Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Η «νομιμότητα» της Νέας Τάξης

ΝΙΩΘΕΙ κανείς ένα αίσθημα φυσικής ναυτίας όταν ακούει όλους αυτούς που είναι προσηλωμένοι στις κίβδηλες αξίες ενός χρεοκοπημένου κοινωνικού συστήματος να κατηγορούν, άλλοτε με μελοδραματική αφέλεια και άλλοτε με κομπάζουσα ειρωνεία, τους απεργιακούς αγώνες και τις
λαϊκές κινητοποιήσεις ότι υπονομεύουν τα «εθνικά συμφέροντα» και παραβιάζουν τη «νομιμότητα».


Το σημείο… μηδέν ή η μέρα της πτώχευσης ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !

Του Δημήτρη Τσιμούρα
Σου επιβάλλουν συνεχώς φόρους και χαράτσια με το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν»! 
Σου μειώνουν μισθούς και συντάξεις με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου, τη στιγμή που αυξάνουν με
ανάλογους ρυθμούς το κόστος όλων των υπηρεσιών! 
Παίρνουν επίτηδες στην ουσία μέτρα για την παραπέρα αύξηση της ανεργίας, απολύουν, κλείνουν μαγαζιά και μικρές επιχειρήσεις, για να μην μπορείς να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις που σου επιβάλλουν!

Η πατρίδα φτιάχνεται με λίγα, αλλά σπουδαία, που οι πρόγονοι σου βάλαν στην ψυχή

Είπα να ρίξω μια ματιά στους δρόμους της ψυχής μου, να κλείσω τα μάτια και να ονειρευτώ, να μην βλέπω άλλο ανθρώπους να περπατούν σαν χαμένοι στο μαύρο που ήρθε κι έδιωξε το φως. Δεν αντέχει το βλέμα να κοιτάζει ανθρώπους με χαμένη την περηφάνια, που περπατούν με βήματα βαριά
κι έχουν γερμένους τους ώμους από το κρύο που τους έζωσε απ' όταν ήρθε το σκοτάδι.

TON ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ...

.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ...
Το χειρότερο με τον Αυτιά δεν είναι ότι για να παίξει τα παιχνιδάκια του και για να φανεί καλός σπεκουλαδόρος στον Αλαφούζο εξαφανίζει κάθε Σάββατο και Κυριακή τις εφημερίδες που νομίζει ότι δεν συμπαθεί το αφεντικό του, το... 

ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ ΤΩΝ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ‏

Το πνεύμα μιας προγόνου της πριγκίπισσας Νταϊάνα στοιχειώνει τον πύργο, που έγινε η νέα κατοικία των γονιών της Κέιτ Μίντλετον.

Η Λαίδη Frances Winchombe λέγεται ότι εμφανίζεται τα μεσάνυχτα με την άμαξά της και τους τέσσερις ακέφαλους αμαξάδες της στον πύργο των Μίντλετον και περιτριγυρίζει την περιοχή του Μπακλμπέρι. 

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ -- ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ‏


Η ύπαρξη ενός άλλου σύμπαντος παράλληλου με του δικού μας δεν είναι ένα δημιούργημα της επιστημονικής φαντασίας. Κορυφαίοι επιστήμονες όπως ο Αϊνστάιν και ο Ελί Καρτάν έχουν υποστηρίξει αυτή την ιδέα βασιζόμενοι στην στρέβλωση της καμπυλότητας του χωροχρόνου.
Ουσιαστικά κάτι τέτοιο είναι αναπόδεικτο μιας και δεν υπάρχει πρακτικός τρόπος για να αποδειχθεί.Φανταστείτε όμως να υπήρχατε σε μια άλλη διάσταση κάνοντας μια άλλη ζωή σε ένα τελείως διαφορετικό χώρο χρόνο.

Λήψη ανθρωπίνων οργάνων: Σύντομη απάντηση σε ανακοίνωση του ΕΟΜ περί δήθεν παραπληροφόρησης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΜ : ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

Η ισχύς του άρθρου 9, του νόμου 3984 (ΦΕΚ 150/27-6-2011) περί ‘Εικαζόμενης Συναίνεσης’ ξεκινά 
την 1η Ιουνίου 2013. Η εικαζόμενη συναίνεση, προβλέπεται από την ενσωμάτωση της κοινοτικής οδηγίας 2010/53/EΕ και ισχύει εδώ και χρόνια σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη όπως: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Εσθονία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία,

Ανοιχτός πόλεμος ανεξάρτητων καλλιεργητών με τις Αρχές στις Η.Π.Α.

