Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Στήνουν το Οικονομικό Ράιχ στην ευρωζώνη!

Σε ιστορική ευκαιρία επιβολής στις χώρες της ευρωζώνης ενός γερμανικού, ολοκληρωτικού μοντέλου οικονομικής διακυβέρνησης μετουσιώνει χωρίς προσχήματα το Βερολίνο την οικονομική κρίση: το

Μετακόμιση...

dynami_politi

Μετά και τα δημοσιεύματα της «Ελεύθερης Ωρας» η «ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»… μετακόμισε την… ειρηνική κατάληψη της Βουλής για τις 20 Φεβρουαρίου, όπως αναγγέλλει στο facebook. Μόνο που τα χιλιάδες φέιγ βολάν

Το Σχέδιο HENRY KISSINGER για την Ελλάδα και πώς εφαρμόζεται σήμερα!


Το δήλωσε σε ομιλία του, που έκανε τον Σεπτέμβρη του 1974, στην Ουάσιγκτον:
«Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα δαμάζονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες.
Έτσι ίσως καταφέρουμε να τους κάνουμε να συμμορφωθούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την Θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητά τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδιά μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή».

Δείτε το "χαμένο" βίντεο από την προσελήνωση του Άρμστρονγκ το 1969!

Συντάκτης: Λευτέρης Ρήγας


Οταν πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε η είδηση πως ένα αυστραλός ανακάλυψε σε μία αποθήκη παραπεταμένο ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν καθαρά "το μικρό βήμα για τον άνθρωπο, αλλά μεγάλο για την ανθρωπότητα" του Νιλ Άρμστρονγκ, πολλοί είχαν βιαστεί να την αμφισβητήσουν!
 

Τετράχρονος έχει να φάει 4 ολόκληρα χρόνια!

Συντάκτης: Μαρία Ραγκούση

Μπορεί να δείχνει υγιέστατος και να μην διαφέρει σε τίποτα από κάθε άλλο παιδάκι της ηλικίας του εξωτερικά αλλά ο Daniel Harrison ζει ένα δράμα… σχεδόν από τη μέρα που γεννήθηκε. Το 4χρονο αγοράκι από το Carlton, του Nottingham φοβάται τόσο πολύ το φαγητό που... έχει να φάει εδώ και 4 ολόκληρα χρόνια.

 

Τι συμβαίνει με τον μαγνητικό άξονα της γης;

Συντάκτης: Λευτέρης Ρήγας


Σχετίζονται οι «μαζικές αυτοκτονίες» πουλιών και ψαριών με αιφνίδια διαταραχή του μαγνητικού χάρτη της Γης; Σε αυτό και άλλα ερωτήματα επιχειρεί να απαντήσει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Τάσου Καφαντάρη στην εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής".

Η πλειοψηφία των Βρετανών πιστεύει στα φαντάσματα!

Συντάκτης: Μαρία Γεωργιάδου


Μία πρωτότυπη κι ενδιαφέρουσα έρευνα έκαναν επιστήμονες από τη Μεγάλη Βρετανία, με αφορμή την πρεμιέρα της καινούργιας μεταφυσικής ταινίας του Clint Eastwood, "Hereafter", που ασχολείται με τη ζωή μετά το θάνατο.
 Η έρευνα αποκαλύπτει πως τα 2/3 των Βρετανών πιστεύουν στη μετά θάνατον ζωή και στα φαντάσματα, ενώ 1 στους 5 δηλώνει ότι έχει αισθανθεί και την… παρουσία τους.
 Επικεφαλής της έρευνα είναι η Dr Penny Sartori, ειδική στη Βρετανία σε θέματα μεταθανάτιας εμπειρίας, η οποία δηλώνει: «Βλέπουμε σημαντική αύξηση στους ανθρώπους που έχουν ζήσει μεταθανάτιες εμπειρίες. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι άνθρωποι έχουν γίνει πιο ανοιχτόμυαλοι από παλαιότερα και πλέον πιστεύουν ότι η ψυχή μπορεί να ζήσει χωρίς το σώμα».
 Σε αυτήν την πρωτότυπη έρευνα ρωτήθηκαν 3.000 ενήλικες από τους οποίους το 66% πιστεύει ότι υπάρχει κάποια μορφή ζωής μετά το θάνατο. Το 

Ηλεία: ''Αφανίστηκε'' ο δρόμος Ζαχάρως-Αρτέμιδας!




