Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Άμεση εμπλοκή της Κίνας στην κρίση – Έστειλε πολεμικά στις ακτές της Συρίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κίνηση αιφνιδιασμού προχώρησε η Κίνα με την αποστολή πολεμικών- σκαφών στη Μεσόγειο και κατεύθυνση τις ακτές της Συρίας.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα  της Αιγυπτιακής εφημερίδας  Al-Shuruk τουλάχιστον μια φρεγάτα του κινεζικού Ναυτικού πέρασε εχθές από το κανάλι του Σουέζ και με κατεύθυνση την Ανατολική Μεσόγειο. 
Η εφημερίδα επικαλείται πηγή από την Αιγυπτιακή αρχή διαχείρισης της διώρυγας. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι το κινεζικό σκάφος ή σκάφη έχουν ως τελικό τους προορισμό

τις ακτές της Συρίας, ενώ κατά τη διάρκεια του διάπλου των κινεζικών σκαφών οι αρχές της διώρυγας είχαν λάβει έκτακτα μέτρα ασφαλείας.
Ο Hassan al-Brince ηγετικό στέλεχος των «Αδελφών μουσουλμάνων» απατώντας στην κριτική  που του άσκησαν κόμματα της αντιπολίτευσης είπε πως η κυβέρνηση της Αιγύπτου δεν είχε κανένα δικαίωμα να σταματήσει τον πλου των κινεζικών σκαφών.
Άλλες πηγές αναφέρουν πως τα κινεζικά σκάφη ήταν τρία με τα υπόλοιπα δύο να αναφέρονται ως αντιτορπιλικά ή ως πλοία υποστήριξης, αλλά η ακριβής σύνθεση του κινεζικού αυτού Στολίσκου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.
Πολλοί συνδυάζουν την κίνηση αυτή του κινεζικού Ναυτικού με πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας πριν ένα μήνα για σχεδιαζόμενες στρατιωτικές ασκήσεις της Ρωσίας της Κίνας του Ιράν αλλά και της Συρίας σε μια περιοχή που εκ των πραγμάτων μυρίζει μπαρούτι. Την είδηση είχε μεταδώσει το ιρανικό ημιεπίσημο πρακτορείο Fars, λέγοντας μάλιστα πως σε αυτή θα συμμετείχαν δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες.
Να σημειωθεί ότι η Ρωσία έχει ήδη στην περιοχή 1 φρεγάτα, 2 αντιτορπιλικά, 3 αποβατικά και ένα πλοίο γενικής υποστήριξης, ενώ το Ιράν αν και δεν έχει προς το παρόν ναυτική παρουσία στη Μεσόγειο εντούτοις το Φεβρουάριο του 2011 είχε αποστείλει δύο πολεμικά στη Συρία και ενδέχεται να το επαναλάβει.
Ρωσία και Κίνα παραμένουν οι μόνοι σταθεροί σύμμαχοι της Συρίας και μάλιστα έχουν μπλοκάρει σχετικά ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, ψηφίσματα τα οποία προωθούν οι ΗΠΑ.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κινεζικός Στολίσκος αποτελείται από τη μια φρεγάτα και ακόμη δύο εμπορικά σκάφη τα οποία μεταφέρουν όπλα στο Συριακό καθεστώς.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 19:43:53 Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ?

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ:
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΠΡΟ-ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ) ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 19:43:53 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ (ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΝΩΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΙ ΕΤΟΙΜΟΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΞ-ΥΠΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ...:ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΚΑΤΑ 99,9% ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ,ΓΙΑΤΙ ,ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ...(ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ).
ΠΗΓΗ


revealedtheninthwave.blogspot.gr

Μυστηριώδη σύννεφα «δαχτυλίδια» πάνω από την Χαβάη [video]

Χονολουλού - Νέα Χαβάη:Μυστηριώδη σύννεφα «δαχτυλίδια» έχουν εντοπισθεί πάνω από το Oahu, Maui και Lanai. Έμοιαζαν με αεροψεκασμούς ή μονοπάτια ατμών που...
σχηματίζονται πίσω από τα αεροσκάφη; Ωστόσο, αυτά τα «μονοπάτια» ήταν κυκλική και δεν ταιριάζουν με τα κανονικά σχέδια πτήσης στη Χαβάη. Κάποιοι αναρωτήθηκαν αν ήταν μέρος ασκήσεων ή ακόμα και ένα UFO; 

Εδώ είναι η επίσημη ανακοίνωση από την RIMPAC: «Η Δύναμη της Air RIMPAC AWACS του NATO δεν είχε αεροσκάφη που πέταγαν νότια της Χονολουλού, σε ένα κυκλικό μοτίβο.Περίπου 29.000 πόδια ψηλά οι ουρές ήταν ορατές και αυτό τους κάνει να προβούν σε έλεγχο μιας και η άσκηση που είχαν ήταν πιο μακριά από το νησί.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλοί άνθρωποι σχολίασαν ότι δεδομένων των συνθηκών θερμοκρασίας και υγρασίας τα σύννεφα αυτά παρέμειναν στον ουρανό για μεγάλο χρονικό διάστημα.Το πιο σημαντικό είναι ότι κανείς δεν δεν είδε πως δημιουργήθηκαν οι κύκλοι πάνω από τον ωκεανό. Η εικασία σας είναι τόσο καλή όσο η δική μου, ίσως το HAARP ή κάποια άλλα αφύσικα φαινόμενα.



dimokratiko.blogspot.com

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Θα πολιτογραφηθώ Έλληνας»

Σπίτι σχεδιάζει να αγοράσει στη Σαντορίνη ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και μάλιστα με θέα την Καλντέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso».

Ο διάσημος ηθοποιός που πρόσφατα βρέθηκε στη χώρα μας για ολιγοήμερες διακοπές φέρεται να μαγεύτηκε από την θέα και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και ήδη έχει δώσει εντολή για να του βρουν ένα οικόπεδο ή σπίτι αντάξιο των προσδοκιών του.

Ο Ντε Νίρο τρέφει λατρεία για την Ελλάδα και όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Αλιάγα, σίγουρα θα πολιτογραφηθεί Έλληνας εάν αποκτήσει σπίτι επί ελληνικού εδάφους.

dimokratiko.blogspot.com

Οι 10 ισχυρότερες μυστικές υπηρεσίες

Μια υπηρεσία πληροφοριών είναι ουσιαστικά μια κυβερνητική υπηρεσία η οποία δημιουργείται για να συλλέγει πληροφορίες. Πάνω σε αυτές τις πληροφορίες βασίζεται η εθνική ασφάλεια και η άμυνα κάθε χώρας.
Οι πληροφορίες που συλλέγουν μπορεί να είναι προϊόντα υποκλοπών επικοινωνιών, κατασκοπείας, κρυπτανάλυσης, αλλά και συνεργασίας με άλλες αντίστοιχες μυστικές υπηρεσίες άλλων χωρών.
Δείτε στην συνέχεια τις 10 ισχυρότερες μυστικές υπηρεσίες στον κόσμο, ξεκινώντας από την λιγότερο ισχυρή..