Από : tvxs
Ένας ανοιχτός πόλεμος εναντίον των μικρών ιδιόκτητων κήπων έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με διάφορες αφορμές, δημοτικές αρχές σε διάφορα σημεία της χώρας 
εξαναγκάζουν τους πολίτες να διαλύσουν τους μικρούς ιδιόκτητους κήπους των σπιτιών τους.

Αν και καμία επίσημη αρχή δεν αναφέρει ανώτερες κυβερνητικές διαταγές για το «ξήλωμα», αυξάνονται και πληθύνονται οι αντιδράσεις απέναντι στους νέους διατροφικούς νόμους, τους οποίους όλοι πλέον υποπτεύονται για την νέα κατάσταση που δημιουργείται.


ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΜΩΒ ΣΦΑΙΡΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ {ΒΙΝΤΕΟ}


Ποιες είναι αυτές οι μυστήριες, διαφανείς πορφυρές σφαίρες που βρέθηκαν πρόσφατα σε χιλιάδες στην έρημο της Αριζόνα;
Ήταν μια Κυριακή στο Vail Geradine Βάργκας, έως ότου σκόνταψαν αυτή και ο σύζυγός της επάνω σε κάτι κάτι παράξενο.
Χιλιάδες μικροσκοπικές μωβ σφαίρες είχαν συσσωρευτεί.

Γάτα: ένας δολοφόνος με αγγελικό πρόσωπο μέσα στο σπίτι μας


Δεν υπερβάλλουμε καθόλου στον τίτλο του θέματος. Αλήθεια ποιος δεν έχει λατρέψει να χαϊδεύει ή να κοιτάζει τα αξιολάτρευτα αυτά ζώα να παίζουν με ένα κουβάρι ή μια μπάλα, να γουργουρίζουν στην αγκαλιά του, ή να χοροπηδάνε από καναπέ σε καναπέ...

Κραυγή του Νίκου Βλαχάκου αδερφού του ήρωα...«H θυσία στα Ίμια πήγε χαμένη»

17 χρόνια μετά την πτώση του ελικοπτέρου στα Ίμια, ο αδερφός του ήρωα Παναγιώτη Βλαχάκου, μιλάει στα «Παραπολιτικά».
17 χρόνια πέρασαν από εκείνη την νύχτα στα
ακριτικά Ίμια, όπου 3 νέοι αξιωματικοί έπεφταν «υπέρ πατρίδος».


ΙΜΙΑ-ΕΥΠ-CIA : Η τελευταία νύχτα ...Tα φοβερά ντοκουμέντα !


Αποκάλυψη : Ποτέ οι Αμερικανοί δεν έθεσαν θέμααπομάκρυνσης της Ελληνικής Σημαίας από τα Ιμια !
Σημίτης προς τον Διοικητή της ΕΥΠ  Βασιλικόπουλο :«το θέμα το χειρίζεται ο κ. Πάγκαλος, μην κάνετε τίποτα, μην ασχοληθείτε άλλο !!!»  

ΕΒΑΛΑΝ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ!!! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ!!!


Και για του λόγου το αληθές:
Ακόμα και οι... πέτρες θα φορολογούνται πλέον με την επέκταση της φορολογίας στα οικόπεδα εκτός σχεδίου και τα χωράφια, ακόμη και αν δεν έχουν καμία εμπορική αξία. Ακόμη και οι άνεργοι θα κληθούν από το φθινόπωρο να πληρώσουν φόρο για χωράφια και κτήματα που κληρονόμησαν από τους γονείς τους, ακόμη και αν αυτά δεν τους αποφέρουν κανένα εισόδημα.

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος - Δείτε αυτό το βίντεο και ενώστε τα κομμάτια του παζλ στην παγκόσμια σκακιέρα σ' αυτά που ζούμε σήμερα...


