώπης και με την επερχόμενη δικτατορία της φιλανθρωπίας;

Την τρομοκρατική οργάνωση των «Σωτήρων» που δρα εναντίων των Ελλήνων ποιος θα την συλλάβει;


Κάθε χώρα της γης αυτή τη στιγμή εξουσιάζεται από τα παρακλάδια της ίδιας παγκόσμιας τρομοκρατικής οργάνωσης. Της ίδιας οργάνωσης στην οποία ανήκουν και οι δικοί μας «ηγέτες» - «σωτήρες»!

Απίστευτη πρόκληση του γερμανικού Spiegel: "Οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα παραείναι χαλαρές"

Άρχισαν την σπέκουλα, πάλι, οι Γερμανοί

"Όλοι έχουν στραμμένο το βλέμμα στην Ιταλία. Έτσι η Ελλάδα, αισθάνεται ότι δεν έχει και πολλά να φοβηθεί αυτή την περίοδο", αναφέρει χαρακτηριστικά το νέο δημοσίευμα του Γερμανικού Spiegel που βάζει στο στόχαστρο του την ελληνική οικονομία και τις μεταρρυθμίσεις...

Τρόμος στην Ευρώπη από τις δηλώσεις του Μπέπε Γκρίλο στο BBC: Θέλουμε να καταστρέψουμε το υπάρχον πολιτικό σύστημα

«Θέλουμε να καταστρέψουμε το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Δεν θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Θέλουμε μια νέα βάση, όχι να κάνουμε απλώς μια πολιτική ανακαίνιση», δήλωσε σε συνέντευξη του στο BBC ο κωμικός Μπέπε Γκρίλο, που πήρε 25% στις ιταλικές εκλογές...

Η ΔΗΜΑΡ «αγαπάει» τα ρουσφέτια

Με παλαιοκομματικές πρακτικές, δεκαετίας '60, προσπαθούν να πορευτούν αρκετοί μουστερήδες της Αγ. Κωνσταντίνου. Ίσως έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι πολλά στελέχη της ΔΗΜΑΡ καταγράφουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σπουδαίες επιδόσεις...

στο… σπορ του ρουσφετιού.

Έτσι λειτουργεί ο εγκέφαλος: Απίστευτο βίντεο παρουσιάζει τη διαδικασία σκέψης [video]

 Τη λειτουργία του εγκεφάλου αναλύει με ένα πολύ έξυπνο βίντεο η ASAP Science, παρουσιάζοντας...
την διαδικασία σκέψης και τον τρόπο επεξεργασίας των προβλημάτων, αναλύοντας όλες τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στο ανθρώπινο μυαλό.

«Οι επικουρικές συντάξεις θα γίνουν χειρότερες και από τα επιδόματα αλληλεγγύης»

Να ξεσηκωθούν οι εργαζόμενοι αξιώνει το ΚΚΕ γιατί «οι επικουρικές συντάξεις θα γίνουν χειρότερες και από τα επιδόματα αλληλεγγύης».
Σε ανακοίνωση του το Κομμουνιστικό κόμμα αναφέρει ότι «οι επικουρικές συντάξεις μέχρι σήμερα έχουν υποστεί μειώσεις έως και 50%, ενώ ετοιμάζονται και νέες περικοπές το επόμενο διάστημα. Ιδιαίτερα οι νέοι εργαζόμενοι θα υποστούν τις μεγαλύτερες συνέπειες, καθώς το μόνο που ξέρουν είναι το πόσο θα πληρώνουν».

Έκθεση ΣΟΚ της τρόικας: Ιδιωτικές εφορίες με καλά αμοιβόμενους κυνηγούς κεφαλών …(ολόκληρη η έκθεση)


Η  τέταρτη κοινή αποστολή τεχνικής βοήθειας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕπ) πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αθήνα από την 21 η ως την 31 η Ιανουαρίου 2013 . Επικεφαλής ήταν ο κ. Thomas Story από τη Διεύθυνση Δημοσιονομικών Υποθέσεων (ΔΔΥ) του ΔΝΤ, συμμετείχαν δε στελέχη του ΔΝΤ και της ΕΕπ, καθώς και ειδικοί εμπειρογνώμονες σε θέματα διαχείρισης εσόδων . 

Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός: “Θα ιδείτε τρεις φαμίλιες σε ένα σπίτι”


“Θά ιδήτε τρείς φαμίλιες σ΄ένα σπίτι” είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, και όπως θα δείτε από το κύμα εξώσεων και κατασχέσεων στην Ισπανία, οι άνθρωποι για να αποφύγουν τη διαβίωση στους δρόμους προσπαθούν να μείνουν στους συγγενείς τους.

ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΚ! ΤΟ 98% ΤΩΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΜΕΝΑ


«Διαλογή Νεογέννητων στην Αμερική,» " μια έκθεση από το αρμόδιο συμβούλιο Γενετικής, αναφέρει: «Πριν ακόμα μια εβδομάδα, το 98% των 4,3 εκατομμυρίων μωρών που γεννιούνται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ένα μικρό δείγμα αίματος που λαμβάνεται από το πόδι τους. "
Η έκθεση συνεχίζει: "Αυτά τα νεογέννητα, στη συνέχεια ελέγχονται για μια ποικιλία από κληρονομικές παθήσεις και αργότερα αποθηκεύονται ως βάσεις δεδομένων ... Οι γονείς συχνά αγνοούν αυτά τα προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου και των επιλογών συγκατάθεσής τους."

10 άνθρωποι που πούλησαν την ψυχή τους στον Διάβολο


Πάντα θα υπάρχει κάποιος που ψάχνει τον εύκολο και γρήγορα δρόμο για να αποκτήσει πλούτη, εξουσία ή απόλαυση στη ζωή…
Και πάντα θα μας συγκινεί το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει αυτός ο κάποιος για να πετύχει αυτό που λαχταρά περισσότερο στον κόσμο.

10 αληθινοί βρικόλακες που έζησαν ανάμεσά μας

Οι λαϊκές παραδόσεις και η λογοτεχνία βρίθουν από σκανδαλιστικές ιστορίες με αιμοβόρα βαμπίρ που τρομοκρατούν χωριά και πολιτείες. Καμιά τους ωστόσο δεν μπορεί να φτάσει σε εξεζητημένη φαντασία την ίδια την πραγματικότητα!

Όσοι είναι σήμερα 72 ετών στην πραγματικότητα είναι 30άρηδες

''Η μακροζωία του ανθρώπινου είδους βελτιώθηκε τόσο γρήγορα τον τελευταίο αιώνα, που οι επιστήμονες...
ισχυρίζονται ότι σήμερα η ηλικία των 72 ετών αντιστοιχεί στα 30.

Οι ερευνητές ινστιτούτου δημογραφικών ερευνών Max Planck στην Γερμανία, δηλώνουν ότι η διαδικασία μείωσης του κινδύνου θανάτου σε όλες τις ηλικίες έχει τρέξει τόσο γρήγορα από το 1900, που το προσδόκιμο ζωής έχει αναπτυχθεί περισσότερο απ’όσο είχε αυξηθεί στις 200 τελευταίες χιλιετίες, από τότε που άρχισε η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.

ΔΕΙΤΕ: Ένα θηριώδες Mini Cooper του 1965 με 5.7 λίτρων V8 κινητήρα

Η αγγελία για την πώληση του συγκεκριμένου (ξεχωριστού εννοείται) Mini, κάνει θραύση στο διαδίκτυο...
Γιατί; Μα επειδή είναι μοναδικό.