10. RAW (Ινδία)

Η RAW ιδρύθηκε το 1968 με αποκλειστικό σκοπό την εξάρθρωση δικτύων υποστήριξης ένοπλων πακιστανικών ομάδων που δρούσαν στην Ινδία. Με τα χρόνια εξελίχθηκε σε μια από τις πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες εκτείνοντας τις δραστηριότητες της σε γειτονικές χώρες όπως η Σρι Λάνκα, το Νεπάλ, το Μπανγκλαντές και αλλού.
Οι αρχές του Πακιστάν έχουν κατηγορήσει πολλές φορές τη RAW για τρομοκρατικές επιθέσεις στο έδαφος της. Αν και δεν έχουν προσκομιστεί αποδείξεις, η RAW έχει ένα ιστορικό υποστήριξης ένοπλων ομάδων στο Κασμίρ, στο Αφγανιστάν και τη Σρι Λάνκα
Το 1996 βρέθηκε στη μέση ενός σκανδάλου παράνομης χρηματοδότησης Αμερικάνων υποψηφίων για τις εκλογές του Κογκρέσου. Περιπτώσεις διείσδυσης σε αμερικανικά και κινεζικά δίκτυα έχουν γίνει πολλές φορές το αντικείμενο δημόσιας κριτικής και τα μέσα ενημέρωσης ζητούν τώρα περισσότερη διαφάνεια στις δραστηριότητες της.
9. ASIS (Αυστραλία)

Ιδρύθηκε στις 13η Μαΐου του 1952. Η αυστραλιανή υπηρεσία πληροφοριών είναι υπεύθυνη για τη συλλογή πληροφοριών από το εξωτερικό. Κύριος σκοπός της,φυσικά η προστασία των πολιτικών και των οικονομικών συμφερόντων της χώρας.
8. ISI (Πακιστάν)

Γνωστή ως κράτος εν κράτη, η ISI είναι πιο γνωστή για την προστασία του στρατιωτικού κατεστημένου από την εσωτερική αντιπολίτευση στο Πακιστάν. Κατά καιρούς έχει κατηγορηθεί για τη διπρόσωπη στάση που κράτησε στο θέμα της ισλαμικής τρομοκρατίας καταπολεμώντας τη στο εσωτερικό και ενισχύοντας τη στο εξωτερικό.
Είτε προπαγανδίζοντας κατά της Ινδίας στο Κασμίρ, είτε χρηματοδοτώντας αυτονομιστές Σιχ στο Πουντζάμπ, η ISI έχει μεθοδικά υπονομεύσει τη σταθερότητα στην Ινδία για δεκαετίες. Η κυβέρνηση της Ινδίας την έχει κατηγορήσει για δεκάδες επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένης και αυτής στο Μουμπάι το 2006 στην οποία σκοτώθηκαν 187 άνθρωποι. Την ίδια στιγμή η ISI συνεργαζόταν με τις ΗΠΑ για την καταπολέμηση της Αλ Κάιντα και των Ταλιμπάν μέσα στο Πακιστάν.
7. BND (Γερμανία)

Ιδρύθηκε την 1 Απριλίου του 1956 και οι εργαζομένοι της φτάνουν τους 6.050 σε όλο τον κόσμο. Η BND λειτουργεί ως σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για την γερμανική κυβέρνηση. Οι υπηρεσίες της επικεκντώνονονται περισσότερο στις υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και στην ηλεκτρονική επιτήρηση των διεθνείς επικοινωνιών.
6. DGSE (Γαλλία)


Ιδρύθηκε στις 2 Απριλίου του 1982. Λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του Γαλλικού Υπουργείου Άμυνας, παρέχοντας πληροφορίες σημαντικές για την εθνική ασφάλεια της χώρας.
Θεωρείται ένα από τα πιο εκτεταμένα δίκτυα κατασκοπείας τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

5. MSS (Κίνα)

Η MSS είναι υπεύθυνη για την εσωτερική ασφάλεια και την εξωτερική κατασκοπεία στηΚίνα έχοντας δομή αντίστοιχη της KGB. Οι δραστηριότητες της εστιάζονται στη βιομηχανική κατασκοπεία, κυρίως στους τομείς των οπλικών συστημάτων και της πληροφορικής. Η κινεζική κατασκοπεία όμως είναι τελείως διαφορετική από τη δυτική.
Αντί να βασίζονται σε ένα μικρό σχετικά αριθμό πολύ εκπαιδευμένων κατασκόπων, οι Κινέζοι πράκτορες προτιμούν να συλλέγουν πολύ μικρά κομμάτια πληροφορίας από διάφορες πηγές όπως φοιτητές, επιχειρηματίες και όσους έχουν επαφές με τη δύση. Οι πηγές τις περισσότερες φορές δεν γνωρίζουν καν ότι συνεργάζονται με την MSS. Στη συνέχεια γίνεται σύνθεση των πληροφοριών.
4. MI6 – SIS (Ηνωμένο Βασίλειο)


Μετά από μια δεκαετία περικοπών, η θρυλική MI6 βρέθηκε απροετοίμαστη για τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Την 11η Σεπτεμβρίου μονο 30 από τους 1600 υπαλλήλους είχαν αντιτρομοκρατικές δραστηριότητες. Από τότε πραγματοποιήθηκε μια μεγάλης κλίμακας εκστρατεία στρατολόγησης με ορθόδοξα και μη ορθόδοξα μέσα όπως οι αγγελίες σε εφημερίδες.
Παρά τον εξωραϊσμό της υπηρεσίας από τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ, η ΜΙ6 έχει γίνει κατά καιρούς στόχος των βρετανικών μέσων ενημέρωσης κυρίως για τη συνδρομή που παρείχε στη CIA για την απαγωγή και βασανισμό πιθανών υπόπτων. Το Κρεμλίνο έχει επίσης κατηγορήσει τη ΜΙ6 για δραστηριότητες σε ρωσικό έδαφος και παρέμβαση στην πολιτική σκηνή. Σήμερα μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος αλλά σίγουρα υπάρχει μια αλλαγή προτεραιοτήτων κυρίως προς τη Μέση Ανατολή.