Αποθηκεύστε το κάπου στον υπολογιστή σας... ίσως το δείτε να επαληθεύεται και μάλιστα πολύ σύντομα.
Θα το απευχομαστασν, αλλά δυστυχώς, δεν κρατάμε εμείς το μέλλον του κόσμου στα χερια μας.. Άλλοι τα κρατούν που η καταστρoφή του κόσμου και η μείωση του πληθυσμού, είναι γι αυτούς το ζητούμενο..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΥΦΩΝΑ ΝΕΩΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ... «ΣΚΑΕΙ» ΟΜΟΛΟΓΟ 44 ΔΙΣ ΕΥΡΩ




«ΣΚΑΕΙ» ΟΜΟΛΟΓΟ 44 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!
Είναι εχθροί της Πατρίδος και το παίζουν σωτήρες. Ετοιμάζονται να πάρουν νέα-εξοντωτικά μέτρα σε βάρος του λαού, που θα τον αποτελειώσουν! Και τα κρύβουν –προς το παρόν- λέγοντας ότι «εάν υλοποιήσουμε επακριβώς το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, δεν θα χρειαστεί να πάρουμε άλλα μέτρα». Πρόκειται περί μίας ακόμη απάτης.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Μια αποκαλυπτική ματιά στις πρακτικές των αμερικανικών εταιρειών που ελέγχουν τη βιομηχανία τροφίμων




Τι τρώμε και πώς παράγεται;
Μια αποκαλυπτική ματιά στις πρακτικές των αμερικανικών εταιρειών που ελέγχουν τη βιομηχανία τροφίμων.

Πατέρας κατέδωσε τον 16χρονο γιο του για να «μην σκοτώσει κόσμο»

Ένας πατέρας στο Αφγανιστάν παρέδωσε στην αστυνομία τον 16χρονο γιο του διότι υποψιαζόταν ότι είχε επαφές με εξτρεμιστές Ταλιμπάν και σχεδίαζε να συμμετάσχει σε επίθεση αυτοκτονίας


Ο Μ. Ιγνατίου στέλνει τον Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο!

Αποκαλύψεις - σοκ από τον γνωστό δημοσιογράφο.

Ο Μιχάλης Ιγνατίου είναι από τους δημοσιογράφους που έχουν στο ενεργητικό τους σειρά αποκαλύψεων που ουδέποτε αμφισβητήθηκαν. Ειδικά εκείνες που ήταν ενάντια στην τρέχουσα καθεστωτική προπαγάνδα.

Ίμια: Αποκάλυψη – βόμβα για τη νύχτα της ντροπής!

Ο Κώστας Σημίτης, τις κρίσιμες ώρες της 30ης Ιανουαρίου 1996, όχι μόνο δεν δέχτηκε τον αρχηγό της ΕΥΠ, αντίθετα τον παρέπεμψε στον... Μαντέλη!

Σοβαρότατα ερωτηματικά από την εμπλοκή του επίορκου τέως υπουργού που όπως αποδείχθηκε είχε δεχθεί χορηγίες από τον Χριστοφοράκο της Siemens.

1.173 απολύσεις αναμένονται με το κλείσιμο εργοστασίου της Goodyear

Η αμερικανική εταιρεία κατασκευής ελαστικών Goodyear ανακοίνωσε σήμερα ότι θα κλείσει το ένα από τα δύο εργοστάσιά της στην Αμιένη, στη βόρεια Γαλλία, γεγονός που σημαίνει ότι κινδυνεύουν να χαθούν 1.173 θέσεις εργασίας.


Οι επιστήμονες προσπαθούν να σώσουν την νεκρή ομιλούμενη γλώσσα του Ιησού


Βρετανοί επιστήμονες προσπαθούν να διατηρήσουν την αραμαϊκή γλώσσα που ομιλόταν από τον Ιησού και συνδέεται με τα Εβραϊκά και τα Αραβικά.
Ο καθηγητής της γλωσσολογίας στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, Geoffrey Khan, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια καταγραφής της αρχαίας γλώσσας που υπάρχει εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια πριν εξαφανιστεί τελικά.

Οικογένεια ζούσε αποκομμένη από κάθε ανθρώπινη επαφή για 40 χρόνια


Δε γνώριζε ούτε για τα φρικιαστικά γεγονότα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου!

Το 1978, σοβιετικοί γεωλόγοι εξερευνώντας τις ερημιές της Σιβηρίας ανακαλύπτουν εξαμελή οικογένεια χαμένη στα βάθη της τούνδρας.

Ο χυμός από λεμόνι όπλο κατά του καρκίνου. Σε τι άλλο ωφελεί η λεμονάδα;

To τελευταίο διάστημα έκανε τον γύρο του διαδικτύου μιά μελέτη του Ινστιτούτου Επιστημών Υγείας της Βαλτιμόρης, όπου αναφέρεται η αποτελεσματικότητα του χυμού των λεμονιών στην χημειοθεραπεία και στηνκαταστροφή των καρκινικών κυττάρων. 
Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο χυμός του λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και καταστρέφει 11 είδη καρκινογόνων κύτταρων. 
Η ωφελιμότητα του λεμονιού
Το λεμόνι είναι ένα θαυματουργό προϊόν το οποίο καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα.