Συγκλονιστικές εικόνες από την καθίζηση στο δρόμο που συνδέει τη Ζαχάρω με τα μαρτυρικά χωριά της Αρτέμιδας και της Μακίστου... (δείτε το βίντεο)

Σύμφωνα με το iliatora.gr, η καθίζηση του δρόμου σε συνδυασμό με τις καθιζήσεις - κατολισθήσεις

Τα "ρέστα" της έπαιξε η ΑΕΚ για Γεωργιάδη




Αλλά για ακόμη μία φορά άκουσε το "όχι" από το στόμα του Πέτρου Θεοδωρίδη ο οποίος αρνήθηκε την πρόταση των 500.000 ευρώ της Ένωσης.

Στον Ηρακλή ο Παράσχος




Όπως αναμενόταν ο Γιώργος Παράσχος είναι ο αντικαταστάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του γηραιού.

Η αγκαλιά διαρκεί τρία δευτερόλεπτα!


Χρονόμετρο δεν κρατάει κανείς όταν περνάει τα χέρια του τρυφερά σε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο, αλλά η επιστήμη φροντίζει και γι αυτό! Η αγκαλιά, κατά μέσο όρο, κρατά τρία δευτερόλεπτα.
Το πόρισμα αυτό βρήκε από τα επιστημονικά κιτάπια βρετανών ψυχολόγων έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν βασιζόμενοι στους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η τυπική αγκαλιά κρατά όσο περίπου και μια σειρά από πολλές άλλες ανθρώπινες

Δεύτερη η Ελλάδα στην ακρίβεια στην βενζίνη




Κατά 48, 5% πληρώνουμε ακριβότερη την βενζίνη στην Ελλάδα, από την 1η Ιανουαρίου

Σεισμός 3,5 Ρίχτερ βόρεια του Πύργου Ηλείας




Ασθενής σεισμική δόνηση, 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην περιοχή της Γαστούνης Ηλείας σημειώθηκε στις 19:34 το απόγευμα της Δευτέρας.

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στην ΕΛΒΟ

Η Πέμπτη είναι η πιθανότερη ημέρα στην οποία οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων προγραμματίζουν τις κινητοποιήσεις τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαρκή απαξίωση της κάποτε κραταιά αμυντικής βιομηχανίας, η οποία, όπως υποστηρίζουν, βρίσκεται πλέον στην «ώρα μηδέν».

Η γενική συνέλευση των εργαζομένων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, εξουσιοδότησε το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου να

Κατάληψη για να εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα



Σε κατάληψη του κτιρίου της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας θα προχωρήσουν στις 07:00 το πρωί της Τρίτης περίπου 100 εργαζόμενοι στα εργοστάσια της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας του νομού Ημαθίας.

Στους 15 οι νεκροί Συνεχίζεται το φονικό πέρασμα της γρίπης από την Ελλάδα

Άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω του ιού Α (Η1Ν1) τις τελευταίες δύο ημέρες, ανεβάζοντας έτσι το συνολικό αριθμό των θυμάτων της γρίπης σε 15, ενώ κατά το ίδιο χρονικό διάστημα 16 άτομα εισήχθησαν εσπευσμένως σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), εξαιτίας επιπλοκών που εμφάνισαν μετά τη νόσησή τους με τον ιό.

Γιατί θέλουν να επέμβουν και στο Σύνταγμά μας;




του Κώστα Ροδινού
Στην αρχή δεσμεύτηκε  ο πλούτος και υποθηκεύτηκε το μέλλον της χώρας, με μια επαχθή δανειακή σύμβαση,  στα όρια της υποτέλειας.

800.000 ευρώ θα διατεθούν για λαθρομετανάστες που......επιθυμούν να επαναπατριστούν...! ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!

Και για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα και κοιμούνται.........................
800.000 ευρώ θα διατεθούν για λαθρομετανάστεςπου......επιθυμούν να επαναπατριστούν!!!!!!!