3. CIA (Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής)

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, γνωστότερη ως CIA, είναι η κύρια κρατική υπηρεσία συλλογής, επεξεργασίας και ανάλυσης πληροφοριών που μπορεί να αφορούν οποιονδήποτε, οτιδήποτε και οπουδήποτε εκτός της επικράτειας των Η.Π.Α.. Πρόκειται για τη σημαντικότερη υπηρεσία του είδους της στον κόσμο με το μεγαλύτερο υφιστάμενο δίκτυο συλλογής πληροφοριών.
Η βασική αποστολή της υπηρεσίας είναι η συλλογή, ανάλυση και διακόμιση ξένων πληροφοριών βοηθώντας τον Πρόεδρο και ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης να λάβουν αποφάσεις για την εθνική ασφάλεια της χώρας και όχι μόνο. Η υπηρεσία δημιουργήθηκε το 1947 από τον πρόεδρο Χάρρυ Τρούμαν με την απόφαση Εθνικής Ασφάλειας του Κογκρέσου. Η CIA είναι μετεξέλιξη της υπηρεσίας OSS (Office of Strategic Services) που έδρασε κατά την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
2. KGB (Ρωσία)

Η Ρωσία έχει μια πλούσια παράδοση στις υπηρεσίες πληροφοριών από την εποχή των Τσάρων και την Τσέκα. Μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, η πάλαι ποτέ κραταιά KGB χωρίστηκε σε μικρότερες υπηρεσίες με σχετικά μικρές αρμοδιότητες.
Μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον πρώην πρόεδρο Πούτιν, που υπηρέτησε στα κλιμάκια της KGB, η Sluzhba Vneshney Razvedk όπως είναι γνωστή στα ρωσικά, ανέκτησε την παλιά της αίγλη. Η κατασκοπεία στις ΗΠΑ είναι πλέον σε ψυχροπολεμικά επίπεδα, σύμφωνα με Αμερικάνους αξιωματούχους.
Η SVR θεωρείται ότι έχει παίξει ρόλο στη δολοφονία του Αλεξάντερ Λιτβινένκο στο Λονδίνο αν και ο Πούτιν έχει αρνηθεί κατηγορηματικά κάτι τέτοιο. Με τόσους όμως πρώην πράκτορες της KGB σε θέσεις κλειδιά στο Κρεμλίνο είναι δύσκολο να γίνει πιστευτός.
1. Mossad (Ισραήλ)

Από την ίδρυση το 1951, το «Ινστιτούτο» όπως είναι η μετάφραση του στα Ελληνικά, έχει χτίσει την φήμη της πιο αποτελεσματικής και επιθετικής υπηρεσίας πληροφοριών στον κόσμο. Μερικές από τις γνωστές της επιχείρησης είναι η απαγωγή του ηγέτη των Ναζί, Αντολφ Αίχμαν, από την Αργεντινή το 1950, οι δολοφονίες μερικών από τους οργανωτές της επίθεση στους Ολυμπιακούς του Μονάχου το 1972 και η δολοφονία ενός υψηλόβαθμου στελέχους της Χαμάς με ένα κινητό τηλέφωνο – βόμβα το 1996.
Μια από τις δραστηριότητες της Μοσάντ είναι η διευκόλυνση της μεταφοράς της εβραϊκής διασποράς που επιθυμεί να μετοικήσει στο Ισραήλ. Στα πλαίσια αυτά, διεξήχθη η «Επιχείρηση Μωυσής» το 1984, όπου έγινε μαζική αερομεταφορά χιλιάδων Εβραίων από την Αιθιοπία το 1984.
Αν και υπήρξε μια περίοδος διαφάνειας μετά το 1990, υπό την προεδρία του Αριέλ Σαρόν η Μοσάντ επέστρεψε στις μαύρες επιχειρήσεις για τις οποίες είναι πιο γνωστή.



dimokratiko.blogspot.com

Βρήκαν βάρκα των… Φαραώ!


Φωτογραφίες από το εύρημα ηλικίας 5.000 ετών.
 
Γάλλοι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν στην Αίγυπτο μία ξύλινη βάρκα ηλικίας… 5.000 ετών. Η βάρκα βρέθηκε στην περιοχή Abu Rawash, δυτικά του Καΐρου, σύμφωνα με το αιγυπτιακό υπουργείο Αρχαιοτήτων.

Ο αρμόδιος υπουργός Mohammed Ibrahim δήλωσε πως ανήκει στην εποχή του Φαραώ Den της Πρώτης Δυναστείας.

Έχει μήκος έξι μέτρα και πλάτος ενάμιση και είναι σε καλή κατάσταση.

Ειδικοί εργάζονται για να αποκαταστήσουν τις φθορές ώστε η βάρκα να εκτεθεί. Οι Φαραώ πίστευαν πως οι βάρκες αυτές, που θάβονταν κοντά τους όταν πέθαιναν, τους μετέφεραν στη «ζωή μετά».

Δείτε τις φωτογραφίες 








Το 1945 ένας Αιγύπτιος αρχαιολόγος ανακάλυψε μια σχεδόν ανέπαφη ηλιακή λέμβο που ενδέχεται να είναι αυτή του φαραώ Χέοπα.
Είχε μήκος 43 μέτρα και ήταν κατασκευασμένη από ξύλο κέδρου. Η λέμβος, ηλικίας 4500 ετών, εκτίθεται κοντά στην πυραμίδα της Γκίζας όπου βρέθηκε. 
 Περιπλανώμενος


anoixti-matia.blogspot.gr

Μια άγνωστη εφεύρεση του Έντισον!

Ο Έντισον (Thomas Alva Edison) έχει μείνει στην ιστορία για πολλές σπουδαίες εφευρέσεις του, που έμελλε να αλλάξουν τον κόσμο, ενώ καμία σχέση δεν είχε ποτέ του με την κουζίνα, τη μαγειρική και άλλα συναφή θέματα. Κι όμως πέρα από την κινούμενη εικόνα, τον ηλεκτρικό λαμπτήρα και τον φωνογράφο, το ακούραστο μυαλό του ανακάλυψε τη μέθοδο διατήρησης φρούτων και λαχανικών σε γυάλινα δοχεία....