Ο χάρτης του τεράστιου κυπριακού κοιτάσματος

Μοιρασμένο μεταξύ δύο θαλασσίων οικοπέδων φαίνεται να βρίσκεται το κοίτασμα το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ειδικών εάν αποδειχτεί πως υπάρχει «θα συμβάλλει στην αλλαγή της μοίρας του ελληνισμού».

Όπως γίνεται εμφανές από τον συνημμένο χάρτη το κοίτασμα βρίσκεται μεταξύ των οικοπέδων 10 και 11.

Η Moody’s διαψεύδει τον Στουρνάρα: Ύφεση και το 2014 με ορατό τον κίνδυνο χρεοκοπίας


Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Στουρνάρας σε πρόσφατη συνέντευξή του εμφανίσθηκε βέβαιος πως η ανάκαμψη θα έρθει το 2014…Στον κίνδυνο μιας νέας ελληνικής χρεοκοπίας, αναφέρεται ο οίκος αξιολόγησης Moody’s σε έκθεσή που δημοσιοποίησε στις 28 Ιανουαρίου με τίτλο «Ελλάδα: Η χρηματοδότηση του ΔΝΤ και του EFSF βελτιώνει τη ρευστότητα, αλλά το χρέος παραμένει ευάλωτο σε σημαντικούς κινδύνους».

Σεισμός 4 Ρίχτερ στην Κέρκυρα

Δεν έχει γίνει αναφορά σε ζημιές

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 10:04 σήμερα το πρωί στην Κέρκυρα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.

Ποινική δίωξη στους 35 συλληφθέντες

Έρευνα για τους υπεύθυνους της φθοράς ξένης περιουσίας ζήτησε ο εισαγγελέας

Ποινική δίωξη για παράνομη παραμονή σε χώρο δημόσιας υπηρεσίας άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των 35 συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ για τα χθεσινά επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας.

Τα κοινωνικά δίκτυα στην υπηρεσία της οδικής ασφάλειας


Σημαντική πηγή πληροφοριών για κατασκευαστικά προβλήματα

Το αμερικανικό ινστιτούτο οδικής ασφάλειας, National Highway Traffic and Safety Administration (NHTSA), χρησιμοποιεί τα social media, ως πηγή για τον εντοπισμό προβλημάτων στα αυτοκίνητα.

Όταν οι αρχαίοι Έλληνες ξεφάντωναν στις ... ταβέρνες


Όταν ο Αριστοφάνης βάζει στο στόμα του δούλου Παφλαγόνα την αλαζονική φράση «Μόλις φάω ζεστές παλαμιδοφέτες πιω και από πάνω σκέτο κρασί, θα κάμω λιώμα εγώ τους στρατηγούς της Πύλου», κι όταν ο ρήτορας Υπερείδης σημειώνει πως «οι Αρεοπαγίτες απαγόρευαν σε οποιονδήποτε είχε γευματίσει σε καπηλείο να επισκεφθεί Αρειο Πάγο», μιλούν, εκτός των άλλων, για έναν λαϊκό θεσμό της αρχαίας Αθήνας ευρύτατα διαδεδομένο και δημοφιλή.

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΞΕΛΙΞΗ 400 ιερείς προσλαμβάνει εσπευσμένα το ρωσικό ΥΠΑΜ - Πάνε σε Συρία και Α.Μεσόγειο

Tο υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας θα προσλάβει περί τους 400 στρατιωτικούς ιερείς, καθώς τα 2/3 των στρατιωτών και των αξιωματικών των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων δηλώνουν βαθιά θρησκευόμενοι και πιστοί ορθόδοξοι.

Στην Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Kαταπέλτης ο Σφακιανάκης: «Η αντιγραφή του CD οδηγεί σε τέλεση εγκληματικής πράξης»

Τους εγκληματικούς χειρισμούς και τις ποινικά κολάσιμες πράξεις του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου αναφορικά με την λίστα Λαγκάρντ περιέγραψε ο προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης και η διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων του υπουργείου Οικονομικών Σμαράγμα Πιτένη κατά την εξέτασή τους από τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που διερευνούν την συγκεκριμένη υπόθεση.