Άλλωστε δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο να συναντάς το εξωτερικό περίβλημα και το σαλόνι ενός Mini Cooper του 1965 προσαρμοσμένα επάνω στο σασί και τα μηχανικά μέρη ενός Jeep Wrangler YJ πλαίσιο (ήταν στην παραγωγή από το 1987 έως το 1995), το οποίο (Jeep Wrangler) έχει μάλιστα αναβαθμιστεί με νέες αναρτήσεις και θηριώδης τροχούς από την δευτερογενή αγορά.

Ειδικά για τον χώρο όπου φιλοξενείται ο κινητήρας υπάρχει μια ιδιοκατασκευή στην οποία έχει τοποθετηθεί ο επίσης θηριώδης κινητήρας V8, των 5,7 λίτρων V8).

Αν σας ενδιαφέρει, το αυτοκίνητο βρίσκεται στο Hampton, στην Τζόρτζια των ΗΠΑ και ο ιδιοκτήτης του θα το παραχωρούσε ευχαρίστως με ένα ποσό γύρω στα 15.000 δολάρια.










news247.gr

24wro.blogspot.com

Στήνεται το μεγάλο κόλπο των κατασχέσεων από Γερμανικές τράπεζες

-Το Βερολίνο συναινεί στη ρύθμιση των κόκκινων δανείων έχοντας Plan B. -Γερμανικές τράπεζες και funds θα αγοράσουν στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια των Ελλήνων

Ποια η επίδραση του κακάο στη διάθεσή μας


Η σοκολάτα και η «γλυκιά» της επίδραση στη διάθεσή μας και στην ψυχολογία μας πάντα προσελκύει το…
διατροφικό επιστημονικό ενδιαφέρον! Άραγε είναι αλήθεια ότι η σοκολάτα και τα προϊόντα με κακάο συμβάλλουν στην καλή μας διάθεση; Ή απλά αγαπάμε τη σοκολάτα και βρίσκουμε δικαιολογίες για να την καταναλώνουμε πιο συχνά;

Ένωση Άθεων για Άγιο Φως: Να σταματήσει να πληρώνει τα έξοδα το Κράτος

Με επιχείρημα την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία ζούμε η Ένωση Άθεων Ελλάδας ζητεί την κατάργηση της μεταφοράς και διανομής του «Αγίου Φωτός» με έξοδα του Ελληνικού Κράτους.


Σοκ: Έπνιξε τον 9χρονο γιο της επειδή είχε μικρό πέoς

Πίστευε ότι το μικρό πέoς θα του καταστρέψει τη ζωή, γι' αυτό μια μητέρα από την Ινδονησία αποφάσισε να «λυτρώσει» από το μελλοντικό μαρτύριο τον 9χρονο γιο της.


Φωτογράφος ήθελε να βγάλει την ομίχλη και τράβηξε ζευγάρι να αυτοκτονεί!


Ένας φωτογράφος εφημερίδας, στην προσπάθειά του να τραβήξει την πολύ πυκνή ομίχλη που περιέβαλε μία γέφυρα, απαθανάτισε τη στιγμή που ένα ζευγάρι έβαζε τέλος στη ζωή του, πηδώντας στο κενό!
Ο φωτογράφος στεκόταν σε μία πλατφόρμα και ετοιμαζόταν να φωτογραφήσει την ομίχλη που είχε πέσει γύρω από τη γέφυρα που στέκεται πάνω από τον ποταμό Wuhan Yangtze, στην πόλη Wuhan της Κίνας. Όπως δήλωσε: “Η ομίχλη ήταν τόσο πυκνή και η γέφυρα τόσο μεγάλη που φαινόταν σαν η γέφυρα να στεκόταν στο κενό και να οδηγούσε στο πουθενά”.