Αν και πολλοί λίγοι γνωρίζουν την εν λόγω ανακάλυψή του, για την οποία, μάλιστα, ουδέποτε «χαιρετίστηκε» από το κοινό, ο ίδιος κατέθεσε αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας το 1881, την οποία και έλαβε. Ως αποτέλεσμα των πολύωρων και κοπιαστικών εργασιών του εντός του εργαστηρίου με γυάλινους δοκιμαστικούς σωλήνες, ο Έντισον έστρεψε την προσοχή του κάποια στιγμή και σε κάτι όχι τόσο πολύπλοκο:
perierga.gr - Μια άγνωστη εφεύρεση του Έντισον!
Τοποθέτησε μικρά φρούτα και φρέκα λαχανικά μέσα σε μεγάλα γυάλινα δοχεία και στη συνέχεια αφαίρεσε τον αέρα με αντλία, ενώ παράλληλα έκλεισε ερμητικά το άνοιγμα με ένα άλλο κομμάτι γυαλί. Τα αγαπημένα του ζαρζαβατικά και τα φρούτα διατηρήθηκαν για πολύ περισσότερο χρόνο, ενώ ήταν το ίδιο φρέσκα και λαχταριστά μετά από αρκετές ημέρες. Έτσι ο Έντισον άνοιξε το δρόμο στη διατήρηση φρούτων και λαχανικών εκτός εποχής υπό μορφήν… μαρμελάδας, κομπόστας κ.λπ., καθώς η ανακάλυψή του στην πορεία δεν περιορίστηκε μόνο στη διατήρηση της φρεσκότητας.
perierga.gr - Μια άγνωστη εφεύρεση του Έντισον!



http://perierga.gr/


anoixti-matia.blogspot.gr

Χάρρυ Κλυνν προς Κουβέλη ......"σε βλέπω να μένεις… με τον Ψαριανό στο χέρι"!

Άνω κάτω έχει κάνει τη ΔΗΜΑΡ και την Κρήτη ο Χάρρυ Κλυνν...

Ο κωμικός έγραψε στο Facebook ένα επιθετικό κείμενο κατά του Φώτη Κουβέλη, τον οποίο στολίζει με

χαρακτηρισμούς και φωτογραφία του φοίνικα της χούντας!

Μάλιστα αναφέρεται και σε επικείμενη παραίτηση του Γιάννη Μιχελογιαννάκη-που αναπαράγεται και από διάφορα blogs!

Συγκεκριμένα αναφέρει:

ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ…

Τι γίνεται ρε Φώτη Κουρέλη; Μαθαίνω ότι όπου να ‘ναι την κοπανάει και ο βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης… Με το ρυθμό που την κοπανάνε ο ένας μετά τον άλλο τα κομματικά στελέχη του κόμματός σου, σε λίγο σε βλέπω να μένεις… με τον Ψαριανό στο χέρι! Άντε, καλά σαράντα αποτυχημένε δοξομανή εγωκεντρικέ… Οψόμεθα εις Ειδικό Δικαστήριο… (Αν νομίζεις τελικά ότι θα τη γλυτώσεις πλανάσαι πλάνην οικτράν).



300-gr.blogspot.gr

150.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΥΓΜΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!


του Μάκη Βραχιολίδη




Διερχόμεθα τις ημέρες  του Ραμαζανίου, της  μεγάλης μηνιαίας  περιόδου νηστείας και προσευχής των Μουσουλμάνων, η οποία άρχισε  στις 20 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 19 Αυγούστου. Με αφορμή αυτή την εορτή, οι μουσουλμάνοι ετοιμάζουν στην Αθήνα εντυπωσιακή και ογκώδη παρουσία, η οποία θα φτάσει ίσως και ξεπεράσει τους 150.000  πιστούς του Μωάμεθ! Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται μουσουλμάνοι από όλα τα σημεία της Ελλάδος οι οποίοι και θα κατακλύσουν για 3 τουλάχιστον ημέρες, κάθε γωνιά της Αθήνας με αφορμή την τριήμερη γιορτή κχιντ-αλ-φιτρ που  στα αραβικά λέγεται  κχιντ-αλ-σαρκχίρ, και σηματοδοτεί το τέλος της νηστείας του Ραμαζανίου. Το χαρακτηριστικό της φετινής εορτής των μουσουλμάνων, είναι ότι αυτή συμπίπτει χρονικά  με την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 15 Αυγούστου.
Αυτός είναι και ο σημαντικός λόγος, για τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ισλαμιστές σκοπεύουν να δημιουργήσουν εικόνα πυγμής στο κέντρο της Αθήνας, προκαλώντας με τις παταγώδεις συγκεντρώσεις τους το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων και των χριστιανών απανταχού του κόσμου, οι οποίοι στις 15 Αυγούστου  εορτάζουν την Κοίμηση της Θεοτόκου, ή αλλιώς,  Πάσχα του Καλοκαιριού.
Η μουσουλμανική κοινότητα έχει ήδη έρθει σε προχωρημένες συζητήσεις με τις διοικήσεις, τόσο του Ολυμπιακού Σταδίου (ΟΑΚΑ) όσο και του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) για την παραχώρησή τους, ενόψει των τριήμερων εκδηλώσεών τους.  Την ίδια ώρα, η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων, έχει δώσει την συγκατάθεσή της για παραχώρηση και των δύο χώρων!  Την συγκατάθεσή τους έχουν δώσει και τα συναρμόδια Υπουργεία, Παιδείας, Εσωτερικών, Πολιτισμού-Αθλητισμού και Δημοσίας Τάξεως, στα πλαίσια του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου!
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μουσουλμανική κοινότητα βρίσκεται «επί ποδός πολέμου», κινητοποιώντας τους απανταχού της Ελλάδος ομοθρήσκους της ,για να έρθουν στην Αθήνα και να κατακλύσουν τόσο το ΟΑΚΑ όσο και το ΣΕΦ. Επιδιώκουν να δώσουν συμβολικό και ουσιαστικό μήνυμα στην πρωτεύουσα της Αθήνας, μήνυμα που αφορά και στον χριστιανισμό και στον πολιτισμό της Ελλάδος. 
ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ!
Καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρουν ότι η μουσουλμανική κοινότητα ετοιμάζεται να ζητήσει από τον Δήμο Αθηναίων και τον χώρο γύρω από την Ακρόπολη! Σε μια επανάληψη της δημόσιας προσευχής τους που είχε πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2010 στα Προπύλαια, όταν τότε, περισσότεροι από 13.000 μουσουλμάνοι είχαν προσευχηθεί στο κέντρο της Αθήνας, εν όψει του Ραμαζανίου, προτίθενται να ζητήσουν να τους παραχωρηθεί ακόμη μεγαλύτερος κοινόχρηστος χώρος και συγκεκριμένα  μια μεγάλη έκταση κάτω και γύρω από την Ακρόπολη, ώστε να δώσουν πολύ πιο βροντερό παρών κατά την τριήμερη τελετή λήξεως της νηστείας του Ραμαζανίου. Είναι προφανής ο συμβολισμός που θέλουν να δώσουν σε όλη την Ευρώπη, μέσω της διακοπής της κυκλοφορίας γύρω από την Ακρόπολη!
Όπως μας είπε η κα Γραμμένου, αρμόδια της υπηρεσίας κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Αθηναίων, «για την ώρα, δεν έχει υποβληθεί κάποιο επίσημο αίτημα από την μουσουλμανική κοινότητα», όμως, ο χρόνος είναι μπροστά μας για να δείξει κατά πόσον θα γίνει πράξη και αυτό. Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορεί κανείς να φανταστεί ποιος θα είναι ο όγκος των μουσουλμάνων-ισλαμιστών που θα κατακλύσουν την Αθήνα από 15 έως 19 Αυγούστου. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο ακόμη και για 150.000 ή και περισσότερους μουσουλμάνους!  
ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ!
Η ελληνική πολιτική πρακτική του αυτοχειριασμού, δίνοντας γη και ύδωρ σε όποιες απαιτήσεις εγείρουν οι μουσουλμάνοι, συνεχίζεται! Όλα αυτά εν’ ονόματι των…θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου!  Μην αμφιβάλλετε ότι  οι πολιτικοί μας ηγέτες θα φτάσουν κάποια στιγμή, στο σημείο να αφαιρέσουν και τον σταυρό από την ελληνική σημαία, επειδή θα το απαιτήσουν οι μουσουλμάνοι! Όπως ήδη έγινε στην Ελβετία, όπου η εκεί μουσουλμανική κοινότητα, ζήτησε την αφαίρεση του σταυρού από το εθνικό έμβλημα αυτή της χώρας, γιατί τους…προκαλεί!!!