Η Ελλάδα του αντωνάκη ... Καταγγελίες για υποσιτισμό των ασθενών στα δημόσια νοσοκομεία

Σοβαρές καταγγελίες για υποσιτισμό των ασθενών στα νοσοκομεία της χώρας, συνεπεία της κρίσης και των «κουρεμένων» κονδυλίων για την υγεία, έγιναν την Τετάρτη από την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗ ΣΥΡΙΑ Ισραηλινή επιδρομή έξω από τη Δαμασκό – Χτυπήθηκαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις

Ισραηλινά μαχητικά βομβάρδισαν στρατιωτική εγκατάσταση κοντά στη Δαμασκό ανέφερε πριν από λίγο το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA, το οποίο επικαλείται πληροφορίες του Στρατού της Συρίας.



Το ΥΠΟΙΚ... κυνηγά τους δικαιούχους για επίδομα θέρμανσης


Ειδοποιητήρια σε 140.000 φορολογούμενους που είναι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης, αλλά δεν έχουν αξιοποιήσει έως τώρα τη δυνατότητα αυτή αποστέλλει η Γενική Γραμματεία Πηροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικων. Οι φορολογούμενοι αυτοί παρότι είναι δικαιούχοι του επιδόματος δεν το γνωρίζουν και καλούνται απο τη Γενική Γραμματεία να υποβάλλουν μέσω του Ιντερνετ, με βάση την προβλεπόμενη διαδικασία, αίτηση προκειμένου να επωφεληθουν του μέτρου.

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ Αγόρασε πλοίο σεισμικών ερευνών η Τουρκία - Το βγάζει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα!

Την αγορά πλοίου σεισμικών ερευνών το οποίο μπορεί να διεξάγει δισδιάστατες και τρισδιάστατες έρευνες ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Taner Yıldız .


ΙΜΙΑ- 2: Πολιτική κατάσταση και χειρισμός της κρίσης.

Το δεύτερο μέρος της μελέτης του Αντιναύαρχου ε.α Σήφη Μανουσοαγιαννάκη,πρώην Υπαρχηγού ΓΕΝ και διοικητή υποβρυχίων τη νύχτα των Ιμίων,έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αφού περιγράφει τη πολιτική κατάσταση που επικρατούσε στις δύο χώρες,φθάνει στο κρίσιμο σημείο:το χειρισμό της κρίσης.

ΙΜΙΑ- Ένας Ναύαρχος που έζησε τη κρίση ,αναλύει τα λάθη και τις παραλείψεις.

Το Onalert, δημοσιεύει  σε τέσσερις συνέχειες μια πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα και τεκμηριωμένη μελέτης που έκανε για την κρίση των Ιμίων, ένας –απόστρατος πλέον- αξιωματικός του ΠΝ που έφθασε πολύ ψηλά στην ιεραρχία. Ο Αντιναύαρχος ε.α Σήφης Μανουσογιαννάκης έφθασε μέχρι τη θέση του υπαρχηγού ΓΕΝ. Στη κρίση των Ιμίων ήταν Διοικητής Υποβρυχίων ,θέση ιδιαίτερα σημαντική και κρίσιμη .

Ανύπαρκτα τα προσωπικά δεδομένα

Πολλοί εργαζόμενοι της γενιάς Y πιστεύουν ότι πλησιάζει το τέλος της εποχής όπου υπήρχε ιδιωτική ζωή. Το 91% πιστεύουν ότι η εποχή της ιδιωτικής ζωής έχει πλέον πεθάνει, ενώ ταυτόχρονα ένας στους τρείς δεν ανησυχεί για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται. Κάποιοι ίσως πουν ότι ούτως ή άλλως δεν είχαν ποτέ ιδιωτική ζωή.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Αυτές είναι οι 640 εταιρείες που πτώχευσαν

Μεγάλα επιχειρηματικά ονόματα στο άρθρο 99
ΣΕ 640 ανέρχονται οι εταιρίες που αιτήθηκαν να υπαχθούν στις διατάξεις του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα το 2012, σύμφωνα με στοιχεία από 46 Πρωτοδικεία της χώρας σε σύνολο 63, που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης..

Η ηπατίτιδα C αγαπά το μελάνι

Σε μια νέα έρευνα που διεξήχθη από το 2004 έως το 2006 και συμπεριέλαβε 2.000 άτομα, οι ερευνητές εντόπισαν ότι το 34% των ανθρώπων που έχουν ηπατίτιδα C είχαν επίσης και ένα tattoo. Η ηπατίτιδα C μια νόσος του αίματος, τα νέα περιστατικά που εμφανίζονται κάθε χρόνο οφείλονται..