Πέθανε ο εγκέφαλος της Μεγάλης Ληστείας του Τρένου


Ο Μπρους Ρέινολντς, ιθύνων νους πίσω από τη Μεγάλη Ληστεία του Τρένου, απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών, λίγους μήνες μόλις πριν από την 50ή επέτειο μιας από της πιο διάσημες ληστείες της Βρετανίας.
Ένας αστυνομικός που ερευνούσε το έγκλημα, δήλωσε ότι με το θάνατο του Ρέινολντς κλείνει και η υπόθεση οριστικά και σημαίνει «το τέλος μιας εποχής».

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί σαλάμι και κεμπάπ με DNA αλόγου – Ποιοι τα πουλούσαν

Και άλλα προϊόντα με DNA αλόγου εντόπισαν οι έλεγχοι του ΕΦΕΤ, ο οποίος και διέταξε την ανάκλησή τους από την αγορά. Συγκεκριμένα, ύστερα από σχετικούς ελέγχους της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΕΦΕΤ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ανιχνεύθηκε κρέας αλόγου σε δύο ακόμη δείγματα.

Οι σαδομαζοχιστές βοηθούν την επιστήμη – Ψάχνουν το μαγικό παυσίπονο

Όταν κάτι προκαλεί λιγότερο πόνο σε έναν άνθρωπο, από ότι εκείνος περίμενε, είναι πιθανό για τον άνθρωπο να νιώσει ακόμα και ευχαρίστηση, σύμφωνα με τα ευρήματα μιας νέας έρευνας. Νορβηγοί επιστήμονες υποστηρίζουν πως η έρευνά τους παρουσιάζει το πως ο ερεθισμός του πόνου μπορεί να ερμηνευθεί διαφορετικά από τον εγκέφαλο, ανάλογα με την προσμονή και το περιεχόμενο της πράξης του πόνου, από τον κάθε άνθρωπο.

Ποιος είναι ο δικαστής που έστειλε ισόβια τον Παπαγεωργόπουλο

-«Με όλο τον σεβασμό, επαναλαμβάνω ότι ουδεμία απολύτως σχέση έχω με την υπόθεση. Είμαι βέβαιος ότι κάποιοι θα πεθάνουν με τύψεις» -«Πάντως, εμείς δεν θα είμαστε αυτοί». Αυτός ο διάλογος μεταξύ του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και του Γιώργου Αποστολάκη, Προέδρου του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα μείνει στην ιστορία του δήμου Θεσσαλονίκης για χρόνια.

Ας κάνουμε τα σπίτια μας κρυφά σχολειά.

 Ας κάνουμε τα σπίτια μας κρυφά σχολειά
Ο κυρ-Φώτης ο Κόντογλου υπήρξε ένας από τούς γνησιότερους εκφραστές τής ελληνορδοδόξου παραδόσεώς μας, την οποία είχε ως κύριο δέμα στο συγγραφικό και καλλιτεχνικό του έργο, αγωνίστηκε όσο λίγοι για την προάσπιση και την αναβίωσή της στηλιτεύοντας την ξενομανία και τον μιμητισμό, άλλα κυρίως τήρησε πιστά τις αρχές και τις αξίες της στον προσωπικό του βίο μέχρι το τέλος τής ζωής του… Έγραφε, λοιπόν, με διορατικότητα, εδώ και μισό αιώνα περίπου, προφητεύοντας σχεδόν την σύγχρονη τραγική μας διολίσθηση και κρίση:


Στο στόχαστρο της Άγκυρας νησίδες στα Δωδεκάνησα

Την Ελληνική κυριαρχία σε βραχονησίδες αλλά και κατοικημένες νήσους των Δωδεκανήσων αμφισβητεί η Άγκυρα.