Οι εργαζομένοι της Ατλάντικ θα πάρουν έκτακτο επίδομα 1000 ευρώ από τον ΟΑΕΔ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδος ΚΕΡΔΟΣ την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εργασίας ευρεία σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο υφυπουργός κ. Γκεγκέρογλου, εκπρόσωποι της διοίκησης της Ατλάντικ και μέλη της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος. Στη σύσκεψη συζητήθηκε το θέμα της καταβολής έκτακτου επιδόματος ύψους 1000 ευρώ από τον ΟΑΕΔ στους εργαζομένους στην εταιρεία.Το

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΕΣ..

ΣΕ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ, Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ. >>>>

Οχι άλλοι «αντιεξουσιαστές στην εξουσία»


Tου Παντελη Μπουκαλα
Tετάρτη, 7 Οκτωβρίου του 2009. Στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο της νέας κυβέρνησης, μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 4ης του μηνός, ο κ. Γ. Α. Παπανδρέου, πιθανόν επηρεασμένος και από το γεγονός ότι κατέρριπτε ένα ρεκόρ μάλλον παγκόσμιο (τρίτος πρωθυπουργός από την ίδια οικογένεια, σε ευθεία διαδοχή) και δείχνοντας έτοιμος να ξαναδοξάσει την επαγγελία που είχε συνοψιστεί στο σύνθημα «το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο λαός στην εξουσία», είπε και το εξής παραμυθητικό: «Είμαστε οι ενδιάμεσοι μεταξύ του πολίτη και της διοίκησης. Είμαστε αντιεξουσιαστές της εξουσίας». Κι ο λόγος του, που δικαίωνε όσους επιμένουν ότι στην ιστορία της πολιτικής ρητορικής πρέπει να υπάρξει ολόκληρο κεφάλαιο αφιερωμένο στη σχολή του παπανδρεϊσμού, έγινε πρωτοσέλιδος τίτλος, αφορμή για δεκάλεπτες «σημειολογικές»  αναλύσεις στην τηλεόραση και κυρίως αιτία για να ταραχτούν τα φαντάσματα του Μπακούνιν, του Κροπότκιν και του Ντουρούτι.

Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, Παρασκευή, 10

Ζητούν επισήμως εκτροπή!


Του Σταύρου Χριστακόπουλου
«Η επόμενη Βουλή πρέπει να είναι αναθεωρητική. Όταν θα προχωρήσουμε προς τις εκλογές, με συμφωνία των κομμάτων – εάν εξακολουθεί ναυπάρχει ακόμα το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης, πράγμα για το οποίοναμφιβάλλω – πάντως με συμφωνία όλων των κομμάτων και κινημάτων που θα υπάρχουν τότε, πρέπει να τεθεί στον λαό θέμα ότι η προσεχής Βουλή θα είναι αναθεωρητική, καθ' υπέρβασιν του Συντάγματος ή, αν θέλετε, κατά παρέκκλιση του Συντάγματος».
«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε, να αλλάξουμε όχι μόνο αυτό το άρθρο. Ο τόπος χρειάζεται γενικότερες, 

Ανθρώπινα ίχνη ποδιού 350.000 χρόνων !

Ανθρώπινα ίχνη ποδιού 350.000 χρόνων ανακάλυψαν επιστήμονες στη νότια Ιταλία



Τα αρχαιότερα γνωστά ανθρώπινα ίχνη ποδιού ανακάλυψαν επιστήμονες στην Ιταλία. Οι πατημασιές βρέθηκαν αποτυπωμένες σε ηφαιστειακή στάχτη και χρονολογούνται πριν από... 350.000 χρόνια.

Σύμφωνα με το BBC, από την εξέταση του ευρήματος οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι, στους οποίους ανήκουν τα ίχνη, περπατούσαν στα δύο πόδια τους, αλλά χρησιμοποιούσαν και τα χέρια τους, για να σταθεροποιηθούν σε δύσκολες καταβάσεις.

Όπως εκτιμούν οι ειδικοί, τα ίχνη ανήκουν στον Homo Heidelbergensis (Ανθρωπο της Χαϊδελβέργης), είδος που προηγήθηκε του Ανθρώπου του Νεάτερνταλ. Οι πατημασιές ανακαλύφθηκαν στο δυτικό τμήμα του ηφαιστειακού συμπλέγματος Ροκαμονφίνα, στη νότια Ιταλία, και η ηλικία τους υπολογίζεται από 385.000 έως 325.000 έτη.
Αραιά και που εμφανίζονται και κάποια ίχνη από χέρια, τα οποία οδηγούν τους επιστήμονες στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι εκείνης της εποχής χρησιμοποιούσαν και τα άνω άκρα τους σε κάποιες περιπτώσεις που χρειάζονταν μεγαλύτερη σταθερότητα στο περπάτημά τους.