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ

Παρατηρώντας όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας, δημιουργείται ένας έντονος προβληματισμός κι εύλογες απορίες σχετικά με το ποιος ευθύνεται για την κατάσταση που βιώνουμε και γιατί συμβαίνουν ορισμένα πράγματα. Σας παραθέτω ορισμένες από τις σκέψεις μου αποσκοπώντας στον προβληματισμό σας και και στη διαφώτιση ορισμένων πτυχών της κοινωνίας μας...

Αυτή είναι η κόρη του Mr Jumbo!

Σε όσα πάρτι εμφανίζεται τους τελευταίους μήνες οι φωτογράφοι κάνουν ζουμ πάνω στο μελαχρινό κορίτσι που ξεχωρίζει αμέσως, δείχνοντας πόσο ενημερωμένο είναι για τιςτελευταίες τάσεις της μόδας και πόσο τιμά τον τίτλο της fashionista.
κόρη του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Jumbo», Aπόστολου Βακάκη, λατρεύει τις κοσμικότητες αλλά και τα υπέρκομψα σύνολα ντυσίματος.

Η επικείμενη ποινικοποίηση του να είσαι Έλληνας πολίτης

Το πρόσφατο φορολογικό νομοσχέδιο προϊδεάζει για την επικείμενη τελική εξαθλίωση της ελληνικής πρώην μεσαίας τάξης στοχεύοντας όσους έκαναν το λάθος να τεκνοποιήσουν χωρίς να προβλέψουν την απόκλιση ανάμεσα σε πολιτικές εξαγγελίες και πράξη της τρικομματικής.


ΘΑΥΜΑ: ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΜΟΥ

Ο εγγονός μου Αναστάσης, 4,5 ετών, πριν 6 μήνες, ξαφνικά διαγνώσθηκε ότι πάσχει από λευχαιμία τύπου Β. Εισήχθη στο Ογκολογικό Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ» και το γεγονός αυτό συντάραξε όλη την οικογένεια και μας αποδιοργάνωσε ψυχικά και σωματικά.


Nigel Farage: Νέο σύστημα διακυβερνήσεως θα επιβληθεί στα έθνη της Ευρώπης

Η Ελλάς οφείλει να αντιδράσει στα τερατώδη ψεύδη, στην απίστευτη γραφειοκρατία, στην ουσιαστική αντιδημοκρατικότητα και ανελευθερία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, ώστε οι Ευρωπαϊκοί λαοί να διατηρήσουν την εθνική και δημοκρατική τους ταυτότητα σε ένα πλαίσιο διεθνούς συνεργασίας και συνεννοήσεως.

300 εκατομμυρίων ετών απολιθώματα ενέπνευσαν τα τέρατα του Ridley Scott στην ταινία Alien


Tο περίεργο αυτό γεγονός συνέβη με ένα αρχαίο απολίθωμα που διατηρείται στο μουσείο Saurier του Aathal στην Ελβετία. Φαίνεται ότι αυτό το αρχαίο λείψανο έχει εμπνεύσει τους εξωγήινους στο έπος του "Alien", σε σκηνοθεσία του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το... πλιάτσικο

Δήμευση ακινήτων...

Από την αρχή της φοροεισπρακτικής μνημονιακής λαίλαπας υπήρξαν πολλοί αναλυτές, οι οποίοι εκτίμησαν ότι στόχος των δάνειων δυνάμεων δεν είναι η «δημοσιονομική προσαρμογή» της «προβληματικής» Ελλάδας.

Σε λίγο θα κλαίει η μάνα και του παιδιού δεν θα δίνει!

Γράφει ο Δευκαλίων

Η στήλη πάρα πολλές φορές είχε επισημάνει το αδιέξοδο της μνημονιακής πολιτικής στο πρόβλημα της εξυγίανσης και εξορθολογισμού του Ελληνικού Τραπεζικού Συστήματος.
Σε παρά πολλά άρθρα (πιο πρόσφατα αυτά στις 12 Δεκεμβρίου 2012 Ακόμα δεν άρχισε η εφαρμογή του νέου Μνημονίου και έχασαν 10 δισεκατομμύρια ευρώ και στις 17 Δεκεμβρίου 2012 Τα αδιέξοδα τώρα αρχίζουν) είχαν επισημανθεί και αναλυθεί τα πλείστα όσα προβλήματα είχαν δημιουργηθεί από την προβληματική, ακόμα και για τις τράπεζες, μνημονιακή πολιτική.