Συντηρείται το κλίμα έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, λίγες ημέρες πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψη Σαμαρά στην γείτονα. Η στρατηγική της μεθοδικής αμφισβήτησης κατοιμένων Ελληνικών νησίδων στα Δωδεκάνησα καλά κρατεί, προσθέτοντας ακόμα ένα επεισόδιο στο κακόγουστο αυτό σήριαλ. Αυτή την φορά την αφορμή έδωσε η διακυρηγμένη πρόθεση ομάδας Ελλήνων ιδιωτών να υψώσουν Ελληνικές σημαίες σε σειρά βραχονησίδων στο Ανατολικό Αιγαίο. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι απέναντι δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και έτσι βουλευτές της αντιπολίτευσης βρήκαν την ευκαιρία να αμφισβητήσουν για ακόμα μια φορά την Ελληνικότητα συγκεκριμένων νησίδων, εκτοξεύοντας κατηγορίες κατά της “χρεωκοπημένης Ελλάδας η οποία προσπαθεί να πουλήσει αμφισβητούμενη νησιά λόγω οικονομικής κρίσης”.

Η αριστοκρατία του μέλλοντος θα είναι η η γενετική ελίτ και η δικτατορία των γονιδίων

Η αριστοκρατία του μέλλοντος θα είναι η αριστοκρατία των γονιδίων, η γενετοκρατία (Genocracy). Η μελλοντική ελίτ της Αυτοκρατορίας δεν θα είναι απλώς μια κλειστή λέσχη ολίγων εκλεκτών, με μοναδικά προσόντα τους την οικονομική επιφάνεια και το υψηλό μορφωτικό επίπεδο. Θα είναι μια νέα κατηγορία ανθρώπων που θα ξεχωρίζει βιολογικά από τις μάζες, επειδή θα είναι γενετικά «τέλεια».

Όλοι οι πολιτικοί που έχουν δηλώσει πως θα συνεργαστούν με το Διάβολο!

Καμαρώστε τα φυντάνια μας, όσοι τους ψηφίζετε:
Ξέρουμε ότι τα λέτε...χάρην λόγου, αλλά σας ρωτάμε για πολλοστή φορά:

«Βρωμερά ψεύδη τα περί χρηματοδότησης Σόρος»


Στην αντεπίθεση πέρασε ο Δημήτρης Παπαδημούλης

«Βρωμερά ψεύδη» χαρακτήρισε τα περί σύνδεσης του Τζορτζ Σόρος με την Κουμουνδούρου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον realfm 97,8.

Οι «άγραφοι νόμοι» της φυλακής


Κανόνες για την επιβίωση στη «στενή» και άλλες ωραίες ιστορίες

Η επιβίωση του «νεοσύλλεκτου» στη ζωή της «ψειρούς» εξαρτάται σε καθοριστικό βαθμό από μια σειρά ρητών και κυρίως άρρητων κανονισμών.

Και είναι ακριβώς η μάθηση των άγραφων κωδίκων που εξασφαλίζει τη διατήρηση στη ζωή, μιας και οι γραπτοί κανονισμοί είναι σαφείς και... οφθαλμοφανείς.

Από τις πολυάριθμες λοιπόν εντολές που κυβερνούν τον βίο πίσω από τα κάγκελα είναι που θα εξαρτηθεί η πορεία του τροφίμου και η ίδια η επιβίωσή του τελικά. 

Ας δούμε λοιπόν μια σειρά «οικουμενικών» νόμων που διέπουν το παγκόσμιο σωφρονιστικό σύστημα, προς γνώση και συμμόρφωση.

Αχρείαστοι να είναι!

Όλη η Ελλάδα μια φυλακή!


Και ενώ μπαίνουν «στο μικροσκόπιο» λογαριασμοί συγγενών του πρώην υπουργού οικονομικών και ο ίδιος απολαμβάνει τους κόπους των τελευταίων ετών ελεύθερος και ωραίος, ο νύν υπουργός Στουρνάρας, ζητά να συλληφθούν όλοι όσοι έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 5000 ευρώ.
Δεν του βγαίνουν τα κουκιά του Στουρνάρα και προκειμένου να είναι εντάξει με τους μεγάλους φίλους του δίνει… σκληρές εντολές!
Μία τέτοια εντολή, έδωσε δια στόματος του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, προς τους προϊσταμένους των εφοριών, να προχωρούν στην αίτηση άσκησης ποινικής δίωξης για οφειλέτες που έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο άνω των 5.000 ευρώ για διάστημα μεγαλύτερο των τεσσάρων μηνών.