Νανά Καραγιάννη…φωτογραφίες που ΣΟΚΑΡΟΥΝ

Από τα λίγα πρόσωπα της τηλεόρασης που είχαν το θάρρος να μιλήσουν για τη μάχη τους με τη νευρική ανορεξία, η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη απέχει τα τελευταία χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα.
Η ξανθιά, ετοιμόλογη παρουσιάστρια ασχολείται με την ραδιοφωνική της εκπομπή και περνάει όσες περισσότερες ώρες μπορεί με τον σύζυγό της.










πηγή


christos-vathis.blogspot.gr

Εθνοπα-Τέρας.. Μπεν Ζελόν.. ή κατα το γνωστοτερο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ..!!!

Το ακατασίγαστο μίσος που επί αιώνες ο σιωνισμός τρέφει για τον Ελληνισμό, βρήκε την αποκορύφωσή του κατά τη διεξαγωγή της Μικρασιατικής εκστρατείας.

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, η οποία γκρέμισε τα όνειρα του Ελληνισμού για την πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας, οφείλεται σχεδόν εξ' ολοκλήρου στις ραδιουργίες των εβραίων. 

Ορθότερα δε, κανείς σχεδόν δεν υποψιάζεται ή γνωρίζει ότι η έκβαση της εκστρατείας, ήταν προδιαγεγραμμένη από τον σιωνισμό....

Τα όσα αποκαλυπτικά στοιχεία έπονται, τεκμηριώνουν απόλυτα τον ανωτέρω ισχυρισμό, καταδεικνύοντας ταυτόχρονα τον υποχθόνιο ρόλο του εβραίου, του αιώνιου αυτού μισέλληνα.



Ανέκαθεν οι εβραίοι μετέρχονταν δόλια μέσα για την ηθική, οικονομική, πνευματική αλλά και για την βιολογική εξόντωση του Ελληνισμού. 


Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα επ' αυτού, αποτελεί η διάδοση και εκλαϊκευση των αρχών του Παντουρκισμού από τον εβραίο Χέρμαν Βάμπερυ

Στο βιβλίο του «Εικόνες της Κεντρικής Ασίας» που πρωτοεκδόθηκε το 1868, ο Βάμπερυ ανέπτυσσε τις αρχές του Παντουρκισμού, με εντονότατες ανθελληνικές αιχμές, ενώ η στενή του σχέση με όσους μετέπειτα απετέλεσαν τον πυρήνα των ηγετικών στελεχών των Νεοτούρκων, υπήρξε αποφασιστικής σημασίας γεγονός, για την ανάπτυξη του Παντουρκικού φαινομένου, σαφής έκφραση του οποίου, υπήρξε η αναζωπύρωση των επεκτατικών βλέψεων των τούρκων προς την Ελλάδα.

Η Μικρασιατική καταστροφή οφείλεται σε μία σειρά από αίτια. 

Ανάμεσα στους παράγοντες εκείνους που επισφράγισαν την τραγωδία του 1922, είναι και η έντονη ανάμειξη του εβραϊσμού στην τεράστια ανθελληνική εκστρατεία, η οποία αναπτύχθηκε κατά την Εποποιία των ετών 1919-1922 τόσο στο μέτωπο, στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού, όσο και στο εσωτερικό της χώρας, από μαρξιστικούς κύκλους που έπαιζαν ηθελημένα ή αθέλητα, το παιχνίδι των εβραίων. 

Η υπονόμευση και η αποσταθεροποίηση που οδήγησε στην πτώση του ηθικού του στρατού μας, παράγοντας ο οποίος συνετέλεσε καθοριστικά στη μετέπειτα Μικρασιατική τραγωδία, υπήρξε έργο του Αβραάμ Μπεναρόγια, ηγετικού στελέχους του ΚΚΕ, εβραϊκής καταγωγής, στον ιδιαίτερο ρόλο του οποίου θα πραγματοποιηθεί εκτενής αναφορά σε άλλο άρθρο.


Ο Αβραάμ Μπεναρόγια (ένας των ιδρυτών του Κ.Κ.Ε.), ο Κοέν και ο Κουν Βεντούρα, άπαντες εβραίοι, όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της εποχής, δηλητηρίαζαν κατά το χειρότερο τρόπο την Ελληνική προσπάθεια, μέσω πικρόχολων κειμένων που δημοσίευαν στην εβραϊκή εφημερίδα «Avanti» της Θεσσαλονίκης.
Με τη στάση της αυτή, η εβραϊκή κοινότητα που διέμενε στην Ελλάδα, εξέφραζε την υποστήριξή της προς τον ομόφυλό της Κεμάλ, ο οποίος ήταν σιωνιστής, όπως άλλωστε σιωνιστές ετύγχαναν όλα τα ηγετικά στελέχη των Νεοτούρκων. 

Ειδικότερα οι ηγέτες των Νεοτούρκων Ταλαάτ και Ενβέρ, ήταν κρυπτοεβραίοι και μέσω των αξιωμάτων που κατείχαν, συνετέλεσαν αποφασιστικά στην υλοποίηση των εβραϊκών σχεδίων, στο προκείμενο ζήτημα.



Αξίζει στο σημείο αυτό να αναφερθεί, ότι όλα τα στελέχη της Επιτροπής των Νεοτούρκων στην Θεσσαλονίκη ήταν εβραίοι. 

Το τεκτονικό περιοδικό «Ακακία» (Οκτώβριος 1908) αποκαλύπτει ότι η ξένη Στοά «Μακεδονία» με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είχε ως διδάσκαλο τον Ιταλοεβραίο Εμ. Καράσο, στην δικαιοδοσία του δε υπάγονταν τρεις ακόμη ξένες στοές, στους κόλπους των οποίων οι Ταλαάτ και Ενβέρ, βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να δημιουργήσουν την «Κίνηση Νεοτούρκων». 