Κρυμμένος κώδικας του Μιχαήλ Άγγελου, στην Καπέλα Σιστίνα;

Συντάκτης: Μαρία Παναγοπούλου


Ο Μιχαήλ Αγγελος αναγνωρίζεται παγκοσμίως, ως ένας από τους κορυφαίους ζωγράφους και γλύπτες στην ιστορία της Τέχνης! Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι ότι ήταν και ένας παθιασμένος μελετητής της ανατομίας του ανθρωπινου σώματος.
  Μέχρι σήμερα επικρατούσε η αντίληψη ότι, δυστυχώς, ο καλλιτέχνης είχε καταστρέψει σχεδόν όλα τα ανατομικά σκίτσα και τις σημειώσεις του, αφού δεν ποτέ είχε βρεθεί κάποιο αξιοσημείωτο στοιχείο!


Το "μυστικό" της Καπέλα Σιστίνα!
  Δύο αμερικανοί επιστήμονες, έρχονται τώρα να ανατρέψουν αυτήν την πεποίθηση. Οπως ανακοίνωσαν πρόσφατα, πιστεύουν ότι ο Μιχαήλ Άγγελος, ναι μεν δεν άφησε ανατομικά σκίτσα, φρόντισε όμως να "κρύψει" μία ανατομική εικόνα μέσα σε ένα από τα πιο διάσημα έργα του: την Καπέλα Σιστίνα.

 

Η... Ελλάδα του Πλανήτη Αρη!

Συντάκτης: Λευτέρης Ρήγας



Ο αστροφυσικός Θανάσης Οικονόμου, κατάγεται από τα Γρεβενά. Γεννημένος την περίοδο της γερμανική κατοχής σε ένα χωριό των Γρεβενών με αριστερές καταβολές, καθυστέρησε αρκετά χρόνια να ξεκινήσει το σχολείο, αφού ο εμφύλιος πόλεμος τον βρήκε στην πιο κρίσιμη παιδική ηλικία! 
  Κι όμως, το γεγονός ότι η επαφή του με τη γνώση άρχισε στα 10 του χρόνια, δεν ήταν ικανό να ανακόψει την ιλιγγιώδη εξέλιξή του!

Αυτή είναι η αύξηση του πληθυσμού τα τελευταία 5 χρόνια 31.000 Έλληνες και 191.000 μετανάστες!

Φτάσαμε αισίως τα 11,3 εκατομμύρια στην Ελλάδα, αλλά πόσοι είμαστε τελικά οι Έλληνες; Τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελληνική Στατιστική Αρχή αναδεικνύουν με τον πλέον εύγλωττο τρόπο μια πραγματικότητα που σε απόλυτα νούμερα ίσως να μας διαφεύγει.
Και αυτή δεν είναι άλλη από το ότι την πενταετία 2005-2009, ο πληθυσμός της Ελλάδας από τα 11,083 εκατ. περίπου έφτασε τα 11,305 εκατομμύρια – αυξήθηκε δηλαδή κατά περίπου 222.000 άτομα.

Ωστόσο, από αυτές τις 222.000 μόλις οι 31.000 περίπου είναι Έλληνες, ενώ οι 191.000 είναι μετανάστες που ήρθαν στην χώρα στη διάρκεια της τελευταίας 5ετίας! Έξι και πλέον φορές περισσότεροι, δηλαδή, οι μετανάστες σε σχέση με το ισοζύγιο γεννήσεων – θανάτων Ελλήνων, το οποίο έδωσε, ειδικά για το 2009, μόλις 9.500 νέους Έλληνες στην χώρα.
Χωρίς καμία ρατσιστική διάθεση, είναι προφανές ότι γινόμαστε αναλογικά όλο και λιγότεροι έναντι των μεταναστών που έρχονται στην χώρα μας.