Απάτη-μαμούθ 650 εκατ. ευρώ σε βάρος τράπεζας στην Κάλυμνο

Δύο αλλοδαποί και ένας Έλληνας επιχείρησαν να πιστώσουν σε τραπεζικό λογαριασμό εικονικό διεθνές έμβασμα αλλοδαπής τράπεζας ύψους 650.000.000 ευρώ. Ο λογαριασμός πίστωσης του εμβάσματος τηρούνταν σε Τραπεζικό Υποκατάστημα της Καλύμνου.

Αποσύρθηκε προσωρινά η τροπολογία για την επαναφορά του γένους

Αποσύρθηκε τελικά για να κατατεθεί εκ νέου την προσεχή εβδομάδα, η βουλευτική τροπολογία για την επαναφορά του γένους ως προϋπόθεση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές.

«Προετοιμάζουν το έδαφος για την εφαρμογή νέων μνημονιακών εκτρωμάτων»

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι νέες δηλώσεις της Μαρίας Δαμανάκη, σχετικά με τη μείωση του κατώτατου μισθού.
«Δεν είπα τίποτα παράλογο, ούτε τίποτα πρωτότυπο, ούτε κάτι νέο» τόνισε η κ. Δαμανάκη στο Βήμα 99,5, σημειώνοντας ότι «αυτή είναι η σταθερή γραμμή που υπάρχει από την Κομισιόν εδώ και ενάμισι με δύο χρόνια».


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕ ΤΟ... ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΠΟΤΙΖΕ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ.

Με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα και τις φωτογραφίες του 50χρονου που συνελήφθη στο Κιλκίς για παιδική πορνογραφία....
Πρόκειται για τον ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΟΓΛΟΥ Πρόδρομο του Νικολάου και της Χρυσούλας, που γεννήθηκε το 1962 και κατοικεί στο Καμπάνη Κιλκίς.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κακουργηματικές πράξεις:

ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!


Η 19χρονη Καρίνα μετά από ένα φοβερό αυτοκινητιστικό ατύχημα έπεσε σέ κώμα καί σύμφωνα μέ τούς γιατρούς ήταν απίθανο νά συνέλθει. Η 19χρονη νοσηλευόταν σέ κατάσταση κώματος στό νοσοκομείο Aarhus στή Δανία καί οι γιατροί θεωρούσαν τόσο απίθανο τό έφηβο κορίτσι νά συνέλθει μέ αποτέλεσμα νά πείσουν τήν οικογένειά της νά σταματήσει η θεραπέια καί νά δωρίσουν τά όργανά της.

Γενετιστές ψάχνουν την ηλικία της... Ιλιάδας


Ποια σχέση μπορεί να έχει ο Ομηρος και η Ιλιάδα με την γενετική; Επειδή στην εποχή μας όλα είναι πιθανά, ακόμη κι αυτό, πράγματι επιστήμονες της γενετικής αποφάσισαν...
να μελετήσουν την Ιλιάδα χρησιμοποιώντας μεθόδους της επιστήμης τους προκειμένου να προσδιορίσουν το έτος συγγραφής της. Σύμφωνα έτσι με τη μελέτη προέκυψε ότι ο Ομηρος -εφ΄ όσον βεβαίως ήταν ένας και όχι πολλοί οι συγγραφείς, καθώς σήμερα οι απόψεις διίστανται- έγραψε το ωραιότερο και πλέον σύνθετο έργο του, την Ιλιάδα το 762 π.Χ. (με προσθήκη ή αφαίρεση 50 χρόνων).