Η «Κίνηση Νεοτούρκων» τελούσε υπό την προστασία της ιταλικής πρεσβείας, από τυπική άποψη, ενώ τα μέλη της αποτελούνταν εξ' ολοκλήρου από τουρκοεβραίους, μέλη των ανωτέρω ξένων στοών.

Η διείσδυση των εβραίων στον τουρκικό τεκτονισμό κατά τη συγκεκριμένη περίοδο, δεν υπήρξε γεγονός τυχαίο.

Είναι γνωστό ότι την 1η Μαίου 1909 οι τούρκοι τέκτονες, προκειμένου να εξασφαλίσουν την εύνοια και την υποστήριξη των σιωνιστών, ανέδειξαν στο αξίωμα του Μεγάλου Διδασκάλου της Μεγάλης Στοάς της Τουρκίας τον Μαχμούντ Ορφί Πασά, όργανο των εβραϊκών επιδιώξεων, το δε Υπατο Συμβούλιο της Μεγάλης Στοάς της Τουρκίας αποτελούσαν οι Δαυίδ Κοέν, Ραφαέλο Ρίτσι, Ισαάκ Μαρκιόνε, Νίκολα Φόρτε, Τζωρτζ Σούρσοκ και Ιακόμπ Σουχάμι, όλοι τους εβραϊκής καταγωγής.

Μέσα από αυτούς τους κύκλους αναδείχθηκε αργότερα ο Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος με τη βοήθεια των αδελφών του εβραίων, και όχι μόνο, θα συνέτριβε τον Ελληνικό στρατό το 1922...
David Lloyd George (1908)

Ενθερμος υποστηρικτής της Ελληνικής επεμβάσεως στην Μικρά Ασία, ήταν ο πρωθυπουργός της Αγγλίας και σιωνιστής Δαυίδ Λόυδ Τζωρτζ. 

Ο Λ. Τζωρτζ όσο «περίεργα» τάχθηκε στο πλευρό των Ελλήνων, άλλο τόσο «περίεργα» τους εγκατέλειψε στην πλέον κρίσιμη στιγμή, γεγονός το οποίο εάν συσχετισθεί με τις σιωνιστικές θέσεις του βρίσκει την εξήγησή του.

Αξίζει να τονισθεί ότι ο προσωπικός γραμματέας του Τζωρτζ ήταν ο εβραίος «Σερ» Φίλιπ Σασούουν, ο οποίος... συμπτωματικά ήταν παντρεμένος με την κόρη του τραπεζίτη Ρότσιλντ.

Αμφότεροι τελούσαν και μυστικο-σύμβουλοι του άγγλου πρωθυπουργού, ενώ η επίδραση του σιωνιστικού στοιχείου ήταν εντονότερη στη σύνθεση της βρετανικής κυβερνήσεως. 

Οι υπουργοί του Τζωρτζ Λόρδος Σέσιλ και Λόρδος Ρήντιγκ (κατά εβραϊκόν κόσμον Ισαάκ Μοντ) ήταν απροκάλυπτα σιωνιστές και εκδηλωμένοι μισέλληνες.


Ποιο όμως ήταν το σκεπτικό και οι απώτεροι στόχοι στους οποίους οι σιωνιστές απέβλεπαν με τη Μικρασιατική Εκστρατεία;
Δεν θα πρέπει να λησμονείται ότι η Μικρά Ασία είναι πανάρχαια Ελληνική Γη. 
Παρά τους διωγμούς και τον εκτουρκισμό πολλών αιώνων, το Ελληνικό στοιχείο διέθετε στην περιοχή αυτή μία ισχυρή Εθνολογική βάση.
Οι σιωνιστές, έβλεπαν τη μόνιμη Ελληνική παρουσία στην Μικρά Ασία σαν μία θανάσιμη απειλή προς τα συμφέροντά τους. 

Αφ' ενός δεν ήθελαν για ιδεολογικούς λόγους να δουν την Μεγάλη Ιδέα του Ελληνισμού να πραγματώνεται, αφ' ετέρου μία μεγάλη αλλά αδύναμη Τουρκία, ήταν η περίπτωση του εύκολου θύματος για την οικονομική διείσδυση που ονειρεύονταν. 

Συνεπώς η Ελληνική παρουσία στα Ιωνικά παράλια και γενικότερα στη Μικρά Ασία έπρεπε να εκλείψει, διότι αποτελούσε πρόσκομμα στην υλοποίηση των σιωνιστικών σχεδίων.

Για να επέλθει όμως η εξάλειψή της, έπρεπε να υπάρξει μία βίαιη μετακίνηση ή και αφανισμός του Ελληνικού πληθυσμού, ένας στόχος που μόνο δια της γενοκτονίας έβρισκε την πραγμάτωσή του. 

Για τη γενοκτονία χρειαζόταν ένα πρόσχημα. Και το πρόσχημα βρέθηκε.


Η Ελλάδα αποφασισμένη να διεκδικήσει δυναμικά τα δίκαιά της στη Μικρά Ασία, υπό την προτροπή της Βρετανίας και γενικά των Μεγάλων Δυνάμεων της εποχής, τη διαβεβαίωση των οποίων για αμέριστη συμπαράσταση είχε προηγουμένως εξασφαλίσει, αποβίβασε στρατό το 1919 στη Σμύρνη. 
Το σχέδιο ήταν πανούργο:
Οι σιωνιστές, δια των Μεγάλων Δυνάμεων, τους ηγέτες των οποίων επηρέαζαν και δια του αδελφού τους Ελ. Βενιζέλου, ενέπλεξαν τον Ελληνικό Στρατό σε μία θανάσιμη παγίδα και μαζί του καταδίκασαν τον Ελληνικό πληθυσμό των περιοχών της Μικράς Ασίας.

Ώθησαν τα Ελληνικά στρατεύματα στα βάθη της Μικράς Ασίας παρέχοντάς τους μία εφήμερη βοήθεια και όταν οι συγκυρίες κατέστησαν τις Ελληνικές δυνάμεις τρωτές, επήλθε η κατακόρυφη ενδυνάμωση των Κεμαλικών στρατευμάτων και η συντριβή των Ελλήνων. 