Μήπως γεννιόμαστε καπνιστές;



Σύμφωνα με νέα έρευνα που έκαναν Αμερικανοί επιστήμονες, μερικοί άνθρωποι φαίνεται πως γεννιούνται καπνιστές... Οι ερευνητές ανακάλυψαν έναν άγνωστο μέχρι σήμερα βιολογικό μηχανισμό στον εγκέφαλο, που διευκολύνει τον εθισμό στη νικοτίνη και μπορεί

Τι προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν οι ΗΠΑ;

F.E.M.A και Πρόγραμμα REX 84

Τι ετοιμάζουν οι ΗΠΑ;


■Γράφει η Αλίκη Στεφάνου

Δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης, παραγγελία εκατοντάδων χιλιάδων φερέτρων και παραγγελίες προμηθειών διαφόρων ειδών, είναι μερικές από τις προετοιμασίες της F.E.M.A εδώ και αρκετό καιρό. Γιατί άραγε;

Τι είναι η F.E.M.A; F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency): Είναι η «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών» και εδρεύει στο Fort Meade τoυ Maryland, στην έδρα της περιβόητης NSA…

Τίμησαν τη μνήμη του Πειραιώτη ήρωα Παναγιώτη Βλαχάκου

Τελέστηκε από το Δήμο Πειραιά, επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Πειραιώτη ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκου, στον ανδριάντα του, στην Πλατεία Κωνσταντίνου Καραμανλή, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. 

Έκαναν το κορμί τους κοντάρι για τη γαλανόλευκη 
Στην ομιλία του ο δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, μίλησε για τη νύκτα των Ιμίων, τονίζοντας ότι «κοιμηθήκαμε περήφανοι Έλληνες και ξυπνήσαμε ταπεινωμένοι σύμμαχοι» και ότι τότε, «η εθνική αποτυχία βαπτίστηκε εθνική επιτυχία».


ΚΑΛΗΜΕΡΑ

liako


ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΟΥΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΓΧΗ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

--- ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ NASA ISS (INTERNATIONAL SPACE STATION) ---


Στις 28 Ιανουαρίου του 2011, στις 3:20 το πρωί, ένα παράξενο περιστατικό κατέγραψε μία κάμερα του διεθνή διαστημικού σταθμού της NASA.
Καθώς η κάμερα καταγράφει, ένα παράξενο αντικείμενο εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της και μένει ακίνητο στον ουρανό. Αμέσως φαίνεται να ανοίγει μια καταπακτή στο διαστημικό σταθμό και το αντικείμενο να εξαφανίζεται αστραπιαία αφήνοντας ένα αχνό είδωλο στο σημείο που βρισκόταν.
Κοιτώντας προσεκτικά τις εικόνες δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση να ήταν κάποιος αστροναύτης σε διαστημικό περίπατο, λόγο της ταχύτητας του περιστατικού. Τα σενάρια μιλούν για ένα παράξενο αντικείμενο που μπήκε στο διαστημικό σταθμό, ή για ένα ufo που ‘’τρόμαξε’’ όταν οι αστροναύτες ανοιγόκλεισαν την καταπακτή.

Κ α τ ά λ α β ε ς τ ώ ρ α...


Κατάλαβες τώρα... γιατί σε λέγανε «εθνικιστή» όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου; 
Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. 
Γι' αυτούς κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν και -ελλ ήταν και είναι εμπόδιο όταν ακούγεται μέσα στο μαντρί τού "εκσυγχρονισμού" που μας μπουζούριασαν. 
 

Όλες οι μεταδόσεις της ημέρας

Αναμετρήσεις από την ελληνική Football League, αλλά και τα ξένα πρωταθλήματα περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα.


Αναλυτικά:

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου


Φόβοι ότι η τρόικα θα φέρει κρίση

Σκουρής Βασίλης


Κρίση φοβούνται στην κυβέρνηση από το τελεσίγραφο της τρόικα για αλλαγή του νόμου για τις επιχειρησιακές συμβάσεις

Μείζονα κρίση στην κυβέρνηση ενδέχεται να δημιουργήσει το τελεσίγραφο της τρόικα για μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα, με γενικευμένη μορφή των επιχειρησιακών συμβάσεων.