Η Bίβλος των ξεχασμένων μεγάλων οικονομικών σκανδάλων

Τα μεγάλα σκάνδαλα, πολλά εκ των οποίων παραμένουν χωρίς να έχουν διερευνηθεί και χωρίς βέβαια να αποδοθούν οι ευθύνες από τη Δικαιοσύνη σε εκείνους που πρωταγωνίστησαν σε αυτά έρχονται ξανά στο προσκήνιο μετά την καταδίκη σε ισόβια κάθειρξη για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος του πρώην βουλευτή της ΝΔ και δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Προσοχή στα βιολογικά

Μετά το σκάνδαλο του αλογίσιου κρέατος, σειρά έχουν τώρα τα αμφίβολης ποιότητας βιολογικά αυγά που κυκλοφορούν στη γερμανική αγορά ενόψει του Πάσχα. Οι έλεγχοι δεν είναι πάντα επαρκείς.

Διώξεις ιατρών και γονέων για κατ’ οίκον τοκετούς

Πρωτοφανής έρευνα και καταγραφή 78 ατόμων μετά την καταδίκη μαίας
Της Λινας Γιανναρου

Μπορεί ένας τοκετός να θεωρηθεί παράνομος; Αναγνωρίζεται στην Ελλάδα το δικαίωμα μιας γυναίκας να γεννήσει όπως επιθυμεί και με όποιους ανθρώπους εκείνη επιλέγει στο πλάι της; Μια σειρά πρόσφατων γεγονότων φέρνει στην επιφάνεια τα παραπάνω ερωτήματα, ανοίγοντας τη συζήτηση για τον φυσικό τοκετό και τους πολεμίους του στη χώρα μας.


Πανικός στους δήμους – Έρχεται η σειρά τους μετά τον Παπαγεωργόπουλο;

Η ισόβια κάθειρξη η οποία ανακοινώθηκε στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο για υπεξαίρεση 18 εκατομμυρίων ευρώ, προκάλεσε αίσθηση, αλλά και πανικό (σε ορισμένους).
Ποιοι φοβούνται; Μετά την χθεσινή εξέλιξη και ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη έλεγχοι στα ταμεία πολλών περιφερειών και δήμων, αρκετοί τοπικοί αυτοδιοικητικοί άρχοντες έχουν έρθει σε πανικό.

Ανατριχίλα από την ομολογία του δολοφόνου της Άρτας – Τον ξεκοκκάλισα και τον έβρασα


Σοκ στο Πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση της στυγερής δολοφονίας ενός 48χρονου άνδρα από έναν 36χρονο ο οποίος αφού τον σκότωσε, τον τεμάχισε, τον έβρασε και τον πέταξε στο ποτάμι!
Ο 36χρονος άνδρας (του οποίου η φωτογραφία δημοσιεύεται σε ημερήσια εφημερίδα) αφότου συνελήφθη περιέγραψε ψύχραιμος και ατάραχος όλες τις λεπτομέρειες στους αστυνομικού. Όπως ανάφερε ο κατηγορούμενος, δολοφόνησε τον άτυχο άνδρα επειδή πίστευε ότι του είχε κλέψει ηρωίνη και χρήματα από το πατρικό του σπίτι όπου τον φιλοξενούσε επί 20 ημέρες στις αρχές του νέου χρόνου.

Μπουτάρης: Να δεσμεύσουμε την περιουσία του Παπαγεωργόπουλου


«Αυστηρή» χαρακτήρισε την ποινή του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ο Γιάννης Μπουτάρης, ωστόσο, όπως πρόσθεσε «είναι αυτή που προβλέπεται». Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε επίσης ότι είναι ένα μήνυμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την διαχείριση.

Σύζυγος Παπαγεωργόπουλου: Ο άνδρας μου δεν έκλεβε, είναι διαμάντι [βίντεο]


Για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένειά της μετά την απόφαση φυλάκισης του συζύγου της και πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, μίλησε η Ελένη Παπαγεωργοπούλου.