• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

    ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!!! KAI ΑΛΛΟ UFO ΣΧΗΜΑΤΟΣ V ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ;;;



    Καθημερινά, απλοί άνθρωποι  ξοδεύουν ώρες παρατηρώντας σπιθαμή προς σπιθαμή φωτογραφίες από τους δορυφόρους και τα τηλεσκόπια, προκειμένου να εντοπίσουν "αυτά" που συστηματικά αποκρύπτονται ή δεν "εντοπίζονται" από τους ιθύνοντες.  Το worldjudge2012 είναι σε επικοινωνία με αυτούς τους ανθρώπους προκειμένου να σας μεταφέρει πληροφορίες και να σας δημιουργήσει το έναυσμα να ψάξετε και εσείς την αλήθεια.   Δεν είναι δυνατόν όλα να τα αποδίδουμε σε μετεωρολογικά μπαλόνια,  στον πλανήτη Αφροδίτη, σε αντικατοπτρισμούς, φωτοβολίδες  ή αντανακλάσεις του φακού.  Τα δεδομένα μιλάνε από μόνα τους.  Το ερώτημα  είναι, είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε τα νέα δεδομένα ή μας αρέσει το σπήλαιο του Πλάτωνα;




    Χθες σας μεταφέραμε την είδηση, πως γύρω από την τροχιά του Ηλίου βρισκόταν ένα άγνωστο αντικείμενο σχήματος V το οποίο μπορούσατε να επαληθεύσετε και από μόνοι σας ακολουθώντας τις οδηγίες που σας είχαμε δώσει. (ΕΔΩ
    Σήμερα καινούριο άγνωστο αντικείμενο (επίσης τεράστιου μεγέθους)  εντοπίσθηκε σε μία από τις φωτογραφίες του Solar Dynamic Observatory.   

    Σημείωση: To ερυθρό χρώμα δεν ανταποκρίνεται στο πραγματικό χρώμα που έχει το αντικείμενο μια και η φωτογραφία έχει συγκεκριμένο φίλτρο από συγκεκριμένο τηλεσκόπιο το AIA (Αtmospheric Imaging Assembly) περισσότερα κοιτάξτε http://aia.lmsal.com/. 


    Ετοιμάσαμε την εικόνα από κάτω για να δείτε το αντικείμενο σε μεγέθυνση μια και η φωτογραφία δεν θα μπορούσε να χωρέσει στο blog μας.
    Η φωτογραφία σε πλήρη ανάλυση:  http://dl.dropbox.com/u/1238341/f94_335_193.jpg

    Αν θέλετε να το δείτε με τα μάτια σας ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

    1. Κλικ στον διπλανό σύνδεσμο:  http://sdo.gsfc.nasa.gov/data/aiahmi/dayform.php
    2. Eπιλέξτε:  DATE 2011-07-20 11:43:41 TELESCOPES AIA 335 BLUE 
    3. Το αντικείμενο φαίνεται ΜΟΝΟ σε ανάλυση 4096 x 4096 γι'αυτό εκεί που λέει CHOOSE A DISPLAY επιλέγουμε ARCHIVES και στην συνέχεια RESOLUTION 4096 x 4096.
    4. Πατάμε SUBMIT και κατεβάζουμε το αρχείο (284ΜΒ).  Είναι η 1η φωτογραφία.



    πηγή

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