Απεργιακός Γολγοθάς από σήμερα






- Χωρίς ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ σήμερα
- Χειρόφρενο στα λεωφορεία 11:00 με 16:00- 48ωρη Τρίτη και Τετάρτη
- Στάσεις εργασίας των γιατρών του ΙΚΑ απο την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή


Βροχές στα δυτικά, χιόνια στα ορεινά και παγετός στα βόρεια




Με κρύο στην ηπειρωτική Ελλάδα ξεκινά η εβδομάδα ενώ πρόσκαιρες χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά.

“Μετακομίζουν” οι μετανάστες από την “Υπατία”;




Οι συνθήκες λένε είναι απάνθρωπες, το κρύο και η έλλειψη των στοιχειωδών συνθηκών υγιεινής έχουν κάνει ακόμη χειρότερη την κατάσταση

” Τεχνητό πάγκρεας ” δίνει ελπίδες


To "Τεχνητό Πάγκρεας" μπορεί να βοηθήσει τις εγκύους με διαβήτη Τύπου 1 ισχυρίζονται Βρετανοί επιστήμονες και υποστηρίζουν ότι η ανακάλυψή τους, μπορεί να συμβάλλει στη σημαντική μείωση της θνησιγένειας, αλλά και των θανάτων ανάμεσα στις γυναίκες που περιμένουν παιδί.
Οι Βρετανοί ερευνητές χρησιμοποίησαν ένα αποκαλούμενο ως "κλειστής βαλβίδας σύστημα χορήγησης ινσουλίνης ", ή αλλιώς τεχνητό πάγκρεας, σε 10 εγκύους με διαβήτη Τύπου 1 και διαπίστωσαν ότι παρείχε τη σωστή δόση ινσουλίνης την κατάλληλη στιγμή, που διατηρούσε σε φυσιολογικά επίπεδα το σάκχαρο του αίματος και προστάτευε από επικίνδυνη αύξηση των επιπέδων του, κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Όπως δήλωσε η Έλεν Μέρφι από το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, " το να ανακαλύψεις ένα τεχνητό πάγκρεας, που

Ο μήνας των… δικέφαλων ζώων

 BY ΑΝΑΣΤΑΣΊΟΥ ΔΗΜΉΤΡΗΣ




Ο πρώτος μήνας του 2011 μπορεί άνετα να χαρακτηρισθεί ως ο… «μήνας των δικέφαλων ζώων», αφού δεκάδες περιπτώσεις εμφανίσεων τέτοιων ζώων σημειώθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Σκελετοί Γιγάντων: Αλήθεια ή Ψέμα;

 Γιώργος Αδαμόπουλος (aka Fox Mulder)


120



Οι περισσότεροι από εμας, όταν ακούμε τη λέξη “γίγαντας”, φέρνουμε στο νου μας ευτυχισμένες αναμνήσεις από τότε που ήμασταν παιδιά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα μας διάβαζαν παραμύθια. Έτσι, ακόμα και σήμερα θυμόμαστε τον κακόβουλο γίγαντα του “Τζακ και η Φασολιά”, που τελικά βρήκε το δάσκαλο του ή τον “Εγωιστή γίγαντα” με τον πανέμορφο κήπο του Oscar Wilde.

Οι Θρυλικοί Κένταυροι

 Stoxasths


centaurs



Αιώνες πριν, οι άνθρωποι φανταζόταν πλάσματα τρομακτικά και δαιμονικά. Πλάσματα παράξενα και απόκοσμα, συχνά αποτελέσματα ανίερων ενώσεων μεταξύ αταίριαστων οντοτήτων. Κάθε μυθολογία, κάθε πολιτισμού περιέχει ιστορίες για τέρατα αφύσικα με ιδιότητες μοναδικές και συνήθως δαιμονικές.

Μέγας Αλέξανδρος

 Apollon




μεγας αλεξανδρος



Πολλά βιβλία έχουν γράφει μέχρι σήμερα για τον μεγάλο Μακεδόνα βασιλέα Αλέξανδρο Γ΄. Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους άνδρες που ανέδειξε η Ελλάδα και δίκαια συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες προσωπικότητες παγκοσμίως.