Και μαζί με τη συντριβή, βρέθηκε η ευκαιρία να σφαγιασθεί ο Ελληνισμός της Μικράς Ασίας, με πρόσχημα τα δεινά που υπέστησαν οι τούρκοι από τον Ελληνικό στρατό, κατά τη νικηφόρα προέλασή του στο διάστημα 1919-1922. 
Η θανάσιμη παγίδα ήταν καλά προσχεδιασμένη...
Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, για τον οποίο έχει γραφτεί χωρίς να διαψευστεί ότι είναι εβραϊκής καταγωγής, φέρων το επίθετο Μπεν Ζελόν, υπό την παρότρυνση των ομοϊδεατών του, απέστειλε χωρίς καμμία υποδομή τα Ελληνικά στρατεύματα στην Μικρά Ασία, καταδικάζοντάς τα σε βέβαιη σφαγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βενιζέλος δεν είχε κάνει καμία πρόβλεψη, ούτε είχε κάποια εναλλακτική λύση για το ενδεχόμενο καταρρεύσεως του μετώπου... 

Επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πριν επέλθει η Ελληνική συντριβή, ο Βενιζέλος έχασε προσχεδιασμένα τις εκλογές, προκειμένου να αποποιηθεί των βαρύτατων ευθυνών της προαποφασισμένης από τους σιωνιστές τραγωδίας.
Είναι βέβαιο ότι εάν ο Βενιζέλος κέρδιζε τις εκλογές, στις οποίες σημειωτέον ότι όλα τα δεδομένα καταδείκνυαν την εκλογική νίκη του, τότε θα συνέβαινε επί της πρωθυπουργίας του η Μικρασιατική καταστροφή και θα ήταν αυτός που θα επωμιζόταν τις συνέπειες της ήττας. 
Ποιος όμως ήταν ο παράγοντας εκείνος που συνετέλεσε ώστε ο Βενιζέλος να χάσει τις εκλογές, γεγονός παράδοξο και μη φυσιολογικό, αφού μετά την υπογραφή της Συνθήκης των Σεβρών είχε επιστρέψει στην Ελλάδα ως θριαμβευτής και το κλίμα τον ευνοούσε;

Στην τεχνητή εκλογική ήττα του, τον βοήθησαν οι εβραίοι ομοϊδεάτες του.

Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφερθεί, ότι ο Βενιζέλος αντλούσε σημαντικό μέρος της εκλογικής του δυνάμεως από το εβραϊκό στοιχείο της Θεσσαλονίκης, γι' αυτό άλλωστε είχε οργανώσει και το κίνημα της Αμύνης με επίκεντρο τη συμπρωτεύουσα.

Στις εκλογές λοιπόν που προηγήθηκαν της τραγωδίας, οι εβραίοι σύσσωμοι στράφηκαν φαινομενικά εναντίον του και τον «μαύρισαν», διασώζοντάς τον από την ευθύνη της προσχεδιασμένης επερχόμενης καταστροφής στο Μικρασιατικό μέτωπο...


Για όσους αμφισβητούν τη σιωνιστική πολιτική του Ελ. Βενιζέλου, θα παρατεθούν τα ακόλουθα αδιάψευστα στοιχεία:

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος ασκούσε καθ' όλη τη διάρκεια της πολιτικής του σταδιοδρομίας, πολιτική άκρως φιλοεβραϊκή, αφού όπως ομολογούν οι ίδιοι οι εβραίοι στο επίσημο όργανό τους «Χρονικά» (Όργανο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, Τεύχος Σεπτ. - Οκτώβριος 1992):
«...Ο διοικητής της Θεσσαλονίκης Ρακτιβάν σε συνεντεύξεις του σε τοπικές εβραϊκές εφημερίδες, προβάλει τις αρχές της ισονομίας που διέπουν την Ελληνική διοίκηση και το πνεύμα της ανεξιθρησκίας που χαρακτηρίζει τον Ελληνικό λαό, με παράδειγμα τους εβραίους της παλιάς Ελλάδας, που παρά τον μικρό αριθμό τους κατέχουν σημαντικές θέσεις στη δημόσια ζωή. 

Και ο εβραϊκός τύπος της Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας τις διαθέσεις της κοινής γνώμης, επαινεί την ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Ελευθέριο Βενιζέλο, που προσφέρει στους εβραίους προνόμια που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο Βαλκανικό Κράτος, προετοιμάζοντας γι' αυτούς ένα λαμπρό μέλλον...» 

Οι υπαινιγμοί για τη σιωνική πολιτική που ασκούσε ο Βενιζέλος είναι σαφέστατοι.

Άλλωστε, όπως το ίδιο έντυπο αναφέρει («Χρονικά», τεύχος Απριλίου - Μαΐου 1994), «Ο Ελευθέριος Βενιζέλος πρώτος υποστήριξε τη δημιουργία ελεύθερου εβραϊκού κράτους».

Τις ίδιες ακριβώς θέσεις εξέφρασε και ένας από τους βασικούς συνεργάτες του Βενιζέλου, υπουργός και Γενικός Διοικητής της Μακεδονίας, ο Π. Αργυρόπουλος, στον τύπο της εποχής.

Όλα ήταν προμελετημένα. Σταδιακά και με πρόσχημα την επαναφορά του Κωνσταντίνου, οι... σύμμαχοι σταμάτησαν την χορήγηση βοηθείας προς την Ελλάδα και ένας - ένας άρχισαν να καταφέρνουν πισώπλατες μαχαιριές. 

Ο ιαταλοεβραίος πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζιολίτι, εκκένωσε τη Νότια Μικρά Ασία από τα ιταλικά στρατεύματα τα οποία βρίσκονταν εκεί, απελευθερώνοντας κατ' αυτό τον τρόπο σημαντικές δυνάμεις των τούρκων που είχαν καθηλωθεί εκεί εξ' αιτίας της ιταλικής στρατιωτικής παρουσίας. 
Την ίδια ώρα η Γαλλία, υποταγμένη στη θέληση των εβραίων Μπιαν και Μπλουμ, συνάπτοντας τη γαλλοτουρκική συνθήκη συνθηκολογήσεως στην Κιλικία, απελευθέρωσε επίσης με τη σειρά της τα Κεμαλικά στρατεύματα από τη μέθοδο της Συρίας, παραδίδοντας συγχρόνως όλο το γερμανικό πολεμικό υλικό που είχαν κυριεύσει, στους Τούρκους.



Η εβραϊκή στοά της Θεσσαλονίκης «Μπάι - Μπριθ», συνετέλεσε αποφασιστικά την πρόκληση της Μικρασιατικής καταστροφής, δια της οικονομικής βοηθείας που απέστειλε στον Κεμάλ.
Ο εβραϊκής καταγωγής Μπρονστάιν (Tρότσκυ), ηγέτης της Ρωσίας εκείνη την περίοδο, ενίσχυσε σε εκπληκτικό βαθμό τον Κεμάλ, χορηγώντας του τεράστιες ποσότητες χρυσού και πυροβόλα όπλα.