Δελφοί, η γη του Απόλλωνα

 Ράνια Ιωάννου (melian)




m88


Οι Δελφοί το πνευματικό και θρησκευτικό κέντρο του αρχαίου ελληνισμού παραμένει ακόμα και σήμερα ένας ισχυρός τόπος δύναμης, ένας τόπος όπου το φανταστικό και το πραγματικό συναντιούνται κάτω από το προστατευτικό φως του θεού Απόλλωνα. Ο «ομφαλός της γης», όπως είναι γνωστός ο τόπος μέχρι τις μέρες μας, βρίσκεται σε υψόμετρο 500-700 μ.

Η συμβουλευτική επιτροπή "τούρκων" προκαλεί.



Προχθές οι σκληροπυρηνικοί μειονοτικοί της Θράκης είχαν γιορτή. Τη γιόρταζαν; Διαβάστε το γεγονός του εορτασμού όπως το περιγράφει η Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας:



Ίμια 4:'Εξω από τα δόντια.Ποιοι έφταιξαν.


Τα συμπεράσματα της μελέτης του Επίτιμου Υπαρχηγού ΓΕΝ αντιναύαρχου Σήφη Μανουσογιαννάκη για τη κρίση των Ιμίων δεν θα μπορούσαν να είναι ευχάριστα. Η προχειρότητα και όπως όλα δείχνουν και οι σκοπιμότητες κυριάρχησαν απ΄ ότι φαίνεται ακόμη και σ΄ εκείνες τις κρίσιμες για το Έθνος ώρες.

Τελικά ο Μπρέζνιεφ δεν "έφαγε" τον Γκαγκάριν.



Το μυστήριο γύρω από το θάνατο του Γιούρι Γκαγκάριν, κατά τη συντριβή του αεροσκάφους του πριν από σαράντα χρόνια, μπορεί τελικά να έχει λυθεί , θέτοντας έτσι τέλος στις μέχρι σήμερα θεωρίες συνωμοσίας.
.


Ο κόσμος αυτός θα καταστραφεί σύντομα με μεγάλο πάταγο και το μόνο που θα έχει αξία θα είναι οι δεσμοί μεταξύ μας, η αλληλεγγύη των πολλών, οι οικογένειες και οι κοινότητές μας.


Μια ωραία ταινία για αυτό ή κάποιο άλλο βράδυ. Είναι το Zeitgeist: Moving Forward, με ελληνικούς υπότιτλους, διαρκείας διόμισυ ωρών. Κάντε μου την χάρη και δείτε ΠΡΩΤΑ το φινάλε, από το 2:31:00 και μετά. Είναι η περιγραφή της αρχής του τέλους του κόσμου μας όπως τον ξέρουμε. Ενα τέλος που πλησιάζει με γρήγορα βήματα.

Ισοπαλία στο «clasico» της Θεσσαλονίκης

Ισόπαλo δίχως σκορ ολοκληρώθηκε το «clasico» της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και

Το τρένο «σφύριξε» και στον Βόλο!


Ο Ολυμπιακός συνέχισε το εκπληκτικό του σερί μακριά από το Καραϊσκάκη, έκανε το «8Χ8» στην επραρχία χωρίς να δεχτεί γκολ (!) κι οδεύει εκ του ασφαλούς προς την κατάκτηση του τίτλου! Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν νικηφόρα κι από τον Βόλο επικρατώντας των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας με 1-0 χάρη στο γκολ του Φουστέρ στο 19’ μπροστά σε 10.000 οπαδούς τους! 
Ντεμπούτο για τον Τζιμπούρ που μπήκε στο 62’ στη θέση του Πάντελιτς, εξαιρετικός ο Γιακούποβιτς από πλευράς γηπεδούχων.

Θα σας βοηθήσουμε μόνο εάν προστατέψετε τις επόμενες γενιές σας(!)

merkell


Ακούγεται παράλογο αλλά μόνο αυτό ζητούν οι Γερμανοί για να βοηθήσουν περαιτέρω την Ελλάδα και τις υπόλοιπες υπερχρεωμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω δανείων με χαμηλότερα επιτόκια.

ΚΡΥΨΕ... ΚΡΥΨΕ... ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ! Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΓΙΝΕ...

IN.GR, ZOUGLA, INDYMEDIA KAI ΛΟΙΠΕΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!





Για την Κρατική τηλεόραση και τα παράνομα αλλά καθεστωτικά κανάλια των εργολάβων και την αναμενόμενη