Τον Μπρονστάιν χρηματοδοτούσε με τη σειρά της η εβραϊκή τράπεζα Κουν και Λεμπ, η οποία τον πίεσε να υπογράψει συνθήκη ειρήνης με την Τουρκία, ώστε να απαλλάξει από ένα ακόμη πρόβλημα τον Κεμάλ. 

Άθλιος επίσης υπήρξε ο ρόλος του Μπαζίλ Ζαχάρωφ. 
Ο Ζαχάρωφ, εβραίος έμπορος όπλων από την Κωνσταντινούπολη, μονίμως εγκατεστημένος στην Ελβετία, υποδυόταν επί σειράν ετών τον Ελληνα. 

Στην πραγματικότητα ήταν συνεργάτης της αγγλοεβραϊκής πολεμικής βιομηχανίας «Βίκερς». 
Ο Ζαχάρωφ, προσωπικός φίλος του Ε. Βενιζέλου, αρχικά προμήθευσε τον Ελληνικό στρατό με ελαφρύ και βαρύ οπλισμό για να καλύψει τις ανάγκες του, έναντι πραγματικά εκπληκτικών οικονομικών διευκολύνσεων. 
Ο Ζαχάρωφ, ισχυριζόταν ότι... βοηθούσε τον Ελληνικό στρατό, ωθούμενος δήθεν, από πατριωτικά κίνητρα. 

Μόλις όμως οι Ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις εισέδυσαν στην Μικρά Ασία και ο «ομόφυλός του» Ε. Βενιζέλος «εγκατέλειψε» την εξουσία, οι αποστολές του Ζαχάρωφ σταμάτησαν ολοσχερώς ενώ ο μέχρι τότε παραδοθείς οπλισμός απεδείχθη προβληματικός, καθώς ανακαλύφθηκαν τεράστιες ποσότητες άχρηστων όπλων και ελαττωματικών πυρομαχικών. Τα αποτελέσματα ήταν προφανή...


Στο σημείο αυτό αρχίζει να γίνει μνεία σε ένα τραγικό περιστατικό, το οποίο καταδεικνύει για μια ακόμη φορά τον μισελληνισμό των εβραίων.

Το περιστατικό τοποθετείται χρονικά στις ημέρες της μικρασιατικής τραγωδίας και είναι το ακόλουθο:

 Στη συνοικία Μπας Οτουράκ της Σμύρνης, οι εβραίοι οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες είχαν επιδοθεί σε μία καταδοτική έξαρση κατά των Ελλήνων, είχαν συγκεντρωθεί και χλεύαζαν τους διερχόμενους Ελληνες αιχμαλώτους. 


Όταν οι τούρκοι στρατιώτες άρχισαν να κτυπούν τους Έλληνες με τους υποκοπάνους των όπλων τους, τούρκοι και εβραίοι ξέσπασαν από κοινού σε παραλήρημα ενθουσιασμού και χειροκροτημάτων... 
Ο δε εβραίος νομάρχης Ραχμή Μπέης, εξώθησε τους τσέτες να προβούν στην εξόντωση του Μικρασιατικού Ελληνισμού. 

Ενάμισι εκατομμύριο νεκροί, 
άλλοι τόσοι πρόσφυγες και 
δισεκατομμύρια σε δραχμές οι υλικές ζημιές. 

Αυτό ήταν το τίμημα της Μικρασιατικής καταστροφής, στην πρόκληση της οποίας τόσο συνέργησε ο διεθνής σιωνισμός. 

Η εβραϊκή μάλιστα ωμότητα, έφθασε μέχρι του σημείου της επιδείξεως ασέβειας προς τους ίδιους τους νεκρούς. 

Ούτε τα οστά των νεκρών Ελλήνων δεν σεβάσθηκαν οι εβραίοι. 
Μετά τη μεγάλη σφαγή, ένα «ολλανδικό» πλοίο φόρτωσε στο λιμάνι της Σμύρνης τα κόκαλα των νεκρών, τα οποία προορίζονταν να διατεθούν... για βιομηχανικούς σκοπούς! 

Το πλοίο, όπως και η εκμεταλλεύτρια εταιρεία που επεδίωκε να θησαυρίσει ακόμη και από τα οστά των νεκρών, τα οποία «αξιολογούσε» ως πρώτη ύλη (!), ανήκε στους εβραίους Ραούλ Βόντεμπουργκ και Ερασμο Λεβύ.



Επιπροσθέτως, στην επιχείρηση αφελληνισμού της Μικράς Ασίας, είναι γνωστός ο ρόλος που διαδραμάτισε ο αμερικανοεβραίος Χένρυ Μοργκεντάου. 

Ως πρόεδρος της «Επιτροπής Αποκαταστάσεως Προσφύγων», μερίμνησε ώστε κατά την οκταετία 1922-1930, να εφαρμοσθεί κατά γράμμα η Συνθήκη της Λωζάννης, το τερατούργημα αυτό του Ε. Βενιζέλου που προέβλεπε τον ξεριζωμό των Ελληνικών πληθυσμών από την Ιωνία.

Επανερχόμενοι στο θέμα των δηλώσεων Βενιζέλου δια των οποίων συνηγορούσε υπέρ της ιδρύσεως του κράτους του Ισραήλ, κρίνω αυτές αποκαλυπτικές της καταγωγής του. 

Το γεγονός δε ότι ο Βενιζέλος παρουσιάζεται ως «πρωτεργάτης» της προσπάθειας για την ίδρυση του εβραϊκού κράτους, δεν θα πρέπει να εκπλήσσει. Και αυτό διότι ο Βενιζέλος, ήταν εβραϊκής καταγωγής.


Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι η Μικρασιατική καταστροφή επήλθε την χρονική εκείνη στιγμή κατά την οποία δέσποζαν τόσο στην Τουρκία όσο και στην Ελλάδα δύο εβραϊκές μορφές: Ο Κεμάλ Ατατούρκ και ο Μπεν Ζελόν. 

Εξ΄ άλλου δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός ότι ο Ελευθέριος Βενιζέλος υπήρξε, ήδη από το 1917, όπως καταδεικνύεται μέσα από επίσημα έγγραφα, ο πρώτος πολιτικός ηγέτης και δη πρωθυπουργός που ζήτησε την αναγνώριση ισραηλινού κράτους. 

Τον Ιούλιο του 1920 ο ΄Άγγλος ναύαρχος Ντε Ρόμπεκ σε επιστολή που απηύθυνε προς τον τότε Υπουργό Λόρδο Κώρζον, ανέφερε, μεταξύ των άλλων, και τα εξής: 
«…Με άλλα λόγια ο κ. Βενιζέλος δεν είναι η Ελλάς. Εν κυριολεξία δεν είναι καν ΄Έλλην…».



Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΟΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..


Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ 1821 ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΣΟ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.. 
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ "ΕΒΡΑΙΩΝ" ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..!


oparlapipas